Aktuálně: 3 523 inzerátů216 944 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 25.07.2023, 08:21:32 xxx.xxx.20.192

rozklikla jsem tuhle nějakou diskusi “červencová teplákovka”-se mi líbil název…tak jsem si dala chvíli změnu na plochu🙂🙂

Niki-čučni,jsou tam pěkné slepičky…a krásný páv-bílý….

Obrázek
Bobca
Bobca 25.07.2023, 08:16:40 xxx.xxx.20.192

Raduš,myslím,že jsem je někde zahlídla..Jednou na fotce..Já mám ráda jednoduchost…A určitě jsi viděla Čvančarovou loni na udílení nějakých cen??nebo si už nepamatuju(nejde mi sem dát smajlík)..Tak ty určitě vejdou do dějin-ty modré…

O hubnutí se s babou,která nakupuje v dětském bavit nebudu..se.reš mě už..řešíš 2 kila nahoru..Smiř se s nima,i tou svou svrklou kůží(což určitě nemáš)…Proč mi sem nejdou dávat přednastavení smajlíci??🙂🙂🙂🙂

Jinak u nás včera párkrát pršelo,já byla odpolko doma,stříhala jsem pásky na ty polstry..V sekáči byly zase za 40,-kč rifle-teda všechno,tak jsem jen doplnila jiné barvy..

Elišáku-smekám🙂jste borka!!..dávám palec nahoru!!

Jdu pokračovat-jsem se do toho zakousla…Měla bych ale i za bráchou zajet,uvidím…

Bobca
Bobca 24.07.2023, 09:12:39 xxx.xxx.20.192

No holky,abyste se neopupínkovaly,že jsem zapomněla napsat🤔😎😊

Já bych ale řekla,že jsem i psala…a asi neodeslala???už nevím..😇🤗..Jo,asi i o fotkách,že se povedly,a od “Biacy” bych prosila (pokud má) něco i naležato..nešla mi ta fotka nijak upravit,abych ho tam měla celého,v té své noblese..Nikouš si to taky užívá,ten posez.I v té kukani je to pěkná fotka👍.Jsem si je všechny postahovala do složky “miláčci” z iFauny..Toho jednoho maiňáka jsem si vzpomněla jméno-Willy,ale toho druhého jsem zapomněla🐈..Mourek taky dobře pózuje..Se kochávám,když něco hledám a narazím na ně🐱

a co jsem včera dělala?už ani nevím..Přijela Zdenka,dovezla mi ten molitan..3cm,mohl být trošku pevnější na ty podsedáky(na lavici je pevnější)…ale člověk hledí na cenu…Objednávaly jsme to přes internet,a její dcera to vyzvedla v Praze v obchodě,když zrovna jela na Moravu…Jsem pak brouzdala po netu,že přikoupím 1cm silný-pevnější…ale pak sem to zrušila,bo holt,kdyý je to bude až tak tlačit,tak si dají pod zadel ještě něco😀

Tak mám dnes práci..Včera jsem zkracovala a zužovala to čtvero záclon(sada na balkonové dveře a okno-ale to jsem přece psala😇…takže 8 kousků)..No a odpolko jsem šla ke garáži..Dnes chci nastříhat ten molitan a pošít ho prostěradlem,aby se líp pak povlíkal do té rifloviny-Zdenka dovezla nějaká starší ..A chtěla zahnout rifle..ale to jsem taky psala!!!!

