Aktuálně: 3 719 inzerátů210 612 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 20.07.2023, 08:03:29 xxx.xxx.20.192

pokračování…Tahle je měkká,nevyztužená,ale s podšívkou..Jaruš chtěla jen tak,do obchodu něco..Ale včera jsem u garáže párala,co jsem dostala ještě před dovčou..a vytřídila jsem tvrdé a měkké rifloviny-ty použiju pak na potahy-Zdenka chce ještě křeslo..a ty tvrdé na ty polstry..jak doveze molitan,musím se do toho pustit..29.8. má narozky,pojedu tam,tak bych to chtěla mít hotové..

Ty malé chtěla ta kámoška na mobil a tak,když jdou na výšlap..

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 20.07.2023, 07:58:17 xxx.xxx.20.192

Já dnes taky moc nenaspala,o půlnoci mě vzbudila bouřka a bubnování dole na střechu,tak jsem zavírala okno,abych si sem nepouštěla vlhko…Večer se mi sice chtělo už v 9 hodin spát,ale vedle “zlatíčka”vás prostě nenechají..A holt do 10 můžou,tak jsem o třičtvrtě,když začal opět pes,chtěla na ně zavolat,ale kdych vylazla z pelechu,tak bych se probrala úplně,tak jsem to vydržela..Zkoušela jsem taky bez ponožek😇..ale ne a ne usnout.🙄.Tak jsem si je musela obut a pak teprve usnula😔

Jinak už leze sluníčko,ráno bylo ještě pod mrakem..Nevím,kolik napršelo,kaluže tu nebývají🙂..A prádlo visí a visí😊..koberce,běhouny,ložní…ale začíná foukat,tak to zas uschne…Zmokne-uschne😎

Reni a Kouťáku..je fajn,že jste se konečně potkali…a měli si o čem povídat👍

Našla jsem u Zdenky starý plecháček po její mámě,tak jsem ho dostala..a piju z něho kafe..Ještě jsem tam ušila nějaké drobnosti,tak jsem to blikla..Musím na 2x,bo sem vleze jen 5 fotek😎

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 19.07.2023, 07:01:42 xxx.xxx.20.192

děkuji Kouťáku za info👍.(krásná úroda👌.i tobě žíňko😊..Právě,že ona má obrovský porost,a jeden melounek..ale je to první,tak se těší..Kouťáku,a to jste dal semínka z normálního melounu?nebo kupovaná semínka..?Ona sazeničku,ale nevím,jestli nějakou zvláštní..

já včera nevystrčila nos,dnes už je zase 35 na slunku a tady mám 29..blbě se spí,ale mě utěšuje,že si to tu aspoň vysušuju..

Raduš,a tobě by se chtělo malovat v takovém hicu,Vím,rychle by to schlo,ale..a ta okna jsou v takovém špatném stavu?že je chceš"převléct"?psala jsi něco o oknech…ale co je na nich špatně?

Bobca
Bobca 18.07.2023, 08:43:56 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.07.2023, 23:42:56

náhodó☝️..když jsem jela domů ve čtvrtek odpolko,pořád o tom mleli v rádiu..jsem ti chtěla napsat smsku,ať přetaneš s tím skákáním do stropu😄😂Nesleduju to,ale mám z toho radost,když někdo takhle reprezentuje naši zem..zní to asi blbě,ale je to tak😇

zeptám se-budu i guglit samozřejmně,ale má někdo zkušenost z pěstováním melounů??Petra má na zahrádce jeden-už se pěkně zvětšuje..je asi jak míček na florbal..(větší jak tenisák,ale menší jak házenkářský)ale má to obrovský porost,asi metrové šlahouny..má se to nějak zaštipovat? třeba jak rajčata?Kouťáku,nepěstujete je taky?😎

Bobca
Bobca 17.07.2023, 08:46:29 xxx.xxx.20.192

to já si včera uvařila těstoviny a vajíčka na těstovinový salát..vytáhla kuřecí prsa,dám na malé kostičky a pak to tam dám i s tou šťávou místo tatarky..I když domácí bych měla za půl minutky..uvidím..takže budu mít studemé “menu”..Dělám si i ráno ledovou kávu s kostkama ledu🙂

Raduš-ze sprchy se neutírám,končím chladnější vodou a sednu do křesla na osušku..Pomáhá to na schlazení..zkus to..

