Raduš mě teda slepičky nesou nonstop….jak teda hooodně pršelo,tak jedna stávkovala,ale denně jsem měla 6 vajíček od 7 slepic…teď už zase jedou 7 denně🙂Co mě spíš ale zaujalo,tak je to,ze mi začali ještě plodit cukety…už mám zahrádku celou ko,vse sklizené…a najednou zase začali cukety plodit…tak to rozdám po rodině,já už cuketu nemůžu ani vidět😂
Bobi jak to dopadlo s tím balíčkem?A to slinění…to mi taky přijde buď jako otrava..a nebo má někde něco zapíchnutého v tlamce..
U nás je dneska úplně nádherné…od rána až do teď jsem byla u zvířátek..udělala jsem dost práce a ještě jsme byli venku s kobylkou…najím se a vyrazím ještě vyvenčit pesana kamaráda,kterému ho hlídám..
Přidávám foto Bertíka,jak si hezky chrní,zatímco mu tam cupitá slípka😂
Bobi nic neplatit a nic nepřebírat..Eushipment je kurýrní služba z Bulharska..kamarádka má zkušenost…zaplatila za balíček,který šel ze zahraniční firmy(ne teda stejný odesilatel),platila myslím kolem 900 kč a přišel jí v balíčku nějaký hadr v nulové hodnotě…jakože fakt hadřík..za mě bych to nepřebrala…
Raduš hele,nejdřív vyzkouším,jestli to fakt na ty moje nehty pomůže..a když uvidím rozdíl,tak ti dám vědět jo?Zase bych tě nerada uvrtala do něčeho,co by nepomohlo ani mě😂Každopádně fakt musím říct,že ty nehty drží jako přikovaný..dneska jsem s nima řezala větve,odtahávala je,čistila jezírko…jsem nadšená😂
Jinak dneska úspěch,přihlásila jsem nového skútříka a vyzvedla si na katastru to,co jsem potřebovala…takže už jen nasadit značku a můžu novým skútříkem ofiko drandat..jen teda otázka je,jestli na to bude ještě vůbec počasí…
Zítra musím urgentně dojet koníkům pro müsli,protože jsem dneska zjistila,že sud s krmením prázdný🙄
Raduš přesně proto jsem se do toho nakonec nechala překecat..ségře po tom narostli krasné nehty..a já mám ty svoje fakt zničený..prý je to právě nějaké regenerační..já tomu prd rozumím😂Každopádně přesně jak s Ronjou píšete..nechápu,jak někdo s těma dlouhýma nehtama může fungovat…já mám jednu kolegyni v práci,co ty mega drápy má..a když jí vidím,jak píše na PC nebo ťuká zprávu do telefonu.. 🙄Ale říkala mi,že pro ní je to přirozené a nedovede si to bez nehtů představit..takže asi každý to má prostě jinak..
Dneska ráno u koníků překvapení..jak foukalo a pršelo,měla jsem ve výběhu padlé 2 uschlé stromy a vyvrátili mi kůly ohrady…takže jsem si dala odpoledne brigádku a kopala nové díry na kůly..
No a po práci jsem jela do města,potřebovala jsem na magistrát přihlásit ten nový skútr a ještě pro něco na katastr..no už jsem měla vypsaný ten formulář,konečně se dostala na řadu a paní po mě chtěla občanku..no a já v tu chvíli zjistila,že nevím,kde mám peněženku..pak mi došlo,že jsem jí nechala v práci..no a že bez ní to prostě nejde bez té občanky…a že si mám teda přijet ve středu s tou občankou a zase čekat🙄 Tak celá naštvaná jsem si řekla,že si skočím aspoň na ten katastr a tam po mě tu občanku chtěli taky…takže jsem prostě nic nevyřešila a byla to naprosto zbytečná cesta plná vzteku a nervů na mě samotnou,že jsem tak blbá a zapomenu peněženku..
U nás dneska přes noc a den jen šílený vítr…který teda tu teplotu pocitově srážel tak na 8°C….no takže jsem vzdala jít s kobčou ven a šla jsem se ségrou na pedikúru a nehty…a ségra mě překecala(mám totiž takový dřevorubecký farmářský ruce a tudíž totálně zničený nehty),abych si nechala udělat nehty na ruce…neeee teda ježiš umělý,to vůbec..já když kolikrát vidím,co ty ženský mají za drápy,tak nechápu,jak si utírají zadek😂Nechala jsem si je zpevnit nějakým akrylem či co to bylo a vytvarovat trošku..jsou teda furt krátký,protože já nic dlouhýho nechci,ale i tak je to pro mě nezvyk..
