Ahojky všichni,
Jsem ráda,že už i Kouťák se objevil;-) Teda to,že se to nevrací na podlední přispěvek mě teda taky rozčiluje:-( A není to ve formátu pro mobily a já píšu jen z mobilu:-( Holt si člověk bude muset nějak zvyknout..je to prostě jiné no:-(
Ano ano,já včera ještě výletila a byla v tom kině...jenže ten bláznivý film trval 2 a půl hodiny!!To jsem nečekala,takže jsem neměla zavřený zvířátka.No takže do postele jsem se dostala až v půl jedný ráno...a nešlo mi ani spát,protože mám totálně spálený ramena ze sluníčka..no dnešní ráno bylo opravdu opravdu těžké:-D
Po práci na mě ta únava fakt padla fest,a když jsem se najedla,tak to na mě padlo totál:-) No ale odprostila jsem se od toho a šla makat na zahradu..mám zprovozněný křovinořez,takže jsem se dala do sekání..ale potřebovala bych to poštelovat,jen nevím jak..to připnutí na pás..mám to moc nízko:-/
No a nějak jsem přestala sledovat čas a šla domů za tmy...
Tak už jsem taky zaregistrovaná:-) Hurááá..ať jde celá Ifauna do řitě za to,co udělala...budu se tady s tím muset taky zžít trochu,ale časem si zvyknu snad...já na Kouťáka nemám číslo..ale asi by šlo ještě přes SZ na Ifauně?Fungují ještě?