Aktuálně: 3 705 inzerátů210 219 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 06.08.2024, 19:25:18 xxx:xxx.ee45:86a1

Ahoj holky,

Přesně…tady se furt řeší nějaky jídlo a co pak já mám dělat😂A puding?Jedině horký…studený je hnus..a škraloup je taky hnus….bleeeee…ale horký vanilkový puding je top!!!Hned bych si ho dala,kdyby to situace dovolila😂

Dneska akční den..dneska mě v práci požádali,že už od čtvrtka v tom hnus počasí vedro,pak bouřky,chcanec apod. nám před fabrikou leží malý zajíček a že asi umře…jestli ho nezkusím zachránit…no copak jsem ho tam mohla nechat?Jeho maminu asi srazili autem,hned vedle na silnici totiž byl sražený zajíc.. pokusila jsem se prckovi vytvořit provizorní bydlení v takové staré skřínce,musím jí zakrýt před predátory,ale co mu mám dát k jídlu?Je kost a kůže a bojím se,že nemá šanci přežít..myslíte,že ještě potřebuje mléko?Přijde mi dost velký na to,aby už přijímal pevnou stravu…ale jak říkám,nevěřím,že přežije..

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 04.08.2024, 19:46:45 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Vím vím,Mekáč a ostatní fast foody jsem si teď úplně zakázala😀I sladkosti..nahrazuji si to ovocem hodně a řeckým jogurtem s medem….a funguje to..držím ty kalorický tabulky 3 týdny a 3 kila jsou dole..kaloricky jsem si nastavila 1700 kcal..a dá se to v pohodě a nemám hlad..a ano,vůle je to,comi chybí..nevydržím u ničeho dlouho..a protože jsem milovnicí jídla,je to opravdu opravdu těžké.. dělám si to sama..vím to..pohybu mám 3 prdele,ale to jídlo je můj mor😀Nespočítám ani,kolik sladkýho jsem schopná denně spořádat..

Dneska jsem dopoledne vyrazila s kobčou na takovou pohodovou vyjížďku..sem tam jsme popásli,já si poležela v trávě a pak zase pokračovali…bylo to super..a odpoledne jsem se vydala na výšlap do hor a chytla mě bouřka jako prase😂Nejdou sem dávat videa,jinak bych vám to sem dala,co jsem natočila,ale fakt pěkná smršť..každopádně v horách a v lesích by se mi líbilo..malá roubenka,velká louka pro koňuchy..ach joooo

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 02.08.2024, 18:30:34 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Je teda pravda,že o tý liposukci jsem jeden čas ale vážně hodně přemýšlela..protože Bobi přesně jak píšeš,já na těch problematických partiích nikdy nezhubnu..zkusila jsem toho tolik..a ta liposukce by se nabízela😂Ale neee..nepůjdu na to samozřejmě..zbytečný peníze,který můžu investovat do zvířectva🙃Ale můžu o tom snít,že by mě mohli odsát😂Víte jak závidím hubeným holkám,co můžou sníst všechno a nemají celulitidu a tlustou prdel jako já?😂A čím jsem starší,tím víc mám sama ze sebe trauma😂  

Jinak včerejší masáž masakr..použila na mě ruce,válečky,nějaký bambusový plácačky a ty baňky..mám všude po těle ty kulatý fleky po baňkách..takže teď se ani nemůžu jít někam vykoupat..no a když jsem pak jela domů na skútru,chytla mě bouřka jako prase..nikdy jsem se tak nebála na tom skútru,jako včera..totál nárazový vichr,brutální déšť a blesky všude..když jsem dojela domů,crčela ze mě voda..a pak jsem ještě metelila v tý bouřce ke zvířátkům,takže by se ze mě včera dala vyždímat studna vody😂 

Canka
Canka 01.08.2024, 17:03:00 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Nějak nestíhám a nestíhám😂Ale taková klasika u mě..musím se polepšit..příspěvky už ani nestíhám číst..ale teď se na to už fakt zaměřím..ať to tady neflákám..

