Aktuálně: 3 704 inzerátů210 192 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 18.11.2024, 19:38:13 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Vezmu to postupně..ty Senohraby byly za mě fakt skvělé a chci se tam určitě vrátit na 1000% procent..a Raduš v hotelu jsem ubytovaná nebyla,což mě mrzí,mě se líbil moc..musela jsem domů za zvířatkama..ale já chtěla primárně ten wellnes..a nevěděla jsem,že kousek od Prahy je tak hezké místo..a za mě fakt prostě nejhezčí wellnes..ty ceremoniály v těch saunách byly skvělý a nikde jsem to neviděla..

Bugyrro ani by mě nenapadlo koupit si balíky 150 cm!!Bych asi chcípla😂Já mám 130 cm balíky a to je moje maximum,se kterým jsem schopná manipulovat i v blátě,i když se vztekem a řevem😂Zase znám své možnosti a musím opravdu kupovat takové,které sama zvládnu..a ty stříšky mi dělal známý..já byla jen plátce😂Já když něco dělám sama,tak je to katastrofa..a je fajn,že jsem si ho otestovala,jak je šikovný a že je ochotný mi vlastně ze dřeva vyrobit cokoliv…to je skvělý..ke koním se vždycky hodí něco..

Coudas jednoho quatříká ke mě prosíííím…to já si vždycky přála😛

Jinak holky strávila jsem nádherný víkend..kamarádka mě vytáhla na jeden ranč u Plzně a celý víkend jsem strávila v sedle několika koní...to už jsem dlooouho nezažila,já mám přeci jen starší kobylku,takže jezdíme tak 1-2 x týdně na pohodovou vyjížďku..všude lesy,samota,no prostě naprostá nádhera…měli tam i oslíky,ovečky a jednu slepou sovu,kterou zachránili…ani se mi nechtělo pak v neděli domů,zase zpátky domů,kde mám jen pole a les žádný..jediný co,že počasí nám vyšlo jen v sobotu,kdy sice byla zima,ale sluníčko..ale v neděli jsme vstali brzo ráno,že pojedeme na východ slunce na koních,ale i když jsme dojeli na vrchol,sluníčko nikde,bylo zataženo,foukal vítr a poprchávalo…a musela jsem se teda kousnout,protože já jezdím bez helmy,ale tady majitele trvali na tom,že na koně jedině s helmou..je to ale místo kde není signál,takže ideální dvoudenní detox od telefonu..to byla taková úleva,že nemohl nikdo otravovat😂  

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 15.11.2024, 23:01:13 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky…

Teda vůbec nestíhám číst😂A přiznám se,že některé věci fakt přeskočím😂

Včera jsem frčela k doktorovi do Prahy..kvůli srdci..našli mi tam nějaký šelest kdysi dávno,myslím,že jsem to sem i psala..tak jsem jela na kontrolu..z práce jsem šla dřív,protože i když je pro mě Praha relativně ,,blízko,, , ukazovalo mi to hodinua půl cesty..Praha totálně zasekaná a já totálné nasraná😂Nemohla bych tam fakt bydlet,já bych se tam zbláznila..na mě moc provoz a moc lidí..bože zlatá vesnice!!Naštěstí vše v pořádku a když už jsem v té Praze byla,tak jsem si tam dala wellnesík s jedním..ehm..kamarádem😂Pracuje v Praze,takže jsme se potkali😂Holky každopádně doporučuji!!Hotel Sen v Senohrabech..nádherný wellness!!!Několik saun,vždy po půl hodinách saunové rituály,termální bazén,bar…bylo to nádherné!!Takže kdo si chce fakt odpočinout,tak sem….pak jsem frčela domů za zvířátkama…samozřejmě tma jak v prdeli,ale já už mám čelovku furt při sobě,protože to na podzim a v zimě jinak nejde…koňáci chápou😂No dorazila jsem pak od zvířátek domů,vykoupala se a padla za vlast..