Tohle je Willy s uhrančivým pohledem..jsem na něho taky dlouho čučívala,jak jsem ráno rožla počál🥰pak jsem si ho ještě zvětšila..Vidíte ten pohled?🐱

Biaca-Taky mi tu chybí víc fotek zvířátek 🐈🐎🐕

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:26:08 xxx.xxx.20.192

Jani,já si pořídila hned ze začátku tenhle silikonový návlek na prst,že budu Maxovi čistit zuby hned zkraje,aby si zvyknul,a aby mu nesmrdělo z tlamky…Celkem držel,nemůžu říst,ale asi tím,že nejedl maso,nebo nevím čím,měl zuby pěkné,dělala jsem to jen chvíli,a pak nebylo potřeba.."šel" ve 2 letech a měl zářivý úsměv😄..Chápu,u starších jedinců to určitě bývá jinak..,jen bych tohle zkusila,není to nějak tvrdý kartáček,kterého by se asi bál…nenašla jsem ho už,asi jsem ho vyhodila,jinak bych ti ho poslala poštou..A vlastně na něj můžeš dát nějaký ten lék..

Obrázek
Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:07:21 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Haló, haló to neznamená, že když se sem vrátím já, nebude už psát nikdo jiný!😟Já si chci počíst co děláte vy a ne, co dělám já…to vím😜 Viktík šel spinkat domů, Gucci zase někam ven. K večeru ležela na záhlaví sedačky v rohu - to je taky jedno z jejích míst. Než ji objevil Vikťa a tak dlouho do ní rýpal, až zase odešla🙄

Jak jsi Bobi říkala fotky a já, že to těžko, tak mi Tom říká: poslal jsem ti fotku(to bylo právě, když Gucci přišla domů konečně)

Obrázek

no vidíš…mě se nezobrazilo hned další jak bych to řekla-další stránka,tak jsem četla jen o tom,že nešiješ,tak jsem odpovídala na ten příspěvek😉

Pohodička na stolku🐈🐱Dík Tomovi👌

Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:00:41 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.07.2023, 18:22:35

Raduš-nečetla jsi pozorně🙂

a co tak nějakou novou fotečku kočičáků někdo???hm??.

je tu spousta nových “diskutérů”-diskusníků"-prostě diskutujících lidí,třeba jen dávající palec,tak jsem si myslela,že se pokochám novými chlupáči-nebo klidně i naháči😇

včera u nás 2-3 bouřky..ze všech stran..chvíli teda lilo dost⛈️Teď je pod mrakem,19 stupňů venku,25,3 tady…Včera jsme byli popřát Petřiné mámě,i s manželem a jedním synem..Koupila jsem jí kávový likér..něco jak “bejlís”…Už dýl,že potřebuje zahnout záclonu na balkonové okno…Nakonec z toho jsou čtvery,ale krásné..Dvoje zkrátit a dvoje zúžit..že jsou moc nařasené😊..Tak mám dnes práci..

Bobca
Bobca 21.07.2023, 10:50:55 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.07.2023, 07:37:19

Reni,já vím…třeba se někdo přidá😉

Bobca
Bobca 21.07.2023, 07:33:56 xxx.xxx.20.192

tak nic???☀️🌺

a co tak nějakou novou fotečku kočičáků někdo???hm??..zatím mám nejdýl na ploše ty “maiňáky”…jsou úžasní..každé ráno na ně čučím,oni na mě😊Kouťák Mourka poslal nedávno…A co dělá Pan Bečka? a Matýsková?..Pučmelda? Nikouš?..Od Raduš Viktorka mám na nástěnce na fotce před sebou..🐈..Nebo nějakého nového?? Pořád vzpomínám na Nica od Fernanda,ten musí být už obrovský…Někam se vytratil🐱

Tak hezký den všem🌷

Jen jsem si zapomněla uklidit na ploše🙄😲než jsem je blikla

Obrázek
Bobca
Bobca 20.07.2023, 08:03:29 xxx.xxx.20.192

pokračování…Tahle je měkká,nevyztužená,ale s podšívkou..Jaruš chtěla jen tak,do obchodu něco..Ale včera jsem u garáže párala,co jsem dostala ještě před dovčou..a vytřídila jsem tvrdé a měkké rifloviny-ty použiju pak na potahy-Zdenka chce ještě křeslo..a ty tvrdé na ty polstry..jak doveze molitan,musím se do toho pustit..29.8. má narozky,pojedu tam,tak bych to chtěla mít hotové..

