Moc na ty doktory nejsem,ale poslušně hlásím,že už sedím v čekárně na pohotovosti a čekám..přede mnou snad 20 lidí🙄
Ale usoudila jsem,že ruku budu kvůli zvířátkům potřebovat,takže mi nesmí upadnout😄Každopádně teda dneska fakt bolí,bolí mě i hýbat prsty..takže jsem teda šla no🙂
Dobře jste to Doron popsala😂Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán😂
Když on je ten kamarádky kocour tak tlustý,že si ani neumyje záda..a vypadal už fakt jak hegešák..museli jsme to udělat..jenže dal mi to náležitě sežrat..
Nemůžu teď vůbec usnout,ruka bolí jako čert..v celý tý ruce mi tepe..a mám to nateklý..ale k doktorovi nechci..to nějak dám..snad🙂Ale hned jsem si Bobi vzpomněla na tebe,co to s tebou udělalo..🤔Ráno to umyju a pořádně znovu vydesinfikuju..
Já vám včera psala dlouhý příspěvek a všechno zmizelo včetně diskuze..ani příspěvek se mi nevložil😕Takže jsem včera byla naštvaná..
Takže to vezmu ve zkratce trošku🙂Víkend jsem měla takový cestovní..v sobotu jsme byli s jedním kamarádem na jednom hradě,potom večeře v místním vyhlášeném bistru a pak večer horor - čekala jsem na ten horor na ten druhý díl a těšila se,ale bylo to docela zklamání..jmenovalo se to Nun 2(Sestra 2) .A večer jsme zakončili nahou koupačkou o půlnoci na místním koupališti🙂Takže jsem se taky otužovala,protože voda teda vůbec teplá nebyla😂Doufám,že tam někde neměli kamery🙂
V neděli jsme jeli takovou lanovkou na vyhlídku u německých hranic a v restauracintam byli na obědě a pak lesem domů..taky super..odpoledne jsem strávila se zvířátkama,jenže v tom vedru se prostě nedá nic moc dělat..těšila jsem se,že vedra už budou pryč a oni se furt urputně drží..i když teda podle předpovědi by ty vedra zítra měli skončit…
No v pondělí návrat do práce po 14 denní dovolené nebyl nic moc..byla jsem úplně vypnutá😂Dneska už to bylo lepší,už jsem fungovala o něco líp🙂
Odpoledne jsem teď byla kamarádce pomáhat koupat jejího kocoura a ten zmetek mi prokousl ruku..ale teda fest🙄Tak doufám,že mi to nenatečw a nezanítí se to jako tobě Bobi..
Teda ta dovolená utekla ani nevím jak🙄Už jen víkend a hurá zpět do pracovního procesu..a mě se teda vůbec,ale vůbec nechce…poslední dovču mám až na Vánoce…což je sakra daleko🤧
Tak si aspoň ty poslední dny ještě musím užít..nemusím říkat dvakrát,že bych se okamžitě vrátila do Řecka🙃Ale neee..jsem šťastná,že už jsem zase u zvířátek..kočičáci doma se teď ode mě nehnou ani na krok a dělají mi všude asistenty..ujišťovala jsem je,že jim už nikam neodjedu,že až zase za rok,ale tak teď jsku šťastný,že je panička doma…s kobylkou jsme dneska byly ještě v rybníku,dokud je tak hezky a obě jsme si to užili,i když ta voda je už brčál..ale kobuše byla prostě vodní živel a nechtěla ven,tak jsem jí nechala pořádně vyráchat…
Slepičkám jsem dneska navozila kolečko písku,kolečko hlíny a půl kolečka popele..holky to bylo radosti…hrabali,popelili se..a byly moooc spokojený..tak to mě hřálo na srdíčku..taky nesou jak blázen..kamarádka co hlídala zvířátka mi říkala,že neví,co s takovou zásobou vajec bude dělat(sbírala je těch 8 dní,co jsem byla pryč)…a já dneska mamce dávala dalších 40 vajec,protože to prostě nestíhám jíst….