No a dneska mi známý dodělal stříšky,které jsem chtěla..zavěšuju tam síťky se senem pro holky,ale samozřejmě když to zmoklo,tak to nechtěli jíst..už jsem to chtěla na minulou zimu,ale to se nestihlo,tak teď už je hotovo a zítra jim tam síťky rozvěsím..no a čekal mě dneska dobrý šok,kdy jsem málem propíchla kocoura🙄Nastýlala jsem slepičkám čistou slámu do kurníku a tak jsem vzala vidle,že si tu slámu naházím do kolečka a odvezu..odkryla jsem plachtu z balíku,ale jen částečně,protože jsem potřebovala jen dvoje nebo troje větší vidle..no a píchnu do balíku a najednou slabé zamňoukání..vidle mi upadli z ruky a já už myslela,že tam spal Bert a já ho zapíchla🙄Naštěstí jsem nikoho nezapíchla a bylo to fakt těsně vedle..a prostě se mi tam usídlil nějaký toulavý kocourek..takže jsem mu tam to hnízdečko nechala a dala mu tam aspoň granulky..vypadal spokojeně…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 12.11.2024, 22:26:49 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Děkuju za pochvalu fotek…byl to krásný den,svítilo sluníčko a prostě musela jsem si udělat podzimní fotečky..a co se týče Boženky..je to ta nejdůležitější koza pod sluncem😂Ona je vedoucí stáda,jak já říkám..ona se vážně chová jako big boss😂A je to roztomilý…je to potvora a kolikrát se tak ke koňským holkám chová,ale většinu času je v poklidu hlídá a spí s nima…je to krásná symbióza🙂

Teda tady se vytahují těžké kalibry😂Já si tedy opravdu nemyslím,že některé věci nějak souvisí s tím,že ženská nechce děti..já je nechci,ale to přeci neznamená,že nechci být ženská😂Taky nechodím na kosmetiku,to jsou pro mě taky vyhozený prachy..ale chodím na obočí,ke kadeřníkovi,řasy si namaluji řasenkou…ráda nosím hezké spodní prádlo,ráda se hezky obléknu a ráda se líbím…proč ne…jsem ženská přeci..ale to neznamená,že taková musím být furt…ke zvířatům si ráda obléknu pohodlné spodní prádlo sportovního typu,odlíčím si řasy a obléknu si pohodlné legíny a starou mikinu a je mi dobře…protože i tohle je moje já a cítím ss tak dobře😊

Čanka ve Vraňanech mě pobavila😂Já se budu muset s těma mňamkama krotit..potřebuji teď šetřit na výdaje,co mě čekají..a teď jsem ještě zadala sousedovi práci..chci zastřešit malýma stříškama síťky na seno,co holkám věsím  do výběhu..je hodný a hned se na to vrhnul a do konce týdneto holky budou mít ..tak mám radost..za takový věci člověk rád zaplatí…jsou věci,se kterýma si prostě jako ženská neporadím..i když si myslím,že zvládnu hodně,jsou situace,kdy chci prostě zůstat ženou😄

Čikitka posílá pozdravy ze svého děsně namáhavého života😂 

Obrázek
Canka
Canka 10.11.2024, 23:10:12 xxx.xxx.212.25

Elisaku já vím,koukala jsem mlsně na to…snědla bych ta skoro všechno..a pry mají i nějaká jídla..takže jsme se domluvili,že i když to máme z roky,tak tam nějaký volný víkend zajedeme ještě pořádně…teď jsme skrz koncert neměli moc čas..ajak pak má člověk vypadat dobře,když prostě musí furt žrát ty dobroty😂A kdybych bydlela jen 10 km od toho,tak jsem 200 kg zrzka s prázdnou peněženkou..