V neděli jsem holky byla na maderoterapii…nevím,jestli znáte..masáž takovými dřevěnými válečky..na rozproudění lymfy v těle..50 minut to trvalo a já nemohla dva dny chodit😂Byla to masáž nohou,zadku,boků a břicha…jak kdybych dva dny v kuse posilovala😂Tak mě boleli svaly…

No a dneska jdu pro změnu na intenzivní anticelulitidní masáž😂Blíží se dovolená(plánuji zase konec srpna,začátek září) a tak musím zase zařadit kroky hubnoucí😂Už jsem najela i kalorický tabulky,tak snad něco shodím ja tlusťoch..jsem si naprosto vědoma toho,že je to u mě jenom o tom jídle..že se cpu sladkým a fast foodama..takže si dávám stopku s těmahle hnusama😂

Proč nemůže existovat něco,jako je liposukce,co ti odsaje tuk a pak můžeš zase jíst a stálo by to třeba 2000,-kč😂

Canka
Canka 28.07.2024, 11:58:43 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Raduš poslouchám sice i tvrdší hudbu,ale mám.ráda i pop a taneční hudbu..a Eda Sheerena mám fakt ráda..a ten koncert stál opravdu za to..výborná show,efekty,atmosféra..no s holkama jsme si to vychutnávali..co byla šílenost,tak to bylo vedro..bylo přeš 30°C a samozřejmě to nebylo zastrešené..do areálu navíc nesměli žádné spreje..takže deodoranty nebo voňavka neprošla a podle toho taky všichni byli cítit😂Každopádně v Hradci pršelo až večer,když koncert skončil..ale u nás prý pršelo už přes den..no každopádně vzhledem k tomu,že tam bylo 50 000 lidí,tak jsme odcházeli ještě při poslední písničce pryč…a sakra se nám to vyplatilo..ty co zůstali do konce(měla jsem tam známý) a odešli až po úplném konci,nemohli vyjet z parkoviště..my jsme jeli domů 211 km..a když jsme dorazili domů kolem jedný ráno,tak ty známý ještě furt trčeli v koloně na tom parkovišti🙄Ještě že jsme fakt vypadli včas…

A ten koník Raduš,to je divný..vypadal staře?Nebo nemohli ho prodat?

Canka
Canka 26.07.2024, 22:44:28 xxx.xxx.212.25

Ahojky holky,

Konečně týden za náma i víkend před náma🥳Jsem nějaká grogy po tomhle týdnu..už se fakt strašně těším na dovolenou..ten odpočinek bych si myslím už sakra zasloužila🙃Ale už jen měsíc a dočkám se..

Dneska jsem úspěšně prodala sulku za poničku..furt jsem přemítala,jestli ano nebo ne,ale už malé ponici prostě dopřeju důchod..budeme dál ťapat na prochajdy,ale tahat vozíček už ne…přijela paní, chtěla jí pro malého oslíka..no super domluva a za 5 minut jsme nakládali do auta..takhle kdyby šli všechny prodeje😀

Na zítra je u nás podle aplikace hlášen déšť..jsem fakt zvědavá..a já jedu zítra do Hradce Králové na koncert Eda Sheerena,tak se moc těším..

Elisak: Moc vám to sluší!!!A na tom koni je to nádhera..taky bych to tak na svatbě chtěla..už teda nebudu mít možnost,protože další svatbu nechci😂Ale bylo by to hezké😂Byla jste nádherná nevěsta…

Canka
Canka 23.07.2024, 22:23:35 xxx.xxx.212.25
kometa:

,že v tomhle mám kolem sebe super lidi..když s něčím potřebuji poradit nebo pomoct,tak se mám na koho obrátit. 

