Aktuálně: 3 523 inzerátů216 944 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 31.07.2023, 08:22:55 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 31.07.2023, 07:54:24

Evi,co je CACIT??

psala jsem ti SZ,tak nereaguj,už je to pasé…👎

Bobca
Bobca 30.07.2023, 16:54:19 xxx.xxx.20.192

Ona je stejně rozhodnutá,už nic měnit nebude..tak doufejme..Třeba Lawren.cz se mi líbí a je to u nás..mají tam i videa koťátek,jak si hrají..ale už na to kašlu..Jen jsem chtěla nějaký názor jiných lidí…

Bobca
Bobca 30.07.2023, 09:39:26 xxx.xxx.20.192

tak už jsem klidnější..poslala mi odkaz-vybírá už hodně dlouho a je rozhodnutá…Je to tutovka,takže v úterý jedem🐈

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:47:30 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 29.07.2023, 13:31:25

rapoťačko-vaše minividea mi chybí🐈😇

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:34:55 xxx.xxx.20.192

já taky..v noci jsem měla plnou hlavu myšlenek 🤔

Jako-"babo raď."Volala mi spolužačka..že si vybrala kotě Ragdola-5 měsíců..kocourek.kastrovaný,papírový..Jenže-někde na Slovensku,poprosila mě,jestli bych s ní pro něho nezajela..(250km).Někde u Námestova je dědinka,kde je “prý”CHS..ALE!!paní komunikuje výhradně po mejlech….prostě se mi to nelíbí😲😟vybírala nevím kde všude a tady se jí to “zdálo”jako nej..

Vím,že Evka má tyhle kočky,můžeš mi prosím tě napsat,jestli víš o nějaké férové stanici u nás???Na cenu jsem se jí ani neptala,chci to s ní ještě probrat..že mi pošle komunikaci a odkaz..zatím se tak nestalo..Bojím se,aby nenaletěla.."Daskabáty" můžou být i na Slovensku..Záruky prý obrovské,ale já jsem už v tomto opatrná-papír snese všechno☹️..Chtěla už dnes,odložila jsem to na úterý..

Prosím o radu..dík🌺

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:21:13 xxx.xxx.20.192

já hlásím,že jsem již dlóuho přihlášená..nevypadávám👍..a edit stihnu..zapomenuté písmenko,nebo tak něco se zvládnout dá😎a vyhledávat nemusím,mám odkaz v liště záložek,tak jen kliknu a jsem tu😇

..takže za mě-spokojenost..👌💖💐

Bobca
Bobca 29.07.2023, 08:19:15 xxx.xxx.20.192

Betadinu..nebo aspoň vydesinfikovat něčím-prostě vyčistit....Není to od psů,ale od kocourů-soků..chodí za kočkama..a rvou se o ně🐈A přítel ho nechce nechat vykastrovat??zlepšilo by se to,netoulal by se až tak 👍

Bobca
Bobca 29.07.2023, 08:15:20 xxx.xxx.20.192

přesně tak Evi😲..něco podobného bych asi napsala,ale nebudu se rozčilovat-sama to vidíš-a i všichni ostatní😏

Jiřinky si postavily hnízdo nové za rohem..slyším švitoření ,ale nevidím na ně🙂

Včera u nás byl Xindl X a Mig 21 v parku..slyšela jsem je až doma..

Raduš-jinak jsi dobrá,že takhle plaveš,jako daleko…Já maximálně v bazénu,a to musím vidět a dosáhnout na dno…

Jinak žádné novinky-hezkou sobotu🌼

Bobca
Bobca 28.07.2023, 10:45:19 xxx.xxx.20.192

a ještě pelíšky..ten první jsem měla taky od holky po kocourovi,bo v něm nespal-chodil už ven..Spával v něm jen jako kotě,jsem ho tam dávala do předsíňky na noc,abych se vyspala..🙂Jak byl větší,tak už tam nechtěl být..

Pořád ho mám ve vzpomínkách🐈divočáka jednoho..🐱

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 10:33:22 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kalimba z 11.07.2023, 08:48:19

Kalimbo dá..Já se toho bála hodně,ale dostala jsem-už v důchodě 6 týdenního kocourka-vesničana,teda i se záchodkem po dceřiném kocourovi.…do garsonky-ven nechodil🐈Po více zkouškách nejlevnějšího steliva jsem zůstala na "Cat´s Best"(nebo tak nějak).48litrů/asi 17kg ze ZOOhitu za cca 600 a vystačil mi pytel na 7 měsíců..Byla jsem doma,čistila průběžně..Objednávala jsem tam i kapsy a konzervičky..kapsa kolem 6-7kč konzerva už nevímStřídala jsem ale i s jinými..Největší investice bylo vyšší(130cm) škrabadlo,aby viděl z okna..Pelíšek nahoře jsem později vyměnila za větší desku spolstrem-původní byl malý..Na vyžití jsem vytvořila sloup..trubka od koberce-50kč,pruh koberce 70,a lepidlo  90kč..různé prolézačky z krabic,když byl malý,ale nejvyužívanější byl sloup..Ale jsem si vlastně připravila bezespánkové noci,když po něm řádil a obíhal garsonku po nábytku kolem dokola(cca 20m2+ balkon).tam si chodil po zábradlí jak chtěl..

