Já to mám taky tak..to sladký je moje závislost..ale musím ten jídelníček teď trochu změnit..
Ale co vám chci napsat..dobrá zpráva!!!Ten automechanik se ozval a na všem jsme se domluvili..takže až mi ve středu dorazí ten domeček,vystelu ho senem,dovezu mu ho i s mističkama na jídlo,pytlem granulí a kapsičkama a vymyslíme nějaké závětrné místo u něj na zahradě,kam to dáme..mám radost🥰
Elisák gratuluju!!!To bych chtěla taky..ale já nemám vůli a poslední dobou si přijdu hrozně unavená..asi to bude tím,jak už se brzo stmívá a zima se nezadržitelně blíží..každopádně budete krásná nevěsta🙂Já si to asi dělám i tím jídelníčkem,přijde mi,že prostě teď zajídám nějaké starosti..mám chuť jen na nezdravé,zelenina se mi úplně zprotivila a jsem taková otrávená cokoliv dělat..zvláštní,jak hedna starost dokáže člověka ovlivnit..no uvidíme..snad se to do konce roku vyřeší a já pak budu ready třeba zase k tomu začít běhat..
Jinak včera jsem po práci jela dokoupit nějaké srandy k narozeninám mojí kamarádky(dneska večer máme oslavu,tak jsem zvědavá,jak tohle holčičí dovádění dopadne🙂) a teda zasmála jsem se…mimo jiné jsem jí koupila antistresového pinďu mačkacího😀Taková blbost,ale myslím,že bude sranda🙂No a pak jsem jela na lekci angličtiny..a pak ke zvířátkům..v neděli si musím dát pracovní den,potřebuji dotlouct kůli od ohrady,než zamrzne zem,poopravit přístřešek ve výběhu,vyházet staré plachty a bordel a vyměnit za nové…a dneska se pojedu s kobylkou projet,protože je krásně..
Jinak objednala jsem ten kočičí domeček,ale ten automechanik nekomunikuje..asi jsem ho naštvala tím,že jsem nakonec řekla ne..
Elisák gratuluju!!!To bych chtěla taky..ale já nemám vůli a poslední dobou si přijdu hrozně unavená..asi to bude tím,jak už se brzo stmívá a zima se nezadržitelně blíží..každopádně budete krásná nevěsta🙂Já si to asi dělám i tím jídelníčkem,přijde mi,že prostě teď zajídám nějaké starosti..mám chuť jen na nezdravé,zelenina se mi úplně zprotivila a jsem taková otrávená cokoliv dělat..zvláštní,jak hedna starost dokáže člověka ovlivnit..no uvidíme..snad se to do konce roku vyřeší a já pak budu ready třeba zase k tomu začít běhat..
Jinak včera jsem po práci jela dokoupit nějaké srandy k narozeninám mojí kamarádky(dneska večer máme oslavu,tak jsem zvědavá,jak tohle holčičí dovádění dopadne🙂) a teda zasmála jsem se…mimo jiné jsem jí koupila antistresového pinďu mačkacího😀Taková blbost,ale myslím,že bude sranda🙂No a pak jsem jela na lekci angličtiny..a pak ke zvířátkům..v neděli si musím dát pracovní den,potřebuji dotlouct kůli od ohrady,než zamrzne zem,poopravit přístřešek ve výběhu,vyházet staré plachty a bordel a vyměnit za nové…a dneska se pojedu s kobylkou projet,protože je krásně..
Jinak objednala jsem ten kočičí domeček,ale ten automechanik nekomunikuje..asi jsem ho naštvala tím,že jsem nakonec řekla ne..
Takže..dneska výsledky ségry kocourka..prý vše naprosto v pořádku🙄Teda jako podle krve..každopádně po těch injekcích vypadal líp..nezvracel..dneska nejedl,nechce pít,zvracel a má průjem..a zase jen spí..že prý asi zánět žaludku..řekl vet..no mě se to teda vůbec nelíbí..a ségra nemá vůbec čas skrz práci s ním zítra jít..jenže já se taky nečapu..jsem v práci a pak hned jedu na angličtinu..řekla jsem si,ať si vezme volno,když mu bude zle i zítra..že nemůže čekat až do pondělí,než bude mít volno..ach jo..