Taky je u vás taková hnusná mlha?Tady u nás mrzne a ještě fakt totálně hustá mlha..jela jsem odvézt něco ségře do nového bytu a neviděla jsem ani na krok..ale teda ségra je maximálně spokojená a furt dokola mi děkuje za hezký a teplý byt😂Tak jsem jí říkala,že ať už toho nechá a užívá si pohody a klidu…prý že už ani neví,jaký je to chodit po bytě jen v tričku😂

Jinak vám sem holky hodím podzimní fotky holek,co jsem fotila.. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 10.11.2024, 15:27:07 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Včera jsem byla na koncertě v Praze na úžasném DJ Bobovi..určitě znáte..já se vrátila do mého mládí a trsala jsem a zpívala jak o život.taky mám dneska pěkně ochraptělý hlas😂Ale teda užila jsem si to víc jak koncert Sheerena…tohle prostě fakt bylo skvělý,jak zpívali a tančili všichni napříč věkovými kategoriemi..

Cestou jsme se stavili ve Vraňanech - nevím,jestli někdo zná..je tam farma a je tam furt narváno..mají všechny možný farmářský produkty a já tam zase utratila majlant..to jídlo mě jednou zabije..takže já tu ani řešení hubnutí nebudu rozebírat,když jsem si koupila jitrnice😂 

Canka
Canka 08.11.2024, 15:05:55 xxx:xxx.a8c3:ea44

Ahoj holky,

Raduš neboooooj..chvíli mi to trvá,ale pak to vždycky přelouskám😂Přiznám se jen,že většinu příspěvků,kde se řeší děti,tak přeskakuji😂A teď mám čas písnout v pohodě,protože sedím v masážním křesle na pedikúře😂

Já teda mám srnky taky ráda. Jsou to krásná zvířata..hrozně se mi líbí jejich oči..stejně tak prostě kozí oči(Boženka má opravdu krásné)…i koňský..i kočičí😂😂Prostě zvířecí oči….jinak holky Boženka má teď nějaké extra mazlivé období…vždycky byla strašnř mazlivá..na to,že je to koza prostě,tak je jak pejsek…no ale poslední týden to přešlo do extrému,kdy mi fakt nedá pokoj😂Je to samozřejmě krásný,ale teda když vás furt zastavuje u nějaké práce,kdy do vás furt žďuchá hlavou a pak vám položí hlavu do klína na třeba 20 minut a drbej,tak to se nedělá moc dobře😂Včera jsem třeba myslela,kolik udělám práce a ani prd…u všeho byla ta kozí asistentka😀No a známá v práci,co má taky kozy,tak mě straší,že to vypadá,že už cítí svůj konec a tak se takhle mazlí….tak jsem jí ubezpečila,že to určitě ne,že Boženka je ve výborné kondici a je jí teprve 12 let…bude jí 13 let v únoru..a ona mi říká:,, Ty vole Niky,kozy se dožívají 10-14 let😂Tak jí říkám,že ne moje koza,že ta tady bude do 20 let😂 

Canka
Canka 07.11.2024, 23:00:31 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Včera jsem z práce přilítla pozdě,testovali jsme nový systém,tak jsem se zdržela..no převlíkla jsem se a rovnou metelila na zahradu a tam na mě čekal spused s protějšího pozemku,který má včely a smutně kouká..říkám copak sousede?Prý tady jsem vám něco přinesl a podává mi 2 medy..tak se směju s ptám se,copak by potřeboval😂Tak se smál a že by rád hnůj,jestli by si pro něj mohl příští víkend přijet..tak jsem mu říkala,že hoven mám na rozdávání😂 Že kdybych měla peněz jako hoven,tak jsem milionář😂

Dneska jsem přilítla po práci taky na zahradu a koukám do výběhu a místo tří(2 kobylky a koza) postaviček tam vidím čtyři!!!Říkám sakra co to je…přicházím blíž a normálně mezi oběma kobylkama(a dost blízko u sebe) se pásl mladý srneček..byla jsem už docela blízko,když nakonec utekl…a myslíte,že mě napadlo udělat fotku?Ne samozřejmě…ale teda koukala jsem,že se tam spolu takhle klidně pásli…že to bylo jedno jak kobylkám,tak tomu srncovi🤔

