Teď nějak nechápu..asi mi něco uteklo?Co se stalo s Fikovnicí?Někdo se tu nějak pohádal a urazil se?Nebo?Já jsem si asi nikde nevšimla…
Tak holky já jen chci říct,že ještě nemám ani stromek,balící papír a zbytek dárků..ani slepené to cukroví🤣🤣🤣Paradoxně stále nabitý program..dneska dopoledne zvířátka,pak 2 hodinová čokoládová masáž(mimochodem doporučuji..nejdřív čokoladový celotělový peeling,pak polití teplou čokoládou a masáž a pak zabalení do fólie…a pak ošetření ještě olejem),pak pro ségru a jeli jsme k mámě plánovat co a jak na Vánoce,pak domů zavřít zvířatka a pak sraz s kolegama…domů jsem přijela teď..takže teď musím o víkendu dohnat resty..a v pondělí se chystám na nálup vánoční,ale do těch tlačenic se mi nechce..ald pár věcí přeci jen potřebuji…
A veřejně chci vynadat Raduš!!!Řeklo se žádné dárky a co mi dneska nepíplo v aplikaci Zasilkovny..že mi od ní jde balíček🙄Bobi dáme jí na prdel?
Každopádně kočičákům přišel Ježíšek dřív,tak jsem už neodolala a dala jim ho😀
Raduš mě slepice nesou,ale taky málo..potom,co mi umřela teď ta jedna slepička,už jich mám jen šest a mám jen 4 vajíčka denně…ale lepší,než drátem do oka…a máš pravdu..ten vánoční Řím mě úplně nadchnul a budu dlouho vzpomínat…každopádně jsme zjistili,že teď lednu a únoru je všeeeechno úplně za hubičku,co se týče letenek,takže si ještě dáme asi ještě víkend v lednu někde…už po tom s kámoškou pokukujeme😂
A teď ty děti😂U mě je to vysloveně o tom,že děti nesnáším..nechci,aby na mě mluvili nebo nedej bože sahali..nikdy jsem si dítě nepochovala a ani to nemám nikdy v plánu..a asi jako Bugyrra..já nechci svůj život trávit výměnou plín a podřizování se dítěti..všechny moje kamarádky mají děti kromě jedné..a vidím,co je to stálo..nulový osobní život,žvatlají jen o dětěch a v hlavě nic jinýho nemají a to,jak jsou zdrchaný a nevyspalý…tohle není život pro mě…a nechci to…každá ženská má právo se rozhodnout,jestli dítě chce nebo ne..a já se rozhodla že ne🙃
Mám ráda svůj život…život se zvířátkama..tu bezprostřednost a volnost v tom,co si budu dělat..a ano,jak psala Raduš..já žiju přítomností..je mi jedno,jak to tetování bude vypadat za 30 let🙃
Zítra konečně poslední den v práci a hurá volnooooooo
Nestíhala jsem absolutně napsat..ale už jsem tuuuu…holky Řím naprostá nádhera..tedy hlavně v tom období Vánoc..vše krásné nasvětlené,úžasné..do toho slunečno a 15°C…prostě užili jsme si to se vším všudy..tedy hlavně to výborné jídlo a zmrzku😂A to Tiramisu..bože holky!!Byli jsme v Two sizes,je to nejstarší Tiramisu v Římě..my mysleli,že tam odpadneme😂Bylo to tak dobrý,že jsme se přecpali😂No za ty 2 dny jsme nachodili 59 500 kroků…večer v neděli jsme na letišti odpadli a prospali i celý let domů. Do postele jsem se dostala v jednu hodinu ráno…rovnou jsem psala do práce,že dorazím později,že to ráno nedám..musela jsem ještě za zvířátkama,abych se ujistila,že jsou v pořádku..no stačila chvíle mačkání a pusinkování a měli mě plný zuby😂
Každopádně jsem včera byla úplně vypnutá…a dneska to není o moc lepší,jak jsem do toho furt nemocná…ale upekla jsem aspoň konečně linecký a udělala vaječnák…a teď jsem odpadla do postele a jsem KO…
A koukám,že se tu rozebírá tetování a piercing😂No já jsem právě ta cílová skupina😂Strašně se mi to líbí..jak na mě,tak na chlapech…prostě zbožňuju potetovaný chlapy😂Někdo tu osal,že piercing ne..já mám v nose,bradě a jazyku..a uši skrz na skrz😂Miluju to..a tetování?Celá záda…ruka..obě nohy a podbřišek..a klidně bych šla na další..prostě se mi to líbí a dělám to pro sebe,protože se mi to prostě líbí..a pak tu měl někdo vtipný koment..tuším Orionka?Že rodit se bojím,ale propíchat záda si nechám😂To není o rození…to je o tom,že děti nesnáším😂
Tak už se cítím mnohem líp…tak hodně jsem se dopovala všema těma lékama a vitamínama,že to fakt zabralo..zapojila jsem na kašel jitrocelový čaj a ten mi přijde,že mi tedy pomohl nejvíc ..takže já jsem ready na cestu😂Teď jsem si akorát dobalila věci,odbavili jsme se online a plánujeme,co chceme všechno stihnout. A hlavně tipy na dobré restaurace a street foody🙂Těším se na pravé tiramisu..a na dobrou pizzu a těstoviny…už mám cestovní horečku😂
Ještě jsem teda dneska lítala u zvířátek,abych všechno zařídila,připravila…zítra ještě ráno půjdu všechno zkontrovat a předat instrukce a klíče kvůli hlídání zvířatek…no a pak huráá….