Ty malé chtěla ta kámoška na mobil a tak,když jdou na výšlap..

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 20.07.2023, 07:58:17 xxx.xxx.20.192

Já dnes taky moc nenaspala,o půlnoci mě vzbudila bouřka a bubnování dole na střechu,tak jsem zavírala okno,abych si sem nepouštěla vlhko…Večer se mi sice chtělo už v 9 hodin spát,ale vedle “zlatíčka”vás prostě nenechají..A holt do 10 můžou,tak jsem o třičtvrtě,když začal opět pes,chtěla na ně zavolat,ale kdych vylazla z pelechu,tak bych se probrala úplně,tak jsem to vydržela..Zkoušela jsem taky bez ponožek😇..ale ne a ne usnout.🙄.Tak jsem si je musela obut a pak teprve usnula😔

Jinak už leze sluníčko,ráno bylo ještě pod mrakem..Nevím,kolik napršelo,kaluže tu nebývají🙂..A prádlo visí a visí😊..koberce,běhouny,ložní…ale začíná foukat,tak to zas uschne…Zmokne-uschne😎

Reni a Kouťáku..je fajn,že jste se konečně potkali…a měli si o čem povídat👍

Našla jsem u Zdenky starý plecháček po její mámě,tak jsem ho dostala..a piju z něho kafe..Ještě jsem tam ušila nějaké drobnosti,tak jsem to blikla..Musím na 2x,bo sem vleze jen 5 fotek😎

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 19.07.2023, 07:01:42 xxx.xxx.20.192

děkuji Kouťáku za info👍.(krásná úroda👌.i tobě žíňko😊..Právě,že ona má obrovský porost,a jeden melounek..ale je to první,tak se těší..Kouťáku,a to jste dal semínka z normálního melounu?nebo kupovaná semínka..?Ona sazeničku,ale nevím,jestli nějakou zvláštní..

já včera nevystrčila nos,dnes už je zase 35 na slunku a tady mám 29..blbě se spí,ale mě utěšuje,že si to tu aspoň vysušuju..

Raduš,a tobě by se chtělo malovat v takovém hicu,Vím,rychle by to schlo,ale..a ta okna jsou v takovém špatném stavu?že je chceš"převléct"?psala jsi něco o oknech…ale co je na nich špatně?

Bobca
Bobca 18.07.2023, 08:43:56 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.07.2023, 23:42:56

náhodó☝️..když jsem jela domů ve čtvrtek odpolko,pořád o tom mleli v rádiu..jsem ti chtěla napsat smsku,ať přetaneš s tím skákáním do stropu😄😂Nesleduju to,ale mám z toho radost,když někdo takhle reprezentuje naši zem..zní to asi blbě,ale je to tak😇

zeptám se-budu i guglit samozřejmně,ale má někdo zkušenost z pěstováním melounů??Petra má na zahrádce jeden-už se pěkně zvětšuje..je asi jak míček na florbal..(větší jak tenisák,ale menší jak házenkářský)ale má to obrovský porost,asi metrové šlahouny..má se to nějak zaštipovat? třeba jak rajčata?Kouťáku,nepěstujete je taky?😎

Bobca
Bobca 17.07.2023, 08:46:29 xxx.xxx.20.192

to já si včera uvařila těstoviny a vajíčka na těstovinový salát..vytáhla kuřecí prsa,dám na malé kostičky a pak to tam dám i s tou šťávou místo tatarky..I když domácí bych měla za půl minutky..uvidím..takže budu mít studemé “menu”..Dělám si i ráno ledovou kávu s kostkama ledu🙂

Raduš-ze sprchy se neutírám,končím chladnější vodou a sednu do křesla na osušku..Pomáhá to na schlazení..zkus to..

Ráno jsem v 7 umývala barák-jaksi jsem na to u toho sezení u garáže zapomněla..šly jsme o půl 12 domů..a byl ještě hic..vytáhla jsem jen popelnici a šla spát..

