Teda Leithian,ty to máš skoro místo akupunktury😲😇tolik kousanců…🐍🦜Bych nevěřila,že že ten zub se může takhle-nevím,jak to popsat-ty mikroúlomky..😲
Příspěvky uživatele
Bobca
když jsem byla u Zdenky,tak jsme odpolko šly na fotbal-ona tam čepuje pivko v klubovně klubu..A na ploše 2 malí kluci sbírali žampiony..2x si jeden přišel pro nějaký sáček,prý je jich tam moře…Můj otec sbíral kdysi v kukuřici a zásoboval nás krásnými kousky..
Jinak u nás byla v noci teda průtrž mračen..Vzbudil mě opět “jedoucí vlak”po střeše domku pode mnou😎..Máme v plánu jet odpolko,nebo zítra zase na houby..mohly by “poskočit” a teplo bylo..včera hnusné dusno..Teď je venku 23,ale pod mrakem..
Niki,chápu tvoje důvody,ale vzpomeň si na ten palec!! Dodneška s ním pořádně nehneš,žejo😉..Když to bude potřeba říznout,tak si to nech říznout🙏..Mě to nenabídli,a trpěla jsem dost dlouho..Mě jen měnili ten višňák..👎se ti to dřív zahojí..to zvládneš👌
ano-správný čas..My zabíjely s babičkou(tchýní) třeba 8 husí zaranu,tak jsme to fakt musely vychytat..A pokud jsme nepotřebovaly peří na draní do peřin,tak jsme posypaly husu kalafunou,přes mokrou hadru přežehlily a peří se slouplo celé v jedné krustě…I vlastně nasucho oškubaná z největšího se dala taky posypat a přežehlit…
Niki,přesně vím,o čem mluvíš😲bolest obrovská..Jsem zvědavá,jestli ti dají i ta ATB,kromě višňáku…
Buggyro-tady nepršelo,taky tam bylo sucho..přitom v jednom lese samé bílé-plesnivé..I klobouk pěkný a vespod plíseň..no a na kraji jsem narazila na takovou úrodu..Všichni chodí dozadu a kraj jen projdou..
já taky souhlasím..Byla tam spousta fotek…a není tam nic,co by nemohlo být zveřejněno..👍
Houby rostou❗
Holky měly i kováře-vlezly do jiného lesa ještě,zatím,co já kolem cesty našla asi 20babek s hezkýma hlavama..Pak jsem je šla hledat(holky),a cestou narazila na ty žluté..Jak v Rusku.tam jeden trčel,opodál další,a asi 6-7jich bylo,a kousek od cesty..A ta bedla..
Micinka nás vítala..🐈
Niki,tak si dej aspoň ten višňák…Ty jsi palice tvrdá,ale k dr.bys mohla jít..
Doron-holky to tu pamatují..🐈
ATB dostal kocour a mě dali na chiře višňák a sádru..Kocour při druhé injekci utekl a měsíc jsem ho -miláčka hledala…Stejně pak “šel”..🐈..asi ve 2 letech..K babičkám do Brodku u Prostějova na dvorek a zahradu…Na garsonku to byl velký divočák..Což by nevadilo,ale já už byla natolik vyčerpaná nevyspáním se v noci,že jsem ho darovala se vším všudy a dala mu volnost…Ještě půl roku jsem tu ruku cítila..
Kafe dopitý,tak se obleču,stavím se pro sousedky a vyrazíme na ty houby🙂
připomínám na porovnání😎..půl roku to bolelo a sádru jsem měla asi 3 týdny..
Dík všem za pochvalu-potěší..motivuje mě to👍.. manželce a klukům se to líbí,ještě jsem došívala v ruce něco u garáže,takže prý se mu bude líbit..Další už budou doufám lepší..😊
Evi-chlupáči jsou boží🐱
Ráno jsme domluvené zas na houby..dnes sousedky prý donesly něco..Takže písnu až pak,jak dojedem🙂
Děkuji za návrhy,ale nic z toho neklapne…musíme vydržet..V sobotu jsme seděly u garáže,rádio jsme musely vypnout,bo se to "bilo"…je to pořád stejný rytmus.dus-dusdus..
