Aktuálně: 3 708 inzerátů210 245 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 14.08.2023, 23:10:43 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Teda Bobi luxus vázně..jsi prostě talent..jak říkám,objednám si u tebe na Vánoce nějakou taštičku🙂A ja bych vůbec neřekla,že v tady těch vedrech porostou houby?😲To já vždycky vyrážím až tak v září,kdy už to počasí není tak šílený jako zase teď…to víš Raduš,ze jsem koukala na tu předpověď veder a šťastná nejsem..když jsem na dovče,tak mi to nevadí..to je člověk u vody..ale takhle,když v tom musím makat,se mi to vůbec nelíbí🙂 

Dneska jsem po práci jela k soudu..nebojte,nelekejte se🙂Byla jsem oficiálně podat žádost o rozvod… a potom šla s kamarádkou na oběd(pozdní😀) a tam jsme pomlouvali všechny chlapy světa😂No a do toho tam přišel jeden můj starý známý,se kterým jsme si spolu hráli jako malý,když jsem ještě bydlela ve městě a vyrůstali spolu vlastně až do puberty..vzpomínali jsme na mládí a strašně se zasmáli..takže jsme si vyměnili čísla,že se musíme někdy sejít a zavzpomínat…no a s kamarádkou až v 7 hodin jsme si řekli, že tam jsme už nějak dlouho😀Takže jsem vylítla,jela domů a ke zvířatkům..a samozřejmě tam byl ten černý kočičák..jídlo v seníku snědené,Bertík spal venku😟Takže jsem vytáhla přepravku,dala do ní jídlo,ale kocour samozřejmě zdrhl☹️Takže jsem to tam nechala na stražené a cíl bude ho naučit chodit jíst dovnitř a snad se mi ho povede odchytit..a budu to muset vymyslet nějak jinak..dojet na zahradu autem..hned ho naložit..ale budu tu přepravku muset třeba zabalit dekou,aby neviděl ven a nechtěl zase zdrhnout..  

Canka
Canka 12.08.2023, 15:35:06 xxx.xxx.215.178

Holky rozčiluje mě to..hlavně proto,jak dobře jsem to měla vymyšlený…proto mě to mrzí,že to neklaplo🙄Za prvé kočičák by měl nový domov a fakt u té kamarádky péči a za druhé Bertík by měl klid,jídlo a zpátky svůj seník…a hlavně,nemusela bych kupovat nová dvířka..zase..ono jako každých 14 dní kupovat nový🤔Takže je nechám otevřený,bez zavírání,aby se nepoškozoval ten magnet,až teď dam ty nové..už jsem je objednala..

Bobi pravda,zatím se po tom šoku ze včera neukázal..a taky jsem ráno Bertíka našla v klidu spinkat v seníku🤗Uvidíme..jdu koupit novou přepravku..nic drahýho..protože díky tomu ničitelskýmu bláznovi to nemá cenu..ono to nejde Bobi přitlačit na sebe ty dvířka..on tamstrkal drápy a nohy..a drápy potvrzuji,že má ostré jak blázen!!

Bobi já se přiznám,že helmu nepoužívám..nikdy..ani na koně,ani na kolo..jen na skútra.. 

Ale opravdu si dávej pozor na jakýkoliv divný stav,jak píše Kilian..nepodceňuj to hlavně ano?

Raduš já jsem s tím už smířená..bylo mu prostě 18 let a už si stáří vybralo svou daň..a on už na tom vážně byl špatně..něco jiného je,když mi umřel Edík,mladý kocourek,ošklivou smrtí..to jsem se z toho nemohla vzpamatovat několik měsíců..ale když jsem přijela pro toho mámi kocourka a viděla,jak vypadá,bylo to pro néj vysvobození..Držela jsem ho celou dobu v náručí a ano,plakala jsem,to je asi jasné..ale prostě byl to smutek jiný,než u Edíka..protože už to bylo věkem a prožil krásný dlouhý život..

