Aktuálně: 3 711 inzerátů210 563 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 29.05.2023, 06:27:56 xxx.xxx.20.192

Já jsem ale tele😲..Já si vůbec nevšimla,že je kus vlákna přede mnou-na jedničce!! A že je tu i Niki..Koutáka jsem myslela,že je "anonymní"-psal o učení Mourka chytat rybičky...Tak jak to vlastně je-Kouťáku-hm?😉😎

Bobca
Bobca 29.05.2023, 06:18:25 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 28.05.2023, 23:16:19

"ani Punťa to nežere"..☹️by se dalo přirovnat...ale asi to někomu přišlo vhod...

Já od půl 4 nespím.kukla jsem chvíli na telku,a že to zkusím..Nic..nasadila jsem chobota-už jsem na něho tak zvyklá,že bez něj asi už né..se mi normálně zavírá krk,nebo "dýchací ústrojí",když usínám bez něj,tak si ho musím nasadit...Nesleduju "Ulici",ale co Amálka?už s ním spí normálně?i před Peškem??😄..Jsem dostala avízo na díl,kdy si ho nasazovala..A je to už dýl..Jinak u nás už sluníčko..

Včera večer sousedi něco slavili..V 7 hodin na plné pecky ty jejich cikánské písničky..Jsem vypla telku(stejně to nešlo-bilo se to spolu) a jsem se kochala...Fakt super..Se mi líbily..O půl 9 jsem zavřela okno a že si při nich usnu..Pak to začli po částech vypínat-asi hledali konkrétní písničku..Pak jich asi "umlčela" hlídka,bo to bylo slyšet až na městě..Tak jsem usnula🙂

Kdepak máme Niki?..Jsem jí posílala taky odkaz,kde nás najde...Asi měla včera rozlítané...Uvidíme dnes..Co Mourek-jak pokračuje v lovu?😉

Bobca
Bobca 28.05.2023, 09:13:42 xxx.xxx.20.192

Nevím,jestli se to odeslalo(neobjevilo se po odeslání to moje psaní)...musím si zvyknout na jiné postupy..Se mi povedlo se zaregistrovat.."su tak ščastná"😎