Aktuálně: 3 709 inzerátů210 262 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 08.12.2023, 19:47:22 xxx.xxx.212.178

Orionka Missivu neznám..já klasicky používám Lenor…a někdy Cocolino..a vždycky jsem byla spokojená…

Canka
Canka 08.12.2023, 19:45:51 xxx.xxx.212.178

Raduš závidím Maďarsko..já teď byla pozvaná na wellnes příští týden,ale odmítla jsem..nebudu nic riskovat,dokud nebudu úplně v pohodě..

Máš nějaké fotky z toho hotelu?

A jaký budeš mít auto?Asi mi to někde uniklo v příspěvku..

Canka
Canka 08.12.2023, 19:43:51 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Tak dneska zase den🙄Ráno jsem jela do nemocnice,po injekcích mi bylo zase špatně,takže jsem si tam chvíli poležela..dostala jsem ještě jedny prášky,že se s nimi nesmí řidit..ale jsou jen na 3 dny..každopádně prášků mám jak nějaká feťačka😂Primář dneska chválil,že to vypadá mnohem líp,ale že to nesmíme podcenit a v pondělí mě do práce ještě nepustí..že musím přijít na poslední injekci a kontrolní vyšetření..takže do práce až v úterý,ale konečně už….teda pokud se nic nepohnojí…řekl mi,ať počítám s tím,že jak jsem oslabená,tak teď můžu vcuku letu chytit nějakou chřipajznu nebo virózu,tak ať se vyhýbám veřejným místům..

Od doktrora jsem jela k mamce,protože ta od středy šílí,že neví,jak mi je a jak vypadám..tak jsem jí trochu uklidnila,musela se tam zase chvilku natáhnout,protože mi bylo slabo a pak jsem vyrazila domů..hned jsem běžela ke zvířatkům..a co nevidím..slepice zase venku..já zapomněla koupit to pletivo!!😠U té díry samozřejmě ve sněhu kopyta a bylo vidět hrabání..za plotem u slepic byla totiž řepa a ta moje černá koňská důra je prostě nenažraný prasopes(je to tlusťoška,ale furt by jedla)..byla jsem na ní pěkně naštvaná..no nějak jsem to zalátala a šla domů,potřebovala jsem zapít prášky a chvíli si zase lehnout(je to hrozný,mám vždycky najednou ppcit vybitých baterek,nebo jak bych to popsala)…za hoďku jsem vstala a chtě nechtě musela jet koupit to pletivo svařované..za tu 25 m roli + vázací drát jsem dala 2500,- kč..hned jsem tý černý můře tu fakturu ,,omlátila,, o hlavu,že je to kvůli ní..začala jsem omotávat voliéru kolem dokola,ale už byla tma a prd jsem na to viděla a navíc jsem prostě zase byla unavená..takže jsem tentokrát poslechla tělo,dala holkám večeři a šla domů..nikdy od rozdělané práce neodcházím a vždycky to prostě dodělám,ale tentokrát jsem si fakt řekla ne,zítra je taky den,jdi domů a odpočívej..

Jo a jinak nevím,jestli jsem se pochlubila..konečně jsem si koupila sušičku..ve středu jí dovezli..no a dneska jsem naházela do pračky všechny ty věci vyprané v Puelle a pak to dala sušit do té sušičky..teda to je tak super věc!!Jak je to prádlo měkkoučké,nadýchané a hlavně bez chlupů🤣

Canka
Canka 07.12.2023, 22:29:33 xxx.xxx.212.178

Holky nebojte,budu se šetřit..budou Vánoce,budu mít dovolenou,tak si odpočinu…

Chlapa k životu úplně nepotřebuju..a když bude,tak má smůlu a vždy bude ten druhý…to je prostě realita🙂

Jinak furt pročítam ty negativní recenze a začínám se bát,jak dlouho se toho budu zbavovat..

Obrázek
Canka
Canka 07.12.2023, 19:32:02 xxx.xxx.212.178

Leithian pro mě jsou ale priorita zvířata,ne kamarádi,rodina a výlety🙂To jsi asi špatně pochopila🙂Na výlety a tak jezdím až když je postaráno o zvířata…a ja si myslím,že zázemí mají víc než dobrý,jen prostě zima je holt na prd v tom,že to chce mnohem víc péče..