Ráno jsem v 7 umývala barák-jaksi jsem na to u toho sezení u garáže zapomněla..šly jsme o půl 12 domů..a byl ještě hic..vytáhla jsem jen popelnici a šla spát..

Když jsem tuhle jela kolem koníků v Palkovicích,taky měli asi 2 přes sebe přehoz..🐎

Bobca
Bobca 16.07.2023, 08:05:05 xxx.xxx.20.192

nádherný obrázek Niki(taky anonymní🙂)

U nás už je venku 30 ve stínu-nebo teploměr,co mám venku je ohřátý od fasády?Na meteo mám 29,9,uvnitř 27,3 !!,ale zjistila jsem,že čidlo je zabořené do hovínek od Jiřinek🤭Musím to dnes vymést…Letos se jim muselo něco stát..buď jim ty mladé něco vytáhalo-když bylo jedno dole na zemi,nebo nevím..Odstěhovaly se brzo po tom😟Nalítávaly k druhému oknu nějaké jiné,ale tam jsem zakročila.Tak tu nemám to jejich ranní švitoření už hodně dlouho..

Ale včerejšek teda!!!!Vedle mají bazének-budiž..od 1 hodiny začal řev..Já o půl 1 si šla chvíli bucnout..Neměla jsem šanci..Okno zavřené,a i přesto😲😈..Lámala jsem se v tom hicu a pak jsem vylezka a pustila si telku..Zkoukla jsem asi 3 díly toho nového Gibbse,ale už tam není☹️,je místo něho jiný..ale ostatní pokračují v té samé práci..líbí se mi ten seriál😇Lidi,s malou přestávkou to ječení bylo do 8..Pak byl klid..Já si otevřela okno,že na noc si konečně ovlažím pokoj,a o půl 10 se už “ztrácela”😴..A ony začly ty staré se hádat..V 10 jsem volala z okna,ale neměla jsem šanci,aby mě slyšely..Naštvaná jsem zavřela okno,vzteky nemohla usnout,tak o půl 11 znovu otebřela,a už byly jen dozvuky..Ale i tak bylo horko celou noc..včera,jak jsem psala o horku,tak to bylo na té hůře..při druhém věšení,byla první pračka skoro suchá..Tak jsem to za 2 hoďky všechno posbírala..

Jo,nasísla jsem,v čem se vlastně koupou..Bazének nafukovací,uvnitř rozměr tak 1,2x2,5m..vody max5-10cm..2 větší holky v šatech..+2 malé,strkaly se a padaly,u toho řvaly jak na lesy..no zábava jak blázen..Dnes čekám repete..Není to pomlouvání cikánů,ale jen konstatování,vím,mají jinou mentalitu,ale opravdu se chovají,jako kdyby tu nebydlel kromě nich nikdo..přitom je naproti bytovka,kde se to liská ve vyšších patrech..a u mě taky-mám je přímo pod okny..Do toho pes !!!

Hezkou neděli🌼

Bobca
Bobca 15.07.2023, 17:22:56 xxx.xxx.20.192

Taky se připojím k poděkování..Odvedli jste opravdu velký kus práce,trpělivě vylepšovali a řešili naše požadavky👍 Ale to už tu bylo všechno řečeno🌷Sice už kocourka nemám,ale chodím sem za bezva partou lidí..Pomáhá mi to už pár let v mé samotě..Dobíjím si tu "baterky"😇děkuji za samolepku toho mourečka..lípnu si ji tu k počítači,abych ji měla na očích🙂

Bobca
Bobca 15.07.2023, 17:05:27 xxx.xxx.20.192

zase mě to odhlásilo…ale on mi něco aktivoval na počálu synovec…tak asi tím🙂

Bobca
Bobca 15.07.2023, 07:41:42 xxx.xxx.20.192

to víš,že se mi stýská..normálně Barča si lehla před zadní kolo(samože náhoda),ale Zdenka říká “asi ti chce zabránit v odjezdu,viděla,že nosíš věci do auta”🙂Miki vymňoukával,Ferda se lísal kolem noh..Jsem je musela ještě omazlit..Viděla jsem jiné kočky,co kecají nahlas,(Max taky,ale ne tak vehementně-a nahlas)ale Miki to dřív až tak nedělal,až vřeštivým hlasem..Zdenka ho přejmenovala na Ivana,ale to jsem jí zatrhla..Jela si pro briťáka,a on se vyklubal ruský modrý..Je takový “tuhý”..Jó,on je asi 2 měsíce vykastrovaný..jestli proto tak řve?😲