Jinak kdybych měla volný polystyrenový domeček,tak to tý čičině k servisu dovezu,ale nemám..mám tu několik koček(teď momentálně ae tu vyskytuje 6 koček) a domečků akorát..ještě jsem udělala ležení pod stříškou mojí garáže..psala jsem mu..nabídla seno..a řekla mu,že když rekonstruuje,tak snad může ze zbytků ztlouct nějaký domek..ale že nejlepší je to z polystyrenu..a on,že jestli si teda kočku nevezmu..tak jsem mu to vysvětlila tu situaci..že kočičàci by od ní mohli něco chytit a že by si třeba nesedli a tak..tak se naštval si..ale koupím aspoň granule,misky..a zkusím sehnat od někoho starý domeček nějaký..teď nemám polystyren ani já…a on jako chlap by si sakra měl poradit..
Hodně nad tím dneska přemýšlím právě kvůli klukům doma…nechci je nějak ohrozit..🤔Jenže je mi té kočičky hrozně líto..Bertík taky žije venku,ale má seník,pelíšky,nonstop jídlo a péči..mimochodem letos prostě vypadá fakt jako pan kocour takhle na zimu…je těžký jako prase,srst se jen leskne..je prostě krásný..
Kdyby se tam o ní aspoň postarali..udělali tý čičině aspoň domeček,dali jídlo..u Bertíka jsem nikdy neviděla,že by se klepal..ale tahle čičina se vysloveně klepala…zkusím se s tím týpkem dneska spojit a nějak se domluvit..
Bobi Zrzek si zvyknul!!!Víš jak je štastný?Paní mi posílá videa..škoda,že to sem nejde vložit..začala ho na konci léta pouštět i na chvilku ven,ale prý chce být hlavně doma..jen paní má velký barák..takže to je asi to,co potřeboval..
Máte všechny ale pravdu v tom,že bych si riskovala?že si domů něco zavleču..ale on mi tvrdil,že je kočka pravidelně očkovaná,je vykastrovaná…Raduš kočičáci..no je to furt veselý…Pučmelda je miláček a moooc hodný..je to ňouma,co se neumí bránit..a nechce si hrát..a Nikoušek si hraje opravdu hodně..no ale chce si hrát s Pučmeldou..ale stylem skočím na něj a zakousnu se do něj..takže stále se mezi sebou rvou..nebo teda Niky se rve..a Pučmelda řve..já pak zařvu taky a Niky ví,že je zle a metelí se schovat pod gauč..takže není mezi nima úplně harmonický stav..měla jsem vzít malé koťàtko..ne Nikouška..ale to už je jedno..a proto jsem i myslela,že by možná nová kočička zaměstnala Nikouškovu hlavu i něčím jiným,než zlobením Pučmeldy..
Jani kocourek dneska jede na krev..ale je to prý jen základní vyšetření..mají tam být dneska v 10 hodin na lačno.. včera už večer jedl a pil..ale prý se furt olizuje a jakoby polykal sliny,nebo jak to vysvětlit…já furt doufám,že se ledviny ani játra nepotvrdí..
Taaaakže…jízdu autobusem jsem zvládla a dokonce i správně vystoupila😂A po opravdu dlouhý době prošla celým městem pěšky..to jsem fakt šla naposledy někdy v mládí🙂Hrozný,jak s autem člověk zpohodlní🙄
Každopádně auto je hotové..mám komplet nový celý výfuk a konečně nezním jak tunerka😀Mám i konečně přezuté gumy a nalitou nemrznoučku..No a všimla jsem si u toho automechanika kočičky,ktera furt mňoukala,úplně se klepala,nikde žádný pelíšek,jídlo..tak jsem na něj udeřila,proč nemá nikde jídlo a zázemí..a on,že jí talhle mají už 8 let a že dostává jem občas něco a spí venku na kartonu😠Říkám mu sakra,tý čičině je zima,nemůžeš jí vzít do baráku?A on že kočka domů nepatří a že se musí snažit,aby přežila😠Říkám,vždyť jí uplně tečou oči a klepe se?A on že no a,a ještě na ní křičel,ať nepřekáží..Takže jsme se pohádali a já mu řekla,že si jí vezmu🙄Já jí tam takhle nemůžu nechat..v sobotu pro ní pojedu..se ségrou mladší jsme domluvený,že kdyby jí moji kluci doma nesnesli,tak že jí splu najdeme nový domov..ale doma,v teple..