Takže všechny moje zvířátka,co mám,u mě dožijou...a až pak jednou nebudou,tak už nebudu jen pořizovat další..a dát pryč Boženku?To nikdy…prožila u mě celý život a myslím si,že víc než nadmíru spokojeně..a nedovedu si představit jí někam takhle na stáří dát..to určitě ne🙂Dožije doma a v klidu..má před sebou určitě ještě spustu let..zvířátka omezím,až prostě postupně na stáří odejdou za duhový most..jinak nepřipadá v úvahu..jak jsem už psala,chtěla jsem to tak,tak to tak mám..a zvládnu to..

PS:Celibát nedržím😂

Canka
Canka 07.12.2023, 18:24:56 xxx.xxx.212.178

Buggyro tohle by mi asi nevadilo,to by bylo ba naopak super,kdybych tam mohla sedět na kýbli a jen dirigovat..ale tady šlo o tu hospitalizaci..nebyla bych tam..a ani moje rodina a ani moje kamarádky neví,jak se o moje zvířata postarat..jasný,kočice doma a morčata jsou v pohodě,ale nevěděli by u koní..nikdy jsem to po nikom nechtěla..jen vždycky v létě se mi kamarádka stará o koně,kozu a slípky,ale v zimě se mi o zvířata nikdo nikdy nestaral..a všichni to mají ode mě z ruky..a už vidím tu kamarádku,která ode mě bydlí 15 km,jak brzo rano jede sem postarat se o zvířata,pak zase 15 km zpátky,s dítětem do školky a pak do práce..a po práci zase…to prostě ne..nechci do toho nikoho tahat..je to moje starost..prostě nemůžu být hospitalizovaná🙂

Saga nepopírám,že toho mám na jednu ženskou naloženo asi dost..ale zase..chtěla jsem to vždycky,tak to mám…a redukovat zvířata nechci..ale na druhou stranu teď jsem si na 100% řekla,že už mám STOP stav a žádný zvíře si nevezmu,i kdyby trakaře padali..pomůžu,jak můžu,ale už si žádné zvířatko nevezmu..a už jsem nad tím přemýšlela..že až jednou nebudou morčátka,tak už si pak další nepořídím,protože na ně opravdu nemám čas..jakože mazlit a tak..a až jednou nebude Boženka(už jí bude v lednu 12 let),tak další kozu už taky nepořídím…taková jako Boženka už stejně žádná jiná koza nebude…koně..nad tím jsem také přemýšlela..černá kobylka je moje srdcovka…a věřím,že i když je jí už 23 let,že tu se mnou minimálně ještě 10 let bude..a malou poničku jsem zachraňovala..každopádně až jednou holky nebudou,pořídím si jen dva miniponíky a budu je mít prostě pro radost..nebude to tolik péče..spíš to bude se s nimi hodně hýbat a to prospěje jak mě,tak jim..a máte pravdu..dneska mi primář řekl,že mám strašně oslabený tělo..přišli výsledky krve..zánět v celém těle..a pak mi tam vysvětlovat podle rozborů krve,že prostě jsem oslabená…ať odpočívám..tak jsem mu řekla,že to úplně není možné,ale že aspon teď na té neschopence si odpočinu..ale řekla jsem,že chci v pondělí už do práce..a on,že to rozhodne on..ale já už prostě chci jít…jsem z toho špatná,že jsem doma…

Canka
Canka 07.12.2023, 10:03:12 xxx:xxx.f6ac:f34b

Ahoj holky,

No každopádně dnes mi je lépe..bodejť by ne po tom koktejlu injekcí a prášků…oteklá jsem teda furt a strašně unavená,ale to přisuzuju těm práškům..už si aspoň můžu sednout,už to jde😀Ale že by mi bylo hej,to teda ne…

Včera večer u koní jsem myslela,že to už fakt nedám..potřebovala jsem uklidit balík sena a natahat vodu..všechno jsem to teda udělala,ale bylo mi tak zle a tak mě to bolelo,že jsem myslela,že nedojdu domů..v půlce cesty jsem si prostě musela sednout a pak lehnout do toho sněhu,protože se mi motal celý svět..a kdo ti pomůže na cestě v lese,kam nikdo nechodí🙄Ani nevím,jak dloouho jsem tam ležela..až když jsem měla úplně mokrý věci,tak mě to probralo,zvedla jsem se a doplazila domů..osprchovala se a padla a spala a spala…až do rána..