No a během odpoledne se spustil chcanec..v kombinanci s tím větrem fakt hnus…snažila jsem se počkat,jestli to nepřejde,ale kdepak…prší stále a nepřestalo a má pršet až do rána..jenže já jsem potřebovala dneska vysbírat výběh od bobíků..nebudu ani popisovat,jak jsem po hodině v tom dešti a větru vypadala..domů jsem šla zmáčená…ve vesnici nepotkala ani živáčka..když jsem došla domů,kočičáci na mě koukali jak na blázna,protože ze mě prostě crčela voda😂Byla jsem fakt zmrzlá..zalezla jsem do horké vany a teď už jsem zachumlaná pod dekou a nikam nejdu…Čikitka s Pučmeldou taky usoudili,že je dneska ideální počasí na nic nedělání😂
Tak jak to vypadá u vás?U nás ta výstraha není na severozápadě,ale i tak teda pršelo dost a ma to pokračovat i v neděli..já jsem za to samozřejmě ráda…jen ať prší..spíš vítr tady je hrozný..naštěstí na zahradě u koníků všechno dobré..všechny plachty i přístřešky drží..spíš slepice mě štvou..místo,aby se schovali do kurníku nebo pod kurník,tak jsou v tom dešti venku…no aspoň vím,proč se říká zmoklá jak slepice😀 Je to jejich rozhodnutí,ale v kurníku mají teplo,měkkou vrstvu slámy…no ať holky dělají,jak myslí..jediné co,tak kobče něco asi tím větrem vlítlo do oka a má oko nateklé a teče jí z toho. Tak jsem jí to očistila,vysušila..v oku nic nenašla..ale jedu ještě radši pro mastičku do lékárny,protože jsem zjistila,že doma nic nemám už…
Raduš tos mě pobavila😂A víš proč?Protože takhle na lidi já taky působím😂Teda na chlapy…já jsem prostě přátelská a usměvavá..ke všem.. holky,kluci,nerozděluji to..no jenže prostě ty chlapi to vnímají asi jinak,než jen jako že jsem přátelská😂Takže se pak taky kolikrát dostávám do vtipných situací…naposledy minulý týden,kdy prostě taky asi 50 letýmu týpkovi v Lidlu vypadla peněženka z kapsy a já na něj zavolala ,,mladý pane,vypadla vám peněženka,, Otočil se,a říká mi,tak mladý pane?To už mi dlouho nikdo neřekl..a já se jen usmála a podala mu tu peněženku a otočila se ke košíku,že jedu dál…a on na mě ,,to je jako vše?Flirtujete se mnou a ani si neřeknete o číslo?,, .Já na něj čučela jak blázen,jak já s ním jako flirtovala?😂Řekla jsem mu,že se asi spletl,že já s ním neflirtovala,jen mu podala peněženku…a on že pozná vysílané signály😂Tak jsem mu řekla,že já signály už dávno nevysílám😂
U nas dneska taky konečně začalo pršet a vypadá to,ze bude i zítra a pozítří…což je skvělý..ve výběhu mám místo trávy vyprahlou Saharu😂
Moc děkuji za pochvalu skútříka.. jsem z něj úplně nadšená…není to Raduš přímo Vespa,je to její imitace a za poloviční cenu. Koukala jsem tentokrát hodně na to,aby na to byl servis a aby na to byli levný náhradní díly…a to je u Vespy opravdu drahé..takže když jsrm pak našla tohke a po pár diskuzích s bráchou a mým automechanikem jsem do toho šla..uvidíme,zda bude vše tak,jak má být..
