Raduš já to nevěděla,že bude mít pauzu..já jen hned zbystřila,jak se začala mrouskat a hned jsem objednala k vetce na kastraci..myslím si,že to nemá smysl prodlužovat a po tom prvním mrouskání jí rovnou vykastrovat..aspoň pak začne doufám nabírat a nebude jak nítěnka..ona teda papká za 3 kočky jako panička😂,ale na ní to vidět není a na mě jo sakra😂
Bobi to s tou nožkou..takhle když se kámoška zranila na dovče,tak aby mohla do moře,tak jsme jí to obalili potravinovou fólií a dole jí to utáhli ustřiženou gumovou rukavicí a perfektně to drželo a nic se jí tam nedostalo. Jakože žádná voda…
U nás dneska střídavě krásně a pak bouřka a déšť…já mám teď teda štěstí a je fakt hezky a my jsme s kobčou na prochajdě…ale už se za náma zase ženou černé mraky..jako mám z toho deště radost,ale nemám radost,že díky tomu poroste plevel ma zahrádce jedna báseň😂
Jo a holky stává se vám někdy,že se vzbudíte a už od rána máte na něco chuť?Já mám prostě dneska na jazyku špagety carbonara..a myslela jsem,že se tý chutě během dne zbavím a ono nic..takže až dojedu domů,budu se muset dát do kuchtění…
Jani tohle mi udělal Nikoušek taky,když jsem odjela na dovolenou a on byl s Pučmeldou doma sám..i když za nima každý den chodila kamarádka,tak prostě pochcal postel,předložku na záchod a myslím,že i podsedák na židli to tenkrát byl…nikdy to neudělal už vickrát,byl to prostě protest,že jsem pryč a on je tam jen s Pučmeldou…
Čikitce konečně skončilo mrouskání a já se konečně vyspala po dlouhé době…zlaté její klasické zlobení oproti tomu mrouskání..ještě,že už se čtvrtek blíží😂
U nás už 2 dny prší,to je snad zázrak🤣Nasnídám se a vyrazím s poničkou malou na procházku..
Nepřišla jsem na to,co za zvíře to bylo,ale pokud se to bude opakovat,tak mám sakra 2 fotopasti,tak tam prostě jednu fotopast prdnu..naprosto nechápu,že mě to nenepadlo hned🙄A až zjistím,co to je za zvěrstvo,pak podle toho zabezpečím zahrádku..teď počkám,jestli vydrží to utěsnění pod plotem a pak uvidíme..
Jinak v práci magořina..skončil můj šéf a je to teda teď totální pakárna..samozřejmě místo něj se hledá náhrada a začal boj o koryta..já se hlásit nechtěla,ale spoustu lidí za mnou chodilo a prosilo mě,ať se přihlásím,že mě podpoří…a tak jsem to tam taky hodila..jen teda nevím,jestli už to není pozice nad nějakou mojí kapacitu nebo jak to říct..furt platí to,že chci prostě chodit domů s čistou hlavou a rovnoměrně rozdělit můj čas mezi práci,volný čas a moje zvířátka..a tady je hoooodně starostí a mnohem míň času,ale je to kariérní posun a je to samozřejmě i o penězích..upřímně když člověk žije sám,má do toho tolik zvířat,auto,skútr,nájem,jídlo,pojistky apod.,tak se hodí každá korunka a ten život není úplně jednoduchý😂
Čikitka se rozhodla mě zničit svým mrouskáním😂Už ani nevím,kdy jsem se vyspala..myslela jsem,že se čičiny se mrouskají max.týden?Ale Čikita jede už dýl…snad to o víkend už ustane nebo se zblázním..
