haló,haló....budíček😇....vstávat a cvičit 🙂..u mě nic nového,jdu vyhrabat schované šití(jsem uklidila,než jsem odjížděla,ať tu nemám binec) a jdu pokračovat tedy....papa
Přidávám lesní bar u Baldovce..
haló,haló....budíček😇....vstávat a cvičit 🙂..u mě nic nového,jdu vyhrabat schované šití(jsem uklidila,než jsem odjížděla,ať tu nemám binec) a jdu pokračovat tedy....papa
Přidávám lesní bar u Baldovce..
Sto:Nedalo by se udělat možnost odstranění příspěvku do chvíle než přibyde další reakce?
a k čemu to bude dobré?? můžete vysvětlit?dík?
Hezkou neděli všem🌺🌻
Vidím,že nic nevidím😎.(spíš nikoho)..nikdo tu nebyl? 🙂..všichni pracují,nebo co?Já přijela včera až ...Dnes už peru,mám tu binec,jak jsem ještě nevybalila úplně všechny drobnosti..Je nádherně..Včera sprchlo na akci-ale až navečer..bylo to záchytné místo na výšlapu..
Jinak nic nového..☀️
Canka:Ahoj holky,
Dnešek utekl jako voda....z práce jsem se těšila domů za čivavkou...celý zbytek dne jsem strávila s ní,abych si jí fakt užila po takový sobě...šli jsme spolu do města na oběd,pak na dlouhou procházku,byla se mnou u zvířátek..s Bertíkem spolu lítali jak praštěný a pak oba odpadli
Zítra jedeme s kamarádkou na Burger festival a pak jedeme na jeden den na vodu,tak se zítra neozvu.Jedeme na Berounku a sejdeme se pak v kempu,kde nás bude parta asi 50 lidí,takže to bude veselý a hravýTakže to vidím tak,že celou neděli se budu léčit z kocovinyBudeme tam spát ve stanu a to už si ani nepamatuju,kdy jsem spala..možná když jsem byla ještě mladá holkaA pak slibuju,že už fakt nebudu pítJá se teda budu snažit i tady pít nějak střídmě,protože ty opilcova rána úplně nedávám
ahojky..už su tu🌻
Niki-nevím,jestli znáš od "Rybiček48" písničku-napíšu ti kousek..
"slibuju že nebudu pít,včera to bylo naposled,slibuju,že nebudu pít-to přísahám..
už jenom na svatbách a nebo promocích,přes den ne,jenom po nocích
Na oslavách,nebo večírcích,přes den ne,jenom po nocích....
slibuju,že nebudu pít,to přísahám"..ta přísaha v refrénu několikrát😎Pusť si ji celou..
Takže nepřísahej,a občas si klidně dej..nemusíš to přehánět,jako v tom klipu(je k tomu i klip),ale to k tomu životu taky patří,když je dobrá parta..Já to předevčírem hrála na terase v jednom "kempu",a děcka od 11 a výš to zpívaly skoro sborově...I od "Šworu" "síla starejch vín"...Nedvědy,Novákoviny,Olympiky..přes "báječnou ženskou" od Tučného..I nějaké lidové,u kteých i tančili...🙂
Bylo super..Počasí vyšlo,jen ten večer pršelo,ale to jsme byli na té terase..Klidně bych tam vydržela dýl..Nádherný areál asi pro 1000 lidí..Když jsme včera odjížděli,tak zrovna najížděli noví..Za nás tam bylo asi 250 děcek..různé soutěže,za hudby "pevnosti bojárd"..🙂..lanová-a dost obtížná dráha..stěny na lezení-různé obtížnosti..