Canka
Canka 05.11.2024, 13:18:54 xxx:xxx.32e2:7929

Ahoj holky,

Teda tady frčí téma😂Každopádně můj názor je,že dokud neexistovali sociální sítě,kde se lidi posuzují a předhání se jeden z druhým,kdo je krasnější,štíhlejší,cool oblečenější a já nevím co všechno…tak byl klid..neslyšel si o dětech a puberťácích v depresích,co by se řezali do rukou a chtěli skákat z mostu..já měla krásné dětství,furt venku,lezli jsme po stromech,klepadlech…žadné telefony..lezli jsme na tajňáka zadarmo na letní kino,do lesoparku,na Kamencové jezero..to byli časy..neměli jsme se jako malý nejlíp?😂

A nebo třeba to,co se rozmohlo..ty pohlaví..to bych nakopala tu generaci do prdele😂Nevadí mi gayové a lesby…vadí mi takový ty typy,že neví,co je za pohlaví,že je neutrální a takový hovadiny..vzala bych je a propleskla několika fackama…nesnáším to…  

Canka
Canka 03.11.2024, 10:13:53 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Zapomněla jsem sem přidat fotky z Halloweena z práce,jak jsem byla děsně erotická😂Ať se taky pobavíte😂

Včera jsme byli s kamarádkou ve Winter wondarlandu v Praze…bylo to moooc hezké..nevím,jestli jste o tom slyšeli,otevírali to asi 14 dní dozadu…jsou to světelné instalace pohadkových postaviček spolu s osvícenými atrakcemi….no užili jsme si to a pak zašli ještě do kina..doma jsme byli až kolem 1 h ráno..ale stálo to za to..jen sem natáčela samý videa a nemám žádný fotky🙄

Co se týče těch příjmení..my máme v rodině 3 tatínky😂Takže jen já a brácha máme stejný příjmení..a obě ségry maji každá taky jiné😀Takže to máme taky veselý😂

Máme jsme byli včera ukázat byt,kam jsme ségru přestěhovali a snad to konečně definitivně uklidnilo vody..jen teda šílí z toho,co až zjistí tamta pinda,že je ségra vystěhovaná z toho jejího bytu..tak jí říkám,ať to neřeší,že i s vratnou kaucí a nájmem bude mít 30 000,- kč a že byt je vypulírovaný,takže si tam může hvězda hned někoho nastěhovat.. 

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 01.11.2024, 05:54:52 xxx.xxx.212.25

Sardullah já vaší dceru naprosto chàpu..já to ze svého okolí slyším stále..to nepochopení mého rozhodnutí. Ale oni by ty ženský,co mi to říkají(chlap se diví málo kdy) si měli uvědomit,že je to mohe tělo a můj život..a každý žijeme živit takový,jaký chceme..a i kdyby se to ode mě sebevíc očekávalo a zklamala jsem tím třeba všechny kolem sebe,tak budou prostě zklamaný…já totiž nekoukam na to,kdo si o mě co myslí…mám to jako Raduš..já se dìtěte snad ani nikdy nedotkla😂

Balu musím přiznat,že teda poslední dobou nárůst holek,co nechtějí děti,taky vnímám..ale na tom není nic špatného..a já třeba vím,že nikdy litovat nebudu.. 

Canka
Canka 31.10.2024, 22:01:14 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Bobi dneska,když jsme to byli mamce oznámit to přestěhování,tak jsem bouchla…protože její reakce…no škoda mluvit…každopádně jsme se tam zhádali,ale ve finále to vyčistilo vzduch a trochu to už situaci uklidnilo..ale už se k tomu taky nebudu vracet…nechám to už být..