Canka
Canka 11.08.2023, 22:02:04 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky…

Ach jo..mám teď posledních pár dnů totálně na prd..když se to sere,tak se to sere😔

Nejhorší tedy byla ta středa,kdy jsme jeli uspat toho kocourka mámi…to jsme z toho byli úplně v řiti..všichni..celá rodina..přeci jen byl s námi 18 let..ve čtvrtek jsem našla poškrábaného Berta,který si samozřejmě brání ten svůj seník,kam se mu dobývá ten kocour černý a následně jsem zjistila,že rozbil ty nová dvířka😠Prostě vyrval ten závit😠Byla jsem vzteky bez sebe…takže jsem přemýšlela,jak to vyřešit..a pak mě to napadlo..musí prostě pryč..nemůže tu zůstat,protože to prostě nejde vyřešit jinak..takže jsem obvolávala kamarádky a prosila..a jedna se chytla..tak já radost..má za barákem velkou stodolu se senem,tak by tam zatím nechala kocoura zavřeného,než by si zvykl…a pak by ho pouštěla na zahradu..slíbila jsem,že zaplatím jeho kastraci..takže dneska jsme byli domluvený,že ho dovezu večer…pokud ho chytím..tak jsem vzala šunku,hodně šunky a přepravku..a světe div se,vlezl za tou šunkou dovnitř..hned jsem to zaklapla a začalo rodeo..to jsem v životě neviděla!!!Takovou sílu takhle malá kočka…nedonesla jsem ho v té přepravce ani 100 m a on vyrval dvířka a rozlomil celé zavírání a zdrhnul..já vzteky bez sebe třískla tou rozbitou přepravkou o zem a tím bylo dílo dokonáno..takže nemám ani kocoura,ani přepravku…jsem na sebe šíleně,ale šíleně naštvaná,protože teď po týhle zkušenosti už ho do přepravky nikdy nedostanu…holky fakt bych si nafackovala..a hodně😔

Bobi hlavně že jsi v pořádku!!!!!

Canka
Canka 09.08.2023, 22:17:18 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Raduš,on tam ale má obrovskou misku granulí vzadu za seníkem..a nechce je..chce to,co má Bertík vevnitř..protože tomu samozřejmě dopřavám..takže jsemho vyhnala dneska ráno i večer..a ty dvířka mají jen určitou blokaci,zkusím zítra vyfotit pro představu..tam není co reklamovat..asi nikdo nepočítal s kočkou,co se tam prostě prorve násilím…

Holky dnes smutný den☹️Volala mi mamka,že ten její starý kocourek je už strašně špatný..nejí,nepije,zvrací a hrozné naříká..takže jsem z práce šla dřív a jeli jsme s ním na veterinu ho uspat😔Ještě se s ním rozloučila mladší ségra,pak i starší a já s mamkou jeli…sám veterinář řekl,že už by to bylo jen trápení,ale že se dožil nádherného věku..přeci jen 18 let je krásných..ale i tak to bylo těžké..znám ho od koťátka😔Dostal první uspávací injekci..celou dobu jsem ho držela v náručí…aby cítil mě celou dobu a nebál se…a pak jsem ho hladila do poslední chvilky,když dostal i injekci do srdíčka😔Pohřbila jsem ho dneska u sebe na zahradě vedle mamky prvního kocourka,aby byli kluci spolu..měli se moc rádi☹️

