Já měla ve zprávě “byla pokousána vlastním kocourem”
Přidám rochnění v účtenkách🐈..zapisovala jsem “účtenkovku” a házela lístky na zem..a jak ukousl narcis..Mohla bych pokračovat…Byl prostě jinak "zlatíčko"🐱omlouvám se za fotky,ale já jak začnu listovat fotkama😇…pořád na něho myslím😊
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.10.2023, 21:59:36
Raduš-jak chceš..🤔😕..ano,vylila jsem už za celkem 31 hodin 11 litrů vody…Ale čtu tvé příspěvky-neboj..A buď ráda,že nejsem nablízku😇Já bych tě naložila násilím a odvezla tě-třeba svázanou..To není normální,co popisuješ,co všechno z tebe jde😈Nevím,čím bych tě uklidňovala❗
Já s tvými postupy léčby prostě nesouhlasím..ano,čtu,divím se,že s tím nic jiného neděláš,jen že trpíš,litáš na záchod a a trápíš se hlady..křeče atd…zkoušíš kombinace léků…jestli ti pomohou..Sakriš,copak všichni doktoři jsou u tebe blbci??Paní,co si zavolala nazveš krávou,i když nevíš,jak to bylo…(neznám tu kauzu,proč neposlala-já volala matce často,ale ona fakt blokovala sanitky..Vzala si lék,než dojela jí bylo líp.).ale volala mi do práce takovým stylem,že jsem musela volat😲
A ty si nezavoláš,kdyby ses měla plazit po zemi bolestí…☹️Nebo Tom..Omdlíváš..co kdyby ses fakt skutálela z těch schodů❓❗
Promiň upřímnost,ale "ocuď-pocuď"..Dělej se sebou něco..Myslím to v dobrém👍😇
teď jsem objevila teprve příspěvky nad sebou…takže už ti tu vypsali spoustu názorů…A i ten obyčejný kocour “kecá”…a pořádně😲..Dožaduje se “něčeho” ,chodí za tebou a ty nevíš,co chce,a on pořád řve a řve😊🐈
Gowe-čekala jsem,až napíšeš ty podmínky,jaké doma máš..Jestli bude venkovní🐈
Zkráceně..určitě chodíte oba do školy..Není pravda,že by rodiče neměli žádnou starost,věř mi..Není to o tom,že by se nenaučilo chodit na záchodek,ale potřebuje pozornost hlavně ve dne,a pokud ji nemá(můj kocour měl i ve dne) a stejně řádil i v noci..
Ale pokud “chytneš divočáka" jak já,nevyspíte se ani jeden..Většina koček-kromě asi šlechtěných plemen-vede noční život..Nevyspíte se do školy,a rodiče do práce..Proto ti radí tady,že když už,tak 2 koťata,že si vyhrají spolu..Ale to,že si budou hrát,neznamená,že nebudou lítat po bytě,shazovat věci,škrábat nábytek..Musíš pořídit škrabadla..Něco se jim znelíbí,a můžou se ti vykadit do postele…..atd..šplhat po záclonách..lítat po nábytku..
Takže-nechceš si vyhlídnout někde v útulku už klidnou kočičku?vykastrovanou..Uvažuj..hm?🐱Myslím to dobře…🐈
Niki-ano podsedák a opěrka na dřevěné jako dvojkřeslo v hale..Má na něm pletený přehoz po babičce😊už jsem jí tam ušila na druhou lavku-u koupelny,v létě,tak aby měla podobné..A k taburetce v obýváku jí potáhnu to křeslo..Líbí se jí i gauč takhle vylepšený,ale do toho asi nepůjdu..Maximálně nějaký “přehozek” na madlo-s kapsami na ovladače a tak..
Dám to sem ještě.ty nemáš moc času se vracet,tak nevím už,jestli jsi to viděla..Tohle jsem jí tam už pošila..To poslední jsou podsedáky na dřevěná křesla venku..😎
Děvčata,já dnes byla pilná,tak se musím pochlubit😊
Byla to ale fuška..Jsem ráda,že to mám za sebou..Ještě potah na “Vladkovo”křeslo,a můžu vyrazit ke Zdence…Nachystaný materiál jakž takž mám,tak se musím do toho pustit😲
Jdu uklidit barák,vytáhnout popelnici a zasednu k telce…Sledovala jsem u šití po očku Let´s dance…
“Taky jsem na psa musela dlouho čekat, až do dvanácti.”