Pak jsem si ještě ve městě koupila oběd,donesla oběd i starší ségře do práce,koupila si barvu na vlasy a pak jela odvézt do sklepa ty letní gumy.. Pak se byla postarat o zvířátka a pak hledat to koťátko..ale nic bohužel..
Raduš nenuď se🙂A Bobi,dobře si jí to vytmavila,to se mi líbí😀
Já od rána od 6 hodin vzhůru,byla jsem vypustit zvěrstvo a dneska jsem doma na HO…mám školení,tak to mám z domova..no a stihla jsem u toho spoustu věcí,což je fajn..a hlavně to teda oceňují kočičáci,že nejsou doma sami..a morčáci jakbysmet..lítají tu kolem mě,skáčou,pískají..no kdybych pustila kameru na to školení,tak se asi pobaví všichni😂
Akorát mi volal ten mechanik před chvílí,že auto je hotové a že mám přivézt 4500,- kč…no co jsem čekala no☹️Za to mohlo být něco hezkého pro zvířátka,ale bez auta to nejde..takže musím sednout na autobus a dojet do města pro to auto..jenže já autobusem nejela asi 10 let,vůbec nevím,jak to teď funguje😄Bude sranda🙂Držte palce,ať nedojedu do nějaký tramtárie😂
Jo a přiznám se,že já jsem letos šípky vůbec nesbírala…mě ten čaj moc nejede z toho a spíš jsem je sušila pro koníky..Božka mi to nejedla..
Jooo a málem bych zapomněla Raduš k tomu tvýmu dotazu..domečky pro kočičky stále mám..jsou tu 4,docela prostorné..vevnitř seno..akorát jsem to včera procházela ty domečky,jestli jsou připravený na zimu..jeden je z boku teda poničený(praskl polystyren),ale je normálně obyvatelný. Kočičáci už tam chodí zase spát,přeci jen je už večer zima..krmení mají taky v jednom krytým domečku,potom pod fasádou a ještě pod střechou u mojí garáže…proto jsem tak trochu doufala,že si sem najde cestu to uplakané kotě..že by si zalezlodo tepla a najedlo se..ale nic..zmizelo😟
Teda Raduš ježiš!!!To musel být hnus😟Ale když to tak čtu,ty na ten průjem docela trpíš viď?A teda koukám,kolik si toho do sebe dostala..já jak mi bylo blbě v tu neděli a zvracela jsem a bylo mi fakt fakt zle,tak pak jsem si taky říkala,ze je v určitých chvílích člověk sám..že jako doplazit se ke zvířátkům,poflákat to tam a doplazit se domů,kde zvracíš a motá se ti hlava..no nejradši bys tam měl někoho,kdo se o tebe postará…v jednu chvíli mi bylo taky tak zle,že mi nešlo se zvednout..a nikomu jsem vlastně ani nedala vědět z rodiny,že je mi zle,kdyby něco🤔Takže buď ráda,že jsi Toma měla doma..
Bobi jsi prostě rozená šička..vypadá to prostě skvěle a naprosto obdivuji tvoje šikovné prsty…já jsem na tyhle věci vážně totálně levá…
S kocourkem ségry špatné😔Nechce jíst ani pít..jen spí..ve středu jdou na tu krev..ale ja když ho viděla..bojím se,že pomalu odchází😔Je to briťák…a byl opravdu pořádný..