Canka
Canka 08.08.2023, 22:02:44 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Jsem na sebe strašně,ale strašně naštvaná a teď nevím,co s tím🤔Jak krmím toho černého kočičáka..no tak jsem dneska zjistila,že to on zničil ty první kočičí dvířka a teď zničí i druhé😠Přišlo mi divné,že asi dva dny mizí zase zevnitř seníku všechno jídlo a Bertík tam nespí..říkám si sakra jak je to možný,všechno zadělaný,dvířka nový..zatlačila jsem na ně lehce a byly zavřený….no a dneska jsem viděla kočičáka,jak se najedl a pak zůstal sedět na balíkách sena..říkám si divný,že ani nepdejde večer jako vždycky(většinou tam zůstane spát přes den)….a tak jsem se rozhodla počíhat si za rohem..obešel seník,sedl před dvířka a koukal..říkám si no tak to zkusí,zatlačí,zjistí,že to nejde a prostě to vzdá..jenže on tam strčil hlavu,tlapy a rval to úplně násilím natvrdona ty dvířka fakt povolili a pustili ho dovnitř!!!😠Vlítla jsem tam a hnala ho sviňským krokem…s krmením okamžitě končím,protože to já si ho tam zatáhla😕Jenže co teď?V čem mi to pomůže,když ty dvířka prorve násilím?Co mám teď dělat?Ach jo,to jsem teda pohnojila😢 

Canka
Canka 06.08.2023, 21:48:00 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Raduš u nás taky stále prší a já mám z toho snad jako jediná ze svého okolí radost🙂Všichni nadávají,že co to je za léto,že je zima a furt prší a ja jediná oslavuju,že nemám vyschnutý výběh a žlutou trávu,ale že je vše zelené,vody plno…..no prostě super..jediný co mě mrzí,že teď v tomhle počasí nemůžu drandat na skútru,ale to se nedá nic dělat..

Komu se ale to počasí nelíbí,je Bertík😀Prý v tomhle ani nebude vylézat ven a bude jen chrnět v seníku a jíst😀

Já jsem si dneska po dlouhé době udělala odpočinkový den..už jsem ho potřebovala jako sůl…jela jsem s kobčou na pořádnou vyjížďku(několikrát jsme zmokly😂),potom si zajela se známým na oběd,odpoledne vzala vyvenčit na 5 km procházku pejska jednoho kámoše tady z vesnice,který je na dovolený,tak ho teď hlídám a ještě jsem si stihla pustit a zkouknout film..naprostá paráda dneska.. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 04.08.2023, 22:31:10 xxx.xxx.215.178

Dobrý večer děvčata🤣

Bobi úspěšně hlásím,že od 1.8.držím ten přerušovaný půst…ten 16/8….takže naposledy jím v 17 hodin a v 9 h ráno začínám jíst…jako první den byl brutální..fakt..ale vydržela jsem…a postupně se to lepšilo..dneska už ráno dobrý..večer teda piju neslazený čaj..abych zaplnila bříško…ale držím..v úterý jsem začala,tak za týden stoupnu na váhu a uvidíme,jestli ubude nějaký gram🙂Musím to vydržet do tý dovolený,protože jsem se vážně neskutečně rozežrala🤭

Tady holky koukám rozebíráte zdraví,tak to já musím zaťukat,že všechno u mě dobrý…už mě ani ta hlava dlouho nebolela..zvláštní..přitom se nic nezměnilo..

Jinak já dneska vyrazila do města kočičákům nakoupit jídlo a nestačila jsem se zase divit,o kolik to všechno zdražilo😠 Měla jsem pár věcí a 2500,- kč..hrozný..asi budou o hladu a pošlu je lovit myši😄Zítra ještě musímjet koupit krmení slepičkám,i když toho mají hodně,došla mi směs pro nosnice..

Obrázek
Canka
Canka 02.08.2023, 23:13:26 xxx.xxx.215.178

Už tu nejsi jen ty Raduuuuuuš🤪

Já vím,flákám to,ale já buď někde lítám a nebo večer,když chci napsat,tak prostě usnu🙂

Ta příjezdovka..to bude asi fakt oříšek a uvidíme,jak to celý dopadne..ale děsím se těch sousedů..tajně doufám,že se nikdo neozve..je to přeci jen naprosto neudržovaný pozemek vedle mě…každopádně už zařizuju s jedním známým možnost reálného přenosu pohybu s upozorněním do mobilu. Pracuje v tomhle odvětví,tak ještě doladíme nějaké detaily a cenu a já doufám,že to bude nejlepší řešení..nechci,aby mi tam někdo lezl..

