Aktuálně: 3 523 inzerátů216 948 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 10.12.2024, 09:37:44 xxx.xxx.20.192

Niki..to je jak přes kopírák každý rok🙄..Loni určitě..!🤔🤭..Nadopuj se C-čkem 1000..a ráno 5dní ACC…je to jen doporučení,které mě pomáhá..A mezitím Ibalginy..Na kašel Erdomed,ale ten je myslím na předpis..Je dobrý..Ještě písni pak,jak jsi na tom,než odletíš!!!Držím pěsti..u nás je zamračeno,na obloze od rána divný mrak..foceno v intervalech od 8 hodin po půl 10…A páteční sněžení…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 10.12.2024, 09:22:02 xxx.xxx.20.192
Dafi:

škoda,že si to nemůžu ofotit a pověsit v práci🙂🙂

šlo by to..uložit na plochu,stáhnout na flešku a na kopírce vám to zvětší..stačila by A4,větší formát by asi byl zrnitý..dát někde,kde to budou vidět..S tím zbožím mimo,mě lidi taky vytáčí,když jdu kolem regálu a vidím,co jste popisovala…Cikánské děcko sedí na vozíku,jí HERMELÍN-který já si nekoupím,zkrz cenu..pak celou tlupu vidím u samoobslužky..je mi blbé přijít za něma,jestli markují i ten snězený sýr…

Bobca
Bobca 10.12.2024, 09:11:00 xxx.xxx.20.192
Horsana:

Nie, nie je 🙄😢

Mozno keby ze ma 20 rokov, ale ma s biedou 4.

a co tak Flek?  když je flekatý?..Flíček mi přijde spíš na psa..to jen tak..Nebo “Blek”.."Monty"..Mě se moc líbí “Pilgrín” ze zaříkávače koní..Nevím ale,co to znamená🤭

….. tak budete volat na koně "Gusto,ty k..atd..🙂..čekám,co nakonec vyberete..😇

Bobca
Bobca 09.12.2024, 19:36:04 xxx.xxx.20.192
Dafi:

grrrrrr-kdybych tě neměla tak ráda!!!!,tak tě snad kopnu🙂

a né,já bych Tě tam strčila na den místo mě-ty seš na rozdíl ode mě taková rázná žena-ty by ses s něma nepárala🙂🙂

takže u cenovek to máme napsaný-ano je to tam,

ne nemůžete si jít 2-3-4krát

ne nemůžu za to že toho není víc…

ne nemůžu za to,že nejsou letáky….,

a jasně,je to horší jak za komunistů,a ano vím kam máme jít a co jsme….

Moje dcera dělala moře let v malém obchůdku na dědině..Taky to tak měla .Ty samé otázky..Byla oblíbená,lidi si tam chodili i pokecat…Děcka ji milovaly..Ale vrchol byl už ke konci,pak už si našla jinou práci..Příklad-na dveřích bylo napsané “zítra otevřeno od 10 hodin”….každá,slovy KAŽDÁ babka,co vešla říká.."Jani,ty máš zítra až od 10?"…To jsou ty 100x nic,co umořilo osla…A byla tam prakticky non-stop,soboty neděle za “hovno hrušek” a něco myslím i na ruku..nechtěla se o tom bavit,jsem jí nadávala,že jí to nepůjde do důchodu…Navíc se tam nalívaly panáky,a ona je na to alergická..na opilce..stojí tam kecají…vyhodit je nemůžete...