Odbočila jsem🙂Vet mě stál 300kč první “kapička”na odčervení a pak 1200 po 2letech ATB+od bolesti..Takže i když jsem kupovala levné kapsy,granule byly lepší,mlsky levné z Lidlu…Takže  za jídlo asi 500-2 kapsy za den(zkraje jednu na půl) a granule ad libidum(100kč/kilo)..sem tam vařené vajíčko,drobek sýra..Kupovala jsem akorát přepravku-asi 300.

Holky mě tu znají,ale pro vás sem dám fotky pro inspiraci,jak ušetřit..Ta předložka sloužila jako škrabadlo taky..🐱

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 09:14:18 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.07.2023, 12:38:32

tak jak to dopadlo??..nechcete sem dát prosím fotečku??

tenhle teda není “moje peří”..ale hlídala jsem ho 18dní,tak jsem ho tak trochu poznala

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 08:47:01 xxx.xxx.20.192

Niki-haha😊-promiň,ale musím..Ty tvoje začátky diet mě fakt baví👍👌😎..Jako v dobrém slova smyslu…Než pojedeš kolem mekáče v nějakou blbou dobu,co bys měla mít “přerušení”..Vlastně 8/16 by bylo fajn,ale když ráno posnídáš,tak nejíst potom tak dlouho,a nemoci usnout,že ti kručí v tom tvém pupíku?😲To je vražedné…Máš hodně pohybu,dobře spaluješ😇buď radši v pohodě❗..nejsi tlustá-zadel a boky  jen tak neshodíš…

U nás taky často prší..je 18 stupňů,a hned ráno to rubalo do střechy dole na domečku.A vedle na plotě visí od včera úplně nový velký koberec-bílý se vzorama(místo toho bílého“plyšového”-teď už šedého,který asi “šel”🤔),a plný sušák povlečení a prostěradel…a malý sušák dětského..Je mi po tom houbelec,ale kupovat si každé 2-3 měsíce nový,a nechat ho zničit venku,jenom tak??kdo na to má??  O psech psát ani nebudu..Řev z bazénu už ustal,je chladno,jen večer začnou psi kontra obyvatelé..

Jsem hnusná-vím,ale zrovna “neladím do sopránu” 👎jak ???? řídící😀(nevzpomenu si na jméno)..ale když celé odpoledne pod okny štěkají už 2 psi,do toho kvičí štěně…Nechci na ně pořád volat…že jim to nevadí…

Tak hezký zamračený den☁️🌧️

Jo,Evi,to jsi trefila👌..ale u nich se to tak říká,aniž by člověk myslel třeba na škrkavku🙂..Ale Raduš je trošku vypasenější hlísta s velkýma prsama,že Raduš..a ty tě na tom štvou nejvíc,žejo...Včera jsem měla scuka s vnučkou..a říkal mi.."teda babi,tohle bych teda nosit nechtěla"🥰

Bobca
Bobca 27.07.2023, 18:55:35 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 27.07.2023, 16:14:17

.za chvíli jedu na skoro měsíční dovolenou, tak to přidám kolo a plavání…

tohle mě Evi zmátlo…vím,že bys bez motýla nikam daleko nejela🙂

Naši mladí jedou na 3-4 dny na dovču koncem srpna a prý dají mopse do psího hotelu-než by mě oslovili…co už..Mám to k nim 8 km a klidně bych pohlídala…pobyla bych u ostatních v domě….😎🐕

Bobca
Bobca 27.07.2023, 08:17:16 xxx.xxx.20.192

My včera byly s Petrou na kole u její mamy popřát-je Anna..24 měla narozky..Takže opět griotka-že nechci nebyla odpověď..nemusím až tak tohle lepidlo,ale nechtěla jsem jí urazit..Dovezly jsme jí ty záclony,tak byla šťastná,hned že je dnes vypere a pověsí..

Včera bylo u nás dost zima..párkrát i zapršelo,ale dnes už pere slunko,na meteo je 30 venku-teda na čidle a tady 26..