Ještě sem dám tu třešinku..jsem stahovala z foťáku,většinou jsem tam fotila na tablet,abych vám to mohla posílat..🙂tak hezký den..zase bude pařák..☀️

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 15.07.2023, 07:24:46 xxx.xxx.20.192

můj kocour slintal po “kapičce”za krk,ale fakt hodně..hned jsem volala,a že je to normální,ale kdyby dýl,tak přijít..slintal jeden den,ale bylo mi ho strašně líto,jak ho to trápilo🐱😟

Bobca
Bobca 14.07.2023, 10:22:17 xxx.xxx.20.192

ahóój..jsem doma!!😇

Vejce jsem dostala a vyfotila je teď doma ve stínu,aby bylo srovnání..krásně čisťounká,jedla jsem ta zelená i tam(pipinka snášela denně) a neshledala jsem žádnou pachuť..To velké nese asi nějaká starší,jednou měla úplně hrbolaté,podruhé špička praskla,jak jsem na něj jen chytla..má slabou skořápku..ostatní ani né…Dostávají ale drcené sušené skořápky,ty jsem jim doplňovala..Co si pamatuju,když už byla vyjíčka špinavá,tak máma je čistila hadříkem namočeným v octě-učila mě,že se nesmí umývat..ale to byla vyjímka,když bylo třeba blato,ale kukaně byly vyložené slámou..

Sousedka už čekala,dojela jsem akorát na konec její pracovní doby v 5,vyjela jsem ve 3 hodiny-je pořád zúžení,jak spravují starou dálnici,a já musím stejně uhnout přes Příbor tam,a nazpátek ještě i přes Nový Jičín-nemám dálniční..

Tak mi pomohla ještě s jedním synkem vynést věci nahoru a pak jsme sedly ke garáži..😀Dovezla jsem jakési vínko “čokovišeň”,mělo to 14%,jsem napřed myslela,že to bude likér,to má ráda..👌

Niki,to šití budou polstry ještě na venkovní skládací dřevěné židle a na “sofu”do haly..asi metr široké jako křeslo,dřevěné,s opěradlem..Objednaly jsme molitan na netu..a to bude k narozkám koncem srpna..takže na kšeft zatím nic…Doufám,že mě to do podzimka nepřejde a ušiju pak víc..teď v tom horku se nic nechce..ale neusnu na vavřínech😇..tu taburetku by chtěl každý..ta se moc líbila..Jsem byla ráda,však mě dala zabrat😊A ještě si chci pošít sobě tady to “Vladkovo” křeslo a otáčecí židli k počítači..Hezký den☀️

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 13.07.2023, 07:06:46 xxx.xxx.0.1

Ahoj a hezké ráno 🐓

Je zamračeno, večer byla bouřka něco málo poprselo🌧️, ale bouřka byla pěkná, ale asi za humnama.. Včera jsme hlidaly ty holčičky, Laura se chtěla učit háčkovat, tak jsme se s tím morily😇.. Večer jsme šly k nim na navstevu, bylo fakt hezky, ale jak jsme došly dom, tak to zacalo🌩️

Radus, ty si užíváš u vody i doma😊, bezva houpačka.. 

Niki, co slepicky?? Kolik máš vajicek? Ja měla už 6 !! Začly už i mladé snášet malá vajíčka.. To asi z těch kolinek z Makra😀

Lákají mě tu zůstat do neděle, ale už mě to táhne domů.. Petra už čeká, chodí mi větrat pokoj.. Tak uvidím, ale večer asi už kopnu do vrtule😊

Bobca
Bobca 12.07.2023, 07:16:17 xxx.xxx.0.1

Ahoj všichni 🌩️

Tady je parádní bouřka 🌧️začíná rubat☔jak říká Zdenka.. Ochladilo se, což je dobře, včera to bylo nesnesitelné.. V Polsku jsem si koupila aspoň nudle, Zdenka jela hlavně pro zeleninu, jahody a maso, prsa za 98..nekup to😎