😄🤣
A jak jsi kočky drezúrovala?
Jinak si ale myslím, že 10 let je málo (já si představila, že slečnu či klučíka za chvilku čeká puberta a třeba pak už o zvíře nebude mít zájem; proto jsem psala o rodičích); já měla v 10 letech křečka a byla jsem ráda, že jej mám. Starala jsem se dobře, ani jsem jej necvičila😄, a když umřel, tak mi byl povolen “chov” kanárků. Chalupové kočky jsme měli tak cca od mých 13 let. A dokonce si matně vybavuji, že když můj první tehdejší kocour nepřišel (toulal se asi 3 týdny), tak jsem se asi poprvé mírně opila (pivem)🤫 a probrečela xy nocí.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 14.10.2023, 08:46:59
ok.chápu..a děkuji za vysvětlení😊..Jen mi prostě nejde do hlavy to množství vody..Dopol jsem to měla zaplé 3 hodiny,a zase 9000ml..Takže na to pořád myslím..a ráno jsem větrala,i když byla “velmi vysoká vlhkost” na liště…asi půl hodiny..Poslouchám z různých stran různé rady,ohledně toho větrání…a pak nevím,co si mám vybrat..
Našla jsem byt,jenže 14000 i s poplatky-levnější tu neseženete...4patro bez výtahu…na důchod si nestěžuju,ale to už bych si nemohla dovolit nic..šetřím na všechno..pojistku auta,na technickou,benzín…pneu za chvíli…A zatím se bez auta nechci obejít….
já vozila kočku v kočárku na panenky,oblékala jsem jí miminkovskou košilku.tenkrát na šňůrky na rameni🐈..Učila skákat přes spojené ruce-"okénko"-skok od sebe)..a na povel “hop”skákali..
Já bych ti doporučila napřed kočičku..S pejskem musíš chodit ven,i když se ti nechce..A věř,že se ti nebude chtít🤔..Jsi ještě hodně mlaďoučká a já osobně bych začla kočičkou..
jsem ze staré školy…co je bankovní identita??Já se přihlašuju v bankovnictví heslem,potvrzuju smskou,co mě pošlou a nikdo po mě nikdy identitiu nechtěl..?? jsem u KB 31 let..bankovnictví mám v počítači doma..
Raduš-a zkoušela jsi sem tam i jiný obchod??myslím na oblečení a záclony-tu bych bez “ošahání” teda nekoupila..V Pepcu nakupuju gaťky za 30,-sedí bezva..a myslím,že by ses tam oblékla za pár šupů celá😊
Počasí fakt krásné..Včera jsme u Petry zlikvidovaly už na zahrádce rajčata a okurky..z těch nic nebylo,prodal nám na trhu místo salátovek nakladačky..a navíc strašně pichlavé..Bylo jich asi 6 za celou “sezónu”..Meduňka,jak jsem ji kdysi ostřihala,je nádherná..i máta..Kdyby se mi chtělo dělat sirup..jak se mi nechce..😎
Jinak hlásím,že už mám “vysáto”přes 7 litrů-za 4 dny-po chvilkách..Včera jak jsme byly venku,jsem zapomněla,a běželo to skoro 5 hodin..a bylo tam 1,2litru😲..Nasměrovala jsem to k otevřené skříni…
A včil mudrujte..Já mám okno vlastně v rohu(vyfotím,jak půjdu ven),kam slunko vůbec nejde..Do druhého jde ráno,ale to jsem neotvírala zkrz jiřičky,aby mi sem nevletěly..Takže celé léto otevřené-i v noci…Nemohlo mi to sem teda “naletět”?..kde by se tu vzalo tolik vody??To těma tabletama nebo tím malým harapákem,bych to nikdy nezlikvidovala..Zatím netopím.ten přístroj vyfukuje vlažný vzduch..mám tu 23 !! to jsem neměla ani v zimě,když jsem topila😊
