No já taky vyrazila oblečená v mikině a teplé vestě,ale jak jsem šla do toho krpálu,tak mi bylo strašný vedro,tak jsem sundala jen tu mikinu a vestu nechala,aby mi neprochladli záda…já jsem vůbec nějaká divná na tohle ..třeba každé ráno,když jdu před prací ke zvířátkům,tak i když je venku zima a všichni jsou v bundách,tak já jen v lehké mikině a je mi vedro..a pak jsem třeba večer doma a je mi zima😂Nechápu…ale s čím začínám mít fakt problém je to,abych nebyla furt vzhůru večer..fakt co otočení,to jsem vzhůru..a ráno pak vypadám jak zombík😂A jsem samozřejmě v obležení kočičáků,takže si furt dávám pozor,abych do nich nedrcla nebo je nezavalila😂Protože i když mám manželskou postel a mají dostatek prostoru,tak leží nalepení na mě😂
Příspěvky uživatele
Canka
Ahoj holky,
Potvrzuji,že hub dneska opravdu kvanta!!!Některý jsem tam už musela nechat,protože koš konečně plny a nevím,co bych s tím dělala😀Našla jsem les do prudkého kopce,kam se samozřejmě nikomu nechtělo a tím pádem mraky hub..byla to malačka a v lese jsem byla úplně sama,ale stálo to za to a velká spokojenost..něco jsem dala mamce,něco ségře a zbytek jsem očistila,většinu dala sušit a něco málo si nechala na smaženici a udělám si i obalované v těstíčku…za chvilku jedu s kámoškou na oběd,tak se letím zkulturnit😂
Ahoj holky,
Bobi já chápu,že se dá žít i v malinkém bytě,ale já bych to třeba nezvládla na miniprostoru…a ségra taky ne..říkala mi,že by byla furt v depresi z takovýho prostoru😂Každopádně dobrá zpráva,máme byt!!!Dneska jsem zařídila prohlídku jednoho bytu na rychlo,ale povedlo se..byt moc hezký,na super místě skoro hned vedle zastávky,odkud ségra jezdí do práce…je to 1+1 s malym balkónkem s francouzským oknem..hezký velký pokoj,velká kuchyň a menší koupelna s vanou a sprchovým koutem…fakt suoer..a i s cenou se vejdeme tam,kde jsme chtěli..jen ta kauce je vyšší,ale budiž hlavně,že půjde tam odtud pryč…ségra štěstím brečela,děkovala mi jak blázen..já pokryju nájem a kauci,druhá ségra nakoupí něco do bytu…to dáme..
Tak aspoň o jednu starost míň..zítra se chystám na houby…a tentokrát už naposledy..protože mě nebaví koukat na to,jak všichni známí mají plné koše a já nic😂Takže to prostě ještě zkusím..ale pak už na to vážně prdím..
Buggyro tohle je přesně to,co mě napadlo😂Městský byt..dneska jsem tam volala,protože bych nevydržela čekat až do pondělí…momentálně nic nenabízí(jen startovací byty pro rodiny),ale každé pondělí a středu prý byty zveřejňují,pokud jsou k dispozici.A vyhraje to ten,kdo první přijede a zaplatí tu jistonu za byt,kterou tam uvedou a splňuje samozřejmě všechny podmínky pronájmu..takže budu ještě holt hlídat ještě tohle,protože to by byla opravdu výhra…
Jela jsem dneska koupit balík polystyrenu a Mamut lepidlo a musím opravit venku kočičí domky pro toulavky a ze zbytku dozateplím jednu stěnu přístřešku u koní….ale až o víkendu..teď jak člověk chodí do práce,pak jede do města a naji se,tak je kolik je a nestíhám nic…nesnáším tohle období..a až se ještě změní čas,tak to už budu nasr.ná úplně😂
No u auta jsem zvědavá,kolik to bude stát..to bude zase překvapení..a za chvilku Vánoce…dneska na mě vyskočilo,že jsou tady za 10 týdnů…to je hnus😂
Ahoj holky,
Dneska už mi konečně svitla naděje na byt pro ségru a nevyšlo to😔Intenzivně teď hledáme všechny ségry byt pro tu nejmladší….no dneska už to vypadalo nadějně,já vybrala peníze na kauci s tím,že už podepíšeme smlouvu..protože byt na fotkách super,jednání majitele super,místo bytu super..jenže když jsme tam přišli,byl to pidi kamrlík s jedním oknem a s tou nejmenší kuchyňkou na světě😂Ségra byla samozřejmě zklamaná,protože se těšila pryč…ale když sama ten byt viděla,tak řekla,že by to nešlo…ale mě teď večer napadla ještě jedna věc,tak se na to v pondělí zajedu zeptat,jak moc je to reálné a uvidíme..
