No já jsem s benzíňákem spokojená proto,že prostě dokud je benzín,tak jede bomby třeba celý den..i když je pak celý horký chudák😂
No Raduš už se mi to blíží..odlétáme 4.7.ve 22 hodin..plánovala jsem to na poslední den v práci a pak hned frrrr…moc se těším..až vypnu od každodenních starostí a hurá na dovču plnou poznávání a jídla😂No a pak se budu těšit na konec srpna,kdy pofrčíme s holkama zase k moři..
No a teď o víkendu jedu na jeden den na vodu s bandou lidí z práce a s kapelou,která hraje takový ty klasický český písničky u táboráku a v sobotu máme ofiko firemní párty ve stylu 80.a 90.let,tak vám sem pak prdnu mojí fotku převleku😂
Konečně jsem tady🥳Raduš už mě to úplně štve,že časově nestíhám a ani sem nestíhám vlézt…ale slibuji,že se teď už polepším..sama sobě jsem si totiž zakázala tolik pracovat😀Musím to fakt podělit nějak spravedlivě mezi práci,zvířátka a volný čas…teď toho bylo skrz tu práci hodně,přeci jen hodně agendy a spoustu poznávaní nových kolegů a povinností.. oficiálně na nové křeslo přesedám 1.7.,ale už teď v tom vlastně jedu..
Do toho jsem sekala a sekala😂Ale šťastně chci říct,že mám konečně dosekáno a doufám,že až třeba do srpna nebo září na to nebudu muset sáhnout…jako jsem hrozně ráda,že výběh mi zmulčovali traktorem,ale kdyby tak něco podobnýho existovalo i na sekání,teda respektive lehký sekání pod páskama ohradníku a kolem plotu..aku nehrozí u mě..potřebuju něco výkonnýho,co vydrží..a hlavně co dokáže posekat kopřivy a keříky náletový..takže mě ten křoviňák nemine prostě..ale teda musím říct,že záda a ramena mám pak vždycky jak stará babča😂
Dneska jsem po práci jela pro skútr do toho posledního servisu,kam sem ho na doporučení vezla..a úplně jiný přístup..ukázali,co vyměnili,vystavili fakturu..a hlavně!!Skútr jezdí!!Naprosto nechápali,co s tím dělali v těch předešlých servisech..stejně tedy ještě jednou tam ten skútr půjde..domluvili jsme se ještě na tlumičích,že se udělají a shání ten karburátor,se kterým mě všude v těch servisech počítali..sami mi prý zavolají,až ho seženou a pak jen přijedu na výměnu..takže já věřím,že už to bude dobré..
Teda jsem po víkendu zničená..v sobotu jsem byla na přesčase a z přesčasu jsem rovnou šla na zahradu sekat..a dneska celý den jsem jen sekala a sekala..a ten křoviňák se kurňa za celý den pronese😀O tom,jak trpí teď večer moje záda ani nemusím mluvit😀
Takže jdu do hajan a jestli se ráno probudím,tak to bude zázrak😀
Takže skútra jsem odvezla tedy do toho servisu,ale jak říkám,už je to na 1000% poslední servis,kam ho dávám a jestli ho nedají dohromady,tak na to už prdím…protože pak už je to fakt na nový skútr..ale musím říctže v servisu byli moc milý…
Holky koupila jsem si waterdrop a magnesium…protože mám prostě problém pít,jsem pak unavená..tak ten waterdrop má jako pomoct pít..no piju ho dva dny a teda žádný zázrak..ale jako piju..víc než kdy jindy…ale taky furt lítám na malou na záchod🙄
Ty maliny..mám je na zahrádce..hodně se rozrůstají..a přemýšlela jsem,kam vysadit ty nové výhony..někdo jste psal k plotu ke slepicím?Jakože z druhé strany,než jsou slepice?To by nebylo špatné..jen nevím,jestli by mi je nesežrala Božka..
