Aktuálně: 3 719 inzerátů210 605 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 29.07.2023, 08:15:20 xxx.xxx.20.192

přesně tak Evi😲..něco podobného bych asi napsala,ale nebudu se rozčilovat-sama to vidíš-a i všichni ostatní😏

Jiřinky si postavily hnízdo nové za rohem..slyším švitoření ,ale nevidím na ně🙂

Včera u nás byl Xindl X a Mig 21 v parku..slyšela jsem je až doma..

Raduš-jinak jsi dobrá,že takhle plaveš,jako daleko…Já maximálně v bazénu,a to musím vidět a dosáhnout na dno…

Jinak žádné novinky-hezkou sobotu🌼

Bobca
Bobca 28.07.2023, 10:45:19 xxx.xxx.20.192

a ještě pelíšky..ten první jsem měla taky od holky po kocourovi,bo v něm nespal-chodil už ven..Spával v něm jen jako kotě,jsem ho tam dávala do předsíňky na noc,abych se vyspala..🙂Jak byl větší,tak už tam nechtěl být..

Pořád ho mám ve vzpomínkách🐈divočáka jednoho..🐱

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 10:33:22 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kalimba z 11.07.2023, 08:48:19

Kalimbo dá..Já se toho bála hodně,ale dostala jsem-už v důchodě 6 týdenního kocourka-vesničana,teda i se záchodkem po dceřiném kocourovi.…do garsonky-ven nechodil🐈Po více zkouškách nejlevnějšího steliva jsem zůstala na "Cat´s Best"(nebo tak nějak).48litrů/asi 17kg ze ZOOhitu za cca 600 a vystačil mi pytel na 7 měsíců..Byla jsem doma,čistila průběžně..Objednávala jsem tam i kapsy a konzervičky..kapsa kolem 6-7kč konzerva už nevímStřídala jsem ale i s jinými..Největší investice bylo vyšší(130cm) škrabadlo,aby viděl z okna..Pelíšek nahoře jsem později vyměnila za větší desku spolstrem-původní byl malý..Na vyžití jsem vytvořila sloup..trubka od koberce-50kč,pruh koberce 70,a lepidlo  90kč..různé prolézačky z krabic,když byl malý,ale nejvyužívanější byl sloup..Ale jsem si vlastně připravila bezespánkové noci,když po něm řádil a obíhal garsonku po nábytku kolem dokola(cca 20m2+ balkon).tam si chodil po zábradlí jak chtěl..

Odbočila jsem🙂Vet mě stál 300kč první “kapička”na odčervení a pak 1200 po 2letech ATB+od bolesti..Takže i když jsem kupovala levné kapsy,granule byly lepší,mlsky levné z Lidlu…Takže  za jídlo asi 500-2 kapsy za den(zkraje jednu na půl) a granule ad libidum(100kč/kilo)..sem tam vařené vajíčko,drobek sýra..Kupovala jsem akorát přepravku-asi 300.

Holky mě tu znají,ale pro vás sem dám fotky pro inspiraci,jak ušetřit..Ta předložka sloužila jako škrabadlo taky..🐱

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 09:14:18 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.07.2023, 12:38:32

tak jak to dopadlo??..nechcete sem dát prosím fotečku??

tenhle teda není “moje peří”..ale hlídala jsem ho 18dní,tak jsem ho tak trochu poznala

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 28.07.2023, 08:47:01 xxx.xxx.20.192

Niki-haha😊-promiň,ale musím..Ty tvoje začátky diet mě fakt baví👍👌😎..Jako v dobrém slova smyslu…Než pojedeš kolem mekáče v nějakou blbou dobu,co bys měla mít “přerušení”..Vlastně 8/16 by bylo fajn,ale když ráno posnídáš,tak nejíst potom tak dlouho,a nemoci usnout,že ti kručí v tom tvém pupíku?😲To je vražedné…Máš hodně pohybu,dobře spaluješ😇buď radši v pohodě❗..nejsi tlustá-zadel a boky  jen tak neshodíš…

U nás taky často prší..je 18 stupňů,a hned ráno to rubalo do střechy dole na domečku.A vedle na plotě visí od včera úplně nový velký koberec-bílý se vzorama(místo toho bílého“plyšového”-teď už šedého,který asi “šel”🤔),a plný sušák povlečení a prostěradel…a malý sušák dětského..Je mi po tom houbelec,ale kupovat si každé 2-3 měsíce nový,a nechat ho zničit venku,jenom tak??kdo na to má??  O psech psát ani nebudu..Řev z bazénu už ustal,je chladno,jen večer začnou psi kontra obyvatelé..