Dík klukům tady,jak spravili to vkládání fotek a náhled!!👏👍Dnse jedu ještě na nějakou pracovní akci...ani nevím jakou...jsem zvědavá..Přijedu asi večer "hotová"..papa zítra
Niki,dá se tam vložit 5 fotek,když dáš "přidat další fotografii"..Možná máš i jiné rozlišení..mě se tam vkládají celkem v pohodě,akorát jen postrádám náhled,než to pošlu,bo nevím,co jsem zaklikla třeba 2x..ale nějak to není až tak důležité pro mě🙂
Fotky se moc povedly👍..Má to něco do sebe to sluníčko ...☀️.Dnes jsem otevřela okno po 6 hodině-a-normálně halogen,jak mě to zase oslnilo,jak je nízko-jsem málem oslepla..😎
Balím se..jedu na 3 dny-do pátku- do pryč,a nevím,jestli budu stíhat něco psát..spíš né🙂uvidím...Budem chodit(což já potřebuju)-ale přehánět to nebudu..😉
Tak se tu mějte pápá,lálá,tinky-linky ☀️🌺
zbynek:Funguje to i na PC a všech zařízeních. Koukněte na tento obrázek s vysvětlivkou:
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
jaja..už jsem to objevila náhodou,ještě než jsem se sem dostala😇..To pude👍.Něco po něčem..A dík za návod🙂🌻
Tak jsem si hrála s uložením fotky na profilu,až mi zmizel čtvereček s ikonkou😢
Prosím o radu..nejsem blbá,už jsem tam měla v rožku malinký kousek,dala jsem změnit...a bylo to fuč☹️
Prosím,mohli byste mi tam vložit tuhle fotku??dík moc🙂zvířátko nemám,tak aspoň něco,co by inspirovalo....Děkuji móóóc🌺
lesnizinka:A ty si hraješ s fotkama furt, takže nechápu, jak to, že už taky nemáš dávno profilovku, ha?!?
Jinak ne, že bych se nudila, vysmejčila jsem od rána celý barák a čekám na pána, co přijde omrknout okna...co s nima. Tom se balí zase dopryč a doufám, že nepřijede o půlnoci jak včera...to už jsem byla rozpálená do ruda. Když jsem ale viděla jak vypadá, že vyčerpáním nemohl mluvit ani chodit, raděj jsem byla zticha
A to mi připomnělo (ježíš, fakt nechci pořád prudit ) ale ti smajlíci naskakovali na výběr hezky velcí, teď se smrsknuli a já slepejš, mám sice psaní zvětšené na 150%, abych nemusela používat brýle, ale smajlové se najednou nezvětšují
Raduš,fotek mám mraky,ale nevím,jakou... musím se tím probrat..Nechci Maxíka,když už ho nemám..
Smajlíci mi nevadí menší,bo mám větší obrazovku jak ty na noťasu...a navíc oči jako rys..to je asi liška,ale neva..🙂
Kouťáku,dík za fotečky..to je dobře,že si užíváte..Ty zuby vám nezávidím..mě budou asi čekat pak už jen ty klapačky,až se mi "rozpadne"ten můj most
Už se včera nastěhovali noví sousedé.🌻
Zatím ahoj..Nikča asi včera usnula ve vaně😊☀️
Raduš,ty už máš fotku Viktorka...hezký 🌻já nevím,co bych si sem dala..Maxíka už nemám..
tak jsem to zatrhla"trvale"..tak jsem zvědavá😇
Niki...užívej si,dokud to jde,,Jsi fakt kočka.bez nějakého lichocení....Holka krev a mlíko😇Už jsme to tu probíraly-že ženská bez zadele-jak týden bez neděle🙂..Já si přes prsa nevidím na břich..a když jdu kolem výlohy,tak se děsím,jestli jsem to já😎..co už🌺
Vím,Raduš je jak spuchlá nit a připadá si stejně strašně tlustá...žejo?A ta kocovina se dá sem tam přežít😇
houby hvězda !👎"mastňačka" to bude😊..Skauti ani trempi nechodili nikdy potrhaní !.Maximálně zalátaní,když se něco potrhalo...("otrhanci" jsou v módě posledních pár let) A Niki schválně potrhala nové kraťasy..Ale možná nebude jediná..A co se týče flanelek..Nejsou,bo začala jejich móda-vzor prezident!!to nevíš?U nás je jich vidět dost..🙂
Jani-fíkovnice..se mi stalo,když jsem klikla na "palec",když sem přijdu a čtu napřed(jsem přihlášená natrvalo)..Tak se mi to odhlásí..Musím se znovu přihlásit..Teď už to vím..Poprvé jsem nevěděla,na co jsem klikla,že jsem se odhlásila,teď už to vím,ale nevím proč..Není to až nějaký problém kliknout na přihlášení znova..