A ještě jedna věc….dneska jsem vyhrála výběrové řízení a od 1.7. budu Senior supervisor😇
Předem si mě teda Jani pobavila,když Leithian chtěla fotku a ty dáš fotku auta😂Bože já se tak nasmála 😂Už už jsem chtěla psát to samé,že hurá sem s tou fotkou toho chlapa,ať můžeme slintat a ty dáš fotku auta😂Děkuju za výborné pobavení dnešní😛Jinak jako za tu cenu…smekám..servisy u nás totál katastrofa,holt bydlím v debilním kraji😂I když teda co se týče auta,tak můj mechanik je taky kádr,nechává mi to za cenu dílů a nějakou tu svíčku😂A je to taky hezký chlap..celý potetovaný a na to já jsem těžce ujetá😂Ale co se týče těch motorek..už ani nemluví…každopádně poslední naděje,než ho prodám ten skútr,je servis,kam ho vezu zítra..řekli mi tam,že si myslí,že dokážou můj skútr opravit a že to zkusí,jen nic neslibují..každopádně prý pokud rovnou po rozebrání zjistí,že to nepůjde,nic prý dělat nebudou a nebudou mi to ani účtovat..což je fér..takže zítra po práci tam jedu a je to vlastně taková poslední šance a pak už to bude holt na koupi nového skútra..jenže kde na něj vzít?V červenci dovolená v Londýně,potom zaplatit seno,co v červenci přijede,na konci srpna dovolená u moře,v září pojistka na auto a sláma..noooo nebude to jednoduché😂
Bugyrro ta noha rozseknutá toho koňucha vypadá hrozivě!!!Jo a kurník já čistím každý den..blbec no😂
No a já dneska konečně dostala nové škrabadlo(už asi osmé doma🤣),protože jsem Čikitce chtěla udělat radost po tý depce z kastrace..a moc se jim všem líbilo😇
Raduš na výsledky je ještě brzo🙂Bude se rozhodovat teď v tomhle týdnu..a já teď vlastně přemýšlela celý víkend,jestli tu pozici vůbec chci…🙄Jakože kdybych to vážně vyhrála,tak jestli to fakt chci…a přistihla jsem se,že jsem ti tak řekla,že doufám,že to vyhraje někdo z jiných kandidátů😕Ale pak jsem si zase řekla,co blbnu,že jsem kvůli tomu vynaložila dost úsilí a jestli mě fakt vyberou,ať nad takovýma blbostma nepřemýšlím..
Bobi já mám radost,že ti to takhle ,,šlape,, ta nožka..my jsme si dneska odpoledne udělali family day,jak já říkám a u zvířátek jsme si pekli buřtíky a pili,klábosili..slavili ségry narozky a mamky svátek..moc fajn odpoledne..a na to,že mamka většinu jen proseděla,tak furt zkuhrala,že jí ta noha bolí a nechce chodit..tak jsem jí říkala,že právě musí chodit a pravidelně,aby se ta noha hýbala..ale ona o tom nechce ani slyšet..a to už je po operaci snad 2 roky..já jen nechci,aby pak přestala chodit úplně..navíc bydlí ve 4.patře bez výtahu ve svém bytě,takže si nedovedu představit,jak by se musela stěhovat někam do přízemí,aby se dostala domů..na to by ani nepřistoupila..
Dneska mi přijel známý konečně zmulčovat pozemek..bylo to tam jako v džungli..přístí víkend vezmu křoviňák a musím dosekat to,kam se traktor nedostal..
Jinak u nás sucho,sucho,sucho…ani kapka deště,takže intenzivně zalévám zahrádku..jo a když jsme u zahrádky..srnky mi sežrali všechen hrášek,co se mi pnul po plotě
No jako ten smrad z rukou jsem dostala dolů až druhý den pomocí nějakýho sajratu v práci🙄Příště už jedině rukavice…takový smrad jsem fakt nezažila😀Já právě nechci používat chemii…to by musel být až velký případ nouze..no a ten výluh z kopřiv jsem četla,že je skvělý na mšice i jako hnojivo..tak uvidíme,jaký to bude mít efekt kromě smradu😂Plus včera jsem všude přidala slámu jako mulč po celém záhonku..mělo by to potlačit plevel,udržovat vlhkost a zároveň taky pohnojit..tak uvidíme..