Do toho se mi pohnojilo auto…dneska jsem s ním frčela do servisu..a samozřejmě je tam x dalších věcí,ktery je potřeba udělat a korunky se budou jen sypat😂Klasika..auto tam musím příští týden na dva dny dát,takže budu muset do práce na skútru a v tý zimě ráno se mi teda opravdu nechce😂
Ahoj holky,
To byl víkend😂Z pátka na sobotu jsme byli z firmou na teambuildingu a bylo to naprosto peckový…byli jsme v Tepfactoru,kousek od Prahy…je to taková česká pevnost boyard…a bylo to opravdu úžasný…sice mě všechno bolí a mám modřiny,ale ty hry stáli za to..samozřejmě jsme zpívali a pili..ubytovaný jsme byli v chatičkách uvnitř areálu..no spala jsem asi jen 2 hodiny..no a v sobotu večer jsem šla ještě s kamarádkou na drinky..no a dnešek jsem byla celý nefunkční😂Prospala jsem půlku dne,pak jsem teda musela ke zvířátkům,měla jsem tam spoustu práce…ju a Bertíkovi jsem tam připravila dostatek pelíšků,přeci jen už je zima …a kam si myslíte,že šel dneska spát?Na seno😂
Ahoj holky,
Raduš byl tady brácha 10 dní,bohužel musel odjet,protože jeho staré kočičce,kterou má doma v Londýně,se přitížilo😔Je to s ní zlé a brácha s ní chce samozřejmě být,protože mi psal,že už vidí?že je to konec😔
Jinak s dětma to mám Raduš přesně jako ty..nechci obětovat život někomu jinému..jak chlapovi,tak dětem..o tom,že nechci děti,jsem na 100% vědrla už cca v 15 letech….a to,že nehodlám podřizovat nebo obětovat svůj život chlapovi,jsem zjistila po 12 letech manželství…teď poslední 2 roky jsou moje nejšťastnější…je to skvělý a je to prostě život,jaký jsem chtěla..jen ještě dořešit sračky s bývalým,a pak budu úplně happy…já nemám asi fóbii,ale nesnesu,aby na mě jakékoliv dítě třeba šahalo..a nikdy jsem si žádné dítě nepochovala..prostě to tak mám a nechápu třeba zase ze svýho pohledu to,jak se některé ženy rozplývají nad kočárkama s dítětem..nebo nechápu to,jak prostě ženská žije jen pro děti…nežije pro sebe a pro svoje potřeby..ale zase chápu to,že jsme každý nějaký a že jako třeba někoho naplňuje starost o domácnost a muže(vlastně nechápu😂),tak někoho naplňuje prostě žít svůj život jen pro sebe a svoje potřeby..každopádně žijeme jen jednou a každý máme život takový,jaký si ho uděláme…stejně tak mě třeba některý ženský odsuzujou za to,že kdybych otěhotněla,že bych šla na potrat..ano šla..lepší než být pak někým,kým nechci a žít život,jaký nechci..nikdy 😇
Ale moje velmi dobrá vlastnost je,že mi je u prdele,co si o mě kdo myslí😂
Ahoooj holkyyyy…
Teda tady se to rozjelo a je to fakt kecací vlákno jako prase😂Nečetla jsem všechno,jen jsem prolítla letem světem a zaregistrovala ve zkratce nějakou diskuzi o nevhodném chování a porodech😂Porody jdou mimomě,takže o tom se bavit nebudu..já a děti,to prostě nejde k sobě..zrovna včera jsem měla diskuzi s jednou nově nastěhovanou sousedkou a ona se mě ptala,jestli mám manžela a děti..říkám jí,že díky bohu ne😂A rozvinula se diskuze a naprosté nepochopení,že jako ženská nechci děti..no zase jsem se pobavila,vysvětlila jsem jí,že o svém životě a těle rozhoduji jen já sama a odešla😂
Dneska ráno už mi brácha odjel..bude se mi stýskat😔Odjížděl v 5 hodin ráno a ve 20 hodin mi psal,že už je v Londýně doma…dala jsem mu sebou kvalitní granule pro jeho kočky,protože jim prý dává Whiskas🙄
Jinak řeším hromadu sraček doslova, času màlo..jsem dnes KO,jdu spinkat
Ještě ty houbyyyy…
Ahoooj holky,