U nás taky tak. My se na každého nováčka vrhneme možná až moc - radíme, vysvětlujeme, taháme ho na oběd, aby si nepřipadal ztracený…

Jako zcela upřímně si nedovedu představit,že by mi přiřadili nového človíčka a já ho v tom nechala plavat…tohle se mi prostě příčí..ale je to praktika spousty firem..vždycky mi to ty lidi vypráví na pohovorech,jaký mají zkušenosti(dneska jsem měla zase pohovory,takže mi to zase jen potvrdili),že prostě jsou hozeni do ,,rybníka a ať plavou,, .A co to v nich prostě vyvolává za pocity..že jen další pěšáci,který jsou všem u zadele…tak to u nás prostě není…a i moji kolegové když prostě cokoliv potřebuju,tak se mi nestalo,že by mi nikdo nepomohl…proto je mi Janči líto,jestli se potýká s nějakou takovouhle situací…

A u nás nezaprší a nezaprší..budu muset vymyslet něco,co bych strčila do spodní studánky,aby se tsm voda udržela..možná nějaký sud širší?Napadla mě skruž,ale nevím,jak jí tam dostat..zatím mám vodu dole v přepadu,i v jezírku..ale do jezírka fakt teče jen čůrek..a díky bohu mám plnou i tisícilitrovku..ale teda do tý studánky potřebuju vymyslet něco,co nevysychá…

Bobi co vůbec teď u tebe v bytě?Máš tam plíseň i takhle přes léto?Vzpomněla jsem si hned na tebe dneska,když mi známá vyprávěla,že její dcera se nastěhovala do bytu,kde byla plíseň snad v každém rohu,ale že mysleli,že přes léto se jí zbaví,ale ouvej a prý je tam plíseň i teď v lété,i když inzenzivně větrají…  

Canka
Canka 22.07.2024, 18:39:07 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyy,

Nestíhám psát🙃Večer padám do postele totál zabitá..Jani promiň,asi mi to nějak ušlo v té haldě příspěvků,ale ty jsi také povýšila?To ti moc přeju..ale teda chápu-li správně,tak tam máš problémy s kolektivem?Jakože tě někdo nezaučuje?Nebo?Já mám štěstí,že v tomhle mám kolem sebe super lidi..když s něčím potřebuji poradit nebo pomoct,tak se mám na koho obrátit. Takže i když nesnáším vstávání,tak do práce chodím ráda…a teď navíc mě ta nová pozice fakt baví..tak už to jen nepohnojit😂

Ty vedra mě zničí..víkend jsem myslela,že fak umřu..byla jsem sice celý víkend u vody,ale intak úplně vyřízená..zvířátka jsou zalezlý ve stínu..ani nevylézají..jezírko mi začíná pomalu vysychat..přestala do něj téct voda…jestli nezačne pršet,tak to budu mít s vodou zase veselý…

Canka
Canka 16.07.2024, 22:25:55 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Taky už máte toho vedra dost?Včera po práci jsem rovnou jela na koupaliště,protože tonse prostě nedalo…bylo 34°C…pak jsem jela ke zvířátkům a pokropila snad všechny kromě Bertíka..ten by mě sežral😂A furt si říkám,že musím prostě vymyslet něco,jak je prostě ostříkat vodou..ne jen kropit konví..napadlo mě čerpadlo ze studny..ale to je jen na elektriku že?

No a dneska zase pro změnu divný vzduch i tlak..přijela jsem z práce a bylo mi nějak zle..motala se mi hlava,měla jsem úplně studený ruce i nohy a venku přitom 30°C.. no vzala jsem si prášek a na hodinku si lehla(to ocenili kočičáci,kteří se ke mě hned napakobali a spali se mnou😂).Pak jsem už musela fungovat,takže hurá na zahradu..no hlava mě bolí do teď,jdu si lehnout a snad to přejde do rána…

Jooo a jinak držím kalorický tabulky zase,zítra kontrolní vážení po 1.týdnu,tak snad je aspoň 0,5 kg dole..nesmím to zase až do dovolený vzdát😂

Canka
Canka 13.07.2024, 18:09:27 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak já včera dostala nápad,že přespím u zvířátek na zahradě..že je krásně a v pondělí už musím do práce a dovča končí…tak jsem se spakovala a šla..no udělala jsem si buřtíky,pak rozestlala spaní a šla holkám dát večeři..a kouknu a hnalo se totální černo a bouřka..no takže výborná noc s pěkně velkou bouřkou😂Ale jako noc byla teplá..musela jsem se i rozepnout ze spacáku,jak jsem se pekla..a musela se teda nastříkat před hmyzákama repelentem,aby mě večer komáři nesežrali..ale probuzení bylo krásné..sluníčko svítilo,kobča do mě žďuchala čumákem a budila mě..tak jsme se rovnou takhle za svítání jeli projet…