Já dneska po práci jela na masáž,pak rychle nákup,zastavit se na oběd,pak doma převlíknout,pak zvířatka a pak do sklepa pro zimní gumy a s autem k automechanikovi…auto jsem tam nechala,bude mi ho přezouvat a ještě zavařovat výfuk(udělala jsem tam díru kamenem,když jsem vyjížděla ze zahrady).Domů mě vezla kamarádka,u které jsme se ještě stavili doma,protože si pořídila koťàtko ke svýmu kocourkovi a já z něj byla unešená😇Je to teda kočička,neskutečný mazel a zavislák..hned bych si jí vzala domů🥰
Nikča zase někde lítá🙂Raduš a Jani,kašel už je skoro pryč…už třeba zalašlu jen 2-3 x denně..a vykašlávám teda hlen…myslím si,že do dvou dnů je po všem..a doufám,že se ten kašel dlouho nevrátí..hlavně jsem se objednala na očkování na chřipku,máme ho každý rok zdarma v práci a já něj rok co rok chodím..takže s kašlem bych tam nešla..
Raduš tak to mě mrzí,že je ti zle😟No jestli jsi snědla to špatné jídlo,tak si taky myslím,že žaludek a nebude to žlučník..
Bobi a co to je?Podsedák?Nebo?Každopádně jsi fakt šikovná..a ten batůžek,jak jsi mi psala..stačil by mi fakt maličký..prostě aby se tam treba vešla knížka a peněženka velká…ale jen kdyby jsi na to měla čas..není to nic podstatného..hlavně,aby tě to bavilo..a měla si na to čas..jinak se na to vyprdni😊
Od pátku řešíme starší ségry kocourka..nevím,jestli jsem to sem psala,ale pohádali jsme se kvůli němu..byl to 9 kg kocour..za měsíc zhubnul na 5,7 kg..zvrací celý měsíc a řekla mi to až teď..takže od pátku jezdíme na injekce,ale teď ta poslední dneska ho odrovnala..nejí,nepije..jen spí v přepravce☹️Ségra je teď v práci pondělí a úterý,volno jí nedali..takže ve středu je domluvená,kdy má volno,že s ním zajede na krev..vet má podezření na játra nebo ledviny..jen mě štve,že ho nechala měsíc zvracet a neřešila to😠
Koťátko,co tu naříkalo,zmizelo☹️A já něj večer vždycky myslím,kam se mohlo podít..jestli se někde klepe zimou nebo neumřelo hlady☹️
Venku se ochladilo parádně teda..jsem už dneska poprvé nastlala přístřešky slámou,protože jako ráno bylo 6°C a jak foukal vítr,pocitově to bylo ještě chladnější..a v týdnu mi to ukazuje,že bude večer už mrznout..fuj..na to se netěším..přemýšlím,jestli už Bertíkovi sundat Forestoz krku nebo ještě fakt počkat aspoň do konce měsíce..co myslíte?Jsou ještě klíšťata?Já uz dlouho žádný neměla..
Nikča zase někde lítá🙂Raduš a Jani,kašel už je skoro pryč…už třeba zalašlu jen 2-3 x denně..a vykašlávám teda hlen…myslím si,že do dvou dnů je po všem..a doufám,že se ten kašel dlouho nevrátí..hlavně jsem se objednala na očkování na chřipku,máme ho každý rok zdarma v práci a já něj rok co rok chodím..takže s kašlem bych tam nešla..
Raduš tak to mě mrzí,že je ti zle😟No jestli jsi snědla to špatné jídlo,tak si taky myslím,že žaludek a nebude to žlučník..
