Aktuálně: 3 731 inzerátů210 779 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 08.10.2023, 08:25:38 xxx.xxx.20.192

Jedni sousedi tady jezdí pravidelně na velké nákupy,a že se to dost vyplatí..Já jsem sama,nakupuju co potřebuju-většinou ve slevách..Včera jsem se stavila v Rosemě,měli na tabuli hrozny za 26,90-že slaďoučké..Tak jsem si vzala velký střapec,vedle jednu krásnou broskev..Normálně to nekupuju,ale říkám si,že si dopřeju…Bylo to za asi 30kč a já neměla v peněžence ani halíř..Kartou prý nad 50 korun..Tak mi nabízela všechno možné,abych to měla za těch 50😇..Prodavačka prý “na to,že nemáte ani korunu jste vysmátá”..Já na ni,že platím většinou kartou,že hotovost fakt nenosím..Nakonec jsem si vzala bystročické kysané zelí..Tak dnes bude s bramborovým knedlíkem s uzeným masem👌

Bobca
Bobca 08.10.2023, 08:14:36 xxx.xxx.20.192

Niki-to není normální,takhle dlouho kašlat..Nech si předepsat erdomed..Nebo pocucávej strepsils..Já teda kašel nesnáším,bojuju s ním okamžitě jak začne…Musím zaklepat..kromě ranního protivného kýchání a následného smrkání se zatím držím..Než kolem mě proletí nějaký bacil,či virus..Pojídám preventivně C-čko 500 se šípky..

Včera odpolko jsem byla u bráchy-přijel i druhý z jihu,byli jsme sami 3,pokecali,prošli okrasnou zahradu..Jezírko už má plné oranžových rybek,že se namnožily🐟🐠Bylo fajn..teplo..mraky teda černé se honily-jsem byla na kole..

Jó-perlička..tuhle jsem byla za vnučkou na autobusáku poplkat a nazpátek,že se stavím v Hrušce pro pečivo..Zaparkuju,zamknu..Dojdu domů a na chodbě nevidím kolo😲🤔No zůstalo ve stojaně a já šla domů pěšky..Naštěstí to není daleko,kolo tam na mě čekalo😎😊

A bude hůř😇..jinak u nás zamračeno,chystá se na déšť🌧️

Bobca
Bobca 07.10.2023, 07:18:37 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.10.2023, 09:46:45

Já teda nemám jedinou stížnost na KB..V Olomouci,kde jsem bydlela 12 let, pobočka super,ochotní-teď mi vypadlo slovo😇🙄…No ti,ke kterým chodím..Měla jsem přiděleného svého,s ním jsem řešila třeba příkazy k úhradě a poradil mi a vysvětlil “internetové bankovnictví”,že ušetřím 150 korun za 2 příkazy..Zkraje jsem se toho strašně bála,ale už je to dávno v pohodě..Vždy na objednaný čas jsem přišla,všichni milí,ochotní..V Uničově pobočku nedávno zrušili,ale vlastně jsem neměla potřebu tam chodit..Ale kdysi jsem tu chodila,a bez problémů..

Thieli-to musí být romantika,být bez elektriky😇

Bobca
Bobca 07.10.2023, 06:56:20 xxx.xxx.20.192

Kamioňák nemá,tam jsem byla si nechat přeložit ten papír v němčině-na hlavičce je Lidl…Jela jsem hned do obchodu,bylo tam jen do 15,30(je to nějaký spešl na elektro) Dovolala jsem se na infolinku toho obchodu a tam mi řekla paní s nějakým divným přízvukem,že až v pondělí.a že mě neslyší..Přitom mají denně do 20 mít infolinku a i v sobotu a neděli..Poprvé mi to típla..😕.Poslala jsem jim to mejlem,tak ať to vyřeší..Ať to dopošlou..Holt to musím ještě vydržet😊

Niki,a to tě nenapadlo to kino oželet? 😎Víš kolika lidem jsi zkazila dojem z filmu??Vžij se i do nich👎

Raduš-co je mamut?