Když jsem tuhle jela kolem koníků v Palkovicích,taky měli asi 2 přes sebe přehoz..🐎

Bobca
Bobca 16.07.2023, 08:05:05 xxx.xxx.20.192

nádherný obrázek Niki(taky anonymní🙂)

U nás už je venku 30 ve stínu-nebo teploměr,co mám venku je ohřátý od fasády?Na meteo mám 29,9,uvnitř 27,3 !!,ale zjistila jsem,že čidlo je zabořené do hovínek od Jiřinek🤭Musím to dnes vymést…Letos se jim muselo něco stát..buď jim ty mladé něco vytáhalo-když bylo jedno dole na zemi,nebo nevím..Odstěhovaly se brzo po tom😟Nalítávaly k druhému oknu nějaké jiné,ale tam jsem zakročila.Tak tu nemám to jejich ranní švitoření už hodně dlouho..

Ale včerejšek teda!!!!Vedle mají bazének-budiž..od 1 hodiny začal řev..Já o půl 1 si šla chvíli bucnout..Neměla jsem šanci..Okno zavřené,a i přesto😲😈..Lámala jsem se v tom hicu a pak jsem vylezka a pustila si telku..Zkoukla jsem asi 3 díly toho nového Gibbse,ale už tam není☹️,je místo něho jiný..ale ostatní pokračují v té samé práci..líbí se mi ten seriál😇Lidi,s malou přestávkou to ječení bylo do 8..Pak byl klid..Já si otevřela okno,že na noc si konečně ovlažím pokoj,a o půl 10 se už “ztrácela”😴..A ony začly ty staré se hádat..V 10 jsem volala z okna,ale neměla jsem šanci,aby mě slyšely..Naštvaná jsem zavřela okno,vzteky nemohla usnout,tak o půl 11 znovu otebřela,a už byly jen dozvuky..Ale i tak bylo horko celou noc..včera,jak jsem psala o horku,tak to bylo na té hůře..při druhém věšení,byla první pračka skoro suchá..Tak jsem to za 2 hoďky všechno posbírala..

Jo,nasísla jsem,v čem se vlastně koupou..Bazének nafukovací,uvnitř rozměr tak 1,2x2,5m..vody max5-10cm..2 větší holky v šatech..+2 malé,strkaly se a padaly,u toho řvaly jak na lesy..no zábava jak blázen..Dnes čekám repete..Není to pomlouvání cikánů,ale jen konstatování,vím,mají jinou mentalitu,ale opravdu se chovají,jako kdyby tu nebydlel kromě nich nikdo..přitom je naproti bytovka,kde se to liská ve vyšších patrech..a u mě taky-mám je přímo pod okny..Do toho pes !!!

Hezkou neděli🌼

Bobca
Bobca 15.07.2023, 17:22:56 xxx.xxx.20.192

Taky se připojím k poděkování..Odvedli jste opravdu velký kus práce,trpělivě vylepšovali a řešili naše požadavky👍 Ale to už tu bylo všechno řečeno🌷Sice už kocourka nemám,ale chodím sem za bezva partou lidí..Pomáhá mi to už pár let v mé samotě..Dobíjím si tu "baterky"😇děkuji za samolepku toho mourečka..lípnu si ji tu k počítači,abych ji měla na očích🙂

Bobca
Bobca 15.07.2023, 17:05:27 xxx.xxx.20.192

zase mě to odhlásilo…ale on mi něco aktivoval na počálu synovec…tak asi tím🙂

Bobca
Bobca 15.07.2023, 07:41:42 xxx.xxx.20.192

to víš,že se mi stýská..normálně Barča si lehla před zadní kolo(samože náhoda),ale Zdenka říká “asi ti chce zabránit v odjezdu,viděla,že nosíš věci do auta”🙂Miki vymňoukával,Ferda se lísal kolem noh..Jsem je musela ještě omazlit..Viděla jsem jiné kočky,co kecají nahlas,(Max taky,ale ne tak vehementně-a nahlas)ale Miki to dřív až tak nedělal,až vřeštivým hlasem..Zdenka ho přejmenovala na Ivana,ale to jsem jí zatrhla..Jela si pro briťáka,a on se vyklubal ruský modrý..Je takový “tuhý”..Jó,on je asi 2 měsíce vykastrovaný..jestli proto tak řve?😲