No a ještě jsem dnes zařizovala náhradní kolo na kolečko a to mě teda nenapadlo,jaky je to problém sehnat…jakože aby to pasovalo na ten střed kolečka..no nakonec jsem se v jednom z obchodů domluvila,že mi to kolo půjčí,já to vyzkouším a když bude sedět,přijedu ho zaplatit..což se teda divím,že někdo takhle ještě dokáže lidem věřit,že budou poctivý a opravdu to přijedou zaplatit…
No a navečer jsem jela pro mamku se ségrou a dělali jsme asi poslední letošní buřtíky…bylo to hrozné fajn,pokecali jsme,zasmáli se..Bertík nám kradl buřty,kobuše u všeho asistovala🙂Ségra se smála,že kozena Božena vypadá furt jako březí🙂
Jdu si smýt hlavu,já prostě nestíhám,takže ještě v tuhle hodinu si Hennou barvím palici😀
Jsem domaaa🙂Raduš nebyl vůbec čas psát,užívali jsme si dovolené opravdu do poslední minuty…
Hotel skvělý,místo skvělé…super lidi,jídlo…nikdy jsem takhle holčičí dovolenou nezažila a bylo to skvělé🙂Furt jsme se smáli,dováděli jak malé,drinkovali,flirtovali,tančili,koupali se,cestovali…byla i plavba na lodi ke 3 ostrocům s párty..skvělé skvělé skvělé🤗
Samozřejmě nás potkali i komplikace,jak jinak taky🙂Jak mě vezl ten týpek v tom dešti,tak jsem to samozřejmě omarodila a nemohla jsem ani polykat..takže jsme volali doktora,byl tam celkem 2x,dostala jsem nakonec nějaký 3 denní antibiotika a byla jsem pak po nich jako rybička..no a pak kamarádka..spálila si nohu o variátor skútru,který nebyl zakrytý a to jsme byli v nemocnici a zjistili,jak moc špatné to tam s doktory a ošetřením je..hrůza..dali ji špatné léky,špatně ošetřili..hrůza..obvaz se jí odmotával už přinodchodu z ordinace..hrůza..takže jsme to konzultovali s jejím českým doktorem a podle toho nakoupili v lékárně vše potřebné a sami to ošetřili..
No každopádně jsem se i hrozně těšila na zvířátka domů a vítaní bylo veliké a krásné..a teď dávám do kupy byt,protože je to tady jak po katastrofě,jak tu byli kluci 8 dní sami🙄
A dost děvčata😟Co blbnete?Nešijte do sebe..čtu to a chápu tak nějak obě,ale myslím si,že to obě myslíte dobře a je to jen momentální nepochopení..takže jakoby se nic nestalo a je zase čistý stůl🤗 Holky pamatujete si někdo,jak dlouho už si vůbec píšeme?
Dneska hooodně hektický den..ráno zvířátka,pak pro ségru do Chomutova a na pedikúru a manikúru,pak koupit batůžek do letadla,a autem kvůli výfuku,který někde prděl,na nákup,na oběd,odvézt morčátka,pak odvézt skútr do servisu,znovu zvířátka,čivavku odvézt na hlídání,vykoupat,navečeřet..teď dobaluji a pojedu pro ségru do Chomutova..bude už u mě,když ve 2 h ráno vyjíždíme..snad aspoň na chviličku usneme..
Každopádně dnes celý den prší,tak ani nebudu zmiňovat,kolikrát jsem zmokla..a nejhorší je,že mě začíná bolet v krku😠Ten skútr jsem vezla v naprostým slejváku a těsila se na to,že mě zpátky domů hodí ten klučina autem..a on mě vezl domů na silniční motorce👎Domů jsem dojela totálně promáčená a zmrzlá😠Upřímně se hrozně těším do toho teplíčka..má tam být celý týden kolem 30°C,takže na dovču ideálek…
Jeee u vás všude bouřky?Tak to u nás kulový…jako pršelo,nic velkého,ale konečně po těch hrozných vedrech přišlo ochlazení a déšť..dneska taky krápe trochu,ale jen trochu..
Raduš já myslela,že vybírání dovolené,když to budeme vybírat 3 holky,bude jednoduchý jak facka..jenže nejdřív výběr destinace..pak výběr ostrova..a pak hotelu🙄Byla jsem ràda,že jsme nakonec našli po dlouhých dohadech hotel,na kterém jsme se shodly všechny🙂Hrozně se těším..jen teda ten odlet ve 4:50 h ráno už tak dobrý není🙄2 hoďky před na letišti.. hodina cesta tam..ach jo..to budu vypadat😂
Raduš odvezla jsem ho 22 km daleko..na hory..já doufám,že tam bude spokojený…ale zatím nemám zprávu,jestli ho už viděla vylézt ze stodoly..každopádně Bertík už je zase spokojený a spinká v seníku a misky narvané k prasknutí😂
Včera mi kamarádky udělali krásné překvapení..vzaly mě do Prahy do restaurace Ambiente Brasileiro - restaurace,kde můžeš jíst,dokud nepraskneš prostě🙂Naprosto fenomenální a já tam vždycky chtěla..odcházeli jsme totálně narvaný..ale totálně.. potom Motýlí dům,pak nějaký muzeum pitomostí a návštěva Erotic city😂Tak jsme se nasmáli..fakt výborný den..