Jsem hnusná-vím,ale zrovna “neladím do sopránu” 👎jak ???? řídící😀(nevzpomenu si na jméno)..ale když celé odpoledne pod okny štěkají už 2 psi,do toho kvičí štěně…Nechci na ně pořád volat…že jim to nevadí…

Tak hezký zamračený den☁️🌧️

Jo,Evi,to jsi trefila👌..ale u nich se to tak říká,aniž by člověk myslel třeba na škrkavku🙂..Ale Raduš je trošku vypasenější hlísta s velkýma prsama,že Raduš..a ty tě na tom štvou nejvíc,žejo...Včera jsem měla scuka s vnučkou..a říkal mi.."teda babi,tohle bych teda nosit nechtěla"🥰

Bobca
Bobca 27.07.2023, 18:55:35 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 27.07.2023, 16:14:17

.za chvíli jedu na skoro měsíční dovolenou, tak to přidám kolo a plavání…

tohle mě Evi zmátlo…vím,že bys bez motýla nikam daleko nejela🙂

Naši mladí jedou na 3-4 dny na dovču koncem srpna a prý dají mopse do psího hotelu-než by mě oslovili…co už..Mám to k nim 8 km a klidně bych pohlídala…pobyla bych u ostatních v domě….😎🐕

Bobca
Bobca 27.07.2023, 08:17:16 xxx.xxx.20.192

My včera byly s Petrou na kole u její mamy popřát-je Anna..24 měla narozky..Takže opět griotka-že nechci nebyla odpověď..nemusím až tak tohle lepidlo,ale nechtěla jsem jí urazit..Dovezly jsme jí ty záclony,tak byla šťastná,hned že je dnes vypere a pověsí..

Včera bylo u nás dost zima..párkrát i zapršelo,ale dnes už pere slunko,na meteo je 30 venku-teda na čidle a tady 26..

Eliško,tak to bych vám teda 35 neřekla😇ale mě hádali ještě nedávno o dost míň a v telefonu,když řeknu,že mám čas,že jsem v důchodu,tak že prý to není možné,že mám mladý hlas😀

Raduš,ozvala jsem se,bo to řešíme pořád dokola..a jak víš,že třeba ta Růžičková…hrála,byla veselá..Halina kdysi zhubla,nedávno měla pořad o vaření-a teď je jak almara-no a co?…Kdyby je to až tak trápilo,tak s tím něco dělají a nepůjdou do televize..Já jak jsem bydlela s Ukrajincema…Světlana(50let) byla kyprá ženská😀zadel jak "zádveřice"břicho,nohy…a ta se uměla nosit,ta milovala svoje tělo👍Obtažené trika,krátké sukně,kozačky(to já-ještě hubená jsem chodila jak šedá myška)..A v žádném případě by nechtěla hubnout,bo se to líbilo Vasilovi-i jí,a žádné léky nebrala(já je začala až po 60tce..a ty samé berou i hubení lidé..A jsem tlustá posledních pár let..Třeba jednou😇😎☝️

.Tak jsem to myslela,že ne každý chce být hubený..Každý má jiné dispozice..Ať si každý dělá se svým tělem co chce..Ty nebudeš tlustá nikdy,tvoje mamka a tety jsou hubené..Do manželovy rodiny jsou postavou všechny ženské krev a mlíko(100-120kilo) a kluci hubeňouři…Ty se cítíš být tlustá i když přibereš jen 2 kila na břiše..😎Jezdíš s Tomem ven,nutí tě to se sebou něco dělat..to je dobře..👍Mě nenutí vůbec nic.👎 

Evi,užij si dovolenou 👍🙂

Bobca
Bobca 26.07.2023, 08:02:16 xxx.xxx.20.192

taky bych řekla,že je mu smutno..bývá doma sám?chodíte do práce?

Bobca
Bobca 26.07.2023, 07:56:25 xxx.xxx.20.192

Elišáku-smekám..člověk by neřekl,že ta druhá fotka jsou ty samé šaty👍moc vám to sluší,i hlavně ta růžová..V té tmavé jste smutná…Noste veselé barvy..

Niki-u tebe je to marný,je to marný,je to marný🙃tobě by museli zašít tu pusu🤐..ty buď ráda,že máš postavičku,jakou máš,i s těma tvýma náletama na Mekáče,KFCčka atd…dortíky a zákusky v práci😘(jé,není tu dortík-to neva)…Jsi pěkná baba,a víš co se říká? "ženská bez zadele-jak týden bez neděle"😄

