lesnizinka:Opravdu plic? Přece určitě víte, že na rakovinu plic se tak brzy neumírá a za druhé na plicích jsou mety ze všech rakovin a na ty když se přijde, až na ně, je už opravdu pozdě. Bobi ta Helena: raka dostanem nejspíš všichni, jak psal jeden onkolog, protože se dožíváme mnohem víc, tak se jí prostě dožijem. Ale mít ji v 65 je špatné. A taky neznám nikoho ze svého okolí, kdo na rakovinu tlustého střeva umřel a neměl nadváhu. Včetně mého strejdy vloni - než začal mít potíže, byl už tlustý jak sud. Zrovna tato je s obezitou spojená určitě.
Raduš,není jen rakovina tlustého střeva..nedávno 49letá známá tady Petry....dostala se z jedné..myslím děloha a vaječníky..a pak podlehla další-možná zanedbala prevenci...a štíhlá..Ob barák 32letá cikánka..slušná,3 děti..byla sice silnější,ale do měsíce byla pryč..V rodině máme taky případy..a hubená neteř v 39letech..chlap měl taky nádor ve střevech..a už ho po operaci neprobudili..Nemyslím,že by to mělo souvislost s váhou..Možná,že u vás se to tak nějak sešlo..A je to asi,jak píše Renča i o stravě...ty uzeniny atd...ale zase-člověk od člověka...
Já si fakt nekoupím klobásu-jak do fazolí,když si dělám jednou za čas mexické..šunku na chlebíčky na vánoce...ani salám, špek-akorát kousek anglické pod zelí 2x do roka....a může mě to potkat taky..teď jsem se dostala k levnějšímu kuřecímu(prsa)-asi z Polska...ale co už..zkoumat to nebudu..