Ale teda prodej toho starého🙄Dala jsem inzerát a dala tam,že v případě rychlého jednání sleva..holky,ale co si ty lidi dneska myslí?Že dám slevu 10 000,- kč?Jako přestává mě bavit zvedat ty telefony a mluvit s těma lidma..to jsou otázky..a jestli jim slevím ma cestu,a jestli slevím teď po telefonu a ještě pak i na místě…no jako mám.dost..to si ho klidně ještě nechám a dáms i ho do garáže přes zimu ke známému.Na ten prodej nespěchám,tak mi to je jedno,ale je to jako mazec…
Bobi na SZ jsem ti odpověděla a jsem teda v šoku😂
Jinak zítra už musím do práce..a upřímně se mi po 14 dnech nikam nechce😂Jdu vsadit Eurojackpot😂
Raduš jdu do práce až v pondělí..měla jsem volno 14 dní…týden by pro mě byl málo..jenže to vypadá,že ho odmarodím..já blbec s tou klimatizací…ach jo..noc byla hrozná..čičiny tedy méli radost,že jsou doma a se mnou,spinkali na mě nalepený tak,že jsem se potila jen z nich😂Ale rýma,ucpaný nos,bolest hlavy..naštěstí jsem doma našla zbytek Grippostadu,takže to mě trochu zachránilo..a kapky do nosu..ráno jsem byla úplně mrtvá a nemohla vstát z postele..jenže jsem musela do Děčína vyzvednout ten nový skútr. Takže kamarádka mě hodila na vlakové nádraží(musela do práce,tak mě nemohla hodit až tam) a já frčela vlakem. Celou dobu ve vlaku jsem prospala..vzbudila jsem se až na konečný..pak jen přestoupila ještě na jeden spoj jednu zastávku a byla jsem před tím obchodem..pan majitel nebo jednatel,nebo co to přesně bylo,tak byl fakt milý,sympaťák…jakože prostě ochotný,vše mi vysvětlil,ukázal..a asi měl docela strach,abych dojela v pořádku,když jedu takovo štreku domů..prý jestli se na to cítím..říkám,že jasně,že jo,že jsem pirát silnic😂Cesta domů super,hned jsem si na něj zvykla..a sladila se skútříkem i helmu..takže červená frajerka😂Řidiči hodně koukali,co jsme se míjeli..i když jsem jela po městě..je to prostě skútřík krasavec…mám z něj obrovskou radost..už jen prodat ten starý…
No Raduš co ti budu povídat,vůbec,ale vůbec se mi nechce domů…ale už bohužel sedíme na letišti🙄Odlet měl být 16:25 h,ale my už tu trčíme od 14 hodin,kdy nás cestovka přivezla a teď navíc na tabuli vyskočilo zpoždění…takže paráda..nevím,jak dlouho..čekáme a uvidíme..
No máma od tý doby,co je fakt doma v důchodu,tak se hrozně změnila…potřebovala by akutně mezi lidi..ale nechce.. a pak takhle šílí kvůli blbostem…dokonce mojí starší ségře nakázala doma uklidit,než pojede za tím svým beachboyem😂Že prý jsou doma všude chlupy a ona,že už na to není zvyklá,jak nemají kočky…a že se furt honí a chtějí si hrát a ona se nevyspí…no jako nic překvapujícího u koček😂Tak jsem jí řekla,že měla prostě být u mě a bylo by vyřešeno.. a že jsou to mladý kočky,jasně,že si budou chtít hrát bože😂No už to neřeším…jediný,nad čím přemýšlím je,že ostříhám Nikouška..jenže on by asi nedržel..má strašně hustou srst a dělají se mu takový ty cucky..a když se ho snažím vyčesat furminátorem,tak mě vraždí😂
Každopádně hrozně už se těším na všechny zvířátka…už chci být u nich,všechny zkontrolovat,že jsou v pořádku a uňuchňat je…
Jak je vůbec v Čechách?My tu máme 34°C a co vím od kamarádek,tak v Čechách prý údajně vlna veder…
