Radus, psala jsem zaranu s tebou, tak se cucni někdy před sebe posléze, že tu nejsi sama. Dali mi novou simku a prý jsem zmackla několikrát pin a puk.takze je zablokovana. . Marně jsem se branila, že ne, tak prý někdo jiný.. Myslela jse, že ho poslu někam.. Že já vždycky chytnu nejakeho učně.. Kontakty se ze staré nedají vytahnout, tak jsem zvedava, jak zas budu brát cizí cisla..
Příspěvky uživatele
Bobca
Zas mi to tu blblo. Telefon mi odmita simku už od pátku.. Nikdo se mi nedovolal, ani páníčkové.. Musim zajet do Uničova pro novou.. Jinak nic nového.. Pa pristee..
Dnešní úlovek.. Pouziju jen ten křemenac.. Nebo někdo tomu říká janek.. Já bych řekla, že janek je kozak.. Jinak vůbec nic.. Ale Cenda byl zas šťastný, vyblbl se.. Teď odpočívá.
To je fakt dobrý…jak píšu na tom tabletu, tak to mám všelijaké.. 😁
Hezkou uprsenou sobotu☔
Včera jsem zapomněla napsat, jak jsme si hleděli do očí s obrovským daňkem.. Ležel asi 3 metry od cesty za plotem. Majestátní zvíře se vztycenou hlavou, obrovské lopatkove parohy.. A já neměla u sebe foťák.. 50 metrů od baráku.. Mela jsem dilema.. Když se vrátím, Cenda půjde se mnou, a zmerci ho, si ho prve nevsiml, jen proběhl. Kolem plotu jsou tuje, a sem tam je tak metrova mezera.. Za nim na konci výběhu se paslo asi 10 daňel, mrskaly ocasky.. Kdybyste videli jejich zbarveni… Bílé fleky na hnědém podkladu a bílé spodky ocasku.. To se už nebude opakovat.. Škoda.. Pořád sebou ten foťák nosim.. Tak jsme na sebe aspoň civeli.. Cenda opodál štěkal na slipky, tak jsem se nevracela, by ho vylekal.. Byli jsme od sebe fakt asi 3 metry. Krásný zážitek.
K těm parketam.. Existují tónovací pasty, zkusila bych nějaký podobný odstín.
Už jsem tu..
Včera jsem tu byla uz po půl 7..minula jsem se s odjizdejicimi páníčky na křižovatce před dědinou.. Jsem se zabydlela a vyrazili jsme do lesa.. Cenda už loudil. Pochodili jsme po lese posedela jsem na lavičce, Cenda se pěkně vyvalel v listí a šli jsme.byl jak z divokých vajec, mával ocasem, behal. Cestou se stavili u dědy a Bobesem.. Našla jsem jen jeden klouzek a jednu malou růžovku.. U baráku nás naložil soused a jeli jsme i s Cendou do lesa krmit divočáky.. Cenda zapadl do koleje plné vody, od lesní techniky.. Až po břicho.. Myslela jsem,že se nevyhrabe.. Smrdel tou shnilou vodou v autě, ještě že to byl terenak.. Projeli jsme okružní jizdu po polnackach.. Doma jsem ho umyla konvema s vodou, vytrela, ale byl jak čuník.. Nevěděla jsem, co je samočistící, ale do večera měl kožich krásně cisty… odpolko, jak jsem si zdrimla, jsme šli znovu a posedela jsem u sousedů dedy.. Mracilo se tak jsme valili domů..
Píšu zas na tabletu, mám to jaksi zmatene… 😁
ahojky…jedu do Kamenné..písnu pak🐕
Raduš,to je na dlouhé vysvětlování..prostě z kuchyně nad linkou kolečko do koupelny(plastové krytky mám)..ale z koupelny by to chtělo do stropu přes hůru-prý nad střechu..Já myslím,že by to stačilo i na tu hůru a-komínovým efektem by to snad šlo nahoru..Nebo aspoň přes koupelnu by to šlo do vedlejšího kamrlíku-tam vede kolečko nad sprcháčem-z koupelny..Já nemůžu chodit po sousedech a ptát se,kdo má ten oný..…Ona by mi to měla zajistit..Digestoř mi nedovolí,chtěla jsem aspoň tu,co je tam ten uhlík-ta prý ale vlhko nepohlcuje..hm?má někdo zkušenost?Chce to odvlhčovač!!!ten malý pobírá vodu..Za 3-4 dny je tam asi 2 deci..čekám až se začne topit…a to letos škrtit nebudu..Já tu mám slunko jen chvilku ráno,jinak tmu…
Ona mi to na jaře slíbila!!
K těm ATB-mě doktor povolil-když jsme někde hráli s kapelou 1-2 pivka 10tky,že si můžu dát…Ale stejně to skončilo pak u Birela,protože celé odpoledne(i od 16 do 23) hrát o matonce,když je 30 stupňů prostě nejde..Já mám ráda hořké pití..Tonik není až tak to pravé ořechové.. A ty pivka se vzápětí vyzpívala..ale panáky,nebo víno,jsem nikdy nezkoušela na ATB…Mívala jsem ATB i na hlasivky právě-vlivem toho plesnivého bytu..Teď už jsem “za Zenitem”-jak se říká,hlasivky až tak nepotřebuju..Ale týden volám a píšu smsky bytné,jestli by mi donesla ten průmyslový odvlhčovač,že bych ho už sem tam zapla..nereaguje..řemeslníka mi taky nepošle na vyvrtání otvoru na odchod páry…Jo,holt starý barák…Hledám stále něco jiného,ale většinou až o 4-5000 dražší..Tady se mi líbí,ten to tu dát trochu víc dokupy…Potřebovala bych vyhrát ve sportce,a nechala bych si to tu zrekonstruovat..😇
posílám…jo,a i její chlupáče Safíra a Elišku-tu si pořídila za chvíli po Safírovi-je to kočka po porodu..taky si s ní užila,dostala zánět..nebudu to nějak rozepisovat..