Tak v neděli jsem byla na houbách a konečně něco našla🤗Bylo to na velkou smaženici a ještě zbylo na usušení…takže jsem spokojená a už na houby prdím letos😂Víkend jsem jinak vysloveně prožrala😂V pátek Mekáč se ségrou k obědu,k večeři telecí steak s fazolkama a hranolkama…k snídani brácha udělal lívance,k obědu byl segedín a k večeři pizza…v neděli s kamarádem na snídani,k obědu s kamarádkou do minipivovaru,kde jsme se tak přejedli,že jsme si povolovali knoflíky u kalhot a k večeři jsme šli ještě na čínský nudle…no hrůza..takže teď zase po žracím víkendu musím z výšin na zem😂
Nooo a zjistila jsem,že mi něco teče z auta..no ještě že je brácha automechanik…pry mi tam něci prasklo,já tomu prd rozumím a musí se to celé vyměnit…ale je to prý jebačka…no tak to tak nějak dočasně zalátal a volala jsem mému mechanikovi,který ale má čas až na konci měsíce..takže to brácha znovu nějak bravůrně zapatlal a snad to vydrží…blbý je,že mi ten můj mechanik řekl,že tam u něj to auto musím nechat tak 3 dny…na konci tohohle měsíce..takže budu muset do prácd jezdit na skútru..jenže to už bude ráno zima jako prase…no co..nedá se nic dělat..budu holt nabalená jak eskymácká babička😂
Jinak kauza ségra - brácha mi osvětil pár věcí,ne ohledně ségry (ségra mi dodala všechny podklady o splacení půjčky a nechala si vyjet bezdlužnost,takže vím,že je čistá),ale ohledně mamky…nebudu to tu rozpitvávat,to je osobní věc,každopádně jsme všechny ségry totálně zklamaný z ní…ale tak snad aspoň my sourozenci budeme držet spolu…ségře pomaháme hledat byt,není to jednoduchý,aby jsme se nějak finančně shodli,ale tak pokud se objeví něco fakt super,tak to budeme muset vzít…teď se jí rozbila pračka do toho všeho..a vyplavila jí chodbu🙄
Holky nemáte něco zaručeného na spánek?Přírodního?Zkoušela jsem heřmánek,bylinkové čaje,teplé mléko…potdebuju něco,po čem budu spát jak dudek a nebudu se furt budit…jsem pak ráno jak přejetá parním válcem..
Ahoooj holky,
Tak v neděli jsem byla na houbách a konečně něco našla🤗Bylo to na velkou smaženici a ještě zbylo na usušení…takže jsem spokojená a už na houby prdím letos😂Víkend jsem jinak vysloveně prožrala😂V pátek Mekáč se ségrou k obědu,k večeři telecí steak s fazolkama a hranolkama…k snídani brácha udělal lívance,k obědu byl segedín a k večeři pizza…v neděli s kamarádem na snídani,k obědu s kamarádkou do minipivovaru,kde jsme se tak přejedli,že jsme si povolovali knoflíky u kalhot a k večeři jsme šli ještě na čínský nudle…no hrůza..takže teď zase po žracím víkendu musím z výšin na zem😂
Nooo a zjistila jsem,že mi něco teče z auta..no ještě že je brácha automechanik…pry mi tam něci prasklo,já tomu prd rozumím a musí se to celé vyměnit…ale je to prý jebačka…no tak to tak nějak dočasně zalátal a volala jsem mému mechanikovi,který ale má čas až na konci měsíce..takže to brácha znovu nějak bravůrně zapatlal a snad to vydrží…blbý je,že mi ten můj mechanik řekl,že tam u něj to auto musím nechat tak 3 dny…na konci tohohle měsíce..takže budu muset do prácd jezdit na skútru..jenže to už bude ráno zima jako prase…no co..nedá se nic dělat..budu holt nabalená jak eskymácká babička😂
Jinak kauza ségra - brácha mi osvětil pár věcí,ne ohledně ségry (ségra mi dodala všechny podklady o splacení půjčky a nechala si vyjet bezdlužnost,takže vím,že je čistá),ale ohledně mamky…nebudu to tu rozpitvávat,to je osobní věc,každopádně jsme všechny ségry totálně zklamaný z ní…ale tak snad aspoň my sourozenci budeme držet spolu…ségře pomaháme hledat byt,není to jednoduchý,aby jsme se nějak finančně shodli,ale tak pokud se objeví něco fakt super,tak to budeme muset vzít…teď se jí rozbila pračka do toho všeho..a vyplavila jí chodbu🙄
Holky nemáte něco zaručeného na spánek?Přírodního?Zkoušela jsem heřmánek,bylinkové čaje,teplé mléko…potdebuju něco,po čem budu spát jak dudek a nebudu se furt budit…jsem pak ráno jak přejetá parním válcem..