Bobca
Bobca 06.10.2023, 15:19:27 xxx.xxx.20.192

co s tím mám dělat??jsem se těšila,že to hned zapnu….

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 06.10.2023, 15:12:50 xxx.xxx.20.192

právě..pokud tam člověk má nějaké srůsty,po nějaké operaci,tak si myslím,že to nejde až tak hladce ty zatáčky..Teď bych se toho asi nebála..ale cpát se tam ale nebudu..Pro mě je hrozné i to pití těch 4 litrů tekutiny na to vyčištění😲

Raduš..ty se první vždycky podívej na příspěvky před tebou,i když odešleš svoje,ju?Já sem jdu většinou jednou,a mezitím ty máš někdy i 4..tak já roluju vždycky na ty dřívější..

Akorát jsem rozbalila ten přístroj a on má jinou zástrčku do elektriky !!!pošlu tohle a dám fotky..ať mi to zatím nezmizne,než to stáhnu z foťáku..

Bobca
Bobca 06.10.2023, 07:09:23 xxx.xxx.20.192

ahoj tady😊můžu se připojit?.

Náhodou jsem objevila tohle vlákno..Řešíte tu i banku..Já jsem u komerčky 32 let a byla jsem si před 3 lety osobně nahlásit změnu adresy..A posteskla si,že za těch 30 let u nich nemám žádné výhody,že jestli nedostanu nějaké “věrnostní”.😊A žeprý,co bych si tak představovala..Já na to,že za výběr z jiného bankomatu jsem (musela jsem vybrat 400,bo neměli ve Velké Bystřici v lékárně platby kartou)musela zaplatit 39 !!!korun poplatek..A to ještě pak jednou…Tak že by mi mohli aspoň zařídit bezplatné výběry..Stalo se..ale musela jsem si říct..Za vedení účtu platím 39.-..Jinak platím kartou všude..Bankovnictví mám teda doma na velkém počítači..Placku mi nabízeli v T-mobile-tu jsem zamítla..Mám C1 telefon(Nokiu) 10x4 cm,šupnu do kapsy,a stačí mi..

Bobca
Bobca 05.10.2023, 07:43:26 xxx.xxx.20.192

Jó,ty ses Niki ptala na to vkládání fotek..Já mám mám foťák-nefotím mobilem.Tak já stáhnu šňůrou do počítače a pak vkládám ze složky…Ale dřív ti to šlo,vždyť jsi dávala často Bertíka a zvířátka..Stavila bych se v “mobil pohotovosti”, v čem je problém..Třeba je to jen nějaká blbost😇

U nás teď už 7 stupňů-bylo před hodinou 5..Byla tu včera bytná,tak mám objednaný odvlhčovač..

No a s těma doktorama..možná jsem ještě nic tak neměla,tak jsem je nepotřebovala..kolono dopadlo kdysi bídně,jen do 70cm,ale na ty srůsty střev(při “řezací” operaci v 1985)přišli vlastně pak při hysterektomii ve 2006 a odstranili je..tak mám klid…Ale byla jsem tenkrát taky na víc vyšetřeních..Na nic nepřišli,tak jsem dál provozovala gymnastiku na WC..a smířila se s tím..

Bobca
Bobca 04.10.2023, 15:18:58 xxx.xxx.20.192

budu trvat na všech možných vyšetřeních, aby to potvrdili.

Já šla po té bouračce na rentgen a i když jsem 2krát zmínila rengen hlavy,že tam mám nějaký problém,tak mi bylo sděleno,že se mozek odpinkl od druhé stěny lebky,a že to přejde..(jsem to tu už psala)..Raduš-nemůžeš trvat na něčem,co ti nechtějí udělat..Prostě jdeš s něčím,a čekáš,na co tě pošlou…Ty máš asi strašné vzpomínky na doktory,ale já,kromě teď toho mozku,nemám..(a ono to fakt přešlo).