Ráno na telefonu samozřejmě několik zmeškaných hovorů a zpráv od rodiny a kamarádek,jestli jsem v pořádku,proč se neozývám a tak..takže jsem rychle všechny obvolala,že jsem prostě usnula vyčerpáním…a samozřejmě,že mi nabízeli zase pomoc,ale zase jsem odmítla..kdyby bylo léto,tak bych to asi neodmítla,to je ta péče nejjednodušší..ale teď v zimě je to konlmplikovanější a já bych prostě nemohla fungovat s vědomím,že nevím,co se tam děje,jestli mají vodu a dost jídla…prostě ne…ja to dám..

Teď už čekám v nemocnici na další vyšetření a injekci..

Buggyro já jí vyhodila do popelnice tu velkou flaštičku..ale zbyli mintady vzorky v pytlíčkách..klidně vám je pošlu..tohle já už nikomu nedoporučím..

Jani nejsem alergik..právě že ne..nikdy jsem na nic nebyla alergická..

Canka
Canka 06.12.2023, 20:17:54 xxx.xxx.212.178

Tak holky…to byl teda den..v nemocnici jsem strávila 5 hodin…prošla jsem 3 odděleními a nakonec skončila přímo v nemocnici u primáře…gynekolog,kožní a alergie…prohlíželo mě asi 10 lidí a že nikdy nic takového neviděli..dokonce si to fotili..dohromady mi tam pak dali koktejl asi 10 prášků a mastí(jsou v tom i antibiotika) a 3 injekce…chtěli mě hospitalizovat..což jsem samozřejmě odmítla kvůli zvířatkům..ale musím denně dojíždět na injekce do nemocnice až do konce týdne..takže mi dali neschopenku(jsem poprvé v životě na neschopence) a každý den musím na bigáro..

Canka
Canka 06.12.2023, 09:21:37 xxx:xxx.4e8a:b7f

Ahoj holky..

Jsem debil debil debil🙄Sedím u doktora…jak jsem měla tu alergickou reakci na tu Puellu a pak jsem všechno přepírala,tak jsem asi zapomněla na jedny kalhotky a dneska 2x tak horší reakce..nemůžu se ani posadit..nemůžu nic..strašně to bolí..motá se mi hlava,necítím prsty na nohou…držte mi palce..

Canka
Canka 05.12.2023, 09:05:07 xxx.xxx.249.200

Jani nezjistilo..bohužel..z krve se nic nezjistilo,z moči taky ne..dělali se ještě stěry a nic..vet jen tipoval,že možna ledviny,nebo zánět..měl malinko nafouknuté bříško..možná lymfom..nevíme..ale když ho ségra vyndala z přepravky u veta,regulérně jsem se rozbrečela,protože vypadal opravdu příšerně…byla jsem ráda,že mu ulevíme..i když vím,že to teď bude ségru hodně bolet..měla ho 15 let..ale tohle bylo už trápení..už ani nepil..dávala mu vodu stříkačkou..padal..neudržel se na nohách..jen ležel..

Nejsmutnější je,že tenhle rok mamce se ségrou odešli všichni 3 kocourci😔V lednu první..ten měl ten lymfom na střevech..pak druhý..tomu bylo 18 let..To je chvilka zpátky..a teď ten poslední😔

Jsem ráda,že mám všechny kočičáky mladé a zaklepu,že snad zdravé(malé jsem nechala vzít krev a vše ok,říkal vet,že je zdravá jak řípa a můžu být v klidu) a doufám,že tohle budu muset řešit až za hodně dlouho…a u Bertíka budu doufat v to,žeje opravdu tak ostřílený a zkušený,ze nikdy nevběhne někam pod auto..doteď se to nestalo a já  jen doufám,že ani nestane a prožije dlouhý šťastný zivot u koní…