Ahoooj holkyy…
Teda tady se to rozjelo😂
Já teda využívám samoobslužky jen k malým nákupům a to není moc často..většinou jedu jednou za týden nakoupit a to tak,aby byla plna lednice a to se nevejde ani na pas pomalu,takže to k pokladně musím😂A co se týče telefonu..bez moderního telefonu bych se neobešla…nepotřebuji počítač..mám všechno v telefonu,co k životu potřebuju…je to náhodou skvělé..
Včera jsme byli ještě na rozlučkové večeři se šéfem bráchy a jeho ženou a byli jsme v mexické restauraci,kde jsem si dala naprosto luxusní telecí steak a pak čokoládové fondue s ovocem…holky,ká prostr nemůžu držet dietu,protože prostě miluji jídlo😂
Chtěla jsem dneska na houby,aleu nás chčije a chčije.. takže to vzdávám..vezmu pláštěnku a vyrazím s malou ponicí aspoň na krátkou procházku..a pak odpoledne musím dát do kupy kočičí domečky pro toulavky,nastlat nové čisté seno,poopravit je a ostříhat keře okolo..strašně to zarostlo..ať je to připravené na zimu…
Ju a teď jak tu mám bráchu,tak ho nechávám spát samozřejmr na posteli a spím na gauči..a ráno se probudím a na mém Dormeo polštáři spí Nikouš a úplně mě vytlačil zmetek tlustá😂Už tak mám diskomfort a ještě Nikouš mi ho dělá těžší🙂
Varaxi je to těžké,protože jí za pár let bude už 30🙂Sama žije už několik let a takhle se s tím pere..a když jí nenaučil život,tak už to asi jiný nebude..ale za mě prostě teď musí pryč od tý vychcaný nájemnice do normalního čistého bytu,kde není jedno okno a všechno zničené…a musí začít od začátku..chci jí pomoct,ale bude to poslední pomoc na to,aby se vzpamatovala a vzala život do svých rukou…a ideálně se ještě rozešla s tím jejím debilem
Balu ono to není tak,že by nezaplatila,co má..není zase blbá a ví,že platit účty se musí..nestalo se nikdy,že by nezaplatila nájem nebo poplatky..to ae fakt nestalo..a o to se nebojím..jde o to,že neumí šetřit,protože když jí peníze zbydou,buď si koupí něco na sebe nebo to vrazí do jeji čiciny…a vždycky,když si půjčila peníze ode mě nebo ségry?vrátila to do poslední koruny..takže o tomhle to vůbec není..já po ní jen teď chci,aby ukázala snahu aspoň něco našetřit..nic víc…
Ahoj holky,
Já bych ségře starýho skútříka půjčila hned,ale na to potřebuje řidičák..i tak...takže ani auto,ani řidičák se nečape…neuplatila by pak benzín a pojistku..řekla mi,že nechápe,že já toho platím tolik..jak to prý dělám..no tak jí říkám,že narozdíl od ní já dokážu šetřit a nekupovat si blbosti (zvířátkům je kupuju,ale to se nepočítá😂),protože značkový věci jdou třeba úplné mimo mě..nekoukám na značku,kupuju to,co se mi prostě líbí.. to samý boty…ale třeba jako nechápu,jak někdo může zaplatit třeba 4000,- kč za boty😂Můj strop je 2000,- kč a už to mi přijde drahý😂
Každopádně mě dneska překvapil i ségry šéf,který mi volal,že jí chce taky pomoct a že kdyby jsme cokoliv potřebovali,že chce pomoct…že by ségře půjčl i na tu kauci..vysvětlovala jsem mu,že chci,aby ségra teď sama projevila iniciativu..aby si čast peněz našetřila na kauci sama..má milion značkových věcí které může prodat..chci vidět,že proto něco udělá..že něco ušetří..bude chodit na přesčasy..musí se snažit..ale je hrozně fajn,že chce pomoc i cizí člověk,jen máma ne..stále to nemůžu skousnout…každopádně po večerech už koukám po bytech v inzerátech..stačí jí 1+1…stejně zůstane sama..ten její debil s ní nikdy nebude bydlet..