Jeeee holky vy nechcete dárečký?🙄No tak teda ju no….ale nerada😂Jak to,že ty svíčky nepálíte?😂Od toho jsou😂Já jich mám už tolik,že i když pálím den co den,furt to neubývá😂
Mě je teda hůř a hůř,ale furt bojuju😂Nejhorší je teda ten kašel…ten mi dává..už mě úplně bolí břicho..za léky jsem nechala v lékárně přes 800 kč🙄To jsou takový zmetci…Kdyby to aspoň zabíralo na ten kašel…ale musím se dopovat..však v sobotu odlétám🤪Já se tak těším…blbý je,že ve svým stavu budu celý den venku,ale to dám..aspoň ty bacily budu plivat po venku😇Kamarádka,co se mnou letí,mi dneska taky volala,že má rýmu,takže se budeme doplňovat😀
Už se mi blíží volnoooooo…jdu do práce jen do 19.prosince a pak jdu až 6.ledna….já se na to dlouhé volno tak moooooc těším…hlavně teda na to,že se vyspím pořádně..ono já toho moc nenaspím,takže se nedivím,že jsem hned nemocná..poslední dobou ni nejde usnout nějak normálně,jdu spát třeba kolem půlnoci a v 5:30 h už vstávám..a pak koukám jak vyoraná myš😂
Kdy já udělám ten vaječňák a aspoň trochu cukroví,to fakt nevím😂
Nakoupila jsem si dneska zásobu léků a snad to bude dobré..cítím se o něco líp…jen kašel se zhoršuje..ale to bude dobrý..cíl je prostě v sobktu odletět stůj co stůj🙂Můj šéf se smál,že on by už vyl s rýmičkou doma…no prostě chlap😂Všechny holky tady víme,jak to mají chlapi s rýmičkou.My ženský jsme zvyklý prostě ustát a fungovat při všem skoro,takže tak..a já vím holky,jsem nepoučitelná..ale Bobi,to budu furt😂
Jak jste na tom s dárkama?Já absolutně nestíhám..takže jsem na sebe zvědavá..chtěla jsem si udělat vaječnák..zatím taky neni kdy..upéct aspoň linecký..taky zatím nebylo kdy🙄Budu to muset nějak dodělat všechno příští týden..nebo ja nevím..
Takže jsem nachcípaná🤧Já pitomec..naflákala bych si na prdel..hlavně že o víkendu odlétám🙄Musím se stůj co stůj vykurýrovat..Měli jsme v sobotu vánoční večírek s lidmi z práce a vevnitř bo hrozné vedro..no a jak jsem tancovala a pila,tak jsem byla úplně durch a vybíhala se v tílku schladit ven…no odcházela jsem v půl třetí ráno a kolem osmé vstávala..no a pak jsem byla celý den v neděli venku u zvířátek a vyklízela sklep..totál zmrzlá…no a dneska ráno samozřejmě moje tělo dalo najevo,že takhle ne🙂Takže ucpaný nos,kašel a bolest v krku..ach joooo…takže jsem zalezlá hezky v teple,piju bylinkový čaje a snad se to do soboty dá do kupy..