Se skútrem to nevzdávám😂Dneska jsem volala do dalšího servisu na doporučení a zítra se mi ozvou,jestli je reálné ten můj skútr ještě vzkřísit nebo ne..podle toho se rozhodnu..kdyžtak ho prodám a koupím holt nějaký nový..co mám dělat..ale vzdát se ho nechci..no a ještě se na mě usmálo štěstí a dneska jsem objevila na internetu hned vedle ve vesnici 5.dveře na moje auto v perfekt stavu a ještě v barvě!!!Sice za ně chce 5000,- kč,ale protože je to nesehnatelný(sháním už rok a půl),tak jsem je vzala..zítra si pro ně jedu..ale musím taky trochu šetřit,protože v červenci hned na začátku letím do Londýna za bráchou s kamarádkou,tak ať mám taky z čeho utrácet😂
Tak Čikitka je den ode dne lepší a lepší,přesto ještě není ve,,standardu,, v jakém byla před kastrací..myslím chováním..a teda vlastně i apetitem k jídlu…ale tak doufám,že to chce třeba ještě týden nebo 14 dní a vrátí se to k úplnému normálu..jen teda to,jak je teď hubená,je pro mě hrozný…potřebuji ji dokrmit do nějaké normální váhy ..jako papá…ale ne s takovou chutí,jako to měla před kastrací..to dojídala jídlo ještě Nikymu i Pučmeldovi🤣
Jinak dneska skútr zase kolaps..respektive nedrží otáčky,chcípal při každém zastavení a ještě začal prskat výfuk..takže jsem si to z práce namířila rovnou do autorizovaného servisu Yamahy do Chomutova..tam mi řekli,že mě můžou vzít až v červenci a že si účtují 1200,- kč za hodinu + cena náhradních dílů…jsem jim řekla,jestli se posrali😂Ale já už nevím,co mám délat..v září mám jít na technickou a do tý doby to potřebuji dát do kupy..jen se teda fakt obávám,že celé to opravování nevyjde dráž než celý skútr..
No a dneska jsem po 3 týdnech vyndala mnou připravené kopřivové hnojivo..holky já ale netušila,že ten výluh bude smrdět tak šíleným způsobem!!!!Bože já myslela,že umřu!!!Ředila jsem napůl s vodou při zaléváni a ještě postříkala listy(je to i proti mšicím,který mi žerou listy na třešni a višni),ale mám to normálně zažraný v rukou a nejde to umýt snad ničím!!!Ani Solvinou,mýdlem,desinfekcí…jdu to zkusit namočit do Sava…
Raduš Viktěnka vypadá krásně!!!!Vůbec bych nepoznala,že mu něco je….a jak to tedy bude dál?Až doberete ty tablety ještě(jestli jsem nnepřehlídla a už jste nnedobrali),tak půjdete na nějaké další testy nebo?
Holky co mě se zase povedlo🙄Od pátku,jak jsem přijela z toho servisu se skútrem,tak jsem nemohla najít peněženku..no a dneska jsem jí začala hledat fakt intenzivně,protože zítra si jedu dělat novou občanku(jsem na to jaksi po rozvodu zapomněla a na poště při vyzvedávání složenky,kdy jsem posílala balík,mi řekli,že je neplatná),tak asi budu muset tu starou odevzdat..no a víte,kde jsem jí našla?Jak jsem já blbec zaparkovala skútr do garáže,tak jsem si jí položila na zem vedle budky na kola..takže tam od pátku do dneška do večera ležela na tom dešti..zázrak,že jí někdo nešlohnul..ještě,že bydlím na vesnici…takže teď jí doma suším..všechno jsem vyndala a co šlo,zachránila..
Každopádně zítra se na skútru chystám konečně do práce,tak snad to nasratuje,když to ty hovada neopravili😠
Raduš a to já zase na svých kočičácích přesně poznám,když jim něco je..ty to tady vždycky najevo..takže Viktík je holt tvrďák🙂Takže na něm teď nevidíš už žádné známky toho,že by mu bylo špatně?