Přidám se s pejskem..Brácha si pořídil asi v 1991 Akita inu-psa..Jela jsem s ním pro něj někam k Letohradu.už si nepamatuju..Byli jsme i uvnitř..Podmínky měli fakt super..Jeden pokoj v bytě byl vyčleněný jen pro fenku se štěňaty..Všude čisto…Zkrátím to..Ze štěněte vyrostl krásný pesan,za asi 2 roky tamtéž koupil mámě fenku,že je pak “dá dohromady”..jenže..Aranka měla padoucnici..Zůstávala stát na místě a začla se třepat..Všechny dveře v chodbě byly rozkousané,když byla třeba bouřka..Musela brát léky..Takže bylo taky po plánech😟..V 11 letech oslepla,naříkala jak malé děcko,když se zasekla někde v rohu..Tak jsme ji museli dát uspat..Aron se dožil 12 let..Byl nádherně zbarvený-rezavou s bílou..Teď má brácha zase Akina,ale ten si kousával ocas,když byl menší-točíval se dokola,když někdo šel kolem plotu-museli mu kousek amputovat,bo si ho úplně překousl..Nevím,jestli to dělá dál.Na mě je celkem alergický..Chtěla jsem ho pohladit jak Rona a on mě ťafl za zápěstí,nestiskl moc,ale bolelo to dost dlouho a teď na mě šťěká,když dojdu..🐕
Kometko-všechno nejlepší k svátku🌼🌻💐-dort tam není😊
Tak se vrátím k tomu kotli..vidím,že jsem skončila kdesi na minulé stránce s vysvětlením mého bytu..ale to neva..
Raduš-je kotel a “kotel”..Nevím,jestli kdy viděl servisáka(asi jo)..Kdybys zažila ty zvuky předloni-jsme málem utíkaly s optičkou(je to u ní vzadu ve “vyšetřovně”)..přišla,že co to dělá..mám přímo nad ním postel😇..rachotil,bouchal..já to šumnění tady mám pořád taky.i když se pořád odvzdušňuje.😲a když se to veme kolem a kolem,bytná chodí "kolem"v ulici často..Nemá to tak daleko i z domu..Já,jako nájemník bych se do toho neměla plést..Měla by dopustit i vodu…Budu trvat na tom,že teda se budu dívat,kde se to napojuje,a budu ji dopouštět potom já..Radiátor na chodbě topí,i když je zavřený nafest..2 metry od něj jsou otevřené dveře do ulice..Zapsala jsem stav plynoměru-jen tak..stejně zbytečné..Já netopím ještě,mám to na dvojce,abych nepřerušovala oběh-ale topení je studené..Vedle soused je nemocný,tak psal,jak je to s topením,tak mi bytná napsala ať to zapnu..přes víkend se má ochladit-prý..
A navíc..já nemám zkušenosti s plynovým kotlem,já jen,když jsem zapalovala ty vafky sirkou a vždycky to bouchlo,tak mám z plynu respekt..👌
Jo,brzo-ber to tak,že je to starý barák..nejde nám tu vůbec slunko,ani naproti sousedům..Měla jsem tu i 19 stupňů už(mě to neva,ale když jsem slyšela,jak chrchle naproti..) a to spatifilum si teda koupím🌻
já mám byt (pokoj) 5,10 x 5,40..z toho “uřízlý” roh-1,50 x 2,20 koupelnu….Takže ve zbytku kuchyň,ložnici,obývák😊..Kdysi na baráku jsem měla 85 kvítek..na oknech,schodišti…všude..Lopatkovec znám…Ale tady jsem zatím neuvažovala o žádném kvítku..V Kapucínské mi odešly zkrz plynové kamna-"vafky",na Topolové zkrz kocoura jsem nemohla mít..
tak suma sumárum za 2 dny celkem 3,6 litru..Dnes mám za úkol jít nahodit kotel..Tak až si přečtete ve zprávách,že něco lítalo nad Uničovem-tak to byl náš barák😲
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.10.2023, 15:09:56
zapisuju si,jak dlouho to mám zaplé..takže by mi to měla odečíst..Tady se na vyúčtování nehraje..Prý to “vždycky nějak vyjde”..přeplatek se nedovíme…až teď,když jí zvýšili zálohu,se to bude zapisovat v každém bytě..No coment..