já jsem ráda,že i Boba lítá po všech čertech s že i ty Raduš teď žijes i mimo domek a zahradu..moc vám to holky přeju😇
Já dneska v práci poslední den…uteklo to neskutečně rychle,já se usmívala na všechny strany a odcházela jsem naprosto spnkojeně domů…nádherných 14 dní dovolené…já si to tak užiju…teda dnešek jsem si pak po práci moc neužila,protože jsme se totál dohadovali kvůli dovolené😂Já myslela,jak to bude lehké,ze se 2 ženský domluví jak nic a ono hovno😂Každopádně večer kolem 20 hodiny jsme konečně dohodli a zaplatili online toto:
Když se ta cena rozpočítá pro 3 lidi a do hotelu s Ultra all inclusive a pětihvě,tak je to naprostý luxus….v úterý brzo ráno odlétáme…těším se jak malá..potřebuju si už tak odpočinout..
A hned potom,co jsem to zaplatila,mi došlo,že prostěnež odjedu na dovolenou,musím vyřešit toho kočičáka…takže jsem vzala půjčený sklopec a šla lovit🙂A ono se mi to holky povedlo!!!Hned na poprvé!!!Takže jsem ho hned přikryla v tom sklopci dekou,aby byl v klidu a běžela domů pro auto..sjela na zahradu,naložila a zavolala kamarádce,že ho vezu…syčel,škrábal,ale vypustili jsme ho ve stodole,má tam dost místa a bude mít hodně myšek..má tam pelíšek,krmení…ale schoval se za balíky zatím..bude to trvat,ale snad si zvykne…mám velkou radost a zítra budu moc namontovat nová dvířka..huraaaaaaaa
Ahoj holky, Nějak nestíhám..už aby to kéto skončilo🙂Včera jsem lítala kolem auta..mám asi díru ve výfuku nebo co..vydává to takový tunerský zvuk🙂Jenže výfuk je rok nový,takže to spís tipuji na něco uvolněného někde…a potřebovala jsem servis..takže včera vtom hrozným vedru celý odpoledne na sluníčku s autem u a utomechanika,ale výfuk nestihl,takže budu muset ještě jednou..chci to stihnout před dovčou,protože chci jet mým autem na letiště..nechat ho na Go parkingu..no a večer jsem jela na grilovačku ke kamarádům..no a dneska rodinka pro mě udělala takové překvapení a předoslavu🙂Budu mít v neděli narozky,ale ségra starší je v práci,tak by to nemohla s náma o víkend oslavit,tak mě dneska vytáhli na rodinnou večeři..bylo to moc fajn,zasmáli se,dobře najedli a já byla už obdarována dárkama🤗V sobotu pro mě ještě chystají nějaký tajný výlet kamarádky..a v neděli ještě oslava s kamarádem..nestíhám se nudit😂 Zítra už musíme na 100% rozseknout tu dovču a něco koupit,ať můžeme příští týden vyrazit..moooc se těším..ale potřebuji před dovčou odchytit toho kočičáka🙄
Raduš já si ani nevšimla,že nejsem přihlášená🙂Přesně jak říkáš Raduš…bude u moře vedro,jasná věc,ale to se smočím,kdy budu chtít..a hrozně se na to těším…dneska zase šílený vedro..už ráno,když jsem šla do práce,jsem byla totálně splavená…a když jsem šla z práce,tak úplné totál..jsem myslela,že se na tom skútru uškvařím a přilepím k sedačce🙂 Na skútra mám každopàdně domluveno,že se na něj podívá jeden můj známý a dá ho do kupy o tu mojí dovolenou…tak doufám,že se mu to povede a já budu mít klid..
V tom vedru se mi nikam nechtělo,ale furt s holkama řešíme tu dovolenou..přeci jen chceme příští tyden odletět..rozhodujeme se mezi Řeckem,Itálií a Kanárskýma ostrovama..teda ne Tenerife,kde hoří..a Rhodos..sice to je levný,ale co tam,když to lehlo popelem…
A taky jsem dnes řešila tu fotopast..už jí mám tu novou…instalovala jsem to asi hodinu,ale jsem konečně šťastná…to je to,co jsem si představovala..každou vyfocenou fotku mi to okamžitě posílá do telefonu…sice jsem musela zainvestovat a to jsem nechtěla..chtěla jsem šetřit..ale tohle bylo prostě to,co jsem vždycky chtěla..mít přehled o tom,kdo tam jde,když jsem pryč..
Jo a taky jsem si zařídila ten sklopec..zítra si ho přivezu domů..ale..jak já to udělám,aby se tam nechytil Bertík?🙄
Raduš neboj,zvířátka se mají jak prasátka v žitě🙂Boženka i holky koňský spíš jen prostě nedávají ty vedra,takže je ani neberu ven nikam,protože je to na umření.Jsou celý den vždycky zaparkovaný v lesíku nebo pod přístřeškem..já se je snažím kropit,ochlazovat..ale moc to nepomáhá…takže já budu ráda,až ty vedra zase skončí,protože teď jsou holky takový otrávený..
