Aktuálně: 3 719 inzerátů210 605 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 07.08.2023, 08:24:31 xxx.xxx.20.192

Raduš,ty jsi fakt neskutečná🙄🙏..Naposledy k úplňku..Nikde o něm nečtu-jak rožnu počítač,podívám se,kdo má svátek,kolikátého je,jdu sem za vama,počtu si,napíšu..podívám se na “smolař týdne”,nějaké videorecepty..novinky kolem důchodu maximálně tak,pár zpráv-nepolitických!!něco v mapách,když si vzpomenu,že jsem mohla jet někama jinama…a pak si pustím youtube a při písničkách hledám nápady kolem šití těch kabelek..Jaruš jsem dala 2,co jsem tu dávala-tu větší a menší..Měla radost.🙂

V Kamenné v sobotu chvíli nepršelo,tak jsme se šly projít..Potkaly jsme 2 bedly,asi 25cm,zavřené kloboučky,nechaly jsme je tam.do vnitrozemí jsem nešla,tam půjdu poneděli,budu hlídat Čendu ještě 14,15,16,8..příští týden a pak zkraje září 3 dny..a pak od 20-29.9.🙂Mám to letos nabité i bez toho dlouhého hlídání…

Jak jsme seděly na lavce v lese u cesty,tak se přibližovalo kolo..a pes..Já na něho “Čendóó”..se rozběhl a už jsme se vítali..jsem mu koupila ty jeho tyčinky.ty jsme mu nechaly na schránce,jak jsme jely kolem..Jinak od večera v sobotu,až do 2hodin v neděli pršelo..ale večer jsme “zabékali”..bylo nás teda jenom 7,ale bylo to fajn..

Končím,volala švagrová,že má zubaře a prší..chodí s chodítkem,tak deštník nehrozí🙂

Bobca
Bobca 05.08.2023, 08:38:43 xxx.xxx.20.192

Já mám někde uložené video,kdysi mi někdo poslal operaci z muže na ženu…Po zarostení jizev ochlupením nebylo vůbec nic poznat…Normální vzhled  ženských orgánů...Vymodelovali jí i to,co žena potřebuje k sexuálnímu životu(ze žaludu)..Ano,kůži penisu jí vsunuli dovnitř jako vagínu…

Bobca
Bobca 05.08.2023, 08:16:10 xxx.xxx.20.192

Raduš-ty myslíš,že já mám v hlavě,kdy že je úplněk?že si to vsugeruju??😲haha-ty jsi hned hotová se vším....Já ho poprvé,co bydlím po těch letech podnájmů,kdy ně přímo čučel,mám za zádama..Až nespím,tak to teprve zjistím…píšu to pořád dokola..Já mám v hlavě duto..co si nenapíšu,to nevím..To,že nespíš-že se budíš,to má úplně jiný základ..ale ne úplňkový..Já měla taky období-řekla bych v tvém věku,kdy jsem se pravidelně budila ve 2 hodiny....A nedávno mi kámoška mé dcery říkala,ža mi jaksi nevěřila a teď to má taky a rozčiluje jí to..je jí 54..Dnes jsem měla s chobotem na přístroji spánek 9 hodin..od 22 do 7 ráno..Budím se akorát,když mi to fouká mimo,tak se musím pohnout…😴

Jdu se balit,jedu s Jaruš do Kamenné,chataři se už ptali,kdy si “zabékáme”,tak opráším kytaru a dnes bude večer “kántry”-jak by řekl děda…Už jsem ho taky dlouho neviděla..Ty stavy má pořád,doktoři neví co s tím..V lednu to budou 2 roky,co se tak trápí..Má dobré dny,kdy může jíst a špatné,kdy se dáví i snad vodou..Přijedu zítra odpolko…Má teda pršet,ale do lesa se chcem jít podívat  a za Čendou určitě..V září ho budu hlídat🐕

Bobca
Bobca 04.08.2023, 08:15:00 xxx.xxx.20.192

hezké ráno všem☀️🐈🐕🐎🐐🐇

já si četla jen ty nežádoucí potraviny,a přemýšlela jsem,CO bych vlastně mohla jíst??Musí to být hodně drastické..nezávidím těm,co to musí držet😟

Vrátím se k úplňku-zapomněla jsem Raduš odpovědět,jak jsem spala..

