Aktuálně: 3 504 inzerátů217 104 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 06.12.2023, 10:47:00 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 06.12.2023, 09:21:37

aúúúúú😢Niki..ta reakce je teda horší,né?když i prsty na nohou..hlava…Vyprala bych asi všechno!!!..Ty konkrétní gaťky bych hodila do popelnice…☹️

Holky,pamatujete si v galanterii,jak prodavačka motala keprovku?..Já včera tuhle 10metrů..škoda,že mě nenapadlo to vyfotit na prodejně,jak mi to “nachystala”!..bych to doma asi rozmotávala hodně dlouho..Tak jsem si dovolila jí ukázat,jak by to měla jednodušší👍No,tu druhou-té byly jen 3 metry,mi dala zase po svém,ale to by nebyla taková hrůza..Vyfotila jsem akorát ten zbytek,jak jsem už doma spotřebovala tu většinu,jak by to měla dělat🙂..

Obrázek
Bobca
Bobca 06.12.2023, 06:25:21 xxx.xxx.20.192

Buggyro-není nic jednoduššího😊to jen vytáhnu talířek,vysypu ze sáčku oříšky s ozdobama,plácnu mezi to svíčky..Mimochodem,já je letos koupila za 100 v galanterii a včera jsem byla u ťamana si koupit boty a tam bylo svíček hafol…ani jsem se nedívala radši na ceny😲co už..Boty stály 499..kotníčkové,vevnitř zateplené-dokonce mimo šněrování mají na boku zipy!což je ideální..(třeba vydrží do příští zimy)..Chtěla jsem si objednat na tom TEMU,ale pořád to tam mám v eurech..tak nevím,jak se to převádí..Tady v obchodě mě majitel přesvědčoval,když si koupím ty za 2500,tak je budu mít na 10 let(to už tu dávno nebudu)a navíc se mi nelíbily..

U nás je dnes kolem nuly-0,2..byla jsem si včera zas oškrábat auto..Někdo mi ve sněhu na zadním skle namaloval srdíčko přes celé okno❤️..potěšilo mě to👍Vídávám horší obrázky..😉

Bobca
Bobca 05.12.2023, 12:07:17 xxx.xxx.20.192

Já včera byla pilná,došila jsem konečně všechny ty pytlíky..Je jich 35...Ani to nějak netrvalo,jen se k tomu dokopat..Ještě asi 6 trochu větších na bylinky Zdence.Musela jsem ještě dokoupit keprovky..A zapomněla jsem,že se v neděli už zapaloval advenťák a já na něj zapomněla..Tak jsem ho dnes vytvořila-klasika,stačí mi👍a v neděli budu svítit 2 svíčkama..Jestli dojedu domů vlastně…Mám v plánu v pátek jet do toho FM,ať můžou v nemocnici používat ty pytlíky,a musím ještě něco došít z rifloviny..

Tahy by měly být už suché..zatím🙏jinak bych nejela

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 05.12.2023, 08:07:30 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.12.2023, 23:12:54

Jani,myslím že nepsala,já celkem stíhám,ale nevím,jestli se něco zjistilo..vím,že se lepšil,horšil..už bylo v plánu uspání,ale se zase lepšil,tak se to odložilo..🐈takže už se nebude trápit😟

Bobca
Bobca 04.12.2023, 07:19:25 xxx.xxx.20.192
Terven:

Jenom pro pobavení - doporučuju přiblížit a detailně prostudovat Vikiny polohu 🤣…jinak foto je samozřejně mizerný…

Obrázek

obrázek jsem si stáhla na plochu a zvětšila😊..tak to nemá chybu-zachytit pád na čumáček a s nohama vzhůru👌👍

Obrázek
Bobca
Bobca 04.12.2023, 07:06:10 xxx.xxx.20.192

ano,všeobecný pokec,ale hodně daleko ve “vnitrozemí”.😊

“ A prádlo pořád visí…”

Ronjo-to prádlo-jen objasním..není moje,ale vedle u sousedů(zvětšete si ten obrázek napravo od střechy..)Mám vedle sousedy-početnou rodinu cikánského rodu..nikoho neurážím,žijeme tu v symbióze už 3 roky..když mám připomínku,vždycky se domluvíme(i když je často brzo zapomenuta)🤔ale navzájem si neškodíme..Je mi jen líto toho prádla,jak často přečká několik dešťů..a to tam jsou dětské bundičky,deky,koberečky..teď je tam červené a žluté dvojprostěradlo už hódně dlouho ..a spadené růžové asi 14 dní, už zapadané sněhem..Šla bych si ho vyptat😇Přes plot visívá bílý koberec-plyšový,tak dlouho,až změní barvu a je nahrazen novým,se vzorem mandaly😊Nechci tu řešit na co kdo má peníze,ale…..Jen nechápu to myšlení..Je hezky..posbírám prádlo,néé?..Já tu v létě suším na hůře a v zimě na chodbě u dveří..schne to dýl,ale jinou možnost nemám..

Bobca
Bobca 03.12.2023, 13:27:10 xxx.xxx.20.192

jojo,ona namalovala lopatku jako rýč,tak se mi to líbilo a bylo z toho tohle🙂

Bobca
Bobca 03.12.2023, 08:27:41 xxx.xxx.20.192

hezké bílé ránko❄️

U nás -2,8,venku už nesype..ale prádlo visí a visí a visí…(napravo od té bílé střechy)Ty záclony chtěla Peťa vyhodit-resp.1 záclonu 3metrovou,tak jsem ji rozpůlila-nahoře jsou ty kroužky,a já mám taky závěsy po Maxovi(šplhací) na kroužky..Tak jsem si koupila v papírnictví lepící hvězdičky a odobila je,bo nejsou moc nařasené a nemají žádný vzor..😊Raduš,dlužím vysvětlení toho parapetu..je to na té poslední vidět-na okně jsou dlaždice a pod nima černý pytel do koše..aby nezatékalo..Mám tu povětšinou mezi 55-58%..Už nezapínám odvlhčovač..Suma sumárum za 75 hodin(po 2-3hodinách) jsem vycucla 34 litrů..a už mám maximálně!!61%-většinou ráno..Tak už to bude třeba dobré..Po 3 letech..Okna jsou ale stejně pořád zamlžená uvnitř..Na druhém obrázku je ten"lopatkový rýčovník"😎..a vedle něj jeden malý..

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 02.12.2023, 10:54:46 xxx.xxx.20.192
Thielli:

A vy jste neměli soupravičku? 😂

Obrázek

tak tohle teda nemá chybu👍..to je boží soupravička👌😇a ten postoj🐕

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:33:41 xxx.xxx.20.192

Ještě jsem se chtěla zeptat na zkušenost z tím “TEMU”…někde to tam bylo,už nevím kde…Jsou tam dobré boty na zimu-levné,koketuju s myšlenkou,si je objednat..hm??došlo vám někdy něco?

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:29:29 xxx.xxx.20.192

rozstřihla bych tu nejmenší ponožku,nebo podkolenku podél a ručně sešila(pokud nemáte stroj), a byly by 2 z jedné..Nevím,jakého máte pidi pejska,ale bych to tak viděla.😉.Jděte k ťamanům…👍

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:24:21 xxx.xxx.20.192

u nás včera “ladova zima”..vločky jak na pohlednici..Před polednem byla obleva,tak jsem šla vysvobodit auto z ledové krusty.(ale sypalo pořád).Měla jsem brát ve čtvrtek večer auto na ten koncert,ale neměla jsem v autě škrabku a smetáček(celé léto to vozím!!😲)Musela jsem volat,ať vemou jiní…Je slabě pod nulou,poletují jen malé vločky..Pak asi zajdu preventivě ho omést..Měla jsem jet včera ke Zdence,ale po zkušenostech s “bílou tmou”kolem Nového Jičína,jsem to vzdala🌨️.Nerada jezdím už ,když sype..