Canka
Canka 04.12.2023, 21:37:27 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Teda ty mrazy mě zabijou…ráno u nás -10°C..vstávala jsem v 5 hodin,abych před prací stihla rozbít ledy ve vodě u zvířatek,vyndat je,nanosit teplejší vodu z přepadu…no během chvíle jsem byla zmrzlá jak ho.no u cesty🙂Pak ještě seno holkám,nakrmit slípky..A do práce jsem stejně přišla pozdě..protože mi nešli zavřít dveře od auta..normálně jak jsem měla přimrznutý dveře a otevřela to,tak se nějak asi zaseklo to zavíraní a když jsem zabouchla,tak nic,dveře nezaklapli..takhle jsem tam strávila asi 20 minut,než se to povedlo..volala jsem rovnou cestou do práce automechanikovi a že prý to mám něčím prostříkat..měla jsem v plánu něco dneska koupit..bohužel..plány se změnili 😔Volala mi ségra..ještě do práce a hrozně brečela,že musíme toho jejího kocourka jet nechat uspat..že už vypadá šíleně,nechce jíst ani pít a neudrží se na nohách..tak jsem rychle volala na veterinu,že přijedeme…kocourek vypadal šíleně😟Z 9 kg kocoura byla 3,5 kilová kostřička potažená kůží..ségra sice strašně plakala,ale já jí řekla,že ho musí nechat odejít,ať se sama podívá,jak vypadá..že se strašně trápí…sám vet říkal,že tohle už opravdu nemá cenu,že už pomalu nemá ani sval,kam by píchnul injekci..a hlavně..po první uspávací injekci už skoro přestal dýchat,jak byl slabý..po uspavací byl během chviličky mrtvý☹️Vet říkal,že kdyby ho talhle nechala ségra ještě pár dní doma,umřel by ma vyčerpání…pohřbila jsem ho vedle jeho kamaráda(mámina kocourka) a jsem ráda,že už ho nic nebolí☹️ 

Obrázek
Canka
Canka 03.12.2023, 09:18:37 xxx.xxx.212.178

Ahoooj holky,

Já také u nás hlásím bílo,ale sněžit už přestalo včera ráno..u vás se asi sníh stále sype že?Teda podle výstrah před sněžením,co na mě vyskakují….já si včera užila to,že je tady tolik snéhu po takové době a jeli jsme s kobčou na takovou krásnou zimní vyjížďku..bylo to krásný,protože jak říkám,nepamatuju se,kdy tu bylo tolik sněhu….slepice v tom běhali,nožky zvedlé..byla to sranda je pozorovat😀Jo a ano Raduš,bylo k té voliéře jen takové obyčejné pletivo..takže ano,musím koupit to tvrdé svařované a kolem dokola to natáhnout..dneska se chystám pro něj zajet…uvidíme,kolik za to tam nechám peněz🙄Ale aspoň budu mít klid…a taky potřebuji špuntíky,takové ty přísavky s háčky,abych mohla konečně ozdobit okna světýlkama..někam se mi všechny záhadně vytratili..nemám doma ještě vlastně žádnou výzdobu🤭Ale to je u mě klasika..já vždycky zdobím mezi posledníma..ale hlavně letos to asi s malou Čikitkou bude veselé a nezůstane kámen na kameni😀Jsem pak zvědavá na stromeček,jak dopadne😄Ale to je ještě daleko..dneska se chystáme se ségrou na rozsvícení stromečku a ohňostroj..a samozřejmě svařák a trdelník🙂

Ju a taky jsem včera po dlouhé době dostala čivavku,takže jsme si spolu užili den,byli spolu furt venku,u koní,na prochajdě u Mosteckého jezera..i na nákup jsme šli spolu🙂

Obrázek
Canka
Canka 01.12.2023, 19:17:58 xxx.xxx.212.178

Ahoooj holky,

První Bobi k té chřipce a očkování..nechavám se očkovat posledních pár let..asi 6 nebo 7 let každý rok..a chřipku jsem nikdy nedostala..takže za mě v pohodě..nesmíš jít na očkováni nakřachlá nebo nemocná..to je pak jasný,že tě to složí..