Raduš-to není o tom-vidět ho🙃..Najdi si prosím,když nebudeš mít práci venku “Noc úplňku”..dokument,jsou toho 2 díly,nevím už jak dlouhé..Ale stojí to za to!! Když tak všechno víš,tohle určitě nevíš..I já byla překvapená-myslela jsem,že má vliv jenom na spaní…ale řídí celou naši planetu(a není to “fejk”) dlouho jsem nevěděla,že to nespání 1-3 noci je jeho práce..(má na mě vliv i v některých jeho fázích)..Viděla jsem to už 2x,když to šlo na ČT2 myslím👍

Niki a co ty?dodržuješ střídavou???Můj chlap držel kdysi “Kořínkovou”,já s ním,ale já měla za 14 dní 4 kila dolů,ale nepotřebovala jsem to..Tak jsem se na to vykašlala..Musí se přemýšlet,co v té které potravině je…jestli neobsahuje byť třeba vajíčko v pečivu..atd..Ale já měla tenkrát taky hodně pohybu-a ten si myslím mě udržoval,i když jsem jedla jak malý zájezd😇😊

A dlouho tu nebyla Leithian??🐍..Jani,co tvoje havěť??je něco nového??🦜

Bobca
Bobca 03.08.2023, 20:00:29 xxx.xxx.20.192

Jo Raduš..ale to bylo před těma asi 7-8lety,kdy jsem držela tu dietu o 5-6 jídlech za den a "Herbalajfu"…2x dopol.ovoce a 3x odpol. zelenina…Ale to jsem neplatila takový nájem,a chodila jsem ještě na brigády…Za 5 měsíců 13kilo dole v pohodě,bez pohybu a 40 pivech za měsíc..u té mě stresovalo,kdy můžu jíst..jestli už je to 3 hodiny a není už 4 hodiny..Bílkoviny,tuky,sacharidy…vyváženost..A voda s citronem po litrech..

Bobca
Bobca 03.08.2023, 11:53:42 xxx.xxx.20.192

Bobča zeleninu právě vůbec…ani ovoce..a vím,že bych měla..Max ředkvičky ve slevě,nebo levnou hadovku..Do obchodu chodím jednou za 3-4 týdny..

Raduš-taky jen můj názor..Asi bych s těma tvýma bolestma a průjmama,(žlutá voda)..a hlavně atakou!!….nemohla žít..😲To ti fakt nevadí?? Ano,beru hrst léků…ale každý to máme postavené jinak..JÁ si opravdu nestěžuju..Nechodím po doktorech s každým píchnutím,ale když mi najdou něco v krvi na preventiví za 2 roky,nebráním se,že mám brát nějaké léky…Jednou za 1/4roku na cukr..mám ho v normě a jím všechno..I na tu psychinu jsem šla dobrovolně,bo bych to nezvládla sama se sousedkou a vínem…🙄nevadí mi,že beru slabá antidepresiva,hlavně,když jsem v pohodě…a to JÁ jsem😊👍👌

Bobca
Bobca 03.08.2023, 11:14:15 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 03.08.2023, 08:50:30

ahá..tenší..Já tam šla zkrz problémy s vyprazdňováním..a na ty srůsty vlastně přišli až při té hi(y)sterektomii,tak jsem byla o 2 hodiny dýl pod narkózou,aby mi je šetrně rozdělali…a od té doby mám klid…🙂

Bobca
Bobca 03.08.2023, 08:26:01 xxx.xxx.20.192

😎👍..Raduš,ty jsi v tomhle fakt “kouzelná”😇🙏

Raduš,já včera psala☝️..co zas vybuřuješ😜A Kouťák má určitě práci a čte si po večerech..žejo?😉

Pak Petře dovezli dřevo,tak jsem skládala dřevo,i kluci pomáhali..chlap byl taky doma…Takže to bylo rychlé-7 kubíků🙂a pak jsem ještě zkysla tam..Bylo hezky,akorát protivný vítr…Grilovali jsme párečky s medvědím česnekem-hmmm😇 a pak krkovičku a hermelín….Lidka mi poslala několik krátkých videí s kocourkem..Až pošle fotky,dám sem…

Na kolonoskopii jsem neřvala,ale že se podepisuje papír,že se může střevo i protrhnout,jsem po 70cm,kdy to bylo nesnesitelné(mám sice vysoký práh bolesti)jsem upozornila na šílenou bolest,tak to doktor-naštvaně ukončil..Měla jsem spoustu srůstů po operaci řezem-ty mě odstraňovali až v 50,při další operaci-už laparoskopií..

Jo,a od rána prší…🌧️

Bobca
Bobca 02.08.2023, 07:50:25 xxx.xxx.20.192

na ten horoskop se teda podívám..doufám,že nebyl v Blesku😜..kam se chodíš dívat? Na denní,nebo se mi bude dařit pořád?😇.pozitivní mám,že Lidka je strašně šťastná a vděčná,že tam s ní někdo pro něho jel..Ještě večer mi psala zprávu,že spokojený..a že jsem jí hodně pomohla..Tak jsem jí napsala,že jsem šťastná,že ona je šťastná..🥰..já to tak i mám..Mám radost,když můžu někomu udělat radost..A jsem i ráda,že obětovala 310kč za dálniční-10denní-jednodenní prý ještě není(nevíte někdo,kdy bude?)Akorát,že lilo celou cestu,tak ta vodní mlha,když předjíždeli divočáci,byla nepříjemná..Po “staré”(rozumněj bez dálniční bysme se drckaly několik hodin,a nechtěla jsem,aby kocourek trpěl zatáčkama a bržděním..Takhle seděl skoro celou dobu-je vyfocený v autě,když jsem čekala u směnárny,když byly Lidka s majitelkou měnit eura..Jen ho pak držela po směru jízdy🙂

Určitě se na něho stavím podívat,když budu v Olmiku🐈a “pomaznat”(jak říkala paní) si ho😇

Bobca
Bobca 01.08.2023, 19:52:53 xxx.xxx.20.192

teď jsem poslouchala ve zprávách,že dnes je superúplněk…A nejvíc jej vnímají Vodnáři a Lvi..Vidíš Raduš,a ty mi pořád nevěříš😇

Bobca
Bobca 01.08.2023, 19:46:57 xxx.xxx.20.192

Tak nakonec to bylo super…Paní hodinu trpělivě povídala,vysvětlovala,do kterého kolena sahá jeho rodokmen,čím je naočkovaný a že si pohlídá i další..chce být pořád ve spojení,chce fotky a zprávy,jak se má..Dnes má 4 měsíce a váží 3,30kilo....Safírek dostal i výbavičku,svojí deku..na pár dní krmení. škrabadlo.Paní rozváží i jinam-jde vstříc zájemcům..Celou cestu byl v klidu,vůbec nemňoukal..pozoroval cestu..Byl s ní i manžel,je vidět že kocourek se měl dobře,je mazlivý,když se s ním loučili,opusinkovali ho..velmi klidný..Jak budu mít lepší fotku,dám ho sem..Jsem ho blikla jen přes dvířka..

Jak jsem se bála,tak to ze mě spadlo..mají je jak své děti..

Obrázek
Bobca
Bobca 01.08.2023, 07:34:33 xxx.xxx.20.192

ahoj všeci🌷

Reni promiň,ale mě se to slovo líbí🙂a kde vlastně je naše létavice?😊Na dovče?

Co já včera vymamlasila😲..Jela jsem navečer natankovat do plné na tu dnešní cestu,že pak zas dám plnou a zaplatí si jen co se projelo..Stavila jsem se v Lidlu,svezla cestou syna od Petry,zakecali jsme se…A najela zezadu do uličky,že tam nechám auto do rána..V noci se vzbudím,a…blesklo mi,že jsem hodila kartu i s účtenkou do důlku na palubce,abych uvolnila místo u stojanu,a vypustila to z hlavy..Ve 3 hodiny jsem nemohla zaboha zabrat s myšlenkou,že je to vidět a karta už je fuč..Nakonec jsem zabrala a o půl 7 jsem už letěla…Uf-byla tam👍No to bude dneska den..Vyjíždím v 9..rozhoduju se ,jestli nejet po dálnici,bylo by to možná pro to kotě lepší jet po rovině,jak těma zatáčkama..Vím,že kočka od kámošky nesnášela zatáčky…A brždění..🐈

Nakonec si to zjišťovala všude možně..Mluvila dokonce s nějakou chovatelkou z Prahy-myslím Martinou(Evi,neznáš?)..a že jo,že se nemusí bát…Tak jedem..Je zamračeno,má pršet,,Ale 160km není konec světa-i když už se mi někdy nechce jet dálkovou.😎

Vemu si foťák a vyfotím si ho-krasavce🐱

Bobca
Bobca 31.07.2023, 08:22:55 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 31.07.2023, 07:54:24

Evi,co je CACIT??

psala jsem ti SZ,tak nereaguj,už je to pasé…👎

Bobca
Bobca 30.07.2023, 16:54:19 xxx.xxx.20.192

Ona je stejně rozhodnutá,už nic měnit nebude..tak doufejme..Třeba Lawren.cz se mi líbí a je to u nás..mají tam i videa koťátek,jak si hrají..ale už na to kašlu..Jen jsem chtěla nějaký názor jiných lidí…

Bobca
Bobca 30.07.2023, 09:39:26 xxx.xxx.20.192

tak už jsem klidnější..poslala mi odkaz-vybírá už hodně dlouho a je rozhodnutá…Je to tutovka,takže v úterý jedem🐈

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:47:30 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 29.07.2023, 13:31:25

rapoťačko-vaše minividea mi chybí🐈😇

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:34:55 xxx.xxx.20.192

já taky..v noci jsem měla plnou hlavu myšlenek 🤔

Jako-"babo raď."Volala mi spolužačka..že si vybrala kotě Ragdola-5 měsíců..kocourek.kastrovaný,papírový..Jenže-někde na Slovensku,poprosila mě,jestli bych s ní pro něho nezajela..(250km).Někde u Námestova je dědinka,kde je “prý”CHS..ALE!!paní komunikuje výhradně po mejlech….prostě se mi to nelíbí😲😟vybírala nevím kde všude a tady se jí to “zdálo”jako nej..

Vím,že Evka má tyhle kočky,můžeš mi prosím tě napsat,jestli víš o nějaké férové stanici u nás???Na cenu jsem se jí ani neptala,chci to s ní ještě probrat..že mi pošle komunikaci a odkaz..zatím se tak nestalo..Bojím se,aby nenaletěla.."Daskabáty" můžou být i na Slovensku..Záruky prý obrovské,ale já jsem už v tomto opatrná-papír snese všechno☹️..Chtěla už dnes,odložila jsem to na úterý..

Prosím o radu..dík🌺

Bobca
Bobca 30.07.2023, 08:21:13 xxx.xxx.20.192

já hlásím,že jsem již dlóuho přihlášená..nevypadávám👍..a edit stihnu..zapomenuté písmenko,nebo tak něco se zvládnout dá😎a vyhledávat nemusím,mám odkaz v liště záložek,tak jen kliknu a jsem tu😇

..takže za mě-spokojenost..👌💖💐

Bobca
Bobca 29.07.2023, 08:19:15 xxx.xxx.20.192

Betadinu..nebo aspoň vydesinfikovat něčím-prostě vyčistit....Není to od psů,ale od kocourů-soků..chodí za kočkama..a rvou se o ně🐈A přítel ho nechce nechat vykastrovat??zlepšilo by se to,netoulal by se až tak 👍