Jani já gratuluji k mzdovému výměru..🙂A jak to bude u mě,uvidíme..odcházela jsem s dobrým pocitem,ale to holt není všechno..však se to za 14 dní dozvím..jsme 3 uchazeči..2 chlapi a já…a na týhle pozici byl vždycky chlap,takže i pochybuji,že bych to vyhrála🙂Ale mám aspoň dobrý pocit,že jsem to zkusila..a u nás ve firmě když opravdu chceš a jen neremcáš,tak ta možnost kariérního postupu je tam velká…vezmi si,že jsem tam něco málo přes 6 let a kdybych tohle vyhrála,je to tady ve firmě už moje 6 pozice výš…a to si pamatuju,že jsem povyšovat nechtěla😂Ale když člověk prostě potřebuje všechno uživit,nic jinýo mu nezbývá,než se snažit🙂
Bobi super,že si takhle užìváš..u nás teda prší a prší..furt..dneska i hnusná bouřka..a Čikitka je už úplně normální a vrátila se k normálnímu životu..už si i hraje..konečně!!Hlavně jí teď dostat do kondoce a naplnit jí bříško..
Jinak holky,myslím,že jsem to sem nepsala..v pátek jsem si po 3 měsících byla pro ten skútr v servisu..vzali si 7000,- kč i přes to,že prostě skútr bez plynu stále nenastartuje a nedrží otáčky(prý ten karburátor nesehnali) a furt lítají ty řídítka..že prý jslu tlumiče v háji a oni na to nemají čas😠Nebudu ani říkat,jak jsme se tam pohádali..ach jo..
Konečně obrat k dobrému a já jsem konečně šťastná!!Čikitka vylezla z pod gauče a sama se šla najíst a napít!!!Asi pomohla ta Calopet pasta,protože snědla hned dvě celé ty polévky od Ontaria,jednu tyčinku a ještě i úplně sama snědla tu lžičku Calopet pasty..pak se šla konečně sama vyčůrat do záchůdku a pak sama od sebe přišla ke mě na pomazlení..jsem se mohla štěstím potento🤭Teď leží u mě…
Tak jsem s Čikitkou zůstala spát na gauči,aby nebyla zase pod gaučem…přikryla jsem jí dejou a držela jí v obejmutí,aby věděla,že jsem s ní…cca v 1 hodinu ráno mě probudila,že sedí..tak jsem toho hned využila a zkusila ji dát napít a najíst..pít nechtěla,ale tentokrát sama snědla další dvě tekutý tyčinky..takže toho fakt snědla zatím nejvíc..pak jsmě obě usnuli a asi ve 4 hodiny jsem se probudila,že jí necítím vedle sebe..šla si lehnout do pelíšku vedle gauče,tak jsem jí jen zkontrolovala a ještě usla..a teď jsem se probudila a akorát vylézala z pelíšku a opět ho počůrala celý🙄Proč si na ten záchod bože nedojde?No a koukám,že tam je kapka krve..hned jsem jí zvedla a zjistila,že si kouše a tahá ty stehy😔
Jsem totálně zlámaná z toho gauče,ale musím do práce..jdu jí ještě zkusit nakrmit a vyčistit to břìško…
Čikitka dneska stále stejný stav..navíc byl počůraný pelíšek,ani nešla na záchod😔Takže mi ale dneska konečně přišli ty Calopet pasty..takže jsem do ní (ne příliš dobrovolným způsobem😂) nacpala doporučenou denní dávku a pak dvě ty tyčinky tekutý od Ontaria..z misky to nechtěla,takže jsem to dávala z prstu a tak dlouho jí to dávala před čumák,dokud to neolízla..teď večer se do ní pokusím ještě něco dostat..povedlo se mi jí vyhnat z pod gauče na záchod..takže čůrala úplně hodně..prostě to drží celý den,než aby vylezla😔Já ten její stav nechápu..bříško hezké,nenateklé,není teplé..nevím co už s tím..
Jinak pohovor…mám za mě dobrý pocit a děj se vůle boží….za 14 dní budu vědět výsledky…tak uvidíme,co ze mě bude😜
U nás dneska pásy bouřek a deště,ale vždy jen chvilkově..