Já už se zítra vracím ze zaslouženěho odpočinkuuuu…a naprostá spokojenost…hotel hezký,čisťounký…jídlo a alkohol na můj rozmazlený vkus nic moc😂Ale bříška máme vždycky plný…ostrov nádherný..to moře…bože taková průzračná nádhera…nechce se mi pryč…ani trochu ale…jediné co,že jsme tu na naše období nesehnali ani skútr,ani čtyřkolku,ale museli půjčit auto..ale domluvili jsme se s jedním pánem s dcerou a hezdili všude spolu,takže poloviční náklady….těším se zítra hrozně na zvìřátka….soused se stará každý den,vidím fitky a záběry z fotopasti…hen máma mi dneska volala zničená,ať si hlavně nezapomenu přijet pro kočičáky,že jí jinak prý odvezou z toho,jak zlobí😂
To byl dneska den.a ještě neskončil😂Ráno jsem měla schůzku s právníkem..věděli jste,kolik stojí hodina konzultace?Šílené😂Potom rychle dokoupit,co mi ještě chybělo na dovču,vyměnit eura, pak malá oslavička,potom rychle domů pro kočičáky..všechno naložit do auta(misky,krmení,kočkolity,škrabadlo..) a pak kočičáky..byl to boj,teda s Čikitkou..úplně šílela,jen jsem se k tý přepravce s ní přiblížila. Skončila jsem totál dodrápaná,ale zvládla jsem to…prostě se bála,že jí asi zase dovezu k vetce..každopádně byla jsem z toho úplně vyschízovaná,ale paradoclxně to dopadlo výborně..byla jsem tam hoďku u mamky s nima a Čikitka se po chvilce už mazlila,papala a honila se s Nikoušem..asi ten fakt,že byli všichni 3 spolu(jen Pučmelda teda vyl dost ostýchavý,ale taky se rozkoukal) je uklidnil a asi i moje přítomnost..odjížděla jsem spokojená,jen se bojím,jak budou vypadat,až pro ně přijedu😂Máma je bude hodně rozmazlovat…
Teď jsem doma konečně dobalila kufr,vešlo se tam snad všechno,co jsem potřebovala a letím za zvířátkama na zahradu…
Přidám se z dovolením,když tady čtu o očkování🙂Každý rok u nás stále stejný problém u kobyly a to ošklivá reakce na očkování…vždy obrovská boule na krku,špatná pohyblivost krku skrz bolest a s tím samozřejmè spojená nedobrá nálada..vakcíny jsme měli,reakce špatná na každou,jen to někdy bylo o malinko lepší..hodně tomu asi napomáhá fakt,že nemá ráda vety a stresuje..můj starý vet jí očkoval přes foukačku ...jinak to nešlo,nenechala ho přiblížit..a nová vetka i když se snažila sebevíc,stejně kobyla hysterčila,takže ji při píchání vždy úplně v křeči..takže prý nejlepší by bylo,abych jí píchla já,že se mnou je kobyla uvolněná a nebude to čekat..jenže já jsem v tomhle posera…sama sobě bych to asi píchla,ale mému zvířeti?To asi nedokážu…brzdí mě šílený strach,že mu nějak ublížím…
Potvrzuji,že mě kozlík prostě exnul😀Ale za pokus to stálo..
Dneska se konečně umoudřilo počasí a nebylo vedro,takže se dalo konečně popracovat venku..udělala jsem toho docela dost,ale už stačí..mám dovču a budu odpočívat😂Zítra to budu mít nabitý ten den a v úterý vlastně taky,takže než někam odletím,tak ještě bude lítačka…ale tak pak už sladký odpočinek..
Mamka mi to trochu zkomplikovala,že jí teď bylo nějak dvakrát špatně a že se bojí jít ke mě,kde nikoho nezná a nikdo jí nepomůže…že chce zůstat doma,kde jí kdyžtak pomůže moje mladší ségra..a že mám kočičáky přivézt k ní…no tak to můžu Čikitky důvěru pak budovat znova🙄Když si vzpomenu,jak dlouho trvalo,než mi po tý kastraci začala zvěřit…a teď jí odvezu někam pryč do cizího😔Každopádně furt lepší,že budou všichni tři spolu,s 24 hodinovým dohledem,než aby byli sami doma a někdo jsem jezdil jen na rychlíka krmit..holt se nedá nic dělat…
Koukla jsem na Londýn a máte taky moc hezké vzpomínky🙂Jen teda autobusem si to nedovedu představit😂Zlatý letadlo🙂My se teda plánujeme s kamarádkou vrátit i další rok,i když jsme byli teď už 2.rokem po sobě…stále je tam co objevovat..i když si myslím,že ty nejhezčí a nejzajímavější místa máme prošlé,ty méně známe někdy dokážou překvapit …no a láká vás se vrátit?Cestovat?