Raduš máma třeba moje rozhodnutí nemít děti naopak podporuje..že by do téhle doby děti už mít ani nechtěla..a nikdo z nás nemá děti..starší ségra chtěla,ale neměla k tomu vhodného chlapa..teď už sice má,ale už nechce,že je stará…brácha,tomu by to nevadilo mít jedno dítě,ale taky nemá vhodnou partnerku…a mladší nechce děti..asi jako já…takže asi tak🙂Akorát ona v sobě nemá to,co já..já mám k dětem vysloveně odpor..to ona ne😂Ale nechce je taky…

Canka
Canka 30.10.2024, 23:10:27 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.10.2024, 10:49:16

Raduš takže ty mi rozumíš..naše mamky by si rozumněli😂

Zítra tam všechny ségry jedeme k mámě večer oznámit jí,že je mladší ségra přestěhovaná…

Ju a mám v plánu zítra vyčistit hrobečky zvířátek,koupit nějaké okrasné kamínky a svíčky…v sobotu chci všem zapálit svíčky,chce přijet i mamka a ségra zapálit jejich kočičákům..

Canka
Canka 30.10.2024, 22:56:45 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.10.2024, 08:27:53

Buggyro musím říct,že mi to fakt ze sebe pomohlo ,,vyhnat,, všechen vztek😂Asi ty emoce potřebovali ven a to kutálení balíků a ještě mírně do kopce,opravdu všechny emoce vypustilo😂Seno bych sama do kopce nedala,ale slámu jo….i když to nebylo jednoduchý😂

Ale kdyby mě u toho někdo slyšel…moje hlášky..😂Typu: Se na to můžu vysrat,zase to tady dělám sama jak ten kretén…nebudu to dělat!!Se tady s tím seru?špinavá jsem jak prase a stejně tu slámu koně poserou..že se na to nevyseru!!!A pak,když to je hotový a balíky nakulený a přikrytý,tak volám na holky koňský: Holkyyyy máme hotovo,máte podestýlku uklizenou,aby se vám hezky spinkalo na měkkém..nepotřebujeme chlapa,na cooo..jsme holky šikovný,my si poradíme vždycky sami😂  

Canka
Canka 29.10.2024, 21:02:16 xxx.xxx.212.25

Ahojte děvčata,

Sama jsem na nás pyšná,v jakém rekordním čase jsme to stihli a že jsme to zvládli vše svépomocí.Co se týče mladší ségry…ta hákovala v pondělí na přesčase..byl svátek a u nás jsou přesčasy moc hezky zaplacené a nejdi do prace za 175%….chodila září i říjen a bude chodit i listopad…chci,aby peníze mě i starší ségře vrátila…nechci,aby jí to všechno spadlo do klína zadarmo..bude makat až do Vánoc..taková je domluva..ušetří teď 5000,- kč na nájmu + peníze navíc za přesčasy + v prosinci máme 13.plat…takže nemá to zadarmo..do prosince by měla vše vrátit a po Novém roce se postavit plně na své nohy…a žít normálně a ne z ruky do huby…

Co se týče mamky…asi je mi jedno,co si o tom děvčata myslíte..nevíte,jak se o mámu staráme a co se u nás v rodině děje a z jakých průserů jsme mamku tahali a co všechno jsme platili…ale neřekli jsme ani hovno..je to naše máma..ano,zanadávali jsme si mezi sebou jako sourozenci,ale je to naše máma…a ona po tom všem není schopna na 2 měsíce ségru ubytovat?I když by jí ségra za ty 2 měsíce dala celkem 20 000,- kč za nájem?Ona to nechtěla zadarmo…s tím,že si myslela jak mladší ségra,tak i my ségry s brácha,že je to hotová věc,protože je to přeci máma i my její děti…tak je to samozřejmost..očvidně ne..a nám to teď všem aspoň otevřelo oči ..mámu sem od tý doby viděla jen 2x..já to prostě zatím nedokážu zkousnout…nějakou dobu mi to potrvá..a ano,každý máme něco třeba v rodině,ale na druhou stranu od toho rodina je…aby ses měl na koho spolehnout ..já jsem hodně samostatná jednotka..ze všech problémů jsem se vyhrabala sama..a o pomoc si řeknu minimálně..a nikdy jsem od mamky nic nechtěla…jen tohle..aby tu ségru vzala..no to už je jedno..strašně se změnila,co je v důchodu..je z ní úplně jiný člověk žijící televizí a novinama Blesk a Aha🤨Chápu,je v nějakém věku,ale…..je to složité…