Bobca
Bobca 09.12.2024, 19:23:52 xxx.xxx.20.192

ano,přesně-proto krabice s nějakým “bordelem” na skříni,atd…..já mám ale 3 v jednom…né 3+1😄..ale jo,dovedu si to představit..já se stěhovala do pořád menšího a menšího,tak jsem musela třídit vždycky..Přáslavice měli inzerát 25 m2,neviděla jsem ho naživo,jen na fotce..a nakonec se z toho vyklubalo 20m2..i s chodbičkou a koupelnou(1,3x1,3m) se záchodem!!..plivátko..Sprcha 80cm,voda skoro netekla..a když tak,teplá-i ze studeného kohoutku.…do 3 patra..Byla jsem tam 4 měsíce..to zrovna začal lockdown,všude zavřeno…

Bobca
Bobca 09.12.2024, 10:14:55 xxx.xxx.20.192
Verun:

co jinýho…to jste družstevníci?

https://www.youtube.com/watch?v=qVHX8bu3HmY

pustím později..uklízím,dělám si diskošku a odbíhám sem průběžně😊To byste neřekly,co práce dát dohromady byt 3 v1..25m2 i s koupelnou..když nechcete nic vyhodit,a nemáte to kam dát😇

Bobca
Bobca 09.12.2024, 10:11:07 xxx.xxx.20.192

Po poledni jdeme na osmiměsíční kontrolu. Ordinace je vzdálená něco přes kilometr a nám rupla duše u kočárku. Bude to holt procházka se závažím. Cca devítikilovým závažím. Jestli se nebudu ozývat, budete vědět, co mě skolilo.

dát na záda do nějakého závěsu??ne jako na okna,ale jak jsou taková ta nosítka-šátky a tak?..už to bude ale asi macek..bude to mít jako dobrodružství.."indiánská babička"🤭

Bobca
Bobca 09.12.2024, 10:06:28 xxx.xxx.20.192

aháá,to nejsou 2 vrcholky,ale uprostřed ta bílá “budova”,a kolem les..už to vidím👍

Bobca
Bobca 09.12.2024, 10:03:54 xxx.xxx.20.192
Ivus:

Na té páté v pozadí je Lysá hora 😀 Ono to na té fotce skoro není vidět, tak jste dobrá, že jste si všimla 👍

Miluju takové fotky🤗..přírodu a tak..Byla jsem na hodně místech,tak mě to zajímá..Měli jsme třídní staz na Starých Hamrech a někteří šli na Lysou,já bych to nedala,já zůstala v základním táboře..Zmátly mě ty 2 vrcholky..Lysou vím,jak vypadá,ale to mi zrovna nepřišlo…Asi ji vidím z Palkovic z jiného úhlu..Já jsem z Uničova,ale jezdím do těch krajin často za kámoškou..Zdenka tam chodí několikrát za rok,dokonce i na Silvestra chodí s partou..metr sněhu,ale dali to..Ona je dobrá tůristka🤭

Bobca
Bobca 09.12.2024, 09:56:58 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Myslíte bělouše? No ten teď, když jsme venku, očuchává cizí malé holčičky, protože ty jeho mu odjely na dovču. Nejvíc legrace je vždycky na dovče, ale ta letos nebyla kvůli mým zákrokům…popřemýšlím, nic mě hned nenapadá.. foto z Klatov vloni

Edit: Jo táá, no mimi já nemám….a bylo mi to divný 😄

Obrázek

jojo🥰..mimi,ona mu říká zvíře🤭…jsem starší dáma a pletou se mi ta jména tady…ale neva,aspoň jste sem dala vašeho pesánka…klidně můžete i víc..fotek není nikdy dost🤗

Bobca
Bobca 09.12.2024, 09:31:44 xxx.xxx.20.192

nebo jsem si to spletla s Varaxi?…je to podobná přezdívka🤭

Bobca
Bobca 09.12.2024, 09:29:03 xxx.xxx.20.192
Vahine:

No taky to mám už od mládí. Ascorutin už baštím teď nyní skoro týden. Je to po kůře většinou lepší, až na vyjimky. Psala jsem to, protože mě to zrovna zase trochu pozlobilo v neděli před spaním.