Raduš já jsem blbá😂Já jsem úplně zapomněla napsat,kam že to jedu😂Je to zase Řecko. Tedy ostrov řecký🙂Kefalonie….už 3 roky po ní pokukuju a nikdy nevyšla cena,jakou bych si představovala ..až teď..konečně..je to zelený ostrov,krásné pláže,průzračné moře,jeskyně,želvy,dokonce i tuleni a co hlavně,v horách jsou prý divocí koně…no prostě to místo potřebuju vidět😂Ta kamarádka moje jde ještě v pondělí na rentgen plic po tom zápalu plic,ale řekla,že prostě jede😂Ségra ta už má zbaleno😂Prostě cestovní horečka😂 Odlétáme ve středu...zvířátka na zahradě pohlídá nakonec soused,protože je u sebe na zahradě stejně nonstop,tak aby nemusela jezdit kamarádka,když soused je 5 kroků od mého pozemku…a s kočičákama bude u mě doma mamka..nechci,aby byli 8 dní sami doma…takhle tu s nima bude vegetit mamka a já budu moct být v klidu…
Dneska mi ofiko začíná 14 denní dovolená…bože to je žůžo labůžo…víkend chci strávit se zvířatkama a pondělí a úterý budu mít zařizování a lítání…
Sloní žrádlo?Nikdy jsem neslyšela😲Ale….na druhou stranu,to neznamená,ze by to nemohlo být dobré😂A upřímně mě to docela lákat udělat😛
Bobi,teda ta taška je!!!!Opravdu moc krásná…strašně ti závidím tvojí zručnost…vážně..já jsem na jakékoliv ruční práce totálně levá…jako můj vrchol je zašít díru někde..a to jsem ráda,ze to nějak vypadá a drží😂
Co se týče žehličky…nikdy jsem jí neměla😂A žehlila jsem tak možná jednou v životě😂Takže to jde mimo mě…nenosím žádné oblečení,co se mačká a co je potřeba žehlit…a se sušičkou navíc žehlit nemusíš…
Dneska jsme s holkama konečně zaplatili last minute …těším se zase jak malá… a v momentě zaplacení už mě přepadla cestovní horečka😂Už nekomunikujeme o ničem jiném,než o dovče😂Konečně se podívám na místo,kam jsem moc chtěla..
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 20.08.2024, 16:10:32
Ahoj holky,
Buřtová lady jsem tady já😂To má Raduš pravdu..jsem ulítlá na připeklý rakoviňáky…a ani nespočítám,kolik už jsem jich letos měla…a v pátek plánuji další😂
Tak se nám ta dovča komplikuje🙄Kamarádka dostala zápal plic😔Stále s koupí čekáme,jak se to vyvrbí,ale zatím to vidím černě,že místo ve třech pojedeme ve dvou😔Budu samozřejmě doufat,aby to klaplo,ale moc tomu nevěřím…
Jinak holky,asi budu kupovat nového skútra..nevím,jestli jsem vám to sem psala…ale když jsem byla v Anglii(mám tam i otce),tak mi slíbil,že mi pošle skútra z Anglie k Vánocům..no a protože zjistil,že by to vyšlo ve finále stejně draho jako tady v Čechách ta motorka,a se spoustou papírování,tak mi poslal koruny,ať si tu nějaký v Čechách koupím..už ho mám i vyhlídnutý,který by se mi líbil a v sobotu se na něj jedu kouknout…zároveň chci zkusit prodat ten starý,ale končí muvteď v září technická,takže v pondělí s ním hned zajedu na STKáčko…
Fenistil jsem zkoušela,prinesla mi ho sousedka a nic…už je to teda trochu lepší,ale nohy brní a jsou slitý do jednoho pupence..
Jani moc mě mrzí,co si prožíváš😔Já mám tedy taky HO normálně povolen,už z jiné pozice,ale využila jsem ho všehovšudy jednou….a néé,že by se mi kolikrát nehodil..ale pro mě je prostě lepší být v provozu v práci…a jsem tam ráda mezi lidma a mám svojí firmu prostě ráda ..jasný,taky kolikrát nadávám na všechny a na všechno,ale člověk si prostě potřebuje někdy ulevit😜Jak je to teď dlouho,co tam jsi?Hlavně to nevzdávej….
Přemýšlela jsem nad tím,co by mi kdo tak mohl závidět.kdo by si se mnou chtěl asi tak ten život vyměnit😂Možná opravdu to povýšení?Nebo to že se stále směju,protože jsem pozitivní člověk?Mám svůj život ráda,i když to není procházka růžovou zahradou?Možná si ten někdo neuvědomuje,že to povýšení je docela dost práce a starostí..a že moje zvířátka a zahrada jsou moje oáza klidu a proto tam mám ráda ticho…ale tak nepotřebuji nikomu nic vysvětlovat,každý máme svých starostí dost a nemyslím si,že je potřeba si přitěžovat🙂
Holky nevíte něco,co pomáhá na nohy popálené od kopřiv?Ale fest?Mám je totálně nateklé(sekala jsem křoviňákem ve tříčtvrťákách a prošla tolikrát kopřivama,že to moje nožky nedali),strašně to svědí až bolí..a vyzkoušela jsem desinfekci,ocet,heřmánek,aloe vera…