Takže včera ráno přijdu,slepice venku opět..já nervy na pochodu…dvě díry v plotě jako kráva..ale díky sněhu jsem už našla viníka😠Kobyla to dělá..už jsem si to na 100% potvrdila..všude její kopyta a hrabání..ona totiž za tím plotem cítí ty mňamky,co slepicím dávám..teď tam měli nasekanou řepu a strouhanou mrkev s vločkama..je to přesně v tom místě,kde to měli…čubka jedna🙄takže zajedu koupit takový to tvrdý pletivo,nevím,jak se to jmenuje..ale jde blbě ohýbat..a celý spdek voliéry tím olemuju…aby se to už nemohlo stát..protože takhle by to byla jen otázka času,kdy bych měla slepice sežraný..vyfotila jsem to,ale je to focený ráno za tmy,takže to nejde tak dobře vidět. Odpoledne jsem pak jela na pedikúru a celou dobu měla na klíně té známe fenku retrívra…neuvěřitelný mazel a pusinkovač🙂

No a dneska ráno jsem zapomněla,že mám jít na gyndu na preventivku,takže rychle to zařídit v práci,že dojdu později,pak rychle zvířatka,vykopat auto ze sněhu(taky u vás furt sněží?)a hurá k doktorce…milion lidí..takže na řadu jsem přišla až za hodinu a půl..pak neprotáhlý silnice,takže další komplikace..pak komplikace v práci..no a po práci angličtina,zvířátka,doma kočičáci a morčátka..no až teď jsem se zastavila a jdu do vany.. 

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 28.11.2023, 20:54:40 xxx.xxx.212.178

Ahojda děvčata,

Tak hlásím,že osypání už je skoro všechno pryč a já už trošku vypadám jako normální člověk🙂

Včera u nás postupně celé odpoledne sněžilo..za normálních okolností by mi to udělalo radost,ale ne,když jsem potřebovala uklidit balík sena sakra…bylo mokro,klouzalo to..sníh se mi nabaloval na balík,když jsem ho kutálela..no nervy jsem měla na pochodu,padlo několik sprostých slov..mokrá jsem byla…no balík jsem na konec uklidila v relativně dobrém čase,ale byla jsem úplně mokrá…

Sněžilo i přes celou noc a ráno už bylo docela dost sněhu…cesta do práce veselá,protože silnice nebyli protažené…a protože celý den mrzlo,tak sníh vydržel…Berťas z toho měl radost a lítal v tom sněhu jak pometlo,byla to fakt sranda..a kupodivu i slepice byli takový veselý a rozčepířený,když běhali v tom sněhu😀 

Canka
Canka 26.11.2023, 22:46:10 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Jani já ale psala myslím,že jsem prášek měla..dokonce 4 průběžně..Zodac…přestalo to svědit,to ano..ale neustupovalo to..naštěstí dnes už velký posun..krém zabral…je to tento:

https://www.drmax.cz/uriage-pruriced-gel-100ml

Fakt se mi ulevilo a už mizí i to osypání..tak doufám,že ještě tak den dva a už bude klid..každopádně vyprala jsem v menší dávce,asi poloviční a uvidíme,co to udělá….ale spodní prádlo už v tom asi radši prát nebudu..

Dneska jsme s malou poničkou vyrazili na procházku a já se musela strašně smát..šli jsme po takové jedné cestě dole pod vesnicí,kde normálně moc lidí nechodí..sem tam nějaký pejskař…no a v dálce vidím paní s vodítkem..a pak jsem uslyšela štěkot a paní hystericky volala Bořku neeee,ke mě😂A na nás se řítil štěkající yorkshírek😂Ale dostalo mě,když k nám ,,Bořek,, doběhl a měl ještě kolem krku takový ten drsný obojek z ostny a koženou vestičku😂Paní mi vysvětlila,že je to pes jejího syna a on ho stylizuje do tohohle drsnýho stylu,že jí to taky přijde vtipný,ale nic s tím nenadělá😂  

A odpoledne jsem se vrhla na umytí oken..nechtělo se mi..fakt hodně amse mi nechtělo..ale ty okna už byli opravdu úplně černý…samozřejmě všichni 3 kočičáci doma ni aktivně pomáhali😂Bála jsem se,aby Čikitka nechtěla skočit z okna nebo něco,když bylo otevřený,ale byla hodňoučká a seděla vždy jen na kraji parapetu.. 

