mezitím jsou někdy politické,ale ty já nemusím..nezajímám se o politiku vůbec,tak ani ty fóry mě nějak neberou..Ale tahle várka byla fakt dobrá,to mi posílá známá…
Příspěvky uživatele
Bobca
Děkuji za vysvětlení..v Uničově v Tescu to teda ještě není,možná ve větších městech..vypadá to dobře,šla bych do toho..
jenže by se smíchem popadaly za břicha,až by viděly Yodovy uši a škraně,jak si dělají co chtějí😄..to prostě nemá chybu…👌
hezký den🥰
Stella:
hodně dobrýýýýý🤭
Leithian:Já se přiznam že všude kde to jde jedu scan and go a je klid 😁 práce míň jak na samoobslužný nebo u pasu.
Jani,a jak se pak zjistí,žes třeba něco neoskenovala? jak procházíš pokladnou?..Předpokládám,že to je v Globuse,že si sama oskenuješ,co dáš do vozíku..Vysvětli mi princip prosím..A jak zelenina třeba?Dík.
předevčírem jsem zase četla článek o porodu z Plas…
Raduš..nevím,vo co go?..ale hlavně se nerozčiluj ,nečti to a máš klid😇
Sarah01:U nás většina lidí chce asi pořád platit u normálních. Dnes i Lidlu plný parkoviště, ale samoobslužný pokladny plný jen dvě, máme jich šest.
Já zvládám na samoobslužných i navážit a vyhledat cokoli-chce to jednou vidět,jak na to..a jde to🙂..Volám jen,když mám třeba 3 kartony mlik,abych je nemusela vytahovat z vozíku,tak mi obsluha to nějak udělá,abych to mohla nechat na vozíku..I velký nákup zvládnu..Je to rychlejší…Někde teda chtějí doklad na výjezd-třeba v Kaufu ve Štbk,ale u nás v Tescu ještě né..
Pár zubů venku
Jani,jako tvých zubů?nebo hada?ten má ale jen 2 né??Vypadá to teda hrozně..člověk se počád učí😟
bankovnictví mám už taky asi 10 let,začátky byly krušné,ale zvykla jsem si..
Musím na sebe prásknout,že jsem měla jeden den “lopatu”-čili dotykový mobil..Ty 3 staré C 1-2 už mi dosluhují-ale ještě pořád se drží..jeden je ale už hodně tichý,špatně je slyšet....Sousedky do mě hustily..Tak mi ho půjčili v prodejně na vyzkoušení..Ani náhodou!!!nic se tam nedalo nastavit..Co bych chtěla za 1000Kč..Sháním starší Nokie-tlačítkové..To by bylo,abych nesehnala ještě s tím vnitřkem,co se dá jednoduše pochopit,,Zkusila jsem i tu pěknou 3210..Tlačítka blumbaly jak žáby v rybníku..nenašla jsem,jak je vypnout,ani nějaké tóny,melodie otředné-chci normální zvonění…atd..Pak,jak mi to ukazovala operátorka,jsem nechápala,proč tam nemůžou dát normálně nastavení-tóny-klávesy…atak..
Jinak,s automatama při výjezdu z nemocnice se domluvím,i platím kartou..jak kdy..Z parkovišť to bývá většinou zadané v systému,tak se otevře automaticky sama..
Saga:Holky děkuji vám za vysvětlení užívání MHD! Upřímně, to že se dá platit platební kartou slyším vážně poprvé a vůbec by mě nenapadlo jí použít, protože bych nevěděla k čemu jí mám přiložit? Já jsem si vždycky myslela, že ty “stojánky-čtečky” uvnitř busu jsou na přečtení toho lístku, že to funguje i na čtení karty slyším poprvé. Holt vidlák z vidlákova🙄. Děkuji. A co je prosím SMS jízdenka? Na to internet v mobilu není potřeba?
P.S. nebydlím na stromě a teplá voda nám teče😄, jenom prostě tyhle věci neznám, nepřijdu s nimi do kontaktu.
Ne,není potřeba-stačí obyčejný tlačítkový,co mám i já…Já platím smskou parkování..Zadám OL B-to je zóna,kde se parkuje,pak SPZ tku auta a pošlu na 90266,dojde mi smka,do kdy to mám…a pokud sedím v čekárně ještě tak 5 minut před koncem doby,tak si parkování můžu prodloužit mobilem,a nemusím letět k “parkomatu”..To je dost výhodné..Podobně je to i s jízdenkou,ale tam je nějaká časová prodleva,aby vám došla zpětná smska do doby,než přijede bus,či tramvaj,aby čtečka potvrdila,že máte zaplaceno..Já měla výhodu,že jsem měla senior průkazku,na tu jsem si zaplatila na čtvrt roku levnější jízdy a předkládala jsem jen ji-a jezdila neomezeně...Až jsem se odstěhovala před 4 rokama z Olmika,tak pak jsem mohla jezdit úplně zadarmo😊co už..