Vahine-a co “mládě”?😇někde jsem tu četla,že už je to s ním veselejší?..Nemáte nějakou veselou příhodu?..Potěšila by mě…🥰

Bobca
Bobca 09.12.2024, 08:47:29 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

Je to velmi veselé, když už to máte za sebou. A pro nás zvlášť….vlastně jsme hodně šťastné, nejšťastnější.

to mě pobavilo🥰..ale já byla svým způsobem šťastná,když pominu tu psychiku..tu neupřímnost v rodině-tutlání všeho..nemluvení ! o ničem..žít v rodině s o generaci staršími příbuznými..a že jich bylo🤔..Já žila pro ty děti….A ještě doplním-všichni 4 sportovali,takže každý týden dresy-v rukách,bo barvily jak svíčka….Bundy,povlečení…Můj chlap používal s oblibou“rčení”-na ženské nesmí uschnout pot..a “vytáhnout ruce ze dřezu jen v případě,že dovezou uhlí”..to jsme taky skládaly samy s tchýní-i dřevo do sklepa..…ale dost!.jsem se zase rozjela🤭..Ale aerobic 2x týdně jsem si nenechala vzít-i na spartakiádě jsem byla-s kecama,ale byla🤗 

Bobca
Bobca 09.12.2024, 08:19:32 xxx.xxx.20.192
Ivus:

Foxteroři byli dneska venku se sousedovic skoro-čivavou. Takže klasika, foxteroři lítali po lese a skoročivava šla se mnou, abych se sama na cestě nebála.

Čivava je chytrá, už se naučila, že my chodíme na procházky pořád, tak skoro každé ráno přijde k nám a čeká a čeká… dokud nevyrazíme.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

nádhera!!..jak si to pejskové užívají….na té páté v pozadí-vidím Trosky??hm?je to sice malé,ale připomíná mi to..Xerxová má Ještěd,a vy?dík za odpověď.🙏

Bobca
Bobca 09.12.2024, 08:12:47 xxx.xxx.20.192

Pamatuju si zamlada jsem měla taky často ten problém,ale to ještě covid nebyl..Myslím jsem na to dostala Ascorutin..ale nepamatuju si spouštěč..Možná tlak..Já měla věčně 90/60..černo před očima,když jsem stoupla od zavazování si tkaniček.🙂nebo rychle z postele..

Bobca
Bobca 09.12.2024, 08:06:51 xxx.xxx.20.192

a u opičky “já se vznáším,já si létám”🙂..fakt bezva obrázky…

Bobca
Bobca 08.12.2024, 20:08:56 xxx.xxx.20.192
megi:

16 x 7=ještě víc 🤣

😊já psala prve 102,že jsem počítala kdysi,a nakonec to mělo být 112🤣

Bobca
Bobca 08.12.2024, 20:01:27 xxx.xxx.20.192

trochu upřesním…Já kupovala chlapovi vždy po 5 párech stejné ponožky…kdysi jsem i štupovala,ale bych se mohla…Jenže..a v tom je ten problém,jsem asi sem tam vyprala ponožku s jinou barvou..Já měla za týden pračku bílého,modrého,černého,červeného…takže když jsem kupovala šedé ponožky a jedna se dostala do červeného prádla,nedopatřením-tenkrát nebyly ty papírky jak dnes…což je úžasná věc!!!může se prát kdeco s kdečím…Takže některá ponožka měla nádech do růžova,nebo modra…Nás bylo fakt moc,tak jsem se snažila prát je spolu…ale stalo se..Vemte si,že za týden-4 chlapi x 7= 28 trenek..4 holky x 7= 28 kalhotek..ponožky jsem psala 16 x 7=ještě víc..…trika a ostatní nelze spočítat,ale aspoň podle barev to vyšlo vždycky na pračku..Rifle a džísky se praly v sobotu v rukách ve vaně..plus mínus 6 riflí a 4 džísky ob týden-rifle skoro každý týden,a nebyly jen 1 od každého…ale odbočila jsem ve veselém okýnku..to jsem nechtěla…