Raduš-já nic neříkám..ty to pořád zkresluješ ty informace…Vím,že to myslíš dobře,abych třeba vysadila léky🙂ale já prostě “dožívám”v klidu..Elišákovi je koukám kolem 20,mě o 50víc..ano,řeším(neřeším) váhu posledních 6-7let,co jsem se sesypala a řešila stres jídlem,mám “kůžičku napnutou”..ty řešíš scvrklou😇Já se fakt na stará kolena nehodlám trápit nějakýma dietama..Už nepiju u garáže pivo,vlastně od toho 28.6. jsem měla celkem asi 5 piv u Zdenky na hřišti…Jím pravidelně,sladké jsem neviděla ani nepamatuju-nemusím ho..nějaké prohřešky člověk má..ale je to pořád dokola..Víš,že nejím uzeniny,salámy,maso občas kuřecí(bo jsem ho nakoupila levně)ani ho nějak nemusím…A váha je pořád stejná..Jsem prostě líná se zvednout a jít ven..já to vím..U Zdenky jsem měla hodně pohybu,myslím,že mi opadla mírně “madla lásky”,ale to je asi tak všechno..žaludek zůstal..😕Já rezignuju vždycky,když mi umře spolužák,nebo někdo známý,mladší než já..

V 60ti jsem měla 70kilo,což není při výšce171(vlastně už 167😲)tak špatné..Máma byla malá,a na stáří byla jak kulička😎brala taky spoustu léků(nesvádím to na ně,ale ta antidepresiva můžou mít něco do sebe v kombinaci s těma jinýma)..ale zase jsem se rozepsala o něčem,co nechci řešit..Raduš má talent vždycky něco “podpíchnout”..že Raduš-rýpalko😇😜🙃☝️

a od rána chčije a chčije🌧️a prádlo visí a visí😲

Bobca
Bobca 25.07.2023, 11:58:27 xxx.xxx.20.192

jo,Zbyňku,už to funguje…dík🥰..já je nemohla vůbec rozkliknout,mě posunovat jinak šli(y)??Reni??.Asi tvrdé,ale líbí se mi i měkké i😇

Bobca
Bobca 25.07.2023, 11:55:32 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.07.2023, 11:03:11

Raduš-jako ten páv-ten je o příspěvek výš…v tom vlákně..jen jsem navedla na slepičí vlákno,nevím ale proč zrovna “červencová teplákovka”,ale přišlo mi to vtipné,tak jsem tam vlezla..🙂🐔

a ta Kvitová mi přijde sportovní typ,takže nějaké volány asi by to nebylo ono👎

Bobca
Bobca 25.07.2023, 08:21:32 xxx.xxx.20.192

rozklikla jsem tuhle nějakou diskusi “červencová teplákovka”-se mi líbil název…tak jsem si dala chvíli změnu na plochu🙂🙂

Niki-čučni,jsou tam pěkné slepičky…a krásný páv-bílý….

Obrázek
Bobca
Bobca 25.07.2023, 08:16:40 xxx.xxx.20.192

Raduš,myslím,že jsem je někde zahlídla..Jednou na fotce..Já mám ráda jednoduchost…A určitě jsi viděla Čvančarovou loni na udílení nějakých cen??nebo si už nepamatuju(nejde mi sem dát smajlík)..Tak ty určitě vejdou do dějin-ty modré…

O hubnutí se s babou,která nakupuje v dětském bavit nebudu..se.reš mě už..řešíš 2 kila nahoru..Smiř se s nima,i tou svou svrklou kůží(což určitě nemáš)…Proč mi sem nejdou dávat přednastavení smajlíci??🙂🙂🙂🙂

Jinak u nás včera párkrát pršelo,já byla odpolko doma,stříhala jsem pásky na ty polstry..V sekáči byly zase za 40,-kč rifle-teda všechno,tak jsem jen doplnila jiné barvy..

Elišáku-smekám🙂jste borka!!..dávám palec nahoru!!

Jdu pokračovat-jsem se do toho zakousla…Měla bych ale i za bráchou zajet,uvidím…

Bobca
Bobca 24.07.2023, 09:12:39 xxx.xxx.20.192

No holky,abyste se neopupínkovaly,že jsem zapomněla napsat🤔😎😊

Já bych ale řekla,že jsem i psala…a asi neodeslala???už nevím..😇🤗..Jo,asi i o fotkách,že se povedly,a od “Biacy” bych prosila (pokud má) něco i naležato..nešla mi ta fotka nijak upravit,abych ho tam měla celého,v té své noblese..Nikouš si to taky užívá,ten posez.I v té kukani je to pěkná fotka👍.Jsem si je všechny postahovala do složky “miláčci” z iFauny..Toho jednoho maiňáka jsem si vzpomněla jméno-Willy,ale toho druhého jsem zapomněla🐈..Mourek taky dobře pózuje..Se kochávám,když něco hledám a narazím na ně🐱

a co jsem včera dělala?už ani nevím..Přijela Zdenka,dovezla mi ten molitan..3cm,mohl být trošku pevnější na ty podsedáky(na lavici je pevnější)…ale člověk hledí na cenu…Objednávaly jsme to přes internet,a její dcera to vyzvedla v Praze v obchodě,když zrovna jela na Moravu…Jsem pak brouzdala po netu,že přikoupím 1cm silný-pevnější…ale pak sem to zrušila,bo holt,kdyý je to bude až tak tlačit,tak si dají pod zadel ještě něco😀