Joo a Raduš,na mě zatím ten přerušovaný půst funguje..pomalu,po krůčkách,ale 2,5 kg dole…přes Vánoce to bude těžký držet,ale to dám…třeba to nebude tak 100% dodržované,ale budu se snažit🤣
Raduš tak to byla naše vesnička v těch zprávách..našla jsem to na internetu🙃
Dnešní ráno u nás tak trochu malá katastrofa😂 Vyšla jsem ven s deštníkem,protože pršelo..a docela intenzivně..no a začalo foukat,takže deštník se mi otočil a já než jsem se ráno postarala o zvířatka,byla jsem zmoklá jak slepice…no a než jsem došla k autu,přešlo to v chumelenici..cestou do práce mi volali dva kolegové,že přijedou později,že stojí v koloně u bouračky…no doplácala jsem se do práce jako jedna z prvních z kolegů..každý dojížděl podle možností…odpoledne už to bylo všechno roztáté..
No nic,jdu objednávat dárky na Vánoce..nemám to ráda,ale co mi zbývá😂
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.12.2024, 17:28:05
Jeeee nepovídej!!!Že by jsme byli slavná vesnička?Kdepak to dávali?Že bych se to pokusila najít a koukla bych?Ano máme starostu…
My máme soláry snad všude😂Takže to bylo určo o nás tady..
Včera jsem holky absolvovala další lymfatickou masáž(a teď si upřímně nejsem jistá,jestli jsem vám to sem psala,ale zjistili mi,že mi špatně proudí lymfa,proto mám furt nateklý nohy jak konve) a do toho na břiše masáž jménem Manuela Shala..bože já myslela,že chcípnu!!!!Taková bolest!!Máme tady na to v mým okolí holčinu,která s tím jako první v ČR začala…a když kluknete na internet,ty výsledky jsou jako vidět a zase je to o lymfě..já myslela,že tam umřu..to bych se radši nechala 6 hodin tetovat,než tohle😂Že prý někoho tak zatuhlého(jakože se zatuhlou lymfou na břiše) tam ještě neměla😂Ta masáž bolela šíleně a já už chtěla ke konci utécz z toho masážního stolu…teď jsem se probudila a nemůžu se pomalu ani pohnout..jako by mi někdo celou noc dával pěstí do břicha..takový mám ráno pocit😂Ono je to určitě skvělé,ale představa,že tohle dobrovolně podstoupím podruhé,to bych asi nedala…to radši budu zalymfovaná😂
Tak hlásím,že jsme to dnes s kámoškou oficiálně koupili a příští víkend letíme do Říma!!!!Moooooc se těším..jsme si dneska celý den v práci posílali italský písničky😂Jak dvě malý puberťačky😂Ale těšíme se prostě hodně moc..takže letos jsem stihla Londýn,Kefalonii a ještě bude Řím…domluvila jsem si rovnou i hlídání pro zvířátka,abych mohla být v klidu a už se jen těšit na odlet..už teď mám cestovní horečku😂
Včera jsem byla na vánočních trzích ve dvou městech..nejdřív v Mostě,kam jsme jeli hlavně kvůli akci polévka pro hospic,kde známé restaurace uvařili polévky a za 50 kč pak prodávali s tím,že celý výtěžek šel na hospic ..a teda lepší zelňačku jsem snad neměla…byla tam nějaká vystoupení zpěváků,ale bylo to hrozný…totální černo tam..tp se nedalo..takže jsme se zbalili a jeli do Chomutova,kde bylo rozsvícení stromku s ohňostrojem a já ohňostroje miluji…tady zase pro změnu kvanta lidí a nedalo se pomalu nikam pohnout a fronty na svařák a trdelník nekonečné…ale ohňostroj byl nádherný…
Dneska u nás poprvé noc pod nulou i přes den pod nulou…a poprvé jsem vyndavala ledy z vidy od slepiček i koňuchů..ale pobavil mě Bertík..otevírala jsem nový balík slámy na podestýlku,rozřízla síťku a balík se povolil a sláma se rozsypala na zem..najednou z toho trsu slámy jednoho vypadlo snad 6 myší a rozutekli se na všechny strany..Berťas okamžitě přiskočil a chytil 3 myši najednou!!A hrdě mi všechny 3 přišel ukázat z blízka a pak si je někam odnesl tajtrdlík jeden😂
Bože jsme si přiblížila tu fotku a vidím to obrovské břicho zezadu té Boženky😂Mě někdo udá za přežranou kozu😂
Kometko to je písnička přesně o mě😂Miluju jí…boky jako skříň..a mám to stejný..já mám relativně štíhlý vršek,ale silnější spodek a koupit třeba kalhoty,co by mi pasovali?Nebo třeba kabát na zimu?Pro mě hooooodně těžká věc…
Bobi tak to je fajn náhodou!!!Podle mě je důležitý si prostě dělat radost..a jei důležité si to udělat hezké..třeba já i když na Vánoce budu zase u rodiny,tak si stejně dělám hezkou vánoční atmošku i doma..salát si pro sebe taky udělám,jen malou misku tak na 3 dny,protože ujíždím na studeném salátu z lednice😂Jako nemůžu konkurovat mamky salátu(to podle mě asi nikdo😂),protože její salát je něco úžasného a každý,kdo ochutná,se z něj může posrat úžasem😂 A ty budeš Bobiš na Vánoce doma nebo taky někde?