Bobi a co to je?Podsedák?Nebo?Každopádně jsi fakt šikovná..a ten batůžek,jak jsi mi psala..stačil by mi fakt maličký..prostě aby se tam treba vešla knížka a peněženka velká…ale jen kdyby jsi na to měla čas..není to nic podstatného..hlavně,aby tě to bavilo..a měla si na to čas..jinak se na to vyprdni😊
Od pátku řešíme starší ségry kocourka..nevím,jestli jsem to sem psala,ale pohádali jsme se kvůli němu..byl to 9 kg kocour..za měsíc zhubnul na 5,7 kg..zvrací celý měsíc a řekla mi to až teď..takže od pátku jezdíme na injekce,ale teď ta poslední dneska ho odrovnala..nejí,nepije..jen spí v přepravce☹️Ségra je teď v práci pondělí a úterý,volno jí nedali..takže ve středu je domluvená,kdy má volno,že s ním zajede na krev..vet má podezření na játra nebo ledviny..jen mě štve,že ho nechala měsíc zvracet a neřešila to😠
Koťátko,co tu naříkalo,zmizelo☹️A já něj večer vždycky myslím,kam se mohlo podít..jestli se někde klepe zimou nebo neumřelo hlady☹️
Venku se ochladilo parádně teda..jsem už dneska poprvé nastlala přístřešky slámou,protože jako ráno bylo 6°C a jak foukal vítr,pocitově to bylo ještě chladnější..a v týdnu mi to ukazuje,že bude večer už mrznout..fuj..na to se netěším..přemýšlím,jestli už Bertíkovi sundat Forestoz krku nebo ještě fakt počkat aspoň do konce měsíce..co myslíte?Jsou ještě klíšťata?Já uz dlouho žádný neměla..
Tak koťátko jsem večer zase naháněla,ale marně..byla jsem venku zase asi 4x za noc..zkoušela jsem jídlo,smetánku…nic..nepřiblíží se ani na vzdálenost,abych měla šanci se k němu natáhnout..okamžitě utíká..jenže jeho naříkání mě ničí..každopádně kdyby se mi ho aspoň podařilo nasměrovat do zahrady za barák..kde mám ty domečky pro toulavky a hlavně misky s granulema..že by se aspoň najedl mrňous..a dneska po něm není vidu ani slechu..třeba se ještě ukáže..nevzdám to..třeba když bude hodně hladový prcek,tak se pak na jídlo dá chytit…
Taky je u vás tak nebývalé teplo?U nás stále krásně,teplo..takže jsem dobojovala se šípkama a opravila ohrady…a zítra se chystám na kompletní čistění jezírka..to si dám..je zaneřáděný jak blázen..dneska mě ale překvapil ten nový soused..posekal komplet celou cestu…uznávám,už to chtělo,kolem cesty to bylo komplet zarostlý..takže kdyby to takhle udržoval,byla bych spokojená🙂
Tak koťátko jsem večer zase naháněla,ale marně..byla jsem venku zase asi 4x za noc..zkoušela jsem jídlo,smetánku…nic..nepřiblíží se ani na vzdálenost,abych měla šanci se k němu natáhnout..okamžitě utíká..jenže jeho naříkání mě ničí..každopádně kdyby se mi ho aspoň podařilo nasměrovat do zahrady za barák..kde mám ty domečky pro toulavky a hlavně misky s granulema..že by se aspoň najedl mrňous..a dneska po něm není vidu ani slechu..třeba se ještě ukáže..nevzdám to..třeba když bude hodně hladový prcek,tak se pak na jídlo dá chytit…
Taky je u vás tak nebývalé teplo?U nás stále krásně,teplo..takže jsem dobojovala se šípkama a opravila ohrady…a zítra se chystám na kompletní čistění jezírka..to si dám..je zaneřáděný jak blázen..dneska mě ale překvapil ten nový soused..posekal komplet celou cestu…uznávám,už to chtělo,kolem cesty to bylo komplet zarostlý..takže kdyby to takhle udržoval,byla bych spokojená🙂
Bobi je to teda ale vražedná vlhkost..a i bytná o té vlhkosti ví?A ptala jsi se sousedů,jestli mají stejný problém?Mohli by jste se pak spojit a udeřit na bytnou,že tohle není normální..chápu,že cena pronájmu je rozhodující,ale já se s tím už taky nemažu a nebudu do bytu investovat nic…je to byt obce,takže když se něco podělá,volám na obec,aby se postarala…
Dneska ráno asi v 5 hodin mě probudilo hrozné naříkání..teda jako mňoukání..ale úplně srdcervoucí…vylítla jsem na okno(měla jsem.ho otevřené dokořán na noc) a koukám,před barákem na silnici sedí koťátko a naříká a naříká..hodila jsem na sebe župan a běžela dolů…bylo to bílé kotě..ale hrozně se bálo..okamžitě uteklo..zkoušela jsem ho asi půl hodinky odchytit,ale vždycky uteklo..no došla jsem zpátky domů..lehla do postele a zazvonil budík😂
Odpoledne po práci jsem ho hledala,ale nic..tak jsem šla za zvířátkama..a na zahradě jsem si dneska dala🙄Rozrostli se mi všude po výběhu šípky,takže jsem se rozhodla je dneska zlikvidovat…i přes rukavice a mikinu jsem zeškrábaná jak prase😀A to to ještě nemám hotové…zítra musím pokračovat..