Eliško,tak to bych vám teda 35 neřekla😇ale mě hádali ještě nedávno o dost míň a v telefonu,když řeknu,že mám čas,že jsem v důchodu,tak že prý to není možné,že mám mladý hlas😀

Raduš,ozvala jsem se,bo to řešíme pořád dokola..a jak víš,že třeba ta Růžičková…hrála,byla veselá..Halina kdysi zhubla,nedávno měla pořad o vaření-a teď je jak almara-no a co?…Kdyby je to až tak trápilo,tak s tím něco dělají a nepůjdou do televize..Já jak jsem bydlela s Ukrajincema…Světlana(50let) byla kyprá ženská😀zadel jak "zádveřice"břicho,nohy…a ta se uměla nosit,ta milovala svoje tělo👍Obtažené trika,krátké sukně,kozačky(to já-ještě hubená jsem chodila jak šedá myška)..A v žádném případě by nechtěla hubnout,bo se to líbilo Vasilovi-i jí,a žádné léky nebrala(já je začala až po 60tce..a ty samé berou i hubení lidé..A jsem tlustá posledních pár let..Třeba jednou😇😎☝️

.Tak jsem to myslela,že ne každý chce být hubený..Každý má jiné dispozice..Ať si každý dělá se svým tělem co chce..Ty nebudeš tlustá nikdy,tvoje mamka a tety jsou hubené..Do manželovy rodiny jsou postavou všechny ženské krev a mlíko(100-120kilo) a kluci hubeňouři…Ty se cítíš být tlustá i když přibereš jen 2 kila na břiše..😎Jezdíš s Tomem ven,nutí tě to se sebou něco dělat..to je dobře..👍Mě nenutí vůbec nic.👎 

Evi,užij si dovolenou 👍🙂

Bobca
Bobca 26.07.2023, 08:02:16 xxx.xxx.20.192

taky bych řekla,že je mu smutno..bývá doma sám?chodíte do práce?

Bobca
Bobca 26.07.2023, 07:56:25 xxx.xxx.20.192

Elišáku-smekám..člověk by neřekl,že ta druhá fotka jsou ty samé šaty👍moc vám to sluší,i hlavně ta růžová..V té tmavé jste smutná…Noste veselé barvy..

Niki-u tebe je to marný,je to marný,je to marný🙃tobě by museli zašít tu pusu🤐..ty buď ráda,že máš postavičku,jakou máš,i s těma tvýma náletama na Mekáče,KFCčka atd…dortíky a zákusky v práci😘(jé,není tu dortík-to neva)…Jsi pěkná baba,a víš co se říká? "ženská bez zadele-jak týden bez neděle"😄

Raduš-já nic neříkám..ty to pořád zkresluješ ty informace…Vím,že to myslíš dobře,abych třeba vysadila léky🙂ale já prostě “dožívám”v klidu..Elišákovi je koukám kolem 20,mě o 50víc..ano,řeším(neřeším) váhu posledních 6-7let,co jsem se sesypala a řešila stres jídlem,mám “kůžičku napnutou”..ty řešíš scvrklou😇Já se fakt na stará kolena nehodlám trápit nějakýma dietama..Už nepiju u garáže pivo,vlastně od toho 28.6. jsem měla celkem asi 5 piv u Zdenky na hřišti…Jím pravidelně,sladké jsem neviděla ani nepamatuju-nemusím ho..nějaké prohřešky člověk má..ale je to pořád dokola..Víš,že nejím uzeniny,salámy,maso občas kuřecí(bo jsem ho nakoupila levně)ani ho nějak nemusím…A váha je pořád stejná..Jsem prostě líná se zvednout a jít ven..já to vím..U Zdenky jsem měla hodně pohybu,myslím,že mi opadla mírně “madla lásky”,ale to je asi tak všechno..žaludek zůstal..😕Já rezignuju vždycky,když mi umře spolužák,nebo někdo známý,mladší než já..

V 60ti jsem měla 70kilo,což není při výšce171(vlastně už 167😲)tak špatné..Máma byla malá,a na stáří byla jak kulička😎brala taky spoustu léků(nesvádím to na ně,ale ta antidepresiva můžou mít něco do sebe v kombinaci s těma jinýma)..ale zase jsem se rozepsala o něčem,co nechci řešit..Raduš má talent vždycky něco “podpíchnout”..že Raduš-rýpalko😇😜🙃☝️

a od rána chčije a chčije🌧️a prádlo visí a visí😲

Bobca
Bobca 25.07.2023, 11:58:27 xxx.xxx.20.192

jo,Zbyňku,už to funguje…dík🥰..já je nemohla vůbec rozkliknout,mě posunovat jinak šli(y)??Reni??.Asi tvrdé,ale líbí se mi i měkké i😇

Bobca
Bobca 25.07.2023, 11:55:32 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.07.2023, 11:03:11

Raduš-jako ten páv-ten je o příspěvek výš…v tom vlákně..jen jsem navedla na slepičí vlákno,nevím ale proč zrovna “červencová teplákovka”,ale přišlo mi to vtipné,tak jsem tam vlezla..🙂🐔

a ta Kvitová mi přijde sportovní typ,takže nějaké volány asi by to nebylo ono👎