U nás prší a prší..pro mě skvělý,jsem moc spokojená,ale kdo to ve výběhu rozhamtává,jsou slepičky🙄Takže jsem jim tam teď naházela na zem seno a slámu,protože mě rozčiluje,jak to tam rozťapkávají..a holky se zdají být spokojený🙂

Tak a teď to důležité…Pučmelda včera oslavil 5.narozeniny!!!Takže jsem mu nakoupila spoustu pamlsků,mňamek,masíčka..ale největší radost mu udělalo,že jsem si k němu odpoledne na půl hoďky lehla na posteli..vrněl o stošest a ani se nehnul prďolka… 

Obrázek
Canka
Canka 31.07.2023, 23:35:16 xxx.xxx.215.178

Ahooooj všem…

Raduš musím říct,že den s čivavkou byl super,i když jsme několikrát zmokli,a ten úsměv,jak tu někdo psal,to prostě proto,že jsem byla šťastná,že mi jí bývalý po měsíci půjčil aspoň na ten jeden den…a byla jsem s ní fakt nonstop,aby jsme prostě byli spolu…a když jsem jí večer předávala,fakt mi bylo ouzko..😔Je to moje malá milovnice,ale nedá se nic dělat..

Jinak stále se déšť drží🙂Nee moc dneska,ale teď večer má začít zase a pršet až zítra do rána…

No ale co je dneska to hlavní…zjistila jsem,že ten týpek,co má vedle mě pozemek a prodavá ho už asi 2 nebo 3 rokem,tak protože ho nemůže prodat,tak ho bude pronajímat..a opravdu..narazila jsem na inzerát,kde byl začátek jeho pozemku vysekaný a v inzerátu stálo,že přidá na pozemek i karavan..hned jak jsem přiletěla domů,letěla jsem na zahradu..samozřejmě tam jel po mé příjezdovce..a já samozřejmě začala šílet,že po mé příejzdovce nebude nikdo jezdit,když jsem toho tolik do toho zainvestovala,aby mi to ničil někdo,kdo sem bude jezdit do karavanu..okamžitě jsem mu psala podle toho čísla z inzerátu,že takhle teda ne,že to se mi nelíbí a že po tý příjezdovce nebude jezdit nikdo,kdo za to nedal ty prachy a že tam žádná příjezdovka nebyla,dokud jsem ji nenechala udělat (původní příjezdovka vedla přes pozemek,který koupili tenkrát sousedi a oplotilo si to a nedalo se tam jezdit).Když si vzpomenu,jak se to tam muselo pokávet,vybagrovat,vysypat několik tater frézované,bobík udusat..aby to bylo sjízdné…jenže..realita je ale jiná…tu příkezdovku po jejím vytvoření nechali zapsat do katastru jako cestu..ale je na obecním pozemku vlastně takže na ní mám hovno nárok🙄Proč já jí blbec nekoupila rovnou i s tím pozemkem😠Takže jsem namydlená…do toho mi týpek psal,že to sám starosta ho nasměroval na tuhle cestu😠Takže mu zítra napíšu pěkný email panu starostovi😠 

No každopádně teď šílím z toho,že se tam budku pohybovat cizí lidi😔A budu muset řešit lepší typ zabezpečení..prostě kameru nebo fotopast,která přímo posílá fotky a upozornění na telefon…jeden známý se tímhle živí,tak mi zítra poradí,jaké mám možnosti.. 