Tak mám dnes práci..Včera jsem zkracovala a zužovala to čtvero záclon(sada na balkonové dveře a okno-ale to jsem přece psala😇…takže 8 kousků)..No a odpolko jsem šla ke garáži..Dnes chci nastříhat ten molitan a pošít ho prostěradlem,aby se líp pak povlíkal do té rifloviny-Zdenka dovezla nějaká starší ..A chtěla zahnout rifle..ale to jsem taky psala!!!!

Tohle je Willy s uhrančivým pohledem..jsem na něho taky dlouho čučívala,jak jsem ráno rožla počál🥰pak jsem si ho ještě zvětšila..Vidíte ten pohled?🐱

Biaca-Taky mi tu chybí víc fotek zvířátek 🐈🐎🐕

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:26:08 xxx.xxx.20.192

Jani,já si pořídila hned ze začátku tenhle silikonový návlek na prst,že budu Maxovi čistit zuby hned zkraje,aby si zvyknul,a aby mu nesmrdělo z tlamky…Celkem držel,nemůžu říst,ale asi tím,že nejedl maso,nebo nevím čím,měl zuby pěkné,dělala jsem to jen chvíli,a pak nebylo potřeba.."šel" ve 2 letech a měl zářivý úsměv😄..Chápu,u starších jedinců to určitě bývá jinak..,jen bych tohle zkusila,není to nějak tvrdý kartáček,kterého by se asi bál…nenašla jsem ho už,asi jsem ho vyhodila,jinak bych ti ho poslala poštou..A vlastně na něj můžeš dát nějaký ten lék..

Obrázek
Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:07:21 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Haló, haló to neznamená, že když se sem vrátím já, nebude už psát nikdo jiný!😟Já si chci počíst co děláte vy a ne, co dělám já…to vím😜 Viktík šel spinkat domů, Gucci zase někam ven. K večeru ležela na záhlaví sedačky v rohu - to je taky jedno z jejích míst. Než ji objevil Vikťa a tak dlouho do ní rýpal, až zase odešla🙄

Jak jsi Bobi říkala fotky a já, že to těžko, tak mi Tom říká: poslal jsem ti fotku(to bylo právě, když Gucci přišla domů konečně)

Obrázek

no vidíš…mě se nezobrazilo hned další jak bych to řekla-další stránka,tak jsem četla jen o tom,že nešiješ,tak jsem odpovídala na ten příspěvek😉

Pohodička na stolku🐈🐱Dík Tomovi👌

Bobca
Bobca 22.07.2023, 08:00:41 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.07.2023, 18:22:35

Raduš-nečetla jsi pozorně🙂

a co tak nějakou novou fotečku kočičáků někdo???hm??.

je tu spousta nových “diskutérů”-diskusníků"-prostě diskutujících lidí,třeba jen dávající palec,tak jsem si myslela,že se pokochám novými chlupáči-nebo klidně i naháči😇

včera u nás 2-3 bouřky..ze všech stran..chvíli teda lilo dost⛈️Teď je pod mrakem,19 stupňů venku,25,3 tady…Včera jsme byli popřát Petřiné mámě,i s manželem a jedním synem..Koupila jsem jí kávový likér..něco jak “bejlís”…Už dýl,že potřebuje zahnout záclonu na balkonové okno…Nakonec z toho jsou čtvery,ale krásné..Dvoje zkrátit a dvoje zúžit..že jsou moc nařasené😊..Tak mám dnes práci..

Bobca
Bobca 21.07.2023, 10:50:55 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.07.2023, 07:37:19

Reni,já vím…třeba se někdo přidá😉

Bobca
Bobca 21.07.2023, 07:33:56 xxx.xxx.20.192

tak nic???☀️🌺

a co tak nějakou novou fotečku kočičáků někdo???hm??..zatím mám nejdýl na ploše ty “maiňáky”…jsou úžasní..každé ráno na ně čučím,oni na mě😊Kouťák Mourka poslal nedávno…A co dělá Pan Bečka? a Matýsková?..Pučmelda? Nikouš?..Od Raduš Viktorka mám na nástěnce na fotce před sebou..🐈..Nebo nějakého nového?? Pořád vzpomínám na Nica od Fernanda,ten musí být už obrovský…Někam se vytratil🐱

Tak hezký den všem🌷

Jen jsem si zapomněla uklidit na ploše🙄😲než jsem je blikla

Obrázek