ptám se proto,že já dala barák dětem,kouří jeden vedle druhého..já nevím,jestli bych je nějak chtěla podporovat…Vím,kolik stojí krabička cigaret…
Já si nechávám strhávat z důchodu hned 5000-tak proč by ségra si to taky tak nemohla udělat-nějaké spoření..sice když mám nějakou větší platbu(třeba ty injekce do kolene minule 1660.-,už 2x za 1280.-),tak mám kam hrábnout-nebo pojistka auta,plná nádrž jednou za čas..Jinak se snažím vyjít s tím co mám..Nemám teda našetřenou bůhvíjakou horentní sumu,ale malou rezervu mám-na 2 kauce by to dalo,kdybych se chtěla stěhovat..Já mám oproti ségře levný nájem(i když na 25m2 je to dost),ale můžu si dovolit i sem tam jednou za 14 dní jít vedle do bufetu si koupit hotové jídlo za 150.-..Ano,vařím si denně,ale prostě si chci dopřát něco lepšího-jiného,co se mi samotné nevyplatí vařit,nebo se mi nechce🙂..Oblečení si teda kupuju v sekáči za pár šupů.nebo u ťamana..
Je to možná tím,že ségra se teprve “hledá,”neumí šetřit,musí si prostě asi natlouct,aby pochopila,že zbytek peněz se ukládá,a neutrácí domrtě..Já měla i obálky kdysi..skočila jsem po hlavě do dvou větších dětí a pak dalších 2
Niki,apeluju ,abys mamku pochopila..Měla vás-3 holky!!určitě se snažila,a teď,pokud si něco našetřila,nemíní to utopit zrovna s nezodpovědnou dcerou....Nevím,kolik ségra bere,ale řešte ji už i s druhou ségrou samy..🤔Pokud jí šéf něco půjčí,mohl by se s ní domluvit na splátkách hned z platu,hm??Zkus jí to nabídnout..Taková podniková bezúročná půjčka..My to tak měli v kolchoze..Ještě jeden dotaz-kouří ségra?
Tak jsem holt rychlochodec
Já chodím taky rychle,až mi to vadí..Když se vidím ve výloze naproti v ulici..si říkám,že to není normální…ale prostě,když jdu pomalu,bolí mě v zádech..Lítám jak splašená.Prsa vepředu,zadel vystrčenou dozadu…no pohled pro bohy😇
Dnes jsem probírala papíry a drobnosti..třídila,co vyhodit…hledala jsem konkrétní lékařskou zprávu.se musím nachystat na předoperační vyšetření…No skoro celý den s přestávkama😊..ani jsem nešla bucnout..chtěla jsem to dodělat..Zato mě to už bere-dlouho nevydržím..😔Jinak je celý den zamračeno,sem tam prší…
no,nedonesla jsem jak asi 6 babek-pofiderních..holky našly asi 3 kováře-přerostlé,ožrané od slimáků.. a nějakou babku.Já to po hodině sabotovala-bolela mě záda,brnkla jsem o klacek..Nechtěla jsem si rozhasit koleno…nic nerostlo..chodila jsem asi hodinu s nima,nic pak už nebylo,tak jsem si šla sednout do auta..a čekala na ně…i to svoje jsem jim dala..Pojedou pak v neděli asi s mužem…Já tomu moc letos nedám..Vím,mám cvičit-chodit…ale myslím,že né zrovna po lese,abych si zvrkla nohu…Ale bylo krásně..mě to stačilo na prodýchání se v lese…🤗
My se se sousedkama chystáme dnes odpolko(to už tam nic nebude,ale chtěly to,že jedna je v práci..)tak uvidíme…
se omlouvám🤭byl to potvůrka vrabec..v té rychlosti jsem to asi nezaregistrovala.Dnes tu byl zase,a loni normálně ozobávali Jiřinkám hnízdo…a hodně☹️
a ještě mi přišly výtvory z písku…ale to taky je asi ta AI
Tohle je lepší..😇
Xerxova:ještě tu jsou. Odlétají pozdě - a řekla bych že až podle počasí, které aktuálně hrozí. Vědí víc, než my…
Kolem 17 hodiny jsem viděla(v periferním vidění-seděla jsem u počítače) přiletět asi jiřinku ke hnízdu..když viděla,že nemám zataženo a že ji vidím,tak odletěla,pak nakukla zpoza rohu a uletěla…Vrabec to určitě nebyl…jestli byla nějaká opožděná?..Jinak už je tu nějakou dobu nevidím….
kometa:Nic. Neklikám. Kór, když je to od anonyma.
Reni-já se čučnu skoro na všechno(kromě tuhle jakési upoutávky na cosi..myslím na minulé "stránce" video-nechci se vracet,ať mi to tu nezmizne) no,ale čekala jsem pointu…Já jsem sice pochopila,že v tom bude hrát roli to předjíždění silnějším autem…Já jsem svým způsobem motokrosařka.(moře let jsem dělala s chlapem motokrosy)…ALE--co je na tom to veselého🤔…to jsem myslela…Ať si sem dává kdo chce,co chce,ale tohle je myslím veselé okénko(když už)proto jsem ragovala..Mě zatím nic vtipného nepřišlo…tak čekám…Anonymové mě vytáčí od prvopočátku,nerozumím jim…ale nic moc se nezměnilo-že by si prostě dali nějaký nick-nevím,o co jim jde?Přece je nikdo nepozná! .