Canka
Canka 30.07.2023, 22:52:52 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

U nás od rána střídavě šíleně dusno a vedro a pak zase bouřka a déšt…ráno jsem si jela pro čivavku a byla trošku zklamaná tím počasím,protože jsem jí chtěla vzít na výlet. Tak jsme šli spolu na zahradu..přijela mi kamarádka pomoc ke koníkům,bylo tam práce a práce,no a byli jsme obě úplně propocený..fakt dušák..pak jsme šli s kobylkama ven a zase pršelo🙄Čivavka z toho teda taky nadšená nebyla🤭

Pak jsme se doma nabaštili a já se rozhodla vyprdnout se na počaší a prostě to risknout a jeli jsme k jednomu jezeru tady u nás,kde je kolem dokola 9 km okruh a tak jsme se na něj s čivavkou vydali…vykoupali jsme se obě…a schytali dohromady asi 4 bouřky a déšt,déšt a déšt😄Ale dali jsme to a užili si to dneska spolu..ani se mi jí nechtělo vracet😔

Obrázek
Canka
Canka 29.07.2023, 22:25:29 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Bobi já to vím,že ty moje diety jsou vtipný😂Ale nic nebude nikdy horší než jeto dieta a tu jsem vydržela na pytlíkách celých 14 dní😂A když jsem vydržela tohle,vydržím vše😂Stále jsem odhodlaná to 1.srpna rozjet🙂Odhodlání je veliké..a Bobi,tam můžeš jíst prakticky vše,takže i sem tam Mekáč tam může být..i něco sladkého….nejtěžší bude potom vydržet to hladové okno..musím toho co nejvíc zaspat😂Bobi měsíc snad nějak dám..s jedním prasečím dnem v týdnu🤣

Holky u nás teď fakt každý den prší..ne dlouho,ale prší..dneska zase..stihla jsem to jej tak tak..byla jsem na kole..sice foukalo jak blázen,ale bylo relativně teplo..no a už na cesté zpátky mi bylo jasné,že do toho musím šlápnout,nebo zmoknu..sotva jsem dojela,uklidila kolo a zacvakla dveře baráku,spustil se chcanec jako kráva…

Raduš,jsi kost..přestaň bože s kilama navíc…to jako je fakt trapný jo?😂Moc ti to sluší…a jsem ráda,že si to tam užíváte…

Canka
Canka 27.07.2023, 22:24:16 xxx.xxx.215.178

Ahoooj holky,

U nás stále střídavě prší🙂Jsem naprosto spokojená🙂to u nás tady v červenci opravdu nebývá zvykem a výběh u koníků ae začal zase trošku zelenat,což je super…

Joooo dovolený…dneska jsme to zrovna rozebírali tohle téma🤔Po práci jsem totiž jela pro mámu a pak na pedikůru ke kamarádce..no a byla tam i její dcera..prostě babinec..a rozebírali jsme samozřejmě chlapy,drby a tak😂No a dostali jsme se k tématu dovolených a hubnutí😂No a ta kamarádky dcera mi řekla,že jí pomohl právě ten přerušovaný půst🤭Takže od 1.srpna(to bude přesně měsíc do začátku dovolený) se na to zase znovu vrhnu a nepolevím👍Měsíc to přeci musím vydržet🙄

Canka
Canka 25.07.2023, 22:58:54 xxx.xxx.215.178

Ahoooj všeeem,

Elisák smekám před vámi!!!!Stala se z vás neskutečně krásná ženská!!!!!!🤗A jen mi prozraďte jako věčné dietářce,co to nikdy nevydrží,jak jste to udělala….

Tak u nás od včera několikrát pršelo,takže jsem opravdu moc a moc spokojená…vážně. Konečně je země mokrá..i ve výběhu..kde bylo fakt betonové sucho..akorát teda včera,když vypukla první bouřka a opravdu chcanec jako blázen,tak jsem akorát měla jít domů z práce a byla jsem na skútru🙄Skútr i když byl pod přístřeškem,tak byl totálně nokrý,protože jak foukal vítr a byla to fakt smršť,tak na to byl přístřešek slabý…takže jsem musela počkat chvíli,až to přejde,pak jsem skočila na skútr a okamžitě jsem měla totál mokrý zadek a dvakrát mě cestou domů ohodil kamion,protože všude na silnici byly louže jako kráva..jinak se skútrem jsem pak odpoledne jela ke klukům vedle do města na kukandu,co mi ten první matlal opravil špatně,protože prostě nejezdí,jak má…tak nadávali,že je to odfláknuté,že s tím vůbec nemám jezdit,že je to o hubu..takže mi tam vyjmenovali,co všechno se musí udělat a nakoupit🙄Tak jim říkám kluci,já potřebuju peníze na dovolenou a ne je strkat do skútra😀Tak se smáli,že pojedu asi tak do prd….tak jsme se ale dohodli,že objednají vše,co bude potřeba a až bude čas,dají to dohromady…

