Aktuálně: 3 503 inzerátů217 036 diskuzních příspěvků18 332 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 04.11.2023, 06:59:27 xxx.xxx.20.192

A já sem dám něco pozitivního🙂..Mám 20 let starý počítač..Vnitřnosti asi před 10 lety vyměněny..Obrazovku 19 palců(taky asi 10 let-tak to tady bezvadně vidím) a samozřejmě klávesnici😊tu jsem si pořídila bezdrátovou i s myší,abych si mohla od stolu pouštět na youtube písničky🤗ale to sem nepatří😎

Až na malé překlepy-a to si myslím může být i z mé strany,nemám žádný problém👌Co se týče vracení se na stránku,kterou jsem opustila-no problém👍Hned mi tam naskočí a já si v klidu počtu těch “x” příspěvků od posledního přečteného..Očička tam mám,začervenalé počty taky..

Takže za mě chlapci -palec nahoru👍o mě se staráte dobře💐❤️✔️Hezký den☀️

Bobca
Bobca 03.11.2023, 10:44:04 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Zalez

dlouho jsem tu nebyla,početla jsem si zpětně👍..Jen připomínka…K těm “anonymům”..jak pozná jeden anonym,že mu odpovídá druhý anonym?(muž?žena?)….Poprosila bych anonyma,který sice na PC je jmenovitě,a na telefonu ne,že by mohl napsat(když píše z telefonu-aby nebyl v ten moment anonymní),že “tady je třeba Bobča”a dál psát svoje,abysme věděli(y)kdo to píše..Schovávat se za anonymitu a psát nějaké nevhodné věci mi přijde ubohé…

Ohledně sporáku-už je to asi vyřešené😊..ale indukci mi vnucovala bytná,ale já ji nechtěla,že je hodně rychlá..Je to asi o zvyku,ale mám sklokeramiku,vaří hodně rychle a můžu používat všechno nádobí..a čistí se skvěle..taky můžu vypnout dřív a dovařuju a to indukce “prý”neumí….?..To jen tak..

Bobca
Bobca 03.11.2023, 09:51:44 xxx.xxx.20.192

nene Raduš,nechodili spolu..Ferda byl spíš s Bárou,leželi spolu,mazlili se,olizovali,škádlili…Niki byl samotář..býval venku třeba celý den..už jednou nebyl asi 2-3 dny doma..A asi v rozmezí 3 týdnů zmizeli..Tak jak Janě Miki po povodních a Mauí za 14 dní-jakoby ho šel hledat..Miki se vracel i po půl roce,ale vždy vypasený,takže Jana si myslí,že se někde má dobře…je pryč už dýl…Má jen Thora-černého..

Bobca
Bobca 03.11.2023, 08:47:42 xxx.xxx.20.192

U nás lije jak z konve,je 12 stupňů….a prádlo nepřetržitě visí a visí a koberec přes plot taky,ale je už jiný😊novější..Mám tu,jak když spadne bomba,tak jdu něco dělat..Se mi včera vůbec nechtělo…

Niki,kočička je krásná,je zbarvená jak Bára od Zdenky..Nevím,kde jsi ji našla,ale hmn má pravdu..co když jí někdo hledá??😟

Bobca
Bobca 02.11.2023, 15:32:26 xxx.xxx.20.192

už mám ten "lopatkový rýčovník"🤗dostala jsem ho,prý,kdybych si ho koupila,tak by mi tak nerostl..je čerstvně zasazený z oplégru,tak doufám,že se chytí…😊

Bobca
Bobca 02.11.2023, 09:34:31 xxx.xxx.20.192

Já zrušila kvítka..poslední-"potos"vydržel nejdýl..ale fialku okousal,narcis překousl a akorát ta kočičí tráva je neškodná,tak tu jsem mu nechala okusovat😊

Ale jak vidíte,tak to není všude jak u mě..Já měla jen garsonku🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 02.11.2023, 08:58:43 xxx.xxx.20.192

Raduš a mamka přece ví,jak budeš hysterčit,tak proč ti to volá??to bych teda já šla hned za tou tvojí sousedkou,pokud ví,kde by asi mohli být..nevím,jaký máš vztah se sousedkou,ale asi bych svěřila opatrovnictví koček jí😇..Nemusí do domu,ale garáž…domek..atd??..hm?😲Dovedu si tě představit..Ale není to zbytečné??Takhle se nervovat??Ale hlavně,že to dobře dopadlo..