Ohledně toho očkování-dík za názory..Dcera se nechává očkovat už moře let,a je fakt,že chřipku neměla,jen škaredý Covid,když to nějak začalo..A já-teda riziková-lepší už to u mě s těma nemocema nebude,tak do toho možná půjdu..Děj se vůle Boží😇..Je mi jedno,jestli už tu nebudu….Vím,blbá řeč,ale když tu vídám parte mladých,kteří se nedožili ani důchodu..nikdy nevíme dne ani hodiny😇Nebojte,jsem v pohodě,to si jen tak polemizuju😊🥰❄️

Bobca
Bobca 01.12.2023, 12:09:20 xxx.xxx.20.192

tak výsledky v laboratoři dopadly dobře..Lanařila mě doktorka na očkování-zadarmo na chřipku..Já zatím zarytý odpůrce☹️..prý,že jsem riziková skupina..Chřipku jsem měla myslím v únoru,Covida dodělávám příznaky…

jaké máte zkušenosti s tím očkováním holky?..že už to prý není jak kdysi,že se člověk nechal naočkovat a pak chytil chřipajznu jak blázen😲

Bobca
Bobca 30.11.2023, 22:23:56 xxx.xxx.20.192

zuby??brrr🙄to tahání nervů-aspoň tak mi to tenkrát dávno zubař řekl-z 1. šíleně bolelo😲..Pak byl ten zub mrtvý..

ale lepší téma..Právě jsem se vrátila ze Šternberka z koncertu “4 tenorů”…Bomba!!Nádhera!!👍👏užila jsem si to,i jsem zaslzela…Zpívali “tenkrát na západě”.."píšu vám", "mě sílu dáš"..něco od Žbirky..pak "z hor zní zvon"..prostě ty jejich a sólově každý něco zazpíval..Ave Maria zpíval sólo Michal-nějaké cizí jméno,jsem zapomněla..pak nějakou koledu…Bezva zážitek👌😊

Bobca
Bobca 30.11.2023, 22:07:56 xxx.xxx.20.192

možná jí na té houbičce něco voní-láká☝️..vzpomněla jsem si,že Max hodně často lehával v malém odkapávači-pokud tam nebylo nádobí😊od mala..první je asi 7 měsíců..a poslední nevím datum,ale už se tam skoro nevešel..když tam bylo nádobí,tak seděl vedle na sporáku a čekal,až bude volno..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 30.11.2023, 21:50:58 xxx.xxx.20.192

tak já počítala toho 3. v té proluce mezi stromy..a neviděla toho vlevo😊..jojo,4🐕

Bobca
Bobca 30.11.2023, 11:39:12 xxx.xxx.20.192

a nepotřebovala jsem ani čelovku. 

bo v pondělí byl úplněk jak hrom😲a je jasno,já taky hleděla ještě včera na osvětlený dvůr(tady v bytě ho mám za zády)😇a sníh to umocňuje-u nás se teda drží..

Bobca
Bobca 30.11.2023, 10:42:47 xxx.xxx.20.192

Bobčo, a jak snášíš solifenacin? Máš nějaké NÚ?

Jani-psala jsem,že po 4 měsících jsem v pořádku.jedině,že čurám na 3x..musím vždycky chvíli počkat,a zase začnu čurat..takže se i mohlo stát,že jsem nebyla vyprázdněná a tam se to třeba pomnožilo..Proto je to možná i tom příbalovém letáku..A ten Celaskon popíjím ne teď,to si dám do půllitráku šumící hořčík…Jinak musím vydržet na tom čuračaji😊

Raduš-Psala jsem,že mi napsal prášky na tu nohu,že budou zítra(už se nemůžu vrátit na minulé vlákno…)Ten nechci probírat..Biseptol beru normálně-o ten jsem si řekla..A co se týče toho obdélníčku-píšou i cihlička…Přece,když chceš jít do jiného vlákna,dáš si “seznam vláken”,a tam máš u každého příspěvku napsané,kolik je nových-v té oranžové cihličce…Já to najdu a dám ti to sem..…Potom nemůžeš být v obraze😘

Ronjo-už mi to kdosi říkal,že je to tak měsíc,než se člověk z toho “vyhrabe”

Bobca
Bobca 30.11.2023, 08:30:13 xxx.xxx.20.192

pokud ji nechcete dávat dovnitř,aby uschnula,dala bych jí nahoru na kredenc,do misky nebo něčeho,aby uschnula-tam kotě třeba nevyleze🐈