Jinak ten Řím asi klapne,kamarádka už propadla cestovní horečce a už mi chodí samé zprávy s letenkama😂Každopádně v pondělí má být nějaká akce na letenky,tak uvidíme,na kolik by takový výlet vyšel..nemůžu být pryč dlouho..kvůli zvířátkům..ideál třeba sobota ráno odletět a neděle večer přiletět a i tak zajistit aspoň dohled minimálně nad zvířátkama..protože když bude mrznout,tak se musí kontrolovat voda.. každopádně je pravda,že bych teď potřebovala na chvilku někam vypadnout a vyčistit hlavu od všech starostí(Bobi a Raduš ví) a tohle by byla ideální příležitost..ale na co se fakt těším je,že mě pak čeká dlouhé volno…mám volno od 20.prosince až do 5.ledna…tak se těším,že budu hodně se zvířátkama..teď je to na prd,ráno za tmy,pak do práce a když přijdu z práce,je už skoro zase tma a furt lítám jen s čelovkou..joooo a taky jsem se objednala pak na ten první den volna v prosinci na dvou hodinovou čokoládovou masáž..takže doufám,že to ze sebe neslížu😂
Coudas a Kometko,to se nepočítá,když je to během celého roku 😂 Já myslela vyslovené takto před Vánoci..jestli si prostě děláte radůstky…já už to tak dělám…no asi od 20 let..a vím,že vždycky rodina se zlobila,proč to dělám,proč neřeknu jim..tak jsem prostě vždycky vysvětlovala,že jde o princip..že si chci já sama udělat radost😂A jinak Coudas taky děláš koníkům spešl Štědrovečerní večeři?
Vidíte holky na té fotce toho Berťase?Vedoucího stáda?😂Je to focené z dálky,ale je tam černobílá tečka😂
Dneska je u nás nádherně….celý den svítí sluníčko..sice není moc teplo,je lehce nad nulou,ale jinak se venku pracuje,když to sluníčko svítí ..stihla jsem toho dneska dost a kdybych měla doma buřty,tak si je dneska udělám..ani se mi nechtělo domů..byli jsme s kobylkou venku a jak už jsem si říkala,že vzhledem ke svému věku už je venku taková klidnější a rozumnější,tak dneska se v ní zase probudil nějaký dostihák a byla jak z divých vajec😂
Zítra bych chtěla jít na rozsvícení stromku s ohňojstrojem u nás…přiznám se,že řešit nějakou výzdobu budu asi až příští týden..dám si věnec na stůl a na dveře a ozdobím blikačkama okna…a tím to končí😂Já na tohle moc nejsem…a stromek koupím až poslední týden před Vánocemi zase v květináči,abych ho pak mohla zase zasadit na zahradě..
No a jako takový hlavní dárek k Vánocům bych si chtěla dát víkend v Římě..vždycky jsem se tam chtěla podívat..ale nechtěla jsem tam o sezónu,kdy se tam cpe milion lidí…tak uvidíme,jak to vyjde..
A co vy holky?Kdo si plánujete co dát k Vánocům?Nebo si dávám rok co rok dárek jenom já?😂Nepočítám samozřejmě dárky od rodiny a kamarádů,spíš prostě udělat radost sama sobě…děláte to taky?
