Aktuálně: 3 523 inzerátů216 947 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 08.12.2024, 19:35:41 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.12.2024, 14:35:16

já,když vidím tu vaši mapku,tak si vždy vzpomenu,že tam mám rodinu-přes tchýni..Uhřičice,Lobodice,Vrbátky,Troubky,Tovačov..I ty Nasavrky mi cosi říkají..jsem vozila kdysi švagrové s tchýní po rodině.a hřbitovech na dušičky…Janouškova rodina…

Dafi-myslím,že jse zrovna tak ušlápnutá,jak jsem byla já..Navíc,nejste vdaná za přítele,tak tam nemáte asi žádné slovo..Úplně to vidím..Nic nezmůžete..tak pokud máte kam jít,tak bych šla…Druhá věc je,aby nebylo doma zle,hm?

Bobca
Bobca 08.12.2024, 11:02:02 xxx.xxx.20.192

vím,je trať na Šibeníku..Stál tam televizní kamion už v týdnu..TV Prima..Nechodím na takové akce..Moře let jsem  dělala na motokrosu “loučská kotlina”,chlap dělal ředitele,já na věži zázemí pro funkcionáře..I se tam jezdily bikrosy,kluk tam jezdil v asi 7 letch-šila jsem i dres s nápisem BMX..Ještěže včera,v pátek tu byla kalamitka..chumelilo.taje,ale na střechách se sníh ještě drží..je 4,5 stupně

Bobca
Bobca 07.12.2024, 23:37:03 xxx.xxx.20.192
Sardullah:

Bobčo, vy nás ale zásobujete…to jsem se před spaním zase nařehtala😂

Dovolila jsem tedy vybrat vítěze ve dvou kategoriích: vtipné a realita….aha a teď když na to koukám, tak je to pouze kategorie realita ……no holky neříkejte, že to některá nemáte stejně…

Obrázek Obrázek

přesně..ten s tím válečkem jsem viděla už kdysi,a to jsem se řehtala nahlas jak blbá..a ponožky?..já měla do pračky-jednou jsem počítala 102 ! ponožky..časem jsem měla taky igelitku po jedné,bo ta pračka ty ponožky fakt žere😎

Bobca
Bobca 07.12.2024, 22:27:26 xxx.xxx.20.192
eva:

Jinak pravá levá máme taky v rodině…že řidička neví, kam je doprava a kam doleva

tenhle problém má moře ženských…slyším to z mnoha stran a my to máme se Zdenkou stejné-když jsme dřív spolu hodně jezdily po světě a jedna hlásila “teď vpravo” a ukazovala levačkou doleva…a opačně..Tak vidím,že to tady má taky někdo....Nevím,jestli o tom nemluvili v telce..nebo někde,že jsem to nedávno slyšela…Raduš,s tím,že nevíš po které straně?to je divné..

Bobca
Bobca 07.12.2024, 21:55:50 xxx.xxx.20.192

Mám to stažené dýl,už jsem to neprobírala..😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 07.12.2024, 21:54:06 xxx.xxx.20.192

se mi líbí od Sardulah ten s pokladnou č. 4😄

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 07.12.2024, 08:25:06 xxx.xxx.20.192

včera byl ve zprávách na Primě Uničov a jeho strom..máme moc pěkný..upozornila mě na to Raduš smskou,bo jsme seděly po dlouhé době s Petrou v garáži..Před tím byl olomoucký,ten nemá ozdoby,kvůli tomu,že na sekvoj to “prý”nejde nějak navěsit.Byla jsem u něho osobně,je malý oproti minulým stromům..Ale že někde překážel-bylo to tam i ukázané,kde ho káceli….V Uničově mluvila známá…no a náš starosta samozřejmě🤗..Jinak u nás sněžilo taky celý den,ale odpolko to už tálo..Teď je 1,7 stupňů..

Vrátím se k tomu filmu “Úsvit”..zapomněla jsem napsat,že jsem ho už zhlédla…no,podruhé bych ho už vidět nemusela..čekala jsem pořád pointu,co se z toho vyvrbí..Jedním slovem-divný..a nevím,jestli to mohlo vůbec kdy být i reálné..

Bobca
Bobca 06.12.2024, 13:02:46 xxx.xxx.20.192

Ale spousta žen byla prakticky donucena si dítě udělat, protože to společnost vyžadovala a ano, buď si zvykly a bylo to pro ně vlastně ok, nebo ne a odneslo to nakonec to dítě.

tohle teda nevím,že by někdo “musel”mít dítě,protože se to od něho očekávalo…😏.Spíš za nás se víc “muselo vdávat”,že byla holka v jináči-i se dokupovaly léta…ale je dobře,že jsme my lidé tak různorodí,co se týče názorů a i v přístupu k mateřství…Není dobré,si vylévat zlost na dětech,že rodičům zkazily život..Nebyl spíš ta osvěta-někdo to tu psal,děvčata se spoléhala na chlapce,a ti hold nevěděli,co s tím udělat,aby holka neotěhotněla..Já synovi kupovala ochrany od 14,co začal po zábavách..Jen jsem mu sdělila “máš to pod svetrama”..Pálila za ním jedna 21 letá,a on-telisko..takže jsem to musela vzít do svých rukou..👌🙂

I když moje starší prohlašovala,že splnila závazek vůči státu,porodit 2 děti za sebe a za manžela…hm?

Bobca
Bobca 06.12.2024, 09:11:15 xxx.xxx.20.192

děkuji.mrknu po tom..neškodí čas od času si dopřát nějakou výživu..Jsem na vlasy celkem -nevím,jak bych to popsala..macešská..Kondicionér nepoužívám,že se mi dost mastí,a jednak je mám krátké,obden musím mýt,a nechám uschnout…ale láká mě,že se to nemusí oplachovat..