Raduš rajčata přežili,to jedno jsem zasadila a hlínu upravila..ale nepřežili papriky,ředkvičky a mrkev..vše vyhrabáno a nelze vrátit..úpně zničený..a opět na přesně tom samém místě..myslíte,že by tohle udělal zajíc nebo bažant?Souseda napadl mýval,ale toho sem u nás nikdy neviděla,tak nevím..jsem pěkně naštvaná,na ředkvičky jsem se těšila😔
Jinak Čikitka je už objednaná na kastraci. Jdeme příští čtvrtek od 16 hodin..takže hned po práci pro ní pofrčím a hurá na to..asi jsem zněla dost zkroušeně do telefonu,protože se mě vetka ptala,proč to říkám tak smutně..tak jsem jí vysvětlila,že i když už mám za sebou hodně kastrací koček,jsem pokaždé vždycky hroooozně nervòzní,protože prostě nevíš,co se může posr.. už aby to bylo za námi
Bobi to jsou výborné zprávy,že už to máš za sebou😇No a cítíš se celkově dobře?Mamce když operovali koleno,tak operace prý dobrá,ale nejvíc jí prý bolela následná rehabilitace..pamatuji si,že nadávala po každé rehabilitaci,že ty sestry jsou prostě surový a vůbec nebrali ohled na to,jak jí to bolí..ale nechci tě strašit ježiš🙄
Raduš nechceš nám Viktěnku prdelku vyfotit?Když už je to lepší?Jinak z toho mám velkou radost…neboooooj,další kočičku už opravdu neee…myslím,že 4 kočičáci naprosto stačí😂Ju a zapomněla jsem objednat tu Čikitku na tu kastraci🙄No a dneska začalo nanovo mňoukání..ale nechová se jakože typicky pro mrouskání..žádný nastavování a tak..jen prostě chodí od okna k oknu a mňouká tak hluboce…
Jinak ten odstraňovač chlupů má být prostě takový malý ruční vysavač nebo jak to popsat..uvidíme,jak se na to budou kočičáci tvářit…
Raduš mám radost,že to vypadá s Viktěnkou lépe a že papká… snad tedy ty injekce zabírají…a co vůbec Gučinka?Vnímá,že je teď Vikťa nemocný?Když jsem jezdila s Nikym kvůli tomu zánětu,tak vždycky,když jsem ho dovezla,tak se Pučmelda i Čiky seběhnuli a byli furt u něj..
Bobiško,budu na tebe myslet a budu držet pěsti,ať to proběhne hladce a v klidu a ty nám pak budeš psát,jak hezcí tam jsou doktoři😂
Já byla dneska na kočičí výstavě kouknout na kočice a nakoupila pár věcí,abych podpořila útulky a jeden spolek..no a nezapomněla jsem koupit pytlíčky šanty a kočičinec doma se mohl zbláznit..všichni se po tom doma váleli,kutáleli a byli úplně vyfetnutý😂
Potřebuji vymyslet něco na chlupy😔Nebo to je hrůza…kočičáci začali přelínávat a já mám plný byt chuchvalců chlupů..přijde mi,že jen zametám a vysávám..a jak jsou kluci(Čikitka naštěstí má jiný typ srsti) specifičtí tou svou srstí(lehoučká mončičáková srst),tak to je šílené…furminátor vůbec nepomáhá a navíc je to kočičakům značně nepříjemné…napadlo mě,neexistuje něco,čím se chlupy vyčesávají a rovnou odsávají?Jakože třeba nástavec na nějaký ruční vysavač nebo já už nevím..
Raduš když měl ten mamky kocourek lymfom na tom střevě(nevím,jestli si to pamatuješ,pohřbívali jsme ho na začátku loňského roku),tak to doktoři nejdřív ani na sonu neviděli..až pak úplně přestal jíst,jen pil..a nekakal..už to neprošlo skrz ten lymfom..a mňoukal a naříkal..jeli jsme ho uspat,protože to bylo trápení..je zajímavé,že u tebe tu ,,masu něčeho,, vidí hned..třeba to opravdu není žádný lymfom,ale mohlo by to být něco,jakože co by mu ucpávalo třeba střeva?Proto průjem a ne celý bobík?Pamatuji si,že s jeho trávením,respektive vyprazdňováním,jsi tady vždycky řešila problém…a navíc..to žd chodí ven,to asi zvyšuje pravděpodobnost toho,že se může nakazit něčím od venkovních koček ne?Co myslíte?
Raduš já si pamatuju,že když jsem tenkrát u Čikitky řešila průjem,když jsem jí přivezla,tak na veterině mi nic nedali..až pak jiný vet mi dal pastu,ale taky to nebyl žádný zázrak..srovnalo se to pak časem samo..dneska už má ukazkové bobky samozřejmě😂
Takže Viktík normálně baští?To je super…to je hlavní,ať papá a pije…hlavně pije u toho průjmu..a vy jste měli jet někam na dovču Raduš?To by stejně asi neklaplo ne s tím Viktíkem teď ne?Kdo by mu píchal ty injekce?
