Aktuálně: 3 522 inzerátů216 908 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Koutak

Koutak
Koutak 12.06.2023, 20:21:56 xxx.xxx.168.33
Anonymní:

hezké ránko děvčata(a kluku)sunyellow-flower

Co je nového Kouťáku?Mourek už má vylovený rybníček?tongue-winkCo pipinky?nesou?

Já byla včera na vystoupení "Styl dance" na zimáku...Tančí tam i moje 9letá vnučka..Bylo to fakt dobrý...Hodně skupin,od 4 letých "prťat" po dospělé..Ta skupina s vnučkou vyhrála první místo v republice-kategorie 9-11let..v trochu starších byli i 2 kluci..A k těm prťatům se přidal na boku takový malinký chlapeček..i si tu skladbičku zpíval..Moderátor se ho ptal,jak se jmenuje,nestyděl se..že Filip..Bylo to fakt roztomilé..mohl mít tak 2-3 roky..

Jo,Niki..Kostým bezvathumb-upJsem myslela,že budeš víc "orvaná"hushedsunglassessmile

Zdravím KOČKY.

Kouťák je v jednom ohni a nestíhá.Zahrada,zejména tráva,babičky,dětičky a nyní jsem se rozhodl,že už nemám zuby jako Mourek a tak od dubna na mě pracují 4 zubaři.Bude to stát majlant,ale určitě lepší, než každý večer házet zuby do skleničky a ráno nandavat.Včera jsem si řekl,že musím už někam utéci a tak jsme dnes jeli do ZOO Hluboká nad Vlt..Krásný den a baterky jsem si perfektně dobil.Posílám pár foto,hlavně kočku divokou.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Koutak
Koutak 29.05.2023, 18:18:05 xxx.xxx.168.33

Tak jsem zvědav,zda budu anonymní,nebo ne. Hrál jsem si s profilem.Nyní to chce zase přihlásit.To je ale blázinec.Mourka jsem asi ryby naučil chytat,protože dnes nechtěl ani paštičku a byl nějaký přežraný.Krátce se pomazlil,nechal si vytrhnout jedno klíště a svalil se u vrat do stínu a usnul.

Koutak
Koutak 28.05.2023, 18:28:33 xxx.xxx.168.33

Zdravím moje KOČKY.

Díky za upozornění a už jsem také zde.Nemohu vás přece nechat bez dozoru.