Hurá, hurá, mám pochvalu😀!
Co záda zádíčka Buggyro? Jsem na Vás o víkendu myslela, jako že jste tak činorodá a furt na něčem makáte, tak jsem si říkala, že když jste teďkonc po té Dornovce v oslabení, že Vás jako trumfnu prací😄! No, heh…jsem to nějak nezvládla asi. V sobotu to ještě šlo, dopolko bylo moc pěkně, tak jsem vygruntovala stáje po týdnu, nachystala holkám odpolední žranici, poklidila výběh, zavřela je, no a pak? Pak se jako obvykle zatáhlo, u nás je furt zataženo a každou chvíli prší, už mě to dost solidně deptá tedy, ale přesto jsem využila nasyslených pilin od souseda, za pomocí mužské tažné síly (páč já jsem po Dornovce, že jo) jsme odstranili všechny rohože, pěkně upravili terén, dosypali, vrátili rohože, a protože mám nějaké rezervní rohože a na neděli zasejc hlásili nějakej chcavec, tak jsme položili i ty rezervní, aby to pěkné bylo. Pak už byla skorem tma, tže jsem s koňma zase udělala kulový, ale ještě jsem stihla vyžehlit dvě pračky a něco pokuchtit. Pak jsem se se sklenicí vína zřítila na gauč a pak už to prostě nějak nešlo. Bohužel rosničky se nespletly, tže jsem minimálně půlku neděle byla silně prudná, protože venku se nedalo nic dělat, natož něco konstruktivního🤮! No tak jsem sice uklidila barák, dala prát cejchy, abych zase měla co žehlit, ale nějak to prostě postrádalo elán. Ty dvě humusačky z výběhu vyhrály první cenu v tom, kdo bude nejvíc mokrej, protože schovat se prostě nepůjdou, že jo, tže jsem se držela na vzdálenost vodítka, abych na TO nedej Bože nesáhla a celkově mě to nějak nebavilo. Už bych ten déšť ukončila, ale tam nahoře na to mají zjevně jiný názor.
Co se ale podařilo, tedy už v týdnu, byla kastrace kocourka! Bylo to tak tak, už na něj lezlo jaro, ale stihli jsme to! A hlavně, MVDr přijela k nám domů, kulky mu ufikla u mě v kuchyni, čímž mi ušetřila mrtě času, a kocour za pár hodin ani nevěděl, že mu něco chybí! 😄Lítá jak šus a hlavně, že už se nemůže pomnožit!😄