Holky to je takový luxus mít doma bráchu😂Vaří mi,kupuje zákusky,opravuje věci v bytě😂Řekla jsem mu,že má zákaz odjet😂Dneska byla k večeři kachnička s knedlíčkem a zelím…
A o víkendu jdu znovu na houby..nevzdám se
Ahoj holkyyyy….
Neštvěte mě s těma houbama!!!!Koukněte na fotku,co jsem našla po dvou hodinách v lese já..měla jsem nervy jako sviňa😂Všichni plný koše a já nic…vzala jsem do lesa na houby bráchu a jeho šéfa se ženou..že oni v Londýně tu možnost nemají l..no z lesa byli nadšení..ale z toho,že jsme nenašli houby,tak to už ne..😂Bylo mi jich líto..ale já to nevzdám a příští víkend jdu znovu😂No a v neděli jsem jela ještě projet novýho mazlíka,ale musím říct,že mi mrzli ruce už..nevzala jsem si teda rukavice,ale stejně…už je fakt zima..
Pobavili mě kočičáci…brácha už je ode dneška u mě(přijel v pátek,ale byli se šéfem ubytovaný v jednom hoteluu lesa),ale teď už přesídlil ke mě..no a kočičáci dneska na něj chvíli nevěřícně koukali..a pak na něj všichni vyvalili bříško a mazlili se…tak to jsem teda čučela…Čikitka je teda furt taková obezřetná,ale taky čučím,jak rychle ho přijala…herečka jedna…
Ahoj holky,
Kilian mám to úplně stejné…já si už domů nikoho stěhovat nechci…jsem takhle spokojená..jako poskytnout azyl rodiné nebo přatelům mi nevadí,ale chlapa už domů nechci😂
Jinak večeře byla skvělá,s bráchou a jeho šéfem jsme se nasmáli jak pitomý😀S mamkou jsme prohodili jen pár slov a neřeším.to..pro mě je to něco,co mi potrvá přejít..a spíš hlavně proto,že já jsem debil,co by rodině pomohl ve všem,v čem může a od člověka,od kterého to očekává nejvíc,tak ten nic..no to je jedno,to už bude teď náš boj…co se týče řidičáku…ten je teď u nás za 18 000,- kč plus koupit ojetinu..kde by na to ségra vzala..a nechci,aby jsi brala půjčku..a hlavně by to auto pak ani neuživila…takže to je nemyslitelný..a někdo tu zmiňoval to,že by jí máma živila..neee..ségra by jí dávala na celý nájem mámina bytu a jídlo by si kupovala sama…nechtěla nic zadarmo..
Jedeme na houby teď s bráchou,jeho šéfem a ženou a ségrou starší,tak snad něco najdeme..
