Ahojte děvčata,
Sama jsem na nás pyšná,v jakém rekordním čase jsme to stihli a že jsme to zvládli vše svépomocí.Co se týče mladší ségry…ta hákovala v pondělí na přesčase..byl svátek a u nás jsou přesčasy moc hezky zaplacené a nejdi do prace za 175%….chodila září i říjen a bude chodit i listopad…chci,aby peníze mě i starší ségře vrátila…nechci,aby jí to všechno spadlo do klína zadarmo..bude makat až do Vánoc..taková je domluva..ušetří teď 5000,- kč na nájmu + peníze navíc za přesčasy + v prosinci máme 13.plat…takže nemá to zadarmo..do prosince by měla vše vrátit a po Novém roce se postavit plně na své nohy…a žít normálně a ne z ruky do huby…
Co se týče mamky…asi je mi jedno,co si o tom děvčata myslíte..nevíte,jak se o mámu staráme a co se u nás v rodině děje a z jakých průserů jsme mamku tahali a co všechno jsme platili…ale neřekli jsme ani hovno..je to naše máma..ano,zanadávali jsme si mezi sebou jako sourozenci,ale je to naše máma…a ona po tom všem není schopna na 2 měsíce ségru ubytovat?I když by jí ségra za ty 2 měsíce dala celkem 20 000,- kč za nájem?Ona to nechtěla zadarmo…s tím,že si myslela jak mladší ségra,tak i my ségry s brácha,že je to hotová věc,protože je to přeci máma i my její děti…tak je to samozřejmost..očvidně ne..a nám to teď všem aspoň otevřelo oči ..mámu sem od tý doby viděla jen 2x..já to prostě zatím nedokážu zkousnout…nějakou dobu mi to potrvá..a ano,každý máme něco třeba v rodině,ale na druhou stranu od toho rodina je…aby ses měl na koho spolehnout ..já jsem hodně samostatná jednotka..ze všech problémů jsem se vyhrabala sama..a o pomoc si řeknu minimálně..a nikdy jsem od mamky nic nechtěla…jen tohle..aby tu ségru vzala..no to už je jedno..strašně se změnila,co je v důchodu..je z ní úplně jiný člověk žijící televizí a novinama Blesk a Aha🤨Chápu,je v nějakém věku,ale…..je to složité…
Dneska jsem měla frmol day😂V práci po dovče to bylo moooooc výborné..Po práci jsem pospíchala domů zaparkovat skútr,kolega z práce pro mě přijel a odvezl mě do servisu pro auto…nakonec na to,kolik tam toho udělali,tak cena dobrá,platila jsem ,,jen,, 7500,- kč..jela jsem rovnou natankovat plnou nádrž..do toho mi volá týpek,že mi veze slámu…takže fofry domů,převlíknout(kočičáci nechápali,kam zase letím,když jsem před vteřinou přišla) a letěla ke zvířátkům..naštěstí to byli jen 4 balíky,ale když to ženská kutálí sama,tak nic moc…takže jsem si zanadávala,že během chvilky z peněženky vylítlo 10 500,- kč(oprava auta,plná nádrž,sláma),vyvztekala se,postarala se o zvěrstvo,letěla se postarat o zvěrstvo domů,nakrmit pak i toulavky na zahradě a pak jela pro něco do města k jídlu,protože kouknu na hodinky a ono už 19 hodin a já naposledy jedla ráno..v restauračce jsem potkala kámošku,a že má rozbité auto,tak jsem jí ješté vezla domů…cestou mi volá moje pojišťovačka,že nemám zaplacenou pojistku na auto,že splatnost byla na začátku měsíce a že to mám přeci v aplikaci..no na to já samozřejmě nekoukám..takže další 4000,- v řiti…to mě dneska teda totálně demotivovalo a teď se válím ve vaně a jsem fakt KO…