Doron-na butik to zatím není😊Já se kdysi -asi před 30 lety šitím i živila a na mateřské přivydělávala,ale od té doby jsem nic nešila-už jsem z toho vypadla…Ale budu se snažit..Musí to za něco stát,hlavně bezchybně..👌A musí přijít nápady..Včera mi spolužačka poslala odkaz na riflové věci-zkusím zkopírovat..jsou tam fakt bombový věci..
takže..
teda Niki-kdybys byla moje,dostala bys na zadel😲Sis to zavinila sama..mohla bys přijít i o ruku tvou zabejčeností😕..Nadáváš doktorovi,ale uznej,kdyby sis to nechala vyčistit už hned…Nevím,co si představiješ pod pojmem “řezat”-ruku by ti určitě neuřízli..Prostě by ti to nařízli a vyčistili,a by se ti to rychleji hojilo..Nemusela bys tak trpět,bo by ti to tam určitě umrtvili..A neměla bys tam teď tolik hnisu..Myslím,že ti ten doktor teď dal za vyučenou👍Dělal jen svou práci-zachraňoval ti ruku-chápeš😇..Člověk by nevěřil,co ty kočky mají v těch tlamkách za infekce..
Včera jsem udělala další výtvor zas jinému sousedovi..Musím se na někom zdokonalovat,aby to nakonec bylo precizní😊👍odešlu tohle a pak to teprv stáhnu z foťáku,aby mi to náhodou nezmizlo🤔
Já byla od 7 v lese..nic moc,ale 2 velké bedly a růžovky..a asi 4 babky..Tak jsem to hned zpracovala,najedla se a jdu si bucnout..byla jsem ve 4 vzhůru a už nemohla zabrat,a v 6 mě vzbudil zas z hlubokého budík..Tak dobrou noc😔😴
Teda Raduš,co ty doma nemáš za havěť🤭
Včera odpolko se za mnou stavila Zdenka s přítelem,seděli jsme na zahrádce “U Mozarta”,my si daly vínko,horké maliny-boží😇..Už začíná pofukovat studený vítr-bylo to v chládku..Ale jinak bylo včera hezky..
Vyzkoušela jsem radu od sousedky,naložit maso do trochy vody se solí a sodou..Plánovala jsem krkovičku-co jsem dostala za zkrácení záclon Petřiné mámě,dát do papiňáku,bo řízek minule byl jak podrážka..Ona mi tak platí služby😊-masem..Tak asi 2 hoďky jsem to měla naložené a normálně to maso bylo za chvíli měkoučké,jen tak na pánvě jsem na přírodno oprančila..Krása👌Jeden plátek mám ještě na dnešek..Z hub jsem udělala zase pomazánku..Zdenka říkala,že to dělá jen z těch růžovek-což jsem nevěděla,ale i z babek to nemá chybu👍Podělila jsem se s houbama i vedle v baráku,jak bydlí Petra -nemají čas na houby,mají 3 malé děti,však já si zase nasbírám..Spravila jsem si košík,co mi dala Anička,měl polámané ucho..blesknu ho..😎
Já to odeslala🤫a chtěla jsem ještě podotknout,že vidím nádherný východ slunka,ale nad ním"koláč"jak z filmu “Den nezávislosti”..Dnes jsem si přivstala a jdu něco dělat..Pořád se někde flákám po lese a večer jsme s holkama grilovaly ty růžovky-jen tak sůl,kmín,poťapkat olejem..Byla to mňamka..k tomu špekáčky,zeleninka👌
Jo,včera se nám stratila Anička v lese..Vždycky radila kudy z lesa ven,tak jsme jí věřili(ještě s jejím chlapem),že trefí..Toho jsme s Petrou pak náhodou našly..taky šel někam sám,neozýval se,tak jsme chodily spolu..Naštěstí měla mobil,jenže jí v lese nefungovala navigace-slabý signál,nebo co.Potkala lesáky,tak jí navedli na cestu,já musela do zákazu vjezdu a jezdila po lese jí naproti..Byla teda dost daleko..Ale koše nám přetékaly😊Tak jsme se pěkně zdržely🙂
Ahoj Reni🙂..Já myslím,že je to jak u psů..mě kousl pes a naštěstí to byl veterinářův😊Se zjišťuje,jestli to zvíře bylo očkované..asi proti vzteklině,hm?
Jak jinak?jsem tě tu chvíli neviděla-byla nějaká dovča??😎Teď už jsi určitě v plném zápřahu👍
Dnešní úlovek…ta třetí je ze včerejška-jenom můj košík…Růžovky si dáme dnes na gril..Ten první obrázek je nasypaný koš,ale pak jsem to okrájela nožky,dala do ledničky a zapomněla už vyfotit..tak je tam chaos..😊
Mě ho přeočkovali hned po tom kousanci od Maxe..a to bylo asi po 10letech..a přímo 3kombinaci..jako poprvé…ale ATB jsem nedostala,jen kocour,že měl navíc prý kašílek a bolelo ho v krčku(a ruku jste videly na fotce-úplně hořela)