Horsano 😄, tak s těmi koňmi to sedí. Musím se tam nějako dovléct, a to už mi v posledních cca 4 týdnech nějak nešlo, protože fyzička nějak nebyla, kyslík nějak došel 😄, tak jako mám je doma, nemám to daleko, ale zase člověk musí denně a to prostě vyčerpá. Dnes musím říct, že je to celkem OK a to mám v sobě teprve druhou tabletu toho Superželeza. Tže za mne zatím dobré. Jinak, jak píšete o tom Wobenzymu, já s ním tedy osobní zkušenost nemám, ale kamarádka, co je po operaci varixů, tak ano. Brala tu původní variantu Wobenzymu, ani nevím, jestli se to ještě vyrábí, vím, že měli nějaký výpadek. Byla max. spokojená, velmi rychle se hojila a celkově jí to postavilo na nohy. Je to sice drahé jako prase, ale smysl to má!
Add MUDři, no upřímě taky s nimi někdy bojuji, přijde mi logické, že když je mi takhle, měla bych si dojít za MUDrem na odběr krve, aby zjistil co a jak. No prostě stejně jako bych to udělala u koní, kdyby se mi zdáli nějaký divný, že jo? Jenže realita trochu pokulhává, protože buď není za kým jít, nebo ten někdo stojí za takový prdlajs, že to nemá cenu. A tak nikam nejdu a léčím to sama. Njn. Krvácení mimo cyklus bohužel taky znám, nic příjemného. U mne to tenkrát vyvrcholilo v to, že jsem krvácela 60 dní téměř nepřetržitě, jen se střídal silný menses se špiněním, prostě "čistá" jsem nebyla ani den, břicho jako meruna. Byl to výsledek 3leté hormonální léčby a toto rozhodlo o konečném řešení mojí břišní otázky👎.
P.S. A je mi úplně jasný, jak Vám je, když jdete k lékaři s tím, že potřebujete fakt pomoc a místo toho si druhá strana "chce povídat". Taky znám. Kdybych nevěděla, že jste ze Slovenska, řeknu, že chodíme k těm samým doktorům😄.
Doufám, že Vás to aspoň trochu postaví na nohy a uvidíte, co bude dál!