Dneska jsem po práci jela k mamce na oběd,odvézt vajíčka a zkouknout kočičáka..prý už moc nechce jíst..no je mu už 18 let..a už si myslím,že ti opravdu dlouho nebude..nevydrží podle mě ani do mých narozenin😔Nevypadal vůbec dobře..už je prostě hubený a nemá jiskru v oku..vypadá hrozně unaveně..

Pak jsem se ségrou řešila tu dovolenou..že nakonec dostala ještě nějakou dovču,tak by jsme mohli teoreticky odletět dřív..jenže já to musím naplánovat skrz zvířátka nejdřív nějak..a stejně budeme koukat zase na last minute..nebo teda já🙂Zase to budu celý dělat jenom js🙂Ségry jediný požadavek je all inclusive s drinkama🙂Bože,jestli tam budeme po večerech chlastat,tak nevím nevím,jak budeme vypadat🙂Kdyžtak si domů přivezeme nějakýho Řeka😂

Obrázek
Canka
Canka 23.07.2023, 23:17:29 xxx.xxx.215.178

Ahojky děvčata,

Kde je Bobiša??? 🙂

No jako Raduš fakt mi to vadilo..bylo to prostě malá na tak velká zvířata..na druhoi stranu ale zlaté proto Ústí nad Labem..tam byl slon sám a vypadal vyloženě nešťastně a smutně,to mi trhalo srdce..

No jako kočicákovi černýmu budu už dávat jen granule..žádný konzervy a kapsy..aby ho to přešlo tam chodit,protlmože Bertík je samý šrám,jak se rvou..nemám úplně to srdce ho od jídla odtrhnout úplně,ale myslímnže tohle ho odradí..protože on ty granule nechce(takže hlad asi nemá zase takový).

Dneska mi přijela kamarádka,dlouho jsme se neviděli,tak my pomáhala u zvířátek a byli jsme s koníkama venku..a pak i když to normálně nedělám,tak jsem jednomu pánovi z vesnice svezla holku za 5 kg mrkve😄Přemlouval mě snad měsíc…měl štěstí,že to byl takový sympoš🤣

A odpoledne jsem byla na výletě a večer na večeři v indické restauraci..nikdy jsem nebyla přímo v takovéhle restautaci,kde to jídlo servírují v miskách,pod kterými je svíčka,co to jídlo zahřívá..a ochutnala jsem jejich indickou zmrzlinu a ta byla jako famózní…úplně jiná,než na jakou jsme zvyklý..bylo tam indické koření s kardamonem a oříškama..opravdu zvláštní…vůbec nevím,k čemu bych tu chuť přiradila..opravdu zvláštní… 

Canka
Canka 23.07.2023, 00:12:46 xxx.xxx.215.178

Ahooooj všem….

Bobi polepšuji se a přidávám nějaké fotky🙂Pučmeldík i Nikouš se mají dobře..Pučmelda je furt stejný hodňouš..a Niky furt stejný zlobidlo🤣🤣 A Bertík,tomu jsem teď musela vyměnit nový dvířka do seníku,protože jsem zjistila,že přestal fungovat magnet a ten úlisný černý kočičák se naučil procházet dovnitř a všechno sníst Bertíkovi🙄Takže jsem objednala nové dvířka a včera s tím trochu bojovala,ale je namontováno a jsou hlavně funkční..zkoušela jsem to a bez magnetu se dovnitř nedostane..ty dvířka vydrželi asi 4 roky,takže nemůžu říct nic..a nový stojí 1300 kč,to není taková hrůza,když vydrží zase 4 roky..trošku teď lituji,že jsem toho černého kočičáka začala krmit,protože se s Bertíkem furt perou..Bert ho tam nechce…takže jsem to teď omezila..dávam mu tam jen granule a ty nechce,takže takový hlad asi nemá…