Bobca
Bobca 06.12.2024, 09:06:48 xxx.xxx.20.192

u nás byl včera na náměstí Mikuláš..i rej těch hnusných masek-jaksi se to jmenuje ta “šou”-že přijeli z Litovle,ale já je nějak nemusím..bylo slyšet pištění děcek..Byla jsem v hladovém okně,je kousek od náměstí,tak to bylo slyšet..Dnes sype jemný snížek..Jdu něco dělat…

Bobca
Bobca 06.12.2024, 08:43:33 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Na pleť mně nevyhovuje, ale vlasovou používám, hlavně Tekuté vlasy.

můžete prosím popsat účinek těch “tekutých vlasů”…to je šampon?..slyším to poprvé…dík.

Bobca
Bobca 05.12.2024, 10:49:29 xxx.xxx.20.192
Varaxi:

… 

Mně říct chlap, ten prstýnek ne, vezmi si tento, tak si ho nevezmu.

varaxi-to nešlo..Jaká já byla slepice!!!☹️..Navíc tchýni o 40 let v jedné kuchyni..je to dlouhý příběh,ale já si vzala právě ji a děti..resp.se rozhodl,že si mě veme,že by si mě nikdo nevzal(byla jsem v 8 letech zneužita,a byla jsem neskutečně odtažitá k chlapům,provázelo mě to celým životem-je to pravda,co říkají psychologové..už jsme to tu kdysi taky probíraly)..takže si vzal pečovatelku k dětem a ke své matce..tu jsem dochovala do 90…a spolu jsme měli 2 děti..atd..Už moc pitvám,a to nechci..Jak se říká.."dnešní rozum a tehdejší léta"..ale asi to tak muselo být,já žila dětma,popoháněl mě ten povzbuzující stres asi..Prý jsou 2,ubíjející a povzbuzující…a já byla tak zašláplá jeho velkou rodinou….co už..Teď se mnou půl dětí nemluví,ale žiju😎

i skoro 2 roky se mnou nemluvil,se synem od jeho 17 do své smrti..Se svým otcem nemluvil…Psychický teror je daleho horší,než hádky…Jak děcka vyrostla  měla partnery,babička zemřela,tak jsem to ještě půl roku vydržela a šla jsem dochovat matku(jiná kapitola)ale obnovili jsme aspoň s chlapama kapelu ze 70.let.Mě ji před svatbou zakázal v r 1977..jak já byla blbá!!!🙄

Bobca
Bobca 05.12.2024, 09:06:19 xxx.xxx.20.192

Já od snubáku nosila zlato..dostala jsem pak řetízek,prstýnek-že si ho mám vybrat..Vybrala jsem si zlatý s kamínkem,a chlap řekl “ten né,vemeš si tento” a ukázal na bez kamínku..Jak se mi nelíbil😟ale musela jsem..Po odchodu od chlapa po 26 letech jsem si začala kupovaz k výroč jak svatby,tak odchodu,střídro s patinou..Ze Spiritu čínského draka mám dodnes..Řetízky mi před 8 lety zčernaly,i drak,ale toho jsem pan vzkřísila,ale řetízky a prstýnky jen z chirurgické oceli..Zrovna v úterý jak jsem byla v Olmiku,jsem si na vánočním trhu koupila prstýnek-spojená srdíčka..jsem si udělala radost..Co se týče věku,mám jednu veselou příhodu..Měla jsem o 20 let staršího chlapa..Zvonek u dveří-já šla otevřít..léto,já naostro,mohla jsem si to dovolit i se šestkama nahoře bez..Napřed se pán podíval na kozenky,pak na mě a se slovy"máš tatínka doma?" jsem řekla,že ano a šla jsem pro manžela..A pak,já chodila sportovně oblečená,žádné sukně,šaty..jen rifle,pak maskáče,trika,bundy v barvách khaki..byla jsem hubená..hráli jsme s kapelou 10 let po fesťákách,hospodách a zahrádkách na mandolínu,kytaru,zpívala…Prostě jsem si nikdy věk nějak nepřipouštěla..I když dnes beru spoustu léků,měla bych zhubnout,ale po x pokusech jsem se s tím smířila..Cítím se mladě,zdravě,sem tam si zahraju na kytaru tady s mlaďochama..Bude vánoční večírek v hladovém okně,hraje se,zpívá..už se těšíme..(ale mám zdravější kolena,doufám,že se dokopu víc chodit s hůlkama)

Bobca
Bobca 04.12.2024, 19:12:12 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 04.12.2024, 19:09:17

už jsem tam byla teď..tak mi to došlo..A autor sám napsal,v jaké věkové kategorii je..a napsal to dobře…Stelli,o opravu se mi ani nejedná…takhle píšu někdy i já..

Bobca
Bobca 04.12.2024, 18:59:58 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Mě by zajímalo, jaká je to generace. Jestli třeba myslej 15-ti letý, 30-ti nebo 50-ti letý. 

Stelli nerozumím této otázce..na co se vlastně ptáš?

Bobca
Bobca 04.12.2024, 18:58:28 xxx.xxx.20.192
Varaxi:

Tak jestli jí je přes 70, tak to je paní vysokého věku a logicky tak vypadá. Co je špatného na tom, když někdo vypadá na svůj věk?

Mně odjakživa hádali všichni míň, nikdy jsem to nepovažovala za lichotku. 

mě taky hádají míň,ale to je asi tím,že nemám vrásky,bo mám tu pusinku baculatou..a že jsem i při své váze a věku pořád plašan🤭ale taky to neberu jako lichotku,vypadám, jak vypadám-a já vím svý..Nestydím se za svůj věk..a říkávám,že mě bude TEPRVE  69 v únoru🤗