Tak jsem vyzkoušela od ségry takový ty tekutý mlsky od Ontaria a ty Čikitka jí!!!Okamžitě jsem jela do zverimexu a nakoupila kvanta zásob😂Prodavačka se jen smála😂Koupila jsem i ty polívky od Ontaria a ještě něco..dneska konečně snědla aspoň něco..dvě ty celý mňamky a cca půlku té polévky…trochu se mi ulevilo..je to tekuté,tak jí to i trochu doplní tekutiny…jinak teda většinu dne stále prospí nebo je schovaná za gaučem..já jí vždycky vytáhnu a chovám..teď cca hodinu a půl už u mě spinká,ale jak se zvednu vyčistit zuby,uteče zase za gauč..ta Calopet pasta je na cestě,tak snad to pátku dorazí…
Jinak holky,držte mi zítra palce..jdu na pohovor(v rámci firmy) na vyšší post…tak ve 13 hodin si na mě vzpomeňte,je to dvouhodinový pohovor😏
Bobi sama ho nevypije..to jsem zkoušela..jedině fakt tou stříkačkou zkusit…každopádně dneska jsem objela všechny lékárny ve městě a Calopet pastu mají jen na objednání.. vyjde na 599 kč 120 ml tubička..je mi to jedno,hlavně,když jí to pomůže..takže jsem si jí objednala..do 3 dnů bych jí měla mít..dneska snědla aspoň malinko zase šťávy z kapsičky a v záchůdku byl pidibobek..takže jíst něco musí,když má bobík..měla jsem z něj radost🙂
Dneska jsem s ní celý odpoledne..ani se od ní nehnu..jen už fakt budu muset metelit za zvířátkama..ale chci,aby se cítila dobře a aby byla u mě…
Bobi moc děkuju😔Ty jsi zkoušela i vývar viď?Pomohl viď jsi říkala?Já tam mám pro ní úplně hostinu,3 druhy naškrábaného masa,smetanu,3 druhy granulí,kapsičku..nic..nedotkne se..měním jí to,aby to měla česrtvé..nechce..ráno opět stejný scénař..nevylezla z pelíšku,nejí,nepije…
Raduš vetce jsem volala,navrhla infuzi..že bych zítra odpoledne po práci dojela..mají odpoledne otevřeno..jenže to pro ní bude další stres a já se o ni teď strašně bojím,aby ji to v jejím stavu neodrovnalo…
Raduš to je super,že tablety zvládnul..u nás dnes první pokrok a podařilo se mi do Čiky něco dostat..a vodou jsem se necrcala..vůbec nechtěla pít,takže jsem vzala stříkačku a pomaličku po trošičkách jí vodu dala do pusinky…pak jsem přemýšlela,jak do ní dostat něco k jídlu..napadla mě už jen zakysaná smetana..tu vím,že Čiky miluje..takže jsem metelila koupit smetanu a Heuréka!!Musela jsem teda jí dávat na prstu,ale slízala tak cca velkou lžičku řekla bych..to byl úspěch…jenže bylo na ní vidět,že je prostě bez chuti..takže jsem pak ještě jela koupit její oblíbené kapsičky a vidličkou jsem je úplně rozmělnila na minikousky a dala tam hodně šťávy..a tak dlouho jí to nutila,až začala trochu jíst..nejdřív šťavu a pak i trochu kapsičky..bylo to zanedbatelný množství,ale já skákala radostí..protože je úplně propadlá a hubená,jak nejí..nechci na ní tlačit a něco do ní cpát násilím..ale musím vidět,že bude jíst…teď jsem sí konečně prvně viděla jít i na záchod..to mě trošku uklidňuje..ale teda opravdu jsem nečekala,že jí to takhle odrovná ta kastrace😔
Předem máme zlatooooo!!!!A to,že to normálně nesleduji,ale letos jsem to klukům vážně moc přála,když se to hrálo v Čechách🤗
A probírají se tu klíšťata??Tak tady máte holku,co rok co rok nasbírá snad nejvíc klíšťat ze všech😂Letos už 8 zakouslých klíšťat…a kolik jsem jich ze sebe sundala fakt nepočítám…co lezli a nebyli zakousnutí..do konce roku jich tak 10 ještě určitě bude…a to můžus být klidně nastříkana repelentem a ani prd..jdou po mě…mimochodem stříkám.se koňským Endurem taky😂
Bobi noha vypadá skvěle!!A Raduš podávám hlášení,že Čikitka nejí😔Pije,ale taky ne moc..ale jíst nechce…buď jen spinká a nebo je schovaná za gaučem..teď večer teda vylezla a šla do kuchyně,ale je totál přejetá stále..a zkoušela jsem maso,kapsičku,vývar..nic..nechce jíst..volala jsem dnes večer vetce(mají v neděli večer otevřeno),a prý mám být v klidu ještě..prý pokud není apatická mebo se nemotá a nepadá,nemám se zatím bát..že některé kočičky to snáší hůř..já to popravdě u žádný kočice nezažila,aby nechtěla tak ,,dlouho,, po kastraci jíst..nemáte někdo zkušenost?Prý mám hned přijet,kdybych viděla,že je to horší..ale mě přijde,že jsem ji tím totálně vystresla a zklamala asi..musela se strašně bát..když jsem tam po probuzení nemohla hned být..