Dneska jsem měla frmol day😂V práci po dovče to bylo moooooc výborné..Po práci jsem pospíchala domů zaparkovat skútr,kolega z práce pro mě přijel a odvezl mě do servisu pro auto…nakonec na to,kolik tam toho udělali,tak cena dobrá,platila jsem ,,jen,, 7500,- kč..jela jsem rovnou natankovat plnou nádrž..do toho mi volá týpek,že mi veze slámu…takže fofry domů,převlíknout(kočičáci nechápali,kam zase letím,když jsem před vteřinou přišla) a letěla ke zvířátkům..naštěstí to byli jen 4 balíky,ale když to ženská kutálí sama,tak nic moc…takže jsem si zanadávala,že během chvilky z peněženky vylítlo 10 500,- kč(oprava auta,plná nádrž,sláma),vyvztekala se,postarala se o zvěrstvo,letěla se postarat o zvěrstvo domů,nakrmit pak i toulavky na zahradě a pak jela pro něco do města k jídlu,protože kouknu na hodinky a ono už 19 hodin a já naposledy jedla ráno..v restauračce jsem potkala kámošku,a že má rozbité auto,tak jsem jí ješté vezla domů…cestou mi volá moje pojišťovačka,že nemám zaplacenou pojistku na auto,že splatnost byla na začátku měsíce a že to mám přeci v aplikaci..no na to já samozřejmě nekoukám..takže další 4000,- v řiti…to mě dneska teda totálně demotivovalo a teď se válím ve vaně a jsem fakt KO…

Canka
Canka 28.10.2024, 20:29:10 xxx.xxx.212.25

Taaaak děvčata a my máme přestěhováno…..už zbývají jen malé drobnosti,to už se zítra odveze jen jedním autem,smontuje se postel a skříně a je hotovo. Jsem tak ráda,že bude ségra před zimou bydlet v normálním bytě…ve středu by už tam ségra mohla ofiko bydlet..no a ve čtvrteknto zajedeme oznámit mámě,že jsme si poradili i bez ní..ségra je z toho furt špatná..vlastně my všichni..každopádně aspoň víme,jak to je…

Pospíchala jsem odpoledne domů z toho stěhování,protože mi měli přivézt slámu..no a nakonec mi pán volal,že to prostě nestihelne,že jak je brzo tma,tak se nečape..nooo takže jsme se domluvili na zítra po práci,ale mě nedošlo,že musím pro autodl do servisu…klasika..věci se komplikují…nechci zase otravovat kamarádku,aby mě tam odvezla..dneska s náma celý den stěhovala jejím autem,když já svoje nemám..ale slámu potřebuju,musím jí uklidit a ještě teda ideálně stihnout bus do města.. takže to musím nějak vymyslet,jen nevím jak…každopádně jsem zvědavá zítra na tu cenu,co mi řeknou.. no zvědavá..spíš se jí děsím😂

Canka
Canka 28.10.2024, 07:41:42 xxx.xxx.212.25

Dobré ránko děvčata,

Chtě nechtě se musím vyhrabat z pelechu a hurá postarat se o zvířátka a pak stěhovat ségru.Chtěli by jsme to stihnout během dneška a zítřka..

A jak budete sváteční den trávit vy?