Co se týče osmiček,já měla poslední-zdravou do 52let,pak zavazela položení můstku,tak jí zubař vytrhl..a sdělil mi,že to bylo v pravou chvíli,že tam bylo rakovinotvorné-nebo tak nějak- ložisko..Já problé se žádným doktorem teda neměla..Jo,brblala jsem,že mi neirolog mohl dát injekci od bolesti,ale neřekla jsem si-jsem nevěděla..až jsem si řekla,tak mi ji dal..

Bobca
Bobca 03.10.2023, 09:59:47 xxx.xxx.20.192

Raduš-zrušit to úplně nejde..ale jak bude zima,se to omezí..doufám..Dnes mám v plánu květák..měli v Lidlu za 29,90-a celkem velký..Budu mít na 3 dny..smažený,na mozek,a pak placičky🤗..Mám scuka s Elzou na autobusáku,jak pojede na odpolení vyučování..tak na hoďku..Bytná by měla včera dojet z dovči,tak mě doufám donese ten odvlhčovač…

Včera jsem jela k doktorovi do Olmika-na “dezi-cosi-metr”,na kosti..Přijela jsem s předstihem,po 10-že to mám na 10,30- ..sedím,sedím..všechny ženský šly se zpožděním..a v 11 jsem se dověděla,že jsem až na půl 12..Hladná,žíznivá,vzala mě až ve 12..Doplatila jsem si parkovné ze 35/hod za další 2 hodiny za 70kč..takže za 105kč..No,moje blbost,že jsem si to tak blbě zapsala…Jinak je tu pořád hezky..sluníčko…☀️

Jo,tak se Raduš sem tam mrkni zpátky😇😊

Bobca
Bobca 02.10.2023, 07:52:50 xxx.xxx.20.192

Raduš-psaly jsme současně!!takže se vrať😜

Bobca
Bobca 02.10.2023, 07:40:07 xxx.xxx.20.192

Niki-šití je ve fázi příprav..bo jak to tu rozložím,a nedostanu se k tomu víc času,tak mi to tu vlhne..Měla jsem fakt toto léto hodně rozlítané,a taky skončí garáž-to je žrout času..Ušila jsem jen to,co jsem sem dala..Mám “nasmlouvané”😊 věci,a i sobě konečně kabelku..Takže-jak se začne topit,snesu to z hůry(vynesla jsem to i s dózama na hůru zatím)a budu vymýšlet..Zatím se kochám a slintám u "pinterest.cz"..Mám dělat ještě polstry a potah na křeslo Zdence,sobě(ale to asi padne,bo mám z deky a je příjemné-uvidím-i potah na křeslo k počítači,ale to nespěchá)Až podělím známé,tak odbyt bych měla ..Samozřejmě bych ti chtěla ušít ten baťůžek,ale musím se do toho dostat..Už to fakt není jak dřív..Než se do něčeho dokopu🙄a musí to být precizní,abych to mohla někomu nabídnout za peníze..

Ohledně výletu..Myslím,že začneš nosit sebou ponožky v baťohu..

Niki.jak chceš velký ten baťůžek??

Raduš-jak probíhá nemoc??je to lepší?

Bobca
Bobca 01.10.2023, 10:20:16 xxx.xxx.20.192

nebo se poptat u starších domácích řezníků,kteří už ji určitě nepoužívají..

Bobca
Bobca 01.10.2023, 10:18:03 xxx.xxx.20.192

Raduš,já z klimy teda ztratím hlas..Musela bych celou cestu mlčet,což je pro mě nemožné🙂..

Včera se oslavy vydařily..O půlnoci jsem zalehala,ráno v 6 vzhůru…čučla jsem sem..chvíli početla zajímavosti na seznamu..politika mě absolutně nezajímá,štve mě jen,že s tím nic nenaděláme-my,jako obyčejní lidi😕..Ty máš Raduš na Slovensku příbuzné,že?..V 8 jsem zjistila,že jsem ještě jak po koťatech,tak jsem zalehla do čtvrt na 10..(už jsem měla zmeškaný hovor od dcery-se jí objeví,že jsem už dostupná,tak jsme poplkaly😊)teď snídám řízečky s pletýnkama-a to asi bude i můj oběd..Jinak se všechno pojedlo,i tvarohové kobližky,Peťa dělala česnekovou pomazánku na jednohubky..