No a domů jsem šla ze zahrady za tmy..a zase jsem slyšela to kotě…hledala jsem..ale.zase se uteklo schovat a já prostě nemám šanci,jak ho odlovit😔
Tak dnešek úplný KO..začalo to večer..kašlala jsem a kašlala..nešlo spát..ráno jsem se probudila s hlavou jako střep,jako by mě zezadu někdo vzal lopatou přes hlavu..když jsem vstala,motala se mi hrozně hlava..no bylo mi hrozně..šla jsem si pro prášky..vzala si Paralen,pak nějaký ten z lékárny bylinkový,sirup na kašel a vitamín C…a šla vyvenčit Megý..jenže se mi hrozně motala ta hlava..nešla jsem daleko..jen kousíček..a najednou jsem cítila,že se mi zvedá žaludek🙄Jen tak tak jsem doběhla domů a prozvracela celé dopoledne🤮Udělala jsem si to asi sama tím koktejlem sirupu a prášků na prázdný žaludek..měla jsem se první najíst😟 Jenže už bylo skoro půl dvanáctý a já furt nebyla u zvířátek..byla jsem z toho hrozně nervózní(ono o nic nejde,mají tam jídla dost,ale já jsem nervózní,že jsou zavřený a nezkontrolovaný).Jenže mě bylo tak špatně,že mi nešlo se ani zvednout..ale nedalo se nic dělat..nechtěla jsem nikomu psát o pomoc..takže jsem se zvedla,vzala čivavku a šli pustit zvířátka..dvakrát jsem na zahradě ještě zvracela🤮Kobylka za mnou furt chodila a žďuchala do mě prdelka..věděla,že mi není dobře..no došla jsem domů,jen se svlíkla a odpadla…usnula jsem asi do 17 hodin…už mi pak bylo líp,i kašel nějak poustal(už to není ten dávivý),jen ta hlava…riskla jsem to a dala si Brufen..a musela jsem něco sníst..žaludek jsem měla jak na vodě…dala jsem si rohlík suchý s hořkým černým čajem..vyměnila kočičákům a morčátkům,ale jak jsem byla ohnutá u té klece,tak ta hlava se mi zase motala..takže jsem to rychle udělala a šla pak zase zavřít zvířátka..a musela jsem odvézt čivavku..no a naložila jsem se pak do vany a tam se mi už docela ulevilo a i hlava přestala postupně bolet…ale teda dnešek mi zase dal..Pučmelda u mě celou dobu ležel..nehnul se ode mě..to bylo krásný🥰
Já si ale nemyslím,že mám chronický kašel holky..nekašlu pořád..ano,často ano..ale to proto,jak tu psala Raduš..nesnáším,když mi je vedro..takže furt větrám nonstop v bytě,i když je zima a fouká..když dělám u zvířátek a je mi vedro,prostě se svlíkám i v hnusným počasí…nesnesu prostě vedro..koukám teď na teplotu v bytě,a jak mám otevřené všechny okna,tak mám doma 18°C a jsem naprosto spokojená…
Musím už skútra zavřít do garáže a nejezdit na něm už..rána jsou chladná,tak to se pak taky nemůžu divit..
Jinak u nás dopoledne pršelo..ne moc,ale díky bohu za to.a odpoledne,když jsem se vzbudila,krásně svítilo sluníčko..
Jinak ten soused z toho pozemku,mi přinesl pro zvířátka mrkev,nechal to pověšené před ohradou se vzkazem,že až budou dělat buřty příští víkend,ze by byl rád,abych přišla..no..asi v rámci dobrých sousedských vztahů bych mohla no..
