Niki-chybama se člověk učí..a co tě nezabije-to tě posílí...Ty se to naučíš😇..celý život se člověk učí..Ano,spousta peněz v prachu,ale zase třeba "zapracuješ" na tom,co je důležité koupit a co né...Dvakrát si rozmyslíš,jestli je to potřeba.....
Mě to potkalo,když jsem se odstěhovala do Olmika a měla 4 práce,abych se tam "uživila"(nájem,atd).Chodila jsem kolem regálů v obchodech a naučila se přecházet kolem věcí,které bych si ráda koupila..a brala jsem jen to nejnutnější..Ale to není stížnost,to je prostě životní zkušenost,která se pak hodí,když člověk zůstane na všechno sám..Přehodnotit priority..
Ty toho sponzora určitě ještě potkáš😜❤️..ale bacha na nějaké "vyčuránky"..zajištěná hezká holka s bytem..😎..je dobrá partie..👍
Kilian..prosím,můžu se zeptat,kolik vám je?Pokud jste ještě mladá,tak to jde😄...Já mohla sníst cokoli v jakémkoli množství.když jsem chodila do práce..Dělala jsem svého času vedoucí výrobny zákusků-domácích..pekly švagrové a dcera...Bylo mi kolem 40..Těch zákusků!! o jídle nemluvím...a v pohodě..Mě se to vymklo hlavně až vlastně v důchodě..Příští rok budu 10 let doma(je mi 67-netajím se tím-cítím se momentálně tak na 50-ale bylo hůř☹️) A mám 97 kilo-z toho X kilo prsa...Mívala jsem před těma 6-7 lety kolem 75,a to prý bylo k mému věku normální...Takže je to fakt ta moje nevůle se sebou něco dělat...či spíš,když člověk kolem sebe slyší "kašli na to,hlavně jdyž jsi zdravá"..."dej si,co z toho života máme"..Pak vám umře další spolužák...😢 a vy tomu začnete věřit,že tu dlouho už nemusím být..😇Zdravá??prášek na cholesterol,na cukr,na ředění krve,na artrózu,na hlavu..do toho hořčík,Déčko,Céčko...a mám po snídani....A sladké jím opravdu vyjímečně..tuhle jsem si koupila meloun..nebyl vůbec dobrý,vůbec nebyl sladký....Nechala jsem si spravit kolo...Jo,jezdím,když potřebuju něco zařídit..Ale cíleně?Jednou moc fouká,pak je moc horko...😉
10-15 hod jíst je vlastně normální,né?..mezitím člověk spí..posnídám v 8,oběd kolem 12.v 16-17 si dám ještě něco....no a pak navečer sednem ke garáži a dám si 1-2 pivka a je to v čudu...Je fakt,že někdy zobnu,když přijdu domů ještě něco..ale to bych nesměla mít doma vůbec nic😎👎
Ale bratři jsou na tom zdravotně hůř,já jsem -si myslím-ještě celkem "čupr"..tak tím s to prostě omlouvám..hezkou neděli🌻☀️