Ježiš Raduš co to tady čtu?!!!!😔Bože to snad ne😔Viktěnka?Zničeho nic takhle?Nedá se udělat někde na nějaké klinice přesnější vyšetření,ať přesně víš,na čem jste?Neuspávej ho bez nějakého přesnďho vyšetření…
Naprosto chápu,že je ti teď jedno,kolik to bude stát..mám to vždycky stejně.. ale nechceš sem holkám vyfotit ty výsledky?Aby na to kouknuli?Třeba z toho Kometka něco vyčte..
Je mi z toho úplně mizerně😔Kdybych mohla pomoci..jakkoliv…jen řekni..
Víkend utekl jako voda.je to možný,že to volno vždycky tak sakra rychle uteče???Zákon schválnosti😂No já budu muset příští víkend zajet koupit ty zničené sazenice.. doufám,že jsem to všude dostatečně zabezpečila a nic se tam už nepodhrabe…každopádně už to fakt nevypadá na žádný mráz,takže jsem ráda,že jsem to prdla ven..holt s prasátkem jsem nepočítala no😂
Ju a příští víkend je ve městě výstava koček,tak musím zajet kouknout..určitě tam bude vystavovat chovatelka,od které mám Pučmeldíka..a aspoň tam zase podpořím nějaký útulek…ju a musím objednat tu Čikitku na kastraci..jen se teda snažím dopočítat,jak je vůbec stará..já jí mám 7 měsíců(bože to tak uteklo,byla takový miminko,zrovna dneska jsem koukala na fotky,jak byla maličkatá) a když jsem si jí brala,už jedla pevnou stravu…i když byla maličkatá hubeňourka..takže tipuji tak 9 měsíců..to už je u kočičky asi v pohodě na kastraci ne?Mrouskání má za sebou první a já nechci,aby se tím musela trápit znovu..
Moc děkuju za pochvalu fotky,hned jsem si ji objednala jako fotoobraz..miluji šeříky a miluji kobylku,tak si uděláme krásný obraz..jen už teda vážně nevím,kam si ho pověsím,protože mám obrazů s fotkami plný byt😂
Holky ta zahrádka byla celá komplet rozhrabaná..jakože rozrytá…vyhrabaný všechny sazenice a rozházený…a pošlapaný..a pod pletivem díra..snažila jsem se zachránit, co šlo..rajčata to přežijí snad..papriky asi taky…u kedluben a cuket nevím nevím a okurky(salátovky a polňačky) jsou kaput…ty to nedají..jahody přežili skoro všechny..i hrášek a salát..tak snad bude letos úroda..
Bobi závistivýho souseda žádnýho vedle pozemku nemám..mám tam teď dva sousedy(a doufám,že už se to nebude rozšiřovat) a oba mi furt nabízejí s něčím pomoc..teď mi opravovali branku,pomohli tahat pytle s krmením a přivezli pytel s pilinama pro morčátka…já jim na oplátku dávám hnůj na zahrádky…
Holky co se mi dneska stalo..byla jsem na procházce odpoledne podél řeky v jednom městečku a prostě jsem se chtěla dostat nějak na druhou stranu řeky,aby jsme nešli stejnou cestou zpátky..no.a rozhodla jsem,že půjdeme přes řeku..no dopadlo to tak,že jsem sklouzla po kameni a strhl mě proud vody a já narazila do kamene..noooo na stehně mám šlicnu jako kráva,co hraje všema barvama…no a první myšlenka,co mi v hlavě proběhla,kdyĥ mě ten proud strhnul a tahal dolů po řece,bylo KDO VEČER NAKRMÍ ZVÍŘÁTKA?😂
Holky mám totální nervy a vztek😠Něco se mi podhrabalo pod pletivem zahrádky a úplně vsechno zničené..všechny sazenice v prdeli😟Mám hrozný,ale hrozný vztek..muselo to být něco malého(možná mládě prasete) a madělalo to totální skázu😢
Dájo je to možné..známá právě bydlí na horách a prý jim letps prvně pomrzla část stromů…
Raduš neděs mě!!!Já nový skútr nechci..chci svýho starýho mazlíka😂A jako já fakt nevím,jestli na mě vysolí nějakou mě se nezdající částku,co budu dělat..domluva fakt byla,že mi cenu zavolají,než se něco bude opravovat a domluva očividně nefungovala…
Jooo a jinak ty ses ptala na ty lísky…jako…beru,že to byli mini prckové,když jsem je kupovala,ale čekala jsem,že budou růst rychleji..ale jako jsou obsypané listím…ale než tam bude první oříšek,to asi sakra potrvá😂
Vyjížďku jsem si dneska užila a rovnou jsme si udělali venku fotečku u šeříků..našli jsme takovou alej šeříků..bože to byla vůně..miluji šeříky!!