Canka
Canka 26.10.2024, 09:32:48 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Jani sešlo se mi na autě víc věcí…tak přeci jen je to 16 let staré auto..no a tekla mi tam chladící kapalina,olej…tím mi korodovali i jiné části v motoru,jak to na to kapalo…do toho mi včera volali,že auto nebude..jela jsem se tam podívat..no ukazovali mi další část,která praskla při demontáži..a že to musí objednat,že s tím nepočítali a přijde to kvůli svátku až v úterý…takže paráda..bez auta až do úterý🙄Fakt hrozný na tý vesnici…blbý je,že v pondělí máme začít stěhovat ségru a já nemám auto..takže teď po známých sháním,kdo by mohl na jeden den postrádat auto..jenže všichni mají samozřejmě na svátek plány..možná kamarádka by nám přijela pomoct stěhovat jejím autem,až skončí v práci…ach jo..jak se dokážou věci zkomplikovat🙂

Canka
Canka 24.10.2024, 15:51:42 xxx.xxx.212.25

No uběhnula jsem hodně(teda na mě určitě),ale ukrutně mě to nebavilo…já jsem i přemýšlela o tom,že bych se k tomu teď na zimu vrátila,ale nedokážu se k tomu dohrabat…

Ta kavitace by měla být 1x za 14 dní..prostě 2x do měsíce…v kombinaci s tou přístrojovou lymfodrenáží..ale ono to dost leze do peněz tahle sranda..takže kdybych přestala jíst fast food a sladké a jedla zeleninu,tak by to bylo asi levnější😂

Jsem byla venku s kobylkou na vyjížďce a potkali jsme takový mladý pár…a teda dnešní doba je fakt hrozná..šli vedle sebe..ticho..a oba čučeli jen do mobilů…. 

Canka
Canka 24.10.2024, 09:20:01 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Já už zcela upřímně váhu neřeším..nemá to u mě cenu…budu prostě vždycky holka krev a mlíko..s prdelí..chodím teď pravidelně na přístrojovou lymfodrenáž,protože mi to doporučila moje masérka a je to trochu lepší(prý to chce mi rozpohybovat lymfu v těle),a měla bych se zaměřut na lepší životní styl,ale já nějak nemám motivaci🙄A to běhání..tomu já nikdy nepřišla na chuť😀

Tak auto jsem včera odvezla do servisu a domů jela sockou…teda busem😂A teprve bez auta si člověk uvědomí,jaký je auto komfort,že vás to prostě v ničem nelimituje,zajedete si kam chcete a kdy chcete..už ho chci zpátky😂Ale musím vydržet do pátku..a jsem zvědavá,kolik to bude stát😔Rovnou jsem tam prdla i zimní gumy do kufru,aby mi to přezuli..

Canka
Canka 21.10.2024, 22:24:23 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak hlavně,že je Bobi v pořádku…a doufám,že se jí nezdáli žádný nepřístojný věci😂Neee…důležité je,že je snad v pořádku probuzená a pak nám písne,jak to s ní vypadá…

Joo a na houby už nejduuu..jsem už celá přehoubovaná😂Ono mít koš plný hub není vlastně výhra😂Jen to čištění mě těžce nebavilo..a pak to zpracování..většinu jsem pokrájela na sušení a zbytek na různý houbový jídla ..a už stačilo..už houby nechci dlouho vidět😂

Včera se mi povedlo prodat starého skútříka…a normálně sem musela zamáčknout slzu,když odjížděl😀Přeci jenom jsem ho měla 4 roky..ale tak teď už mám nového mazlíka,tak budu jezdit jen na něm..

A nevím,jestli jsem sem psala o těch koťátkách od sousedovo kočky…ale myslím,že ano..tak dneska jsem vezla jedno do nového domova..světlou kočičku..vezla jsem jí na statek do vesnice asi 15 km ode mě…a nevím proč,ale měla jsem takový divný pocit z té paní…kočičku si brala domů..ven říkala,že jí nemají v plánu pouštět,ale že uvidí..jenže..ten statek byl takový polorozpadlý..byla noc..paní vypadala tak..já nevím..ale pak vyběhl takový tlustý pesan a kočička a mě se ulevilo..oba velký mazlové a pěkně vykrmený..ale stejně jsem odjížděla s takovým divným pocitem..no každopádně paní jsem ještě volala,že kdyby cokoliv,kotě si odvezu zpátky…psala,že to nebude potřeba…a že zítra pošle fotku..tak snad to bude dobré…teď ještě najít domov pro ty další dva…

Obrázek Obrázek