Předloni,jak jsem hlídala ty pekinézky a spol.,tak Lulu byla hóódně špatná(ta měla asi 13-14 let??)..Nevolala jsem,byli v cizině..Ale jak volala panička,tak jsem se zmínila,a ona,že “to tušila”,že “si myslela,že už nedožije”..Jak mi skoro umírala v náručí,tak jí ještě její syn odvezl na veterinu na injekci(za 1500)aby ještě vydržela ty 2 dny do příjezdu,že se s ní chce ještě rozloučit..injekce byly 2..Asi za 2 dny po mém odjezdu zemřela..☹️

Vrátím se k těm Zdenčiným kočkám..Oni si chodili běžně naproti na hřbitov,vedle do školkové zahrady..tam si myslí,že si někdo vyhlédl Mikiho.i když on nebyl až takový mazel,jak Ferda..Ten.si myslí,že šel někam umřít..Nepamatuju si,od kdy ho znám,ale že by byl tak starý?že 10let..co to je..a nebylo na něm vidět nic,nějaké příznaky stáří🐈

Bobca
Bobca 01.11.2023, 19:47:48 xxx.xxx.20.192

všeci byli kastrovaní už od léta..Zdenka si myslí,že Mikiho mohl i někdo vzít..je pěkně šedý-asi ruský modrý…a Ferda že byl starý,ale to se mi moc nezdálo….

Jsem nevyspaná,půjdu asi za chvíli lehnout..jsem zůstala do dneška,bo doktorka je nemocná,tak jsem nemusela spěchat..Ještě jsem stáhla fotky z foťáku..Barča si vybírá kde leží😊a vzadu na křesle jsou ještě kapsy…Dneska mě normálně rozbrečela,šla se schodů a tak naříkala..Ferda tam chodil do patra si lehat do haly..Skoro nepřetržitě naříká jak malé děcko..Nechá se chvíli pochovat,hladit na zemi..nebyla nikdy moc kontaktní🐈

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 31.10.2023, 16:19:17 xxx:xxx.da1:b00b

Zkusím dát fotky.přímo tam, kam patří . Domů pojedu zitra odpol. Na křesle je Bára, zůstala sama, pořád chodí a mnouka. Je jí smutno po Mikim a Ferdovi.. Stratili se brzo po sobě.. Ale Zdenka má vyhlidla koťata.. 

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 31.10.2023, 07:26:37 xxx:xxx.da1:b00b

Blbne mi to zase.. Ziju, více doma papapapapapapapapa

Bobca
Bobca 29.10.2023, 22:02:28 xxx:xxx.483f:1da1

Došly jsme se Zdenkou z hospudky.. klubovny.. Nebylo moc chlapů. Čucli na fotbal, my jsme si zahrály karetni blázinec 😊a spěchaly na Modravu.. Zítra pošlu fotky.. Potahy se libily

Bobca
Bobca 29.10.2023, 07:52:09 xxx.xxx.20.192

nene..letos to obstará švagruše-od bráchy..švagrová jela asi s dcerou..Chystám se do toho FM..dopere myčka a vyrazím…ať ji ještě otevřu….😊

Bobca
Bobca 28.10.2023, 07:27:23 xxx.xxx.20.192

Včera celý den pršelo..🌧️..Mám tu 67%..Najdu nějaký igelit a dám ho na venkovní parapet a zatížím dlažicema,co jsem viděla na hůře..No ale i pustím stroj na 2 hoďky..Ke Zdence pojedu až zítra..Jinak nic nového🙂

Bobca
Bobca 28.10.2023, 07:20:19 xxx.xxx.20.192

krásné🐺Páníček od Čendy,co jezdím hlídat do Kamenné,má taky s ním krátké vystoupení..Je to nesmírně chytrý pes..Páníčkovi je kolem 75..

Obrázek
Bobca
Bobca 27.10.2023, 20:36:57 xxx.xxx.20.192
Chvd:

Kam zmizel chvd, vrátí se?

kdo je chvd???

Bobca
Bobca 27.10.2023, 13:09:51 xxx.xxx.20.192

Holky,já jsem(už jsem to psala na víčkách),jsem zapomněla na ten “rýčovník”😇😟

Ale pojedu ještě v neděli na pár dní ke kámošce do FM,ta má květin hódně,třeba si vyptám..nebo to musí počkat..

Bobca
Bobca 27.10.2023, 13:04:39 xxx.xxx.20.192

Tak holky…já jela zbytečně😲😈..O měsíc dřív!!!!áááááá..a myslím,že nedávno se mi to přihodilo taky s kterýmsi doktorem!!Kalendář mám červený jak ruský prapor poznámkama😕i co se týče švagrové…2krát parkovné-jednou 35 Zdence do Infocentra pro vizitky,a pak u polikliniky 40..Tak jsem se aspoň stavila z Actionu..Celou dobu pršelo-co,lilo!!☔🌧️Až jsem dosedla sem,tak jsem si vzpoměla na ten lopatkovec😟Jdu bucnout-za hoďku dojede Eliška-nechala si udělat něco s vlasama,tak se chce pochlubit🥰

Bobca
Bobca 27.10.2023, 08:13:28 xxx.xxx.20.192

Niki to je bezva zpráva!!!a já ho málem pohřbila😲promiň..Jen mi ho bylo líto,že tak dlouho nejedl a byl tak špatný….Dobře to dopadlo a to je hlavní👍

Domeček-nemá malý ten otvor??aby viděla víc ven?Ale vypadá dobře👌Uvidíme..doufám,že ti dá pak vědět🙂

Jinak k vaší odborné diskuzi nemám,co bych dodala😊Já měla ATB na hlasivky,angínu a už nevím…Chystám se do Olmika k neurologovi-se mi ti doktoři jaksi nahromadili😎