Jinak dneska jsem strávila cely den vyletěním,byla jsem se známým v tý zoo Dvůr Králové.. Moc hezký..moc se mi líbilo,jak mají zvířátka velké výběhy,dost krmení a nějakého kámoše k sobě..co se mi nelíbilo,byly sloni..malý výběh,jeden oddělený..to mi vadilo..a pak ještě jedna šelma(nevzpomenu si na jméno),která byla úplně sama ve výběhu a chodila tam stále dokola vyšlapanou trasu…

Byli jsme na snídani v Mekàči,a pak po zoo na pozdním obědě a pod zoo je skvělá restaurace,kde jsem si napucla pupíček..měla jsem tu nejlepší kuřecí směs,co jsem zatím kde jedla..a taky trdelník jsem dneska zbouchala..a zmrzku..a ledový kafe🤣No bylo toho hodně🤣Ještě jsme cestou jeli na vyhlídku do Hradce Králové..taky moc hezké..miluji výšky..

A teď už jdu do hajan,jsem úplně vypnutá🤣  

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 19.07.2023, 22:51:59 xxx.xxx.215.178

Ahoooooj všem,

Tak Kometka navštívila Kouťáka🙂Kometko choval se k vám slušně ten chlapec?😄

Já holky včera za boha nemohla usnout..bolel mě ten loket..takže jsem spala asi jen 4 hodiny a ráno podle toho velice eroticky vypadala🤣Byla jsem takový zmuchlaný šarpej🙂

V práci jsem to únavu ještě docela dávala,ale po práci jsem jela na masáž a tam jsem samozřejmě vytuhla a zase mi z křesla tekla slina🤣Bože já jsem fakt ostuda🤣 Každopádně masáž byla úžasná a po masáži mi porvé dali i misku s melounem jako pozornost na osvěžení v horku..to bylo milý..a hned jsem chytla slinu na toho melouna,tak že si zajedu do Lidlu pro melouna a něco málo k snědku..a znáte to,řeknete si,že uděláte malý nákup a ono prd😀nechala jsem tam 2000,- za nic skoro…

Jinak jsem dnes docela propadla depresi z toho,že mi kamarádka dneska volá,že už jen měsíc a týden a letíme ma dovču…a já na sebe koukla do zrcadla a říkám si sakra,je na čase se sebou fakt něco dělat,jinak budu vedle těch dvou hubených koz(ségry a kámošky) vypadat jako vorvaň😄Jenže já a moje vůle🙄

Canka
Canka 18.07.2023, 18:07:02 xxx.xxx.215.178

Ahoj holky,

Závidím všem,u koho aspoň trochu prší😔U nás jen vedro,vedro a zase vedro..ani kapka..o trávě si můžu nechat jen zdát…všechno už je seschlý..už udržuju jen zahrádku..a to jen to nejnutnější..voda teda zatím drží…ale jestli to takhle bude pokračovat dál,tak v srpnu nevěřím,že ještě poteče…marně jsem koukaal na předpověď,že něco kápne😔

Úspěšně hlásím,že jsem si dneska dala na držku a rozbila všechny vajíčka🤣Protože slepičky nesou jako divý,tak stíhám zásobovat sebe,rodinu i kolegyni v práci..ta mi vždycky pro zvířátka donese mrkev nebo jablíčka a já jí za to dám vajíčka..no a jedu frajerka do práce skútrem,vajíčka pod sedačkou..v pohodě jsem je dovezla neporušený,jenže se mi rozvázala tkanička,já to necítila a jen co jsem udělal první krok,tak jsem si tu tkaničku přišlápla a už jsem letěla..teda nejdřív letěli vajíčka a pak já😄Mám naražený loket,bolí to jako čert…jsem fakt jelito..a kolegyni jsem řekla,že vajíčka jsou míchaný i se skořápkou na parkovišti😂