Tak mě ukecala, budu tu ještě asi do zitra.. Hlidame její vnucky, 4 a 7 let.. Treperendy, byly tu už včera chvíli na návštěvě 🙃.. Miki pořád mnouka a mnouka a mnouka.. Chvili jsem mu odpovídala mnoukanim, až se nastval, odesel, lehl si, otočil na mě hlavu a se slovy, ať si chuchnu, se otočil a zmlkl.. Nevim, co by chtel🐱jsou všichni omazleni až az.. Nejvíc Ferda, ten si o to říká, jak na těch videích.. Jak přestanu, se mě hlavou podbizi🐱je to milé.. Budou mi chybět, kočičaci jedni.. Ale zkraje září pojedu zas na pár dní, Zdenka má narozky.. Už mám zakázku na další polstry😊a tasky.. Nestíhám vcera jsem ještě sila záclony do dveri proti mucham.. No nechybely mi 3 cm odspodu.. Tak jsem usila druhou 😀. Má jich moře.. Tak se tu mejte.. Papa

A je po desti, nic moc nenaprselo

Bobca
Bobca 11.07.2023, 06:44:20 xxx.xxx.0.1

Ahoj osamocena zinko 😇

Ja sem nestiham, bo jsme vcera se Zdenkou hodně hrály spojování písmenek.. Dojela v nedeli vecer, to jsme plkaly, a včera od rana pořád něco delaly a mezitím hraly, ona to má rada, je jí to vzacne, akorat jak dojedu, tak to hrajem.. Po snídani zajedem do Polska.. Tak aspoň neco, nevim, kd, pojedu domu… Papa🌺

Jo, tady taky prselo, asi 5 krat.. Bouřilo, naprselo taky ale nic moc.. 

Bobca
Bobca 08.07.2023, 20:02:14 xxx.xxx.0.1

Říkám, jemně posunout po smajlikach!! Jde to, až na konec.. Mám tablet taky jen dotykac.. Nevymlouvej se🌈.. Poslední řádek ❄️☂️.. 

Dnes mi bylo jaksi smutno.. Miki dosel, mnoukl na mě, já na něj.. Tak jsme spolu na sebe chvíli mnoukali, až se sebral, lehl opodál, otočil hlavu, a se slovy, ať se s ním takhle nebavim, se natahl na chodníku do stínu.. Nevim, co po mě chtěl, konzervu i granule měli, to, že nebyl doma, je jeho věc.. Na mě si hubu otvírat nemusí.. Ale rano se nechal pomazlit, jsem ho nacapala na lavce.. Dnes byly 2 malé vajicka, malá vajicka, pro Kometku😍😊😁.. Asi zacly i ty nové slepičky snaset.. Vyfotila jsem ta zelená vajicka, nevim, jestli jsem je sem už davala, není to poznat, ale jsou fakt zelená, svetlunka.. Prý jsou něčím zvláštní, asi bez cholesterolu… Ale to já neřeším.. Tak dobrou noc, jdu zasednout k telce.. Venku je krásně 😊.. Ta obloha!!! Letí to tu.. Zítra se bude navečer asi vracet Zdenka… Jen ta samota 🤧mě dnes jaksi dostala.. Papa

Jo, ta třešeň je asi 150cm vysoký jeden vyhonek, na druhém obrazku, , a na nem jedna třešnička.. Hlídám ji, aby vydržela, než dojede Zdenka🙏

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 08.07.2023, 09:01:27 xxx.xxx.0.1

Jemně je musíš posunout, mně to jde na tabletu.. Přijedu asi v utery, stredu, Zdenka dojede v neděli navečer a budu ještě chvilku s ní, ať se uzijem ještě spolu.. 

Kluka jsem zeregistrovala v palci.. Už nevim, jaké to bylo jméno, nepřispívá, ale asi tu chodí číst a dává palečky.. Ladím do sopránu, bude zase hic.. Začala jsem vcera malé tasticky, ale se mi nějak nedaří.. To je tim, ze musim!! Než dojedou, chce kámoška od Zdenky na mobil něco ušít.. Uvidim.. Papa a hezký den vsem🌻

Vykvela mi kala.. Nádherná!! 👌A láska mezi kočičakama🐱Miki se mi uvelebil v krabici, jsou mi fakt nápomocni😄