Konečně po dlouhý době ale pořádně zapršelo..u nás totiž už zase bylo sucho jak…

Canka
Canka 11.07.2024, 21:50:28 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Teda konečně mám všechno poflákáno a doděláno po ty dovče,měla jsem spoustu restů..jako záhul pro mě je to počasí tady u nás😂V Londýně bylo 19-22 °C,zataženo,déšť,sem tam sluníčko..a pak člověk přiletí domů a tady 32°C a vedro na chcípnutí..dneska jsem si konečně našla čas na chvilku u vody a bylo to fakt osvěžující…dneska byla konečně trochu bouřka a pršelo,ale nic moc…zítra má být podle předpovědi kolem 14 hodiny nějaká mega bouřka,tak jsem zvědavá…každopádně jsem za těch pár dní v Londýně,kdy jsme se cpali sladkostmi a street foodem přibrala další 3 kil,takže už 2.den držím kalorický tabulky..musím to zase shodit sakra😂A teda spočítala jsem ten náš 5 denní výlet(vyjma dne lříletu večer) a komplet s letenkou mě to vyšlo na 14500,- kč🤧Trochu drahá sranda,alr nejvíc nás vyšlo jídlo a vstupy do atrakcí..byli jsme v zoo,v podzemí,na pohyblivých obrazech,klub s bruslemi…no hnus velebnosti😂Fotky jsem nějaké dám,ale přiznám se,že nejvíc mám videí a ty sem dát nejdou…

Jinak jsem teda totál zklamaná z toho,že ten pozemek vedle mě je pronajatý na ty zahrádky…už je tam asi 6 zahrádek,natahané karavany,stany apod….hluk jako kráva a hlavně haranti..ať si mě tu ženský matky odsoudí jak chtějí,ale nesnáším.ty nevychovaný spratky uřvaný..křik,řev,brek,vztekání..rodiče je mají na háku..úplně mi to kazí můj klid a pohodu,kterou jsem bez sousedů měla..dneska jsme se kvůli tomu zhádali..kvůli cestě,kvůli tomu hluku…chtěla jsem u zvířátek spát,ale to ani kvůli tomu bordelu tam nejde…snad třeba zítra..už aby harantům skončili prázdniny a šli do školy.. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 10.07.2024, 10:25:00 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyy,

Tak jsem z dovči zpátky..bylo to super,i když nám úplně nevyšlo počasí..ale bylo prostě typický pro Londýn..pršelo,pak svítilo sluníčko..pak zase déšť..ani nevím,kolikrát jsme zmokli..ale brali jsme to s nadhledem😀Každopádně to bylo skvělé,poslední den jsme byli i u moře…no prostě skvělá dovča..už teď se těším na to,že na konci srpna zase pofrčím na další dovču…

Každopádně vítání se zvířátky bylo veliké a já se mohla zbláznit radostí,že jsem zase s nima…prostě doma je doma😇

Pozdějš přidám i fotky..

Canka
Canka 04.07.2024, 16:56:33 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Neeee moje mladší ségra nikdy nikam nejezdí,je takový introvertní typ a nikam jezdit nechce..živel z rodiny jsem jen já😂Jedu s kamarádkou..mou poslední bezdětnou kamarádkou,se kterou cestuju..jedeme spolu i na letní dovolenou k moři,ale to s náma jede ještě moje starší ségra..jako loni🙃 Té mladší ségře to šíleně hnisá,ale odmítá jít k doktorovi a tu ránu nechat dýchat..má to furt závázaný a já jí řekla,že jí takhle ta noha snad upadne😠A mamka jí v tom ještě podporuje..

Rychle dobaluju,poflákám doma a metelím na zahradu ke zvířátkům..v 7 hodin odjíždíme..