Tak záda už nehoří😂To nejhorší zarudnutí je už taky pryč…ale červená jsem furt a hlavně osypaná stále…moc to nemizí..takže jsem stále kopřivková královna😂
Myslíte,že depigmentace?😲Jakože ze sluníčka?🤔Já jsem o tom teď přečetla snad celý internet..a je tam ta nemoc,co jsi psala ty Raduš,pak pigmentový skvrny a pak dokonce mykóza kůže ze sluníčka při přemnožení nějaké bakterie běžně se vyskytující na kůži😲Nestačím zírat..ale tak to je tak,když si hledáš diagnózu na internetu😀
Bobi já jsme v tomhle naprosto nespolehlivá…nemažu se nikdy a na sluníčku od jara do podzimu trávím sakra dost času u zvířátek…všechny tetování na těle jsem vždycky vystavovala na sluníčku a nic..bohužel tady je pokryta opravdu velká plocha na těch zádech,takže to sakra sluníčko přitahuje a přesně jak jsi psala Bobi,vlastně letos to bylo první léto,kdy jsem ty záda vystrčila😂No a podívej,jak to dopadlo po dovolený..já nevím,jak bych to popsala..malé bílé flíčky…ale dokud budu vypadat jako kopřivková královna,tak se nikde před doktorem svlékat nebudu😂
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 27.11.2024, 19:48:50
Opravdu?Tak sakra😂Já budu muset k tomu doktorovi zajít sakra!!!Ale já ty doktory tak nerada!!Počkám,až přestanu vypadat jak kopřivková královna a pak půjdu..zeptám se na to…
Tak jako první věc…Coudas nikam se nepakuj,nikam nepůjdeš!!!!😂Jsi správná ženská a přece tě nerozhodí,i kdyby měl někdo jiný názor..koňáci jsou navíc velmi specifická sorta lidí a běda jal vybočuješ z normálu😂Takže kliiid,my tě tady chceme!!!😂
A druhá věc…pamatujete si holky,jak jsem tu zmiňovala tu šílenou alergickou reakci na tu Puellu?Tak se mi povedl další kousek😂Jak jsem byla u toho moře v září,tak jsem se samozřejmě nemazala..no a že tam to sluníčko kurva žhnulo😂No a jak mám celý ty záda potetovaný,takže vlastně skoro celý černý,tak to to sluníčko přitahovalo ještě víc…no a udělali se mi pak na zádech malé bílé pigmentové skvrny…byla jsem s tím samozřejmě u doktorky a ta mi řekla,že je to reakce těla na podráždění a stres ze slunce..že jsem to doslova a do písmene přepálila😂No a že to časem většinou zmizí samo,ale že mám prostě citlivou kůži a nemám jí vystavovat žádným takovýmhle ,,stresovým,, vlivům…no jenže od září uplynuly přes 2 měsíce a skvrnky stále nic..dokonce mi přišlo,že jich je ještě víc😂A tak mi jedna moje známá,co dělá takovou nějakou tu prodejkyni kosmetiky doporučila krém na pigmentové skvrny..že za týden budou pryč..tak jsem se namazala včera a dneska ráno záda v jednom ohni,kopřivka šíleného rázu a já myslela,že umřu😂Hned ráno jsem frčela do lékárny,koupila prášky na alergii a lékarnice mi na to dala nějakou zklidňující mast…což naštěstí pomohlo..už nemám pocit,že hořím,jen mám rudý záda jak paviání prdel a kopřivku jak kdybych měla záda samý uher😂Že se na to nevyseru😂
Tady všichni píšou o sněhu a u nás sluníčko a ani špetka sněhu…důkaz na fotce..foceno včera🙂Jako teplo tu není…jela jsem včera s kobčou ven a byli jsme fakt jen na půl hodinky,protože i když jsem byla navlečená jak eskymácká babička,tak jsem mrznula..protože bylo kolem 0°C a foukal opravdu ledový vítr..nebylo to příjemný ani mě,ani kobče,takže jsme to zkrátili na minimum tu vyjížďku…a dneska obrat,je tu 7°C,nefouká a docela i počasko na vyjíždku,ale dneska půjdu s malou ponďou na prochajdu..zdá se mi,že se mi holky nějak nebezpečně zakulacují😂Tak musíme chodit a trošku ubrat na jídle..jinak já si holky naordinovala přerušovaný půst😂Ten 16/8,kdy 16 hodin nejíš a 8 hodin jíš..protože teoreticky můžeš jíst v těch 8 hodinách všechno..teda jsem to tak pochopila a je to něco,co by mě neomezovala a tak bych to konečně mohla zvládnout😂Další pokus o hubnutí č.18516 asi😂