Já vím,neměla jsem tam lézt,když jsem nemocná..ale já ten film potřebovala akutně vidět🙂Každopádně jsem se dneska ráno vzbudila a bylo mi ještě hůř,takže jsem zrušila plány na víkend,co jsem měla a rozhodla se vykurýrovat..ke zvířátkům jsem samozřejmě musela…tam mě dneska čekalo rozčarování v podobě už pronajatého pozemku vedle mě😔Takže můj klid bez sousedů končí😔Pán vypadá jako sympaticky a nabídl se,že mi kdykoliv s čímkoliv pomůže…ale prý tam budou dva nájemci..tenhle jeden pán,ten tam chce udělat zahrádku,chatku a já nevím co ještě a druhý pán,a ten tam chce karavan a slepice..tak snad to budou normální lidi..přitom je to pozemek,kde není nic..zarostlá pláň..a oni souhlasili,že si to komplet udělají sami(vysekají,oplotí a tak) a ještě mu za to budou platit měsíční nájem..nechápu..no nejvíc mě štve,že budou jezdit po té cestě,co jsem vybudovala,ale nezmůžu nic,když je to obecní pozemek..ach jo..úplně mi to zkazilo náladu..
Doma jsem pak do sebe hodila Paraleny,sirup na kašrl,nějaký bylinný prášky a vitamín C..a udělala si k tomu asi 2 l průduškového čaje..a vydržela ležet skoro do 19 hodin..pak jsem šla nakrmit a zavřít zvěrstvo a protože mám na víkend Megý,tak jsme šli ještěna prochajdu..sice ve tmě,ale šli..a já kašlala a kašlala..vůbec žádný zlepšení za celý den🙄
Taky už jsou u váš tak chladná rána?Já byla odhodlaná ráno jet do práce na skútru,ale po kouknutí na teploměr,kdy ukazoval 6,5°C,jsem si to rychle rozmyslela..a teda nebyl by to asi ani dobrý nápad,protože furt kašlu jak vzteklá..sirup,co mi dali v lékárně,tak absolutně nepomáhá,takže když jsem dneska prokašlala půlku dne v práci,kde jsem kašlem rušila všechny meetingy,jsem se rozhodla jet do lékárny pro jiný…dali mi nějaký na tišení kašle a je to teda o něco lepší…ale ve 2O hodin jsme šli se ségrou do kina a tam jsem teda stejně prokašlala půlku filmu..
Byla jsem dneska vyzvednout balíček,přišla mi ohrádka pro morčáky…protože když je pouštím běhat,tak mi furt zdrhají někam pod gauč a tak🙂Takže jsem pořídila ohrádku,jen jsem jí dneska nestihla složit..myslela jsem,že to bude lehčí na složení a ono prd🙂Takže mi zítra držte palce,až jim tobudu sestavovat..
Tak Raduš dneska jsem se probudila nachcípaná já🙂Bolela mě hlava,knedlík v krku a kašel…od zvířátek jsem se ráno sotva plazila do práce..naházela do sebe Paralen,zapila nějaký kapky na kašel a vzala si nějaký pastilky na krk…v práci se mi zdálo,že už dobrý,ale jak přestali působit prášky,tak zase na prd..odpoledne jsem jela do lékárny,tam mi samozřejmě doporučili 1000 věcí za x stovek..to jsem odmítla..vzala jsem si sirup na vykašlávání a nějaký prášky na průdušky a stejně tam nechala 500 kč….a teda kašel je horší a horší..už kašlu v kuse..
Vykopala jsem dneska konečně ty svý 3 pidi řádky brambor,tak jsem pyšná,že tam nějaký byli🙂A konečně mi začali plodit maliny😀Sice to trvalo,ale dneska jsem snědla všechno,co se urodilo..a taky jsem posbírala poslední rajčátka..myslím,že už to nedozraje,co mám na tyčkách..je už prd sluníčko..a poslední cuketky..2 takové malé..a jinak už nic..vyplevelila jsem zahrádku,plevel naházela zase slípkám,taky zbytky cuket,co jsem vytrhala ty celé kytky..a jen nevím,co s ostružinama a malinama..hrozně se to rozrostlo..Raduš mám to nějak prostříhat?