Jo,dárek se moc líbil-ta taštička z rifloviny..

Bobca
Bobca 30.09.2023, 07:55:03 xxx.xxx.20.192

ještě jsem zapomněla na ty daněly…😊

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 30.09.2023, 07:19:22 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 29.09.2023, 20:10:41

ano Bodlinko-je sucho..Vloni jsem si tam touto dobou nasbírala a nasušila moře hub..A letos nic..To ještě zkraje září za Střelicema v doubravě jsme měli párkrát plné košíky..😎(fakt tu není houba ve smajlíkách🤔)Vysvětloval mi ten soused tam,že stromy vycucnou veškerou vláhu a na hříbky nezbude..Jen tu jednu bedlu a muchomůrku červenou jsem našla..jó a ten křemenáček..Ani ty prašivky-já tak říkám nejedlým houbám..

Dnes mám pracovní den..V 10 zadělám na pletýnky..Na 14 hodin nasmažím řízečky a tvarohové kobližky..Manžel od Petry měl minulý týden 50tiny,tak jsem slíbila,že jí něco pomůžu..čekalo se,až budu doma😊

Jinak pěkně prší-zahradnický deštík,vedle jako normálně zase koberec přes plot a deka na sušáku…😏Doufám,že do odpoledne se to vyčasí…

Niki-další škrabadlo? neříkala jsi,že budeš šetřit?? a ohledně tmy-bude hůř,jak nám to zas posunou☹️

Bobca
Bobca 29.09.2023, 08:00:12 xxx.xxx.20.192

ještě pár z lesa..Bylo krásné babí léto-odpolko až hic☀️Kočka byla přítulná..chlupatý ocas..jen ty oči..se o ni asi nikdo moc nestará...jsem ji ořízla,aby bto bylo vidět…Jak Čenda kočky nahání,tak téhle si ani nevšiml..ta první je výhled z té lavičky.🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 29.09.2023, 07:50:33 xxx.xxx.20.192

ahóój už z domu..😊

Leithian-a co tak fotečku těch krasavců😇…

Já sedím u počálu a cítím tu Čendu🐺..Včera jsem jen vyházela věci z tašek do koupelny-se dnes chystám prát..Jsem musela chvíli bucnout a pak jsme byly domluvené s Peťou ke garáži..V 8 jsem zalehla chvíli k telce a v 9 mě vzbudilo klepání na dveře..volám “je tam někdo”?nic..za chvíli znovu…zas nic..Tak jsem prostě otevřít nešla..Pak někdo chytil za kliku…No to už jsem teda přemýšlela..Musím se dnes poptat,kdo to byl..jedině někdo z domu…Ale co,měl se ozvat..Kdysi-ale už zkraje jsem chodila otvírat,a nikdo tam nebyl..to se mi tenkrát zdálo..Tentokrát ne..Měla jsem uši jak radary😎..i chobot jsem sundala a poslouchala..podruhé to bylo pomalejší..ale ticho..

Jo,abych nezapomněla na Čendu..Byl opět uražený,ani se na mě nepodíval,když jsem dávala věci do auta..Jsem ho objala a řekla mu,že mi bude chybět…Ten pes rozumí všemu..🐕Mám spoustu fotek z lesa..dělali jsme si i selfíčko..Jak je u té lavičky,tam na mě čekává,když uteče napřed-po cestě a já jdu lesem🙂Posedíme,on se vyblbne s klackem..vyštěká ptáky-to ho naučil páníček,aby odháněl ptáky od slepic,když jim zobali zrní..😊Ta poslední je rybníček,tam se chodí vždycky ochladit..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 26.09.2023, 14:42:28 xxx.xxx.45.252

V Olmiku jsme byly za pulhodku v pohodě, žádné zácpy.. Vