prosím pisatele příspěvků palicolámacího pfóra….jak to kurdek děláte???🙏😊😇❓já nesesmolím ani jednu kloudnou větu👎ale ráda vás čtu…
Příspěvky uživatele
Bobca
jsem se spletla a napsala to do venčení kočiček😲..takže znovu😎
U nás je taky bílo,obloha se chystá na jadranovou modř..0,5 stupňů a už svítí sluníčko..☀️Už mě bolí jen ta kyčel,stehno a záda-ale to vyřeším v pondělí u neurologa..Mažu lesanou s acylpyrinem ..Jinak celkem žádné novinky😊
Jo a ten ocet do myčky lijete kam??
U nás je taky bílo,obloha se chystá na jadranovou modř..0,5 stupňů a už svítí sluníčko..☀️Už mě bolí jen ta kyčel,stehno a záda-ale to vyřeším v pondělí u neurologa..Mažu lesanou s acylpyrinem ..Jinak celkem žádné novinky😊
. Mně ti anonymové docela vadí.
pane anonyme..každý máme právo se nějak prezentovat,ale pokud se v diskusi objeví více než jeden anonym,je to prostě zvláštní-s kým vlastně diskutujem?Komu odpovídáme?prvnímu,druhému?třetímu?dobře to napsala Kometa..Je vidět,že máte zvířátka,staráte se,i problém se zdravím ..to máme taky ve vyšším věku..Ale stydět se za své jméno? nebo nemůžete sem dát třeba přezdívku..Já jsem od prvopočátku Bobča(Božena) a nevadí mi,že mě třeba může někdo poznat,kdo jsem…no a co?nepíšu žádné nepublikovatelné příspěvky..Nikoho neurážím..Vy jste tu dal taky dobrou radu fíkovnici,tak proč anonymně? Jsem ze staré školy,a pod pojmem “anonym”si vždy představím nějaký anonymně napsaný dopis někam,kde tomu člověku chtějí anonymně ublížit..Já to tak prostě mám..Nechcete zapřemýšlet a přihlásit se třeba pod přezdívkou?😇
proč nechcete prodávat?..lidi vám ruce utrhnou za domácí vajíčko😊👍
aviváž používám,jen když tam mám podprdy,tak ne a nějaké lepší halenky,bo se mi stalo,že se vytáhly,nebo smrskly..a dávám ani né malou štamprdli..V jakém poměru dáváte ten ocet?? Raduš??a kolik?
dejte pak vědět…
zdálo😔..Mě,když Max byl měsíc pryč,vzbudilo mňouknutí a normálně jsem ho viděla jít kolem válendy..pohladila jsem ho a říkám"tak ty ses mi vrátil"🐈..Tak živý sen to byl…
Ronjo-nerušíte!!😊jen se přidejte..už dávno to není jen o 3 ženských z různých koutů republiky,které se sešly-obrazně-třeba v Poličce na kafi(severní morava-jižní morava a západní čechy)..rozvinulo se to do různých témat..přístup má přece kdokoli..😎💕
K té Puele..Raduš,jestli sis rozklikla některý odkaz,co tu byl k té vůni,jsou i takové,co tam nalili PůLKU té velké lahvičky!!700 stojí celá..Je to normální? v obchodě mi řekla prodavačka,že maximálně jeden vršek..Bodejť by jí to nerozežralo pračku..Povlečení radši přeperu a zbytek vzorku vyhodím..Nebo ho zředím vodou a zkusím někam postavit,jestli bude vonět v prostoru(stál 25-i to je dost-jednorázový vzorek,když aviváž mám na jak dlouho..
kometa:XY nebude nikdy spokojený.
Hezky to napsala Fatia.
našla jsem to..👍
omlouvám se “assil”..jsem se k tomu vrátila..nevcítila jsem se do špatně vidícího..promiňte..😇
ještěže jsem nakapala jen asi 6-8 kapek-zkušebně..prala jsem nové povlečení…Nevím teď,jestli ho nepřeprat znovu😲
Buggyro,možná nebyla Nikča teď na vyjížďce,ale v dřívějších příspěvcích to tak většinou bývalo..i ta jízda na skůtru,že zapomněla rukavice atd…Není to nic ve zlém,ale bylo to tak hodněkrát,že holky podcenily první zimu😊nemám pravdu😇
kometa:Proč by se to mělo dávat podle většiny? Máme na výběr 4 možnosti, tak ať si každý zvolí tu svou. A nenutí ji ostatním.
Tak jsem pochpila tu jeho zádost o “průzkum”…Reni-mě to přijde všechno tak jaksi postavené na hlavu…Proč tolik změn??zdá se ti to složité?teď?…
jo,byla ta reakce na XY
já to pochopila tak,že v tom průzkumu vyjde najevo,kolik procent bude pro kterou možnost..tak se to dá podle většiny…hm?..ale proč těm chlapcům pořád přidělávat práci??nemají toho už tak dost?k čemu to bude..
Nevím,co bylo myšleno tím,že se dívám z metru na počítač?..Už nevím,kdo to psal..Mám jen 19 palcovou obrazovku(41x25cm..)sedím od ní asi 50cm…Asi myslíte,když někdo má internet na televizní obrazovce?že je to velké?Jinak tu byla asi před 2 sloupci fotka témat..Tak přesně tak to mám i já..
Já se vždycky uculuju,když tu Raduš i s Nikčou píšou,jak podcenily listopadovou zimu a jak přišly domů zmrzlé jak herinek..A Niki navíc jede na vyjížďku skoro nahá🙏…Pak chrchle😲😊..že Niki..Doufám,že už se budeš víc oblíkat-už to lepší nebude..
Co se týče té vůně,asi to zkusím,až budu prát něco "nespodního"..a dám tam jen pár kapiček..Raduš,jak to dopadlo u tebe??už něco obléklas,s tou vůní?
oprava-zeleno-hnědou…
já nevím,ale nechápu,o čem je řeč… napravo-nalevo😇není to jedno,kde to je?Možná ti,co mají telefon,to musí posunovat?..bo já to mám na obrazovce nádherně zobrazené a je mi jedno jestli se podívám doprava,nebo doleva…Je to pěkně přehledné..Já zvolia barvy zeleno-béžové,takže mi ta červená-upozorňující- krásně vyniká…
chlapci,už nic nevymýšlejte..je to všechno super..Za mě máte za 1*✔️
vůbec jsem nevěděla o tomhle vlákně😇hodinu tu prohlížím všechna očka..nádherné fotky a miláčci na nich..úžasné👌..Já kocoura už nemám,ale doufám,že sem můžu přidat jeho kukuč..Na druhé fotce je nemocný-smutný(holky tady ví..pořád se mě držel..šili jsme spolu roušky🙂)Naháče jsem hlídala v Olomouci a poslední je od Canky “Čamlie”(neboli Pučmelda)..sem nemá čas chodit,tak se doufám neurazí..ty teda jsou👍😍
Niki-dnes jsem si byla koupit aviváž..Poptala jsem se na tu vůni..Tak mi nabídla taky vzorek za 25 kč..asi deci bylo za 230 a myslím půllitr za 700(vršek že je odměrka)..První mi zdůrazňovala,že se to nesmí dávat přímo na prádlo,jen do kastlíku s práškem…Koupila jsem si černý pytlík s bílým nápisem(měla červený a myslím modrý)..zkusím to někdy,ale dám tam jenom trošku..A to tě svědilo jen v oblasti kalhotek??jinde né??není to teda materiálem??Proč né triko?podprda?..
Raduš-a v čem jsi chodila loni😉Neříkej,žes to loňské oblečení"unosila"do roztrhání..Já si loni koupila u ťamanů zateplené legíny-černé-jsou super teplé,až horké na doma,že jsem tu měla zimu..Letos topím víc,mám odsáto 33 litrů…Jen mezi skly je pořád zamlženo..ale neteče mi voda po skle uvnitř na parapet-za mě spokojenost(zatím)otvírám aspoň 3-4 krát za den okno..Mám tu 58%..úžasné😊👌