Canka
Canka 03.07.2024, 23:35:42 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Nejdřív dotaz na Buggyru..jak to děláte?14 dní nechat čičinu samotnou doma?Jak to děláte se záchůdkem,když ho nikdo nečistí?Já jak nevyměním dvakrát denně kočkolit(jakože vybrat bobky a čůrání),tak už tam prostě nevlezou..a upřímně bych je nedokázala nechat bez dozoru ani jeden den..na to jsem posera..

Jinak dneska jsem snad stihla všechno,co jsem měla..nejdůležitější je mít zabaleno a to mám…a vím o tom problému s kufry,ale my cestujeme naštěstí jen s příručním,takže nás se to nedotkne🤗Zítra jdu ještě normálně do práce a večer už frrrr..brácha mi volal,že už se mooooc těší..já na něj samozřejmě taky..

Ségra dneska byla v práci,ale bylo vidět,že trpí jak pes..strašně jí to bolelo..myslím,že zítra už nepřijde..😂 Teď mi posílala ségra fotku,jak to vypadá a je to fakt hnus..

Jdu do hajan,ať ráno vstanu..užít si ještě spaní s kočičákama,než odletím…

Canka
Canka 02.07.2024, 21:57:25 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Nestíhám nestíhám nestíhám..moooc práce,málo času😂

Vzhledem k tomu,že ve čtrvtek odlítám,tak od pondělka furt jen něco zařizuji…na poslední chvíli jsem sehnala parkování u letiště,protože mi nedošlo,že na prázdniny bude všechno plný..nakoupila jsem,co mi chybělo na cestu..dokoupila krmení zvířátkům,aby měli dostatečnou zásobu…dneska jsem chtěla už balit,ale bohužel..jak to tak u mě bývá,když něco naplánuju,něco se vždycky pohnojí😂Ségra spadla na bruslích a opravdu hodně se sedřela..takže jsem jela pro mamku a jeli jsme jí ošetřit..vypadá to fakt šíleně a hrozně jí to bolí…navečer potom přijela kamarádka,která se mi bude starat o zvířátka,zatímco budu pryč,aby jsme si ukázali a doprobrali co a jak…dala jsem jí klíče od bytu a zahrady..dvacetkrát se ujistila,že všemu rozumí a bude mi posílat denně zprávy a fotky a pak jí v klidu pustila domů😂No ještě jsem pro ségru šla natrhat čerstvý řepík a zítra jí ho dovezu,aby si ho vylouhovala a dělala obklady..je mi jí fakt líto,protože celý naše ošetřování probrečela..v práci si musela vzít dovču,protože prostě musí jen ležet a nejde jí sedět..

Takže zítra si doufám konečně zabalím,potřebuji ještě umýt a vysát auto,odbavit si online zavazadla,zajet vyměnit korunky..a moooc se na dovču těším..

Obrázek
Canka
Canka 29.06.2024, 21:26:21 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Teda u nás vedro na chcípnutí..dneska 32°C…naštěstí mi volal.ten dodavatel sena,že nestíhá,a že mi teda seno přiveze až po tý mojí dovče…jako jedině dobře,já si nedovedla představit,že v tom dnešním vedru ty balíky budu uklízet…takže jsme s kobčou šli na koupačku do rybníka…a i když to není daleko a šli jsme jen v kroku,tak byla chuděrka celá rozpálená,jak je černá..vlítla do toho rybníka jak střela😂

Pak jsem doma něco pojedla,ochladila kočičáky(v bytě je 25°C) a vzala čivavku a vyrazili jsme se koupat..co taky jiného dneska..užili jsme si to obě..pak jsme jeli na zmrzku a k mamce na večeři..

Když jsem šla před chvíli zavírat koňuchy,ještě jsem je polila párkrát konví a všichni vypadali spokojeně..pokropila jsem toršku i slípky..je to hnus to počasí..už aby se ochladilo..