Holky byl jste někdo v zoo v Hradci Králové?Slyšela jsem na ni samou chválu,ale nikdy jsem tam nebyla..a je to štreka cesta..ale dostala jsem nabídku tam v sobotu jet,tak bych jen chtěla vědět,jestli to za to stojí… 

Canka
Canka 18.07.2023, 05:45:28 xxx.xxx.215.178

To je opravdu strašně,ale strašně hezké.Klobouk dolů,protože tohle by se na Ifauně nikdy nestalo.Jste opravdu skvělí a mic vám za to děkuji🤗

Canka
Canka 13.07.2023, 09:48:16 xxx.xxx.0.1

Já už jsem taky tuuuuu🙂

Lítám,ale furt na vás myslím🙂Teď jsem akorát dosedla u doktorky do křesla,tak mám časík vám písnout..

Bobi takže ty jsi objednávky rozjela ve velkém?🙂To je dobře,kšefty se jen pohrnou..taky si u tebe něco objednám na Vánoce..nějakou pěknou taštičku🙂Byla u vás bouřka?U nás nic..furt hic,sem tam trochu zafouká,jinak nic…ale voda do jezírka furt teče,tak to je to nejdůležitější..dneska udělám velké čistění včetně strouhy..ale nebudu vybírat celé jezírko,jenčást..voda je teď vzácná..Bobi slepičky jedou bomby každý den 8 vajíček od 8 slepiček👌Tak já jim furt něco dopřávám,takže ještě aby ne holky..zásobuju rodinu,sebe a sem tam někoho z práce..do práce tam nosí vajíčka ještě jedna paní..takové velké,zelené..ale strašně smrdí ty vajíčka..je to možné?Z čeho to je?

Raduš teda to je pohodička na té houpačce..úplně ti to tam ty hubenino závidím🤗Je dobře,že si užíváš léto..v sobotu mi to ukazuje u nás neuvěřitelných 36°C🤮Takže to je tak stejně být celý den u vody…ani nemůže člověk nic naplánovat…

Já už se těším na podzim,až bude po vedrech..mě by stačilo jen jaro a podzim🙂

Jooo a někdo se tu ptal na ten půst🙂Vzhledem k období grilovaček nejsem schopná dodržet🙂Asi jako žádnou dietu🤣

Canka
Canka 11.07.2023, 19:33:29 xxx.xxx.215.178

Ahoj už neosamocená Raduš a Bobi🙂

Já taky nestíhala,včera jsem totiž myslela,že v tom vedru umřu🙂V práci dobrý,tam je klimatizace..ale když jsem vyšla ven,to byla sakra facka tepla a dusna..u nás nespadla ani kapka,i když bouřilo😠...takhle mi v jezírku fakt za chvíli dojde voda..

Šla jsem po práci vyzvednout skútr a stejně to není opraveno na 100%☹️Prostě to nestartuje tak,jak by mělo..nechytá to..takže jsme se zase dohadovali a já mu řekla,že mu prostě nezaplatím,dokud to nebude 100% stav..no že prý to zaplatit nechce..a nebudu se dál vyjadřovat k tomu,co mi nabízel🤣

Pak jsem jela pomoc kamarádovi vybrat štěnátko pro jeho ségru k narozeninám..a byla jsem z toho celá rozněžnělá🤣Byli jsme kouknout na francouzské buldočky a já tyhle chrochtíky miluji🙂A málem to dopadlo tak,že jsem si vybrala taky😄Neee,jsem si plně vědoma,že pejska už bych časově nedala…jeli jsme pak ještna ledovou tříšť a zmrzku..ale v tom vedru to tak rychle tàlo,že jsem byla jak prase🤣Eroťanda upatlaná🤣

No u zvířátek jsem byla asi do 22 hodin a doma jsem dala vanu a nevylezla z ní do půlnoci🤣