Kočičákům doma nechávám furt zataženo,aby nešlo vedro do bytu,ale stejně je tu hic..tak jim namáčím tlapičky a vždycky je svlažím i trochou studené vody na kožíšku.
Jediný,na koho vedro nedopadánje Bertík🙂Ten furt někde líta jak čamrda a taky se rve s tím černým kočičákem..každopádně objednala jsem další dvířka nový..a ty nasadím,až se mi povede toho kočičáka odchytit…zatím trénujeme tu přepravku..leze tam za jídlem..o víkendu trochu doufám v to,že by se to mohlo povést..Ale hodně přemýšlím nad tím sklopcem..protože jsem si vzpomněla,že v práci jsme do sklopce odchytávali ty toulavý kočice a vozili je do útulku..tak se zítra poptám,jestli by mi ho nepůjčili..protože to je asi 100% jistota,že z toho se nedostane..jak to vůbec funguje?
Holky on toho syna,kterého má,nesplodil z lásky či jak to říct..v tom vztahu byla nevěra z její strany a prostě vysadila prášky,aby si ho asi pojistila a dítě bylo na světě..věděl,že k dětem nemám vztah..nikdy,za celý náš vztah,jsem si nikdy nepochovala dítě v ruce nebo tak..nikdy..prostě nechci vůbec..asi bych to vážně nazvala až odporem🙂A je mi jedno,co si o tom kdo myslí..nechci děti..ani bych je neuživila..stejně jako to psal někdo z holek výše..musím uživit sebe,auto,skútr a zvířátka..a jsem ráda,že to dávám..a přesně..prostě buď to musí budoucí parner zkousnout,že nechci děti,nebo ať jde o dům dál..
Tak to můžu potvrdit,že nehrozí🙂Že by mi vadilo vidět ho s někým jiným🙂City jsou na bodu nula asi u obou..já mu naopak moc přeju,ať tu rodinu má🙂Já prostě děti nechci a nic na tom nemění ani to,kdybych měla jinýho partnera…prostě nechci..a on ať má klidně 20 dětí,když ho to udělá šťastným..vážně mu to přeji…ono kdyby nebyla čivavka ,tak jsme se od rozchodu viděli asi tak 5x🙂Opravdu jsme se totálně odcizili..a hlavně..já jsem takhle vážně šťastná🙂
Dneska jsem po práci frčela na masáž a opět usnula na lehátku😂Masérka se smála,že už jí to u mě ani nepřekvapuje😂Potom jsem jela na oběd a pak ke kamarádce..dali jsme si ledovou kávu se zmrzlinou a šlehačkou..půjčovala jsem jí kufr na dovču,tak mi ho vracela..stejně ho za 14 dní budu potřebovat na dovču já🙂Já už se taaaaak těším..na dámskou jízdu ve třech🙂
Ano,taky jsem chtěla,aby tu žádost podal můj bývalý,protože vlastně to byl on,kdo odešel..ale prostě on nechtěl..nebo respektive říkal,že na to nespěchá..jenže prostě už to bude skoro rok a jako já už prostě nehodlala čekat..chci to mít za sebou,být oficialně vyrovnaní a ukončený…nejde o dluhy…to nemáme ani jeden..a nebojím se,ze by si je udělal..ale opravdu už prostě o to,že jsem to chtěla oficiálně už nějak ukončit..takže jsem já napsala žádost i dohodu o majetkovým vyrovnaní,spolu jsme to pak probrali,on souhlasil…podepsali jsme..a já nesla podat na soud…Raduš štve mě,že to musí řešit soud..ale já doufám,že to bude rychlé..dohoda o majetku je,děti nemáme..jen mě mrzí,že jsme se nedohodli na tom pozemku..že mi neprodá jeho půlku..nedá se nic dělat..bude půl na púl,ale v dohodě je napsáno,že v případě,ze ho bude chtít prodat,musím být první,komu ho nabídne…
Jinak Raduš..docela to mezi náma skřípalo mi přišlo..ale u toho podepisováni té dohody jsme si promluvili,vše si tak nějak vyříkali a fakt se dohodli,že tu budeme vždy jeden pro druhého,i když budeme mít jiné partnery..prostě když bude mít jeden nebo druhý problém nebo bude potřebovat pomoc,tak se na sebe můžeme obrátit..tak já doufám,ze to bude v pohodé..jinak se vídáme jen když si beru čivavku..jinak ne..není důvod..ale tak byli jsme spolu 12 let,kus života,tak já doufám,že se spolu normálně můžeme bavit jako kamarádi..
Leithian přes rok?Ale untebe asi hráli roli děti že?Ty my nemáme..