Bobca
Bobca 06.07.2023, 18:35:46 xxx.xxx.0.1

Jdu se chlubit😊, jó, Evi, dík za pochvalu 😇potěšila… 

Můžu rict, že jsem opět parala.. Naprcilla jsem se s tím teda fest! Na zakázku bych to dělat nemohla… Zdenku mám ráda, známe se 48 let, tohle bude prekvapeni, nebudu ji posílat fotky, jak driv.. Našla jsem v mrazáku zmrzlinu tiramisu, ve vaničce, tak jsem se jí zmocnila za odměnu, no, napřed jsem ji volala, bych si nedovolila… Misto masa..nechci jí prehrabovat mrazaky, nemá to popsané… Dnes jsem vařila sójové maso, ty kolena mám ještě na jak dlouho.. Hodila jsem ho na cibulku, zalila smetanou, prskla do toho ty kolena, okořenila čímsi a bylo to dobré, mám ještě na zitra… Je krasny vecer, sprchlo, tak nemusím zalivat rajčata… Nalila jsem si skleničku vinka, zasloužím si, no, k té zmrzline to bude úžasné 😀🤭😇

Jo, a nevěděla jsem, jak vyřešit dole kolem těch nožiček, tak jsem je odsroubovala, a prilacila vlastně tu látku, a kolem na těch rovinách jsem to prilepila oboustrannou lepící paskou na textil.. Doufam, že to chvíli vydrží.. Ferda mi pomahal, až ho to zmohlo🐱pod ním je kryt na ten polstr, který se odděla pro návštěvy.. Tohle je pro kočky 🐈🐱

Bobca
Bobca 06.07.2023, 15:15:44 xxx.xxx.0.1

Zjistila jsem, že tu Koutak není sám kluk😇.. Tak to se omlouvám ostatním hochům😎, když zdravim jen holky a jednoho kluka.. Dnes finišuju, musím dosit tu taburetku!!! Jde mi to, jak psovi pastva, se přiznám.. Už to není jak driv.. Dopol. sprchlo, po o jsem si bucla, do toho krát dvorek.. 😛

Bobca
Bobca 05.07.2023, 07:46:56 xxx.xxx.0.1

Hezké ráno všem ☀️

Tak Miki na mě ráno za dverma vyrvaval, jako kde jsem, že ma hlad🐱.. Než jsem zaběhla pro tablet, tak už Ferda odešel od misky, ale chytla jsem ho u vody.. Pijí všichni jak diví.. Králíkům chodim i 3 krát za den některým dolivat, kde je jich vic. 

Šla jsem zkontrlovat slepičky, a volam holky, focení.. A pár jich pribehlo🐔.. Nevi, jestli jsem psala,jak jsem zahlédla běžet po chodníku k brance králíka.. Na druhý den slepičku🤔.. Ta samá včera ráno běhala kolem plotu, ale z farářovy zahrady!!! Naštěstí to byla ta inteligentně zvědavá,co už běhala po tom chodníku, takže když jsem pooddelala plotek, tak si vsimla, kudy zpet… 😊jó, králík utekl z kotce kde je ještě dalsi, a morče.. Nedovedu si představit honit je vsechny.. Přitáhla jsem folajdrik, a snad se to už nestane.. 

Takže se tu v žádném případě se zviratkama nenudím.. 

Bobca
Bobca 04.07.2023, 22:26:23 xxx.xxx.0.1

Ahoj holky a Koutaku🌹

Jsem se právě vrátila z hospudky,co má fotbalový klub, kde dělá Zdenka, pomáhala jsem jedné holce roznaset pivko a umyvat slo, byly tam oslavy 60tin zrovna.. Bylo tam asi 25 chlapů, kravál teda fest.. Ale potkala jsem tam kámošku, co jsem neviděla asi 30 let.. Manželka oslavence..I její dceru.. A bylo tam i dost známých.. 

Niki, jsi teda fakt kočka.. Nebezpečná v tom prostředí asi.. 😇Je fajn, že sis to užila..A Je fajn mít moznost se podívat do cizích krajin 😊

Já dnes nic nesila, než jsem obešla barak a všechny truhlíky a květináče venku, obrala jsem rybíz do mrazáku uvarila si testoviny, meli v obchode jenom kolínka!!! A navic ARO, z Makra… Měla jsem ještě stavu z toho kurete, no ale nic moc mi to nelezlo.. Jinak je tu pořád hezky, neprší… Tak si to tu taky užívám.. 🐓🐇🐈🐱.. Jó dnes jsem nevidela jednoho kocoura!!! Ani nepřišel ke krmení.. Uvidím zitra.. Papa