Ahoj holky🌷.. Mame nove smajliky, nebo to mám já tady na tabletu? Už jsem našla i otaznik.. Radus, vykladej mi úplňku.. Ja nespala do pul 2,ani s chobotem semi nezadarilo, tak že se jdu napít.. A teď na mě to kolo od vozu cucelo primo do okna_spim hlavou proti… Ten teda byl😎.. Vstávám po 6,abych pipinam otevrela a dala jim.. a pak si ještě chvilku sednu k telce s kafem.. Vcera jsem do vecera sedela venku a strihala ctverecky, a dnes jsem usila ten polstr na lavecku u koupelny. Mám z neho radost…
Vedle je skolka.. Zlatí cikani vedle naseho baraku😇sice tam je toi skoro cely den, tady naštěstí jen od pul 10 do obeda a teď od 15,než si deti vyzvednou rodiče..
Tak to jsem nezažila. Ryk, hrdelní řvoucí jekot, do toho brek, většinou jeden kluk.. Jen tak jsem ucitelce, že ji obdivuji za její trpělivost.. Ona, ze to ani tak nevnima, že má doma 4 deti.. Budiz, ale tohle se preci nedá až tak tolerovat bez nějaké reakce.. Aby jedno dominantní dítě mezi 12 detmi, litalo, rvalo po nich, i očividně používalo hlasky a zvuky z filmů.. Učitelka absolutne nereagovala, nechala je vyloženě si dělat co chtějí, nevysvetlila tem agresorum, ani plakankovi, když křičel o pomoc… Neda se to nějak popsat, ale nemyslím si, že by se tohle chování ve školce mělo tolerovat.. Nemyslím okrikovat, ale usmernovat.. Nenechat toho kluka neustále brečet, zeptala bych se ho, vysvetlila,proč třeba teď tu hračku nemůže mit, nebo nejak jinak.. Ne jen mezi nima být a nechat je dělat co chtějí.. 4 až 5 lete deti.. Teď na ni kluk volá asi 10krat ,ona se bavi s jednou maminkou.. Už jsem chtěla zavolat, jestli mu nemůže odpovědět.. Obrnila jsem se.. Ještě že po obědě dodržují klid..