U nás dneska normál letní počasí..až mě to štve,že když je zrovna tak hezky,tak musím být v práci…každopádně po práci jsem jela ještě něco povyřizovat do města,nakoupit,odvézt kamarádku,protože jí exlo auto a teď jsem dorazila domů...tak se jen převlíknu a poběžím za zvířátka.a a pojedu na vyjížďku se projet..byla by škoda nevyužít toho počasí…
Ju a vysázela jsem včera ven všechny ty sazeničky,tak děj se vůle boží a snad to klapne a nebude už zmrznout..
A taky jsem byla kvůli tomu skútru..už je to měsíc a půl😠No přehazují si to tam jak horký brambor..protože každý mechanik se specializuje na něco jiného prý…takže vše je prý vyměněné,ale ještě řeší karburátor,protože to je prý poslední možnost,že je tam ještě ten problém se samovolným rozjížděním..zkusili prý všechno a tohle je poslední možnost..nooo…takže cenu stále nevím a prý tento týden se to už rozsekne a měli by mi ho dát..tý ceny se opravdu,ale opravdu bojím😠
Já se omlouvám,že jsem se celý víkend neozvala,ale byla jsem vytížena😂
V sobotu vyjížďka s kobylkou,potom výlet do kontaktní zoo do Olešnice..byl to moc hezký výlrz..můžete si tam pohladit surikaty,velbloudy,lemury,velbloudy,kozy,prasátka..no bylo to moc hezký..pak na procházku Prahou a dobrou baštu do Yam Yam na asijskou baštu..večer ohýnek u koníků a opékání buřtů(Bertík mi ukradl buřta a utíkal si ho někam spapkat😂) a v neděli zase výlet,výšlap na jednu vyhlídku..a pak zase samozřejmě zvířátka..no večer jsem padla za vlast😂A samozřejmě jsem nevýletila sama😜
Dneska v práci frmol,ale jak jsem vylezla ven,tak jak když tě to nakopne..nádherný počasi,je 25°C..a já přemýšlím,že už bychven prdla rajčata a papriky..podle předpovědi má být už krásně..a zmrzlý jsou za chvíli..vím,že se říká,že ven až po zmrzlých,ale fakt má být hezky..
Hmn - ta myšlenka proběhla..ale jak psala Buggyra a plně s ní ve všem souhlasím…kdyby byl jakkoliv označen nebo měl alespoň obojek proti klíšťatům(to tu má většina koček,co někomu patří) ,tak se budu snažit dopátrat čí je a komu patří a snažila se to vyřešit…ale upřímně?Jediný člověk,kdo kdy ve vesnici vyvěsil letáky,nebo třeba na úřad,že hledá kočku,jsem byla já…a jsem tu x let😀Takže v tomhle ohledu jsem v klidu…a já ho nevyhodila někam do prd….ale šel tam,kde bude mít jídlo a svoje místo..dneska jsem známé volala a prý je schovaný za balíkama,tak mu to jídlo dala tam…tak snad se dneska už nabaští…a já prostě nenechám svému kocourovi jíst všechno jídlo..nechávala jsem mu venku jídlo i pelíšek..přesto všechno snědl mému kocourovi..a když teď mrznulo,fakt to bylo nepříjemné ráno najít Bertíka uřvaného a hladového..navíc mu celý vnitřek seníku označoval a Bert tam ani nechtěl dovnitř..dneska jsem ho po dlouhé době našla spát konečně uvnitř seníku..takže prostě pro Bertíkovo blaho jsem to udělala a jsem ráda…
No Raduš já nevěděla,že máte někdo takhle k dispozici medvědí česnek☹️Takže jestli máš,budu za cibulky hrozně ráda..i za konvalinky,ty miluju!!!Ale musela bys mi to nějak rozdělit,abych to nepopletla..
Bobi ty teď poslední dobou opravdu žiješ a to ti moc přeju!!!