Došila jsem taštičku,Petřinýmu muži k narozkám…Neptejte se,kolikrát jsem co párala a předělávala,ale na výstavu nepůjde a funkci to splní..Ještě jsem mu šila do kamionu kapsičku(sešila jsem 2 zadní kapsy z riflí-dala zip),a má to na drobné 👌tu jsem zapomněla vyfotit,i ten měšec mladému k narozkám..
“a rána jsou zde tichá” Raduš🙂Myslím s Chýlkovou a tím polským hercem..Vkrádají se mi do mysli"Želary" s Gaislerovou a asi Krobotem? Hm?
Včera jsem se dověděla-potkala jsem celé ženské osazenstvo před domem,že v sobotu bude pokračování..30té výročí,čico😕Nepomohlo prosit,jestli by nemohli zrušit ten reprák, žeprý to “mají povolené od majitele”..Ale majitel neví!!!Jak bysme mohli změřit decibely,nevíte??Policajtům je to jedno..A že budou do půl 10 a budou jim tam tentokrát hrát klávesy…tak uvidíme..
Max labužník🐈🐱
Buggyro.psaly jsme současně🙂,takže..to jsem nevěděla,že je pod zemí…tak na to radu nemám,jen to čerpadlo..
A co se týče punčoch..a co tak našít na ně šlapky-u ťamanů za pár korun-v téže barvě..Nebo vůbec,jen zakrýt jimi ty díry…?Nebo chodíte v lodičkách do práce?nebo v otevřených botech?..asi né,když pak šupnete nohy i do gumáků(nebo jezdeckých bot)..Na tepláky by bylo dobré našít-nevím jak to popsat..Na jezdeckých kalhotech je to vyztužení pod zadelí snad kožené,tak našít ze starých pevných riflí,a budete frajerka..
hezké ránko☀️
Zapomněla jsem napsat,že v sobotu měli vedlejší sousedi opět oslavu narozenin(jaksi čím dál častěji,jak jsem jim řekla,že se mi cikánská hudba líbí😊)..jenže..Zdokonalili tu hlasitost obrovskou reprobednou🤔..Basy mi “drněly”v žaludku jak na zábavě..Měli snad jen jednu přestávku..A pořád stejný rytmus..Pokoušeli se do orig.zpěvu zpívat-spíš hulákat-ale jo,to dělají všichni na oslavách..Do toho pes, děcka troubili na klakson a houkačku od autíčka..Od půl 4 do 9 večer-naštěstí(upozorňoval mě,že max.do 10-bývá i o dost dýl)..Možná je někdo utnul,nevím..Já telku na 30.😠.Proč to píšu..Kdyby takhle “oslavoval”tady někdo na dvoře-jakože tak hlasitě určitě né-tak by to určitě mělo odezvy u policie..Tady s nima se nic neděje..Majitel na upozornění-dřív se to řešilo-pes,cirkulárka-řekl,že na svém dvoře si může dělat každý co chce😏…Ale v centru města??😲
Hezkou neděli..🌷
ahoj holky💐
..já vstávala v 6,jeli jsme ve čtyřech na houby..babky malé,hodně suchých a plesnivých,ale košíky měly holky plné,i manžel od Petry..Já rozdávala,musím zlikvidovat z mrazáku-načichly mi brambrové knedlíky s uzený,..Zítra si udělám máčenku...Donesla jsem si růžovky a chystám se je teď udělat ke svačině..bedly jsem taky rozdala,ostatních jsem si nevšímala-myslím těch barevných..Po o-měla jsem ještě zelí s tím knedlíkem,už třetí den,jsem si bucla a zalomila to dobře 2 hodiny😔🙄Jdu něco dělat😊
Vlastně něco na principu nasání vína z demižónu..nasaje se,zmáčne hadička a šup do sklinky…a teče..😊👌
Evi,to mě připomnělo,že spolužačka se od té doby neozvala..taky má to samé kotě za těch 20000🐈,jak jsme pro něho byly..Evi,to druhé stvoření-nevím jestli kočka-kocour-je taky krásné🐱👍Asi se od něj nemůže odpoutat..Musím jí zavolat,co Safírek😇
Jinak jsem si roztřídila konečně věci na šití,chci dnes něco začít..Vozím sebou na hlídání i svou deku a polštářek,tak si chci ušít i nějaký vak na to..vozím to v pytli do koše😊
Co se týče toho,jak popisujete ty venkovní i vnitřní aktivity,já zdědila po otci tyhle věci,jen nebyly takové technické vymoženosti tenkrát..Já vypouštěla bazén stylem,že jsem ponořila hadici celou,aby byla plná vody,pak podržela jeden konec,aby to nenasálo vzduch a vyhodila ho ven…a voda tekla sama..nevím,jestli to Buggyro u vás by nešlo nějak?
Dublinbarzoj-jsem se pobavila s tou sekerou..Raduš je na tohle taky zručná..Kamarádka dostala kdysi k 50tinám malou motorovku,na řezání menších kmenů v lese na chatě..Já kdysi,když jsem zaplatila za vytažení koruny z Tatramatky,když nevypouštěla vodu 100-tehdy dost,tak jsem si ji příště rozmontovala sama a poradila si..Vydláždila jsem si šatnu,když zedník v půlce utekl,že se mu to nějak rozcházelo..Jsem to vyvezla ven,dlaždičky umyla,kluka nechala ze školy doma,aby mi dělal maltu a udělala jsem si na zemi ještě i vzory😊..Obložení..a vůbec práce s vrtačkou mi nedělalo potíže..Vymalovat zaždé 3 roky barák o 6 místnostech a chodbama+schodištěm..(ještě před 3 rokama na paneláku,ale už někoho asi poprosím příští rok tady-uvidím-záda+ ruce)Když se mně někdo ptal,proč mi to neudělá chlap,nechtěla jsem říct,že doma nezatluče ani hřebík,tak jsem říkávala,že mám chlapa na okrasu a že si ho šetřím..😄Ale organizátor ostatního byl teda jednička..👍
ahoj holky..
venku Jadran..uvnitř ještě pořád binec(už teda menší),ale včera jsem měla zas rozlítané,se švagrovou-měla narozeniny-jsem poseděla nad “horkýma malinama”..Byly úžasné,zapily jsme to burčákem😊..Dopoledne na autobusáku jsem měla scuka s Eliškou,jela na odpolední vyučování..Jinak jsem akorát vyprala,roztřídila suché,posbírané na hůře..Ještě asi vyperu deku na spaní..hodím ji ven k sousedům na slunko☀️
Dnes jsem spala 8 hodin..Už jsem se těšila na svou postel..Ono to není špatné,být pořád v čudu,ale pak už se těším i na dom😇
Zrovna mi dnes přišel mejl s atlasem hub.."hmn"-máš pravdu..ty růžové se můžou lehce zaměnit..nebudu je sbírat vůbec..Ty zelené byly jedlé,ale už jsou prostě pryč🙂
Jdu něco dělat💪
Niki,fotky nádhera👍☀️..taky jsem ráda,že se vám dařilo(teda kromě toho úrazu)..Ohledně toho zmoknutí jsem to tušila-už jednou jsi to tak měla a přesně to tak dopadlo😉
já včera čekala na tel,až jsem usnula-ale asi kolem půl 2.Vzbudila jsem se 14,27😲..a ve 3 jsem měla být u baráku na značce..Cestou mi volala Petra,tak jsem jen,ať počkají..vynosila jsem tašky a a 15,10 jsme valily do lesa..Nic moc,ale malinké babky začínaly..hodně bylo plesnivých a v lese sucho..Já jsem se rozhodla teda neexperimentovat,a houby skončily v popelnici…Počkám si na ty co teda 100% znám já…20.tam jedu na dýl,tak předpokládám,že porostou jak loni už hříbky a kozáci..atd..
Peru..dolehla na mě únava..Včera jsme 2 a půl hodiny chodily,naštěstí ne po kopcích-ty jsou v Kamenné..Tam 2x za den s Čendou…Byl smutný,když jsem mu dávala pamlsek,který dostává,když musí zůstat doma a páníčci odjíždějí…Hlavu skloněnou,křoupal…jsem ho ještě omazlila a musela jsem už jet..Holky,normálně on když jdeme ven,běhá s ocasem dolů..První den,jakoby měl radost,ho měl nahoře,mával s ním,dělal blbiny….Smál se pořád,chodil se mě dotýkat ruky..Vyžadoval hlazení,jak na těch videích,když přestanu,ďubne do mě tlapkou…přivírá oči,když na něho mluvím-sedáváme chvíli na lavečce v lese a odpočíváme..Je to fakt úžasný pes..stačí říct “dnes půjdem za kapličku” a on tam normálně zahne..