Ahoj holky,
Ono se nebojte,já jsem primárně naštvaná na ségru..za prvé za to,že je s tím debilem stále..už přes 5 let.a byl to taky první člověk,na kterého se logicky obrátila s prosbou o to,aby se sestěhovali..že už to finančně neutáhne v tom bytu skrz rozmary té majitelky(mimochodem v domě je celkem 6 bytů,z toho jsou obsazeny už jen 3,všichni utíkají).A on jí samozřejmě řekl,že se na to necítí po 5 letech😂Myslíte,že jsem na ní neřvala,aby se už konečně probrala?Pohádali jsme se skrz to…jenže pak přišlo dalších x záhadných plateb od paní majitelky za to,ze vařič se často používal,že se najednou víc sprchuje a takovýhle píčoviny😠A vyvrcholilo to tím záchodem,kdy už i syn majitelky(bydlí v tom domě) ségře řekl,ať uteče,nebo jí jeho máma zruinuje…a ségra nemá peníze už..nemá to z čeho platit..a pomáhám jí já a ségra starší…a za druhé proto,že jsem jí xkrát nabízela jiný byt a nešla..že prý nemá peníze…ale na značkový hadry ano…
A co si myslíte?Já bych jí k sobě vzala hned..mám byt 3+1..klidně hned..jenže ségra nemá řidičák a auto..neměla by se jak dostávat do práce..sice děláme v jedné firmé,ale každá na jiném oddělení s jinou pracovní dobou..a autobus od nás z vesnice k nám do práce nejezdí..neměla by se jak dostat..bohužel..jak říkam,jinak už by u mě byla nastěhovaná..starší ségra bydlí s přítelem,tak tam to nejde,mají malý byt..a prostě máma má taky větší byt,jeden pokoj volný a nevezme jí..o toho jejího přítele nejde..ona by jezdila za ním k němu..máma nebyla schopna vysvětlit proč(mluvila furt jen o tom klidu) a já s ní teď nemluvím..volala mi od tý doby xkrát..ale já jí to nezvedám..bohužel k mojí smůle máme dnes rodinnou večeři(přijel brácha z Anglie a teď u mě bude 14 dní bydlet,protože já nemám problém svojí rodině poskytnout azyl narozdíl od někoho) a uvidíme se dneska..a ja vím,že budu hnusná…a že to nedopadne dobře…
Ahoj holky,
Jsem totálně,ale totálně nasraná na svojí mámu.nějak to dneska nemůžu rozdýchat..vlastně nikdo z rodiny…vždycky jsem myslela,že jsme prostě super rodina,co vždycky stojí při sobě…ale očividně jsem se spletla…všichni jsme se spletli…podle mě už prostě mamce opravdu přeskočilo,jak je sama v důchodu nebo si to nedovedu představit..
Ve zkratce..nevím totiž,jestli jsem to sem vůbec psala..o tom,že moje mladší ségra chodí s totalním debilem,to už víme,to jsem sem psala…ale to,že žije v bytě,který je hrozný kutloch s jedním oknem,kde platí 15 000,- kč a ten její debil se prostě odmítl sestěhovat,to si nejsem jistá…no a ta majitelka toho bytu si necháva všechno platit na ruku,nic na účet..každý měsíc je platba jiná,vyučtovává si elektriku a vodu podle toho,jak chce..žádný vyučtování nikdy neodstala ségra…teď jí za jeden den protékajícího záchodu naúčtovala 2000,- kč..no jako ségra už to tam nedává a chce prostě odejít…a poprosila mámu,která žije sama ve velkém bytě,jestli by k ní nemohla na 2 měsíce jít..než si najde něco jiného a normálního..že jí bude normálně přispívat na nájem a jídlo po ty 2 měsíce..že už je fakt zoufalá a chce z toho bytu jen pryč…a máma jí poslala do prdele s tím,že chce mít svůj klid🙄Přitom ségra je i s cestou v práci 10 hodin denně…ségra to samozřejmě obrečela a já mámě napsala něco od srdce ve vzteku..a fakt jí nechci ani vidět teď….promiňte za elaborát,ale mě to tak naštvalo…
Ahoj holkyyyy,
Teda Raduš,ty jsi mě pobavila s tím čistým seníkem😂Kdybys viděla,jak to vypadá v tom uzavřeným seníku,tak bys pochopila..jakože už tak dobrý 3 měsíce říkám,že to vyklidím,vyhážu všechny nepotřebný věci…a skutek utek😂Ale teď o víkend se do toho fakt pustím..
Ráno jsem jela do práce na skútru..a už teda není sakra teplo😂Takže zítra jedu už v bundě a rukavicích..ale nevzdám to,dokud to fakt nebude tak,že budu mrznout😂
Večer jsem jela na premiéru..teda prémiovou masáž…nebo prostě..jak to mám sakra popsat😂Jmenuje se to kavitace a pak ještě přístrojová lymfodrenáž..doporučila mi to známá na ty moje tlustý nohy,tak jsem šla..ta kavitace byla příjemná a ta přístrojovka byla taková zvláštní,ale taky v poho…a teď prý mám hodně pít..já…která vypije sklenici vody denně😂