Ještě sem dám tu třešinku..jsem stahovala z foťáku,většinou jsem tam fotila na tablet,abych vám to mohla posílat..🙂tak hezký den..zase bude pařák..☀️

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 15.07.2023, 07:24:46 xxx.xxx.20.192

můj kocour slintal po “kapičce”za krk,ale fakt hodně..hned jsem volala,a že je to normální,ale kdyby dýl,tak přijít..slintal jeden den,ale bylo mi ho strašně líto,jak ho to trápilo🐱😟

Bobca
Bobca 14.07.2023, 10:22:17 xxx.xxx.20.192

ahóój..jsem doma!!😇

Vejce jsem dostala a vyfotila je teď doma ve stínu,aby bylo srovnání..krásně čisťounká,jedla jsem ta zelená i tam(pipinka snášela denně) a neshledala jsem žádnou pachuť..To velké nese asi nějaká starší,jednou měla úplně hrbolaté,podruhé špička praskla,jak jsem na něj jen chytla..má slabou skořápku..ostatní ani né…Dostávají ale drcené sušené skořápky,ty jsem jim doplňovala..Co si pamatuju,když už byla vyjíčka špinavá,tak máma je čistila hadříkem namočeným v octě-učila mě,že se nesmí umývat..ale to byla vyjímka,když bylo třeba blato,ale kukaně byly vyložené slámou..

Sousedka už čekala,dojela jsem akorát na konec její pracovní doby v 5,vyjela jsem ve 3 hodiny-je pořád zúžení,jak spravují starou dálnici,a já musím stejně uhnout přes Příbor tam,a nazpátek ještě i přes Nový Jičín-nemám dálniční..

Tak mi pomohla ještě s jedním synkem vynést věci nahoru a pak jsme sedly ke garáži..😀Dovezla jsem jakési vínko “čokovišeň”,mělo to 14%,jsem napřed myslela,že to bude likér,to má ráda..👌

Niki,to šití budou polstry ještě na venkovní skládací dřevěné židle a na “sofu”do haly..asi metr široké jako křeslo,dřevěné,s opěradlem..Objednaly jsme molitan na netu..a to bude k narozkám koncem srpna..takže na kšeft zatím nic…Doufám,že mě to do podzimka nepřejde a ušiju pak víc..teď v tom horku se nic nechce..ale neusnu na vavřínech😇..tu taburetku by chtěl každý..ta se moc líbila..Jsem byla ráda,však mě dala zabrat😊A ještě si chci pošít sobě tady to “Vladkovo” křeslo a otáčecí židli k počítači..Hezký den☀️

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 13.07.2023, 07:06:46 xxx.xxx.0.1

Ahoj a hezké ráno 🐓

Je zamračeno, večer byla bouřka něco málo poprselo🌧️, ale bouřka byla pěkná, ale asi za humnama.. Včera jsme hlidaly ty holčičky, Laura se chtěla učit háčkovat, tak jsme se s tím morily😇.. Večer jsme šly k nim na navstevu, bylo fakt hezky, ale jak jsme došly dom, tak to zacalo🌩️

Radus, ty si užíváš u vody i doma😊, bezva houpačka.. 

Niki, co slepicky?? Kolik máš vajicek? Ja měla už 6 !! Začly už i mladé snášet malá vajíčka.. To asi z těch kolinek z Makra😀

Lákají mě tu zůstat do neděle, ale už mě to táhne domů.. Petra už čeká, chodí mi větrat pokoj.. Tak uvidím, ale večer asi už kopnu do vrtule😊