Tak to máme za sebou..musím říct,že takhle nervózní jsem zase dlouho nebyla…Čikitka v přepravce při cestě na veterinu hrozně plakala,takže to mě úplně donervilo…a když jsem jí pak držela na uspání,tak už jsem byla KO..přijela jsem si pro ní po hodině a půl a jak mě pustili do ordinace a já jí viděla v přepravce,začala jsem slzet..vetka se mi smála,že šlo přeci o běžný zákrok,že jsem se nemusela bát..tak jsem jí vysvětlila,že jak jde o moje zvířata,tak hned hysterčím😂Každopádně vše prý proběhlo dobře,za to Čikitka se klepala jak drahocenný pes..a aamozřejmě je připitomnělá po narkóze.. když jsem jí přivezla domů,tak Pučmelda na ní syčel,holt cítil tu veterinu…ale za to Nikoušek je úplně prostě starostlivý a je jí furt za prdelí a leží u ní…je to strašně hezké,jak se o ní bojí a chodí kolem ní opatrně po špičkách…musela jsem na chvíli na zahradu zavřít zvířátka a když jsem se vrátila,byla Čikitka schovaná za gaučem..asi se tam prostě teď cítí v bezpečí..samozřejmě se ode mě cítí zrazená,co jsem jí to udělala…úplně to na ní vidím a nechce ke mě ani jít…
Bobi mám radost,že je to lepší…a ty injekce..já bych si sama injekci dát nedokázala..jsi borec..
Bugyrro já to zkoušela na Bertíka..ale nic nezabíralo..až to Foresto bylo první,co fungovalo celou sezónu…ale už holt asi rezistence..
Bobi tak jak je?Už skáčeš přes kaluže?😂Dělám si samozřejmě srandu😊Ale nepodceň rehabilitaci..mamka furt brblala,nechtěla a do teď má problém s tou nohou…a jen proto,že to podcenila..
Raduš bohužel se mi poondila ta fotopast,co mi posílá fotky do telefonu(přestala posílat fotky a přes telefon mi podpora nedokázala pomoct),takže jsem jí musela poslat na reklamaci a abych měla aspoň trochu šajna,kdo se tam pohybuje okolo,musela jsem tam prdnout tuhle starou..takže zatím jsem jí tam nedala,ale hned jak dorazí z reklamace ta nová,tak jí tam prdnu…každopádně na zahrádce zatím klid,jak jsem to ještě víc zaucpala,ale pak jí tam pro zvědavost dám..
Jsem docela nasraná na to Foresto😠Není to zrovna levné a nějak ta účinnost klesá..Bert dneska dvě nasátá klíšťata na hlavě…tak co to sakra je..myslíte,že už fakt rezistence?Jak to má několikátý rok po sobě?
Zítra na nás holky myslete,jdeme s tou Čikitkou na tu kastraci..už teď jsem z toho nervózní a jak se znám,nebudu spát..ráno musím brzo vstát,abych to pofackovala u koníků a mohla je jít večer jen zavřít..abych byla hlavně pak s Čikitkou po té narkóze…už aby to bylo za náma…