Ahoj holky,
Vezmu to postupně..ty Senohraby byly za mě fakt skvělé a chci se tam určitě vrátit na 1000% procent..a Raduš v hotelu jsem ubytovaná nebyla,což mě mrzí,mě se líbil moc..musela jsem domů za zvířatkama..ale já chtěla primárně ten wellnes..a nevěděla jsem,že kousek od Prahy je tak hezké místo..a za mě fakt prostě nejhezčí wellnes..ty ceremoniály v těch saunách byly skvělý a nikde jsem to neviděla..
Bugyrro ani by mě nenapadlo koupit si balíky 150 cm!!Bych asi chcípla😂Já mám 130 cm balíky a to je moje maximum,se kterým jsem schopná manipulovat i v blátě,i když se vztekem a řevem😂Zase znám své možnosti a musím opravdu kupovat takové,které sama zvládnu..a ty stříšky mi dělal známý..já byla jen plátce😂Já když něco dělám sama,tak je to katastrofa..a je fajn,že jsem si ho otestovala,jak je šikovný a že je ochotný mi vlastně ze dřeva vyrobit cokoliv…to je skvělý..ke koním se vždycky hodí něco..
Coudas jednoho quatříká ke mě prosíííím…to já si vždycky přála😛
Jinak holky strávila jsem nádherný víkend..kamarádka mě vytáhla na jeden ranč u Plzně a celý víkend jsem strávila v sedle několika koní...to už jsem dlooouho nezažila,já mám přeci jen starší kobylku,takže jezdíme tak 1-2 x týdně na pohodovou vyjížďku..všude lesy,samota,no prostě naprostá nádhera…měli tam i oslíky,ovečky a jednu slepou sovu,kterou zachránili…ani se mi nechtělo pak v neděli domů,zase zpátky domů,kde mám jen pole a les žádný..jediný co,že počasí nám vyšlo jen v sobotu,kdy sice byla zima,ale sluníčko..ale v neděli jsme vstali brzo ráno,že pojedeme na východ slunce na koních,ale i když jsme dojeli na vrchol,sluníčko nikde,bylo zataženo,foukal vítr a poprchávalo…a musela jsem se teda kousnout,protože já jezdím bez helmy,ale tady majitele trvali na tom,že na koně jedině s helmou..je to ale místo kde není signál,takže ideální dvoudenní detox od telefonu..to byla taková úleva,že nemohl nikdo otravovat😂