U nás už svítí sluníčko☀️,ale fučí...Prádlo u sousedů-asi třikrát zmoklé aspoň dnes uschne..Včera měli oslavy..Hlásili mi na ulici..Líbí se mi cikánská hudba,jsem jim ji posledně pochválila(ale to bylo tak 3 hodiny-na "plný kule"),tak jsem si ji tentokrát užila od 4 až do čtvrt na 11..NEPŘETRŽITĚ..😊Seděla jsem vedle u garáže do půl 9,párala a poslouchala..Byl slyšet krásný zpěv..Já-tyjo,ti teda jedou👍Houbelec😊,Do doby,kdy vypli v půl písničcePak zpívali chvíli i oni,ale to nemělo ty grády...Máme tu malinko "odlišné názory" ohledně každodenního řezání dřeva na cirkule a několikahodinového štěkání psa,zavřeného v ohrádce No a v poslední době i troubení na klakson a pískání na píšťalku-dětský křik nepočítám..Teď je ticho-dospávají...I Jiřinky..asi sedí na vajíčkách,slyším je brzo ráno,ale toho štěbetání tolik není..
Tak hezkou neděli všem🌻
ano,i tak to jde...🙂
jsem hodila jednu stejnou do koše,a ona se mi tam stejně ukázala...co už🙂
ahoj holky🌺
já když si kliknu v "záložkách" na "chozvířat,cz",pak na sekci "kočky",pak napravo na "třetí víčko"..a jsem hned na konci vlákna..Naroluju si zpět jen těch pár příspěvků,co jsem nečetla...úplně v pohodě👍nic nemusím hledat..i můžu editovat..to jsem zkraje taky postrádala🙂teď mám vše v poho🌻
Jdu pracovat,včera byl u nás v sekáči "vše za 40.-"..tak jsem ještě potřebovala nějaké světlé rifle..A už jsem šla hlavně i po velikosti..a tvrdším materiálu...ty pružné nejsou až tak...a blbě se šijí..
Jen na ukázku-jsem si pošila úplně oloupaný hnusný obal na tablet...Tam to pružné a jemné bylo na místě..Jen toho času..mám jaksi pořád rozlítané🙂
Raduš,jsi borka👍..to šiješ na ten fesťák?.nebo kam?takové plachty🙂Nezávidím..Já měla kdysi vychytávku,že jsem šila přes jemný papír cosi takového klouzavého,ale v tak velké ploše by se to asi blbě šilo..A silonovou nití..bavlněná se zdrhovala..Koženka se dobře šije přes papír-dole i nahoře a pak se jenom vytrhne...
Hoď sem foto pak-pro představu..🙂...Já dnes taky budu pokračovat-vymyslela jsem si složitou "mozaiku" na ten taburet..taky mi to nějak nejde,asi to přehodnotímSkočím do lékárny-včera mi nepřišel jeden E-recept,a jdu na to..papa🌹hezký den
Pamatuju měření,ale nepamatuju,jak se to propočítávalo...ale praxe nás naučila časem "odhadnout" jateční váhu prasete,když se vybírali na jatka..
ano,Jiřičky...fotky jsou z loňska...Myslím,že se letos vrátily ty samé,bo se mě ta jedna vůbec nebála,když jsem ji přes okno vítala a ťukala na ni...
assil:Jj, už se mi ukazuje červený očkoa počet nových příspěvků pod názvem, tak je to už OK, asi to trvalo než se to načetlo, protože fakt ráno nic.
Už jsem taky zjistila,jak najdu "čerstvé" příspěvky a kde...Nemám nikde žádné "očko"(to máte asi na mobilech-já mám klasický "počál")To mi chybělo..děkuji🌹👍🙂
Přidám se....Kdysi jsme chovali v kolchoze "Přeštická" prasátka...obecně "mastná"-protože měla hodně sádla🙂...Pak se přešlo na "Landrasáky",což je plemeno masné..tudíž má velký obsah masa a málo sádla..Krásní dlouháni..Oproti těm druhým "kuličkám"..
Ale je to už 50 let...to už se dnes tohle přirovnání nepoužívá...asi tak se to dá i pojmout ten rozdíl.🙂