Obrázek
Canka
Canka 28.06.2024, 22:30:53 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Konečně víkend!!!Jak já jsem ráda😀A pak už jen 4 pracovní dny a dovolená!!!Hurááá!Co mi ale nedošlo je,že nemáme rezervované parkování u letiště🙄Takže k tomu jdu teď sednouta jdu hledat,kam to auto prdneme…  

Včera jsem si byla pro čivavku a budu jí mít až do úterý..to je snad nejdýl od doby,co jsme od sebe s bývalým,kdy mi jí takhle dá…a je to teda doma opravdu,ale opravdu veselé..3 kočice a pejsek..zítra se budu muset pustit do úklidu doma…vůbec se mi do toho v tom vedru nechce…je to na umření..a to mi mají teď o víkend dovézt to seno..představa toho uklízení balíků v 30°C vedru je mooooc lákavá😂Ale je to pro mě to nejdůležitější,mít seno doma pod střechou..a taky bych chtěla s čivavkou někam k vodě..letos jsem ještě vůbec u vody nebyla…  

Canka
Canka 26.06.2024, 12:24:00 xxx.xxx.249.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 25.06.2024, 22:35:14

Můžeš si myslet,co chceš🙂

Není mi to blbý ani trošku😇Beru takhle kukuřici,slunečnici,řepu…nemám s tím absolutně problém😇Stejné tak i různý kytičky apod….asi jako Dája…a vůůůbec se za to nestydím😂

Canka
Canka 25.06.2024, 22:25:01 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Ježiš Raduš!!!Já to málem ani nedočetla,jak si napsala ,,rozsekala"😔Je to hrozné,když si představím tu bolest,co si musela vytrpět..

Dneska jsme měli s kamarádkou sraz kvůli tomu Londýnu,kam odlétáme přístí týden..byl to klasický babinec plný dohadů,smíchu,pomluv a plánování…obě se strašně těšíme,protože jsme toho měli v poslední době hodně a bude to prostě zasloužená dovolená..jen teda zase už teď vím,jak moc mi budou chybět zvířátka😔A pak jsme zajeli na hráškové pole si nasbírat trochu úrody😜

Dneska malá ponička Ričí oslavila 21.narozeniny😇Udělala jsem jí takový kyblíček dobrůtek,potřásla kopýtkem a zlíbala od hlavy až k patě🥳

A taky mi dneska volal můj dodavatel sena,že o víkend už doveze seno!!To jsem upřímně nečekala,vždy vozí tak v půlce července,takže jsem rychle vše připravovala,protože zítra odpoledne jedu pryč po práci,ve čtvrtek zase pedikúra v pátek jedu s kamarádkou pro slepice a vezeme je její mamce… no a seno chce dovézt v sobotu..ale zase mě překvapil cenou..chce jen 600 kč za balík..to je příjemné překvapení..což mi připomíná,že musím vybrat peníze🙄Já už ubsebe hotovost fakt vůbec nenosím..jedu všude jen kartou..

Bobi,co vůbec ty a tvoje šití všemožných věcí?

Canka
Canka 23.06.2024, 09:48:13 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

To byl sakra víkend😂V pátek po práci jsem rychle frčela domů a na zahradu ke zvířátkům,kde jsem všechno zabezpečila,co by mihlo uletět nebo se zničit,protože hlásili velké bouřky,které k nám samozřejmě ani nepřišli,jen pršelo..pak jsem se zbalila a s partou přátel jsme vyrazili na každoroční hrací večer s kapelou na kemp k Berounce..na Kobylku..propili a prozpívali jsme celou noc..když jsme se druhý den dopoledne nějak zmátořili,vyrazili jsme na výlet na Křivoklát a tam je opravdu moc krásně…potom zpáky domů,jen se zase postarat o zvířátka a zase jsem hned vyrazila ke kamarádce,ta mě nalíčila a učesala a frčela jsem na firemní párty ve stylu 80.a90.let,kde jsem propila a protančila další večer😂Taky podle toho dneska ráno vypadám😂 Už si ani nepamatuju,kdy jsem takovýhle alkoholický víkend měla,snad někdy,když mi bylo 20 let😂Každopádně jsem to ustála s grácií,ale teď musím do ledové sprchy,abych se probrala trochu😂

Obrázek