Bertík na mě byl dneska naštvaný…protože jsem mu sebrala uloveného ptáčka a pustila ho…tak trucoval..říkám mu,koukej chytat myši a ne ptáčky…no tvářil se na mě dneska už jen nasraně😂 

Obrázek
Canka
Canka 25.11.2023, 15:38:13 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Včera jsem odpadla..po práci jsem jela do lékárny pro nějaký krém na to osypání..dostala jsem něco za 400 kč a že prý mi to 100% pomůže…pak na agličtinu,z angličtiny rovnou ke zvířátkům..ani jsem se nepřevlíkala,stejně jsem měla v plánu hodit všechno do pračky..ale hlavně byla taková sibérie a zima,že jsem nechtěla ztrácet čas tím ještě běžet doů a převlíkat se…pršosněžilo,foukal ledový vítr a bylo 0°C…no letěla jsem s čelovkou co nejrychleji zvěrstvo zavřít a nakrmit…domů jsem se vrátila totálně zmrzlá a těšila se na horkou vanu…jenže ouha..netekla teplá voda a v bytě ledárna..netopili ani stupačky..volala jsem sousedce,prý něco odešlo na kotli a řeší se to…dala jsem si rychlou ledovou sprchu,což mi teda ještě na zimě přidalo a já nebyla schopná se asi 3 hodiny zahřát..Dva svetry,ponožky,zabalená do dvou dek…a mrzla jsem..nakonec jsem usnula..

No a dneska ráno furt nic…teplo prostě nic…tak jsem rovnou vyrazila ke zvířátkům..a zase šla domů vymrzlá..ale díky bohu to spravili,tak jsem si hned zatopila a dala horkou sprchu..

Ten krém zatím nic moc..nebo teda necítím úlevu absolutně a vůbec to nemizí…asi budu muset příští týden k doktorovi,nebo já nevím🙄

Canka
Canka 23.11.2023, 23:30:17 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Pravě jsem se vrátila z koncertu Prime Orchestra - z Rock show a byl to naprosto skvělý zážitek….vůbec jsem nečekala,že se mi to bude takhle líbit….

S tou Puelliu..asi jsem toho dala moc…prostě dám jen pár kapek a uvidím příště..každopádně spodní prádlo v tom prát nebudu už…zatím to moc neustupuje a jsem furt oteklá a osypaná…mažu si to Zinkovou mastí,omývám řepíkem…a nic..zítra zajedu do lěkárny a zkusím ten Bepanthen nebo se v lékárně zkusím poradit….

Canka
Canka 22.11.2023, 19:37:10 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

K tý Puelle…já jsem si dala🤭Vyprala jsem si v tom prostě všechno,samozřejmě včetně spodního prádla..no a v pondělí jsem si to spodní prádlo oblékla,nádherně to vonělo..no i tričko a mikinu pracovní jsem na sebe oblékla a vrněla blahem,jak úžasně to voní..jenže během dne v práci mě začalo všechno svědit..jakože tam,kde jsem měla kalhotky….jinde nic..než jsem došla domů,byla jsem totálně osypaná a nateklá..takže když jsem ty kalhotky sundala,tak všude rudo,nateklo a osypáno..ale brutálně..na rychlo jsem sháněla prášek na alergii,protože alergik nejsem,takže ho doma nemám…ten jsem sehnala a díky bohu to přestalo svědit,ale jinak hrůza..namazala jsem to zinkovou mastí,protože mě nenapadlo čím jiným…myslela jsem,že to do rána bude pryč,ale prd..vzala jsem si ještě jeden prášek,ale nic..nemizelo to..jenže já včera měla jet na wellnes,dostala jsem to jako dárek k svátku od jednoho kamaráda.. a bylo to už zaplacený..takže jsem jela,i když jsem vypadala hrůzostrašně…wellness byl krásný,moc jsem si to užila,byl to hotel v horách,výborné jídlo,krásné prostředí,sníh..jenže..ten chlor z té vířivky,bazénu a sauna tomu mýmu osypání vůbec neprospělu,ba naopak…dneska ráno jsem z toho wellnesu jela rovnou do práce,vzala si další prášek na alergii,ale mám pocit,že to už nezabírá…mám to nateklé a v jednom ohni..jako bych na sobě furt měla červené kalhotky😀No jestli to nepřejde a nezačne ustupovat,budu muset k doktorovi..nenapadá vás,co s tím?Holky z práce mi řekly,že jsem tam toho dala asi moc do prádla..ale já dala jen ten vzoreček z pytlíku na vyzkoušení…nevím,proč mi to nesedlo..

Dneska se u nás pěkně ochladilo…když jsem přišla z práce,najedla jsem se a šla rovnou ke zvířátkům..vzala jsem si legíny,tričko,mikinu a lehkou zimní bundičku..po hodině venku jsem byla totálně vymrzlá..když jsem pak šla sebrat vajíčka,měla jsem tak zkřehlé prsty,že jsem myslela,že je ani nevyndám..takže zítra už vytáhnu zateplené kalhoty a pořádnou zimní bundu a hlavně tedai rukavice..ono není se čemu divit,je skoro konec listopadu..ale zvykla jsem si na to teplo a nechciiiii zimuuuu🙂

Ségry kocourek teď začal zase trošku jíst,tak chce ségra ještě chvíli vydržet..hodně jí to trápí,protože mi řekla,že prostě myslela,že je připravená ho uspat,ale že to nejde,že ho má 14 let a že jí to zlomí srdce a ona už dva dny nespí….je mi jí líto..i kocourka..ale řekla jsem jí,ať ho hlavně netrápí,kdyby viděla,že už se trápí on… 

Canka
Canka 19.11.2023, 21:32:07 xxx.xxx.212.178

PS:Fotky jsou nekvalitní,ségra má nějaký na prd telefon s foťákem..

Canka
Canka 19.11.2023, 21:31:20 xxx.xxx.212.178

Ahoj holky,

Za mě to ty slepičky museli udělat pařátkama..jinak si to nedovedu vysvětlit..bylo to jakoby na boku,ale od spoda..a rozvázané…a jen na velikost slepice,nebo jak to mám popsat🙂Každopádně kdyby se to ještě opakovalo,prdnu tam fotopast..mám stejně doma jednu nevyužitou..

Dneska holky zážitek..už večer mi přišlo divný,proč kočičáci všichni 3 stojí u vchodových dveří..vykoukla jsem ze dveří,ale nikde nic…no poznala jsem ráno,co tam slyšeli a cítili🙄Měnila jsem kočkolity ráno(měním ráno a odpoledne) a zavážu do pytlíku a hodím to vždycky na chviličku na chodbu na rohošku,než se převlíknu a vyrazím na zahradu..no a teď otevřu dveře,že to položím na rohožku a na rohožce hovno!A šílený smrad moče..kocouří..rohožka byla úplně nasáklá močí🤮Říkám si,co to sakra je?A kouknu a vidím vyházené pracovní boty z botníku(taková stará skřínka).Kouknu dovnitř a tam se klepal jeden z těch toulavých kocourů tady od baráku.Strašně se bál…sousedka večer vždycky nechává otevřené dveře z domu na zahradu,aby se to na chvilku na chodbě vyvětralo..no a on asi vlezl ze zvědavosti dovnitř,ale sousedka pak zavřela a on zůstal celou noc v baráku…chudák..no dostala jsem ho pološíleného ven a myslím,že po tomhle zážitku už do baráku nikdy nevleze..rohožku rovnou vyhodila a vytřela celou chodbu a botník…smrad teda šílený…

A bohužel mi před chvílí volala starší ségra,jak jsme jezdili s jejím kocourkem na ty injekce,že je to hodně zlé a budeme ho muset nechat jet uspat..že počkáme ještě týden,ale že už se na to nemůže koukat..poslala mi fotky a chtělo se mi brečet..vypadá šíleně..skoro prý nejí..je hrozně propadlý… koukněte na fotky…nechápu to..po té léčbě začal jíst,průjem přestal..a prý teď brutální obrat..volala vetovi,ale ten řekl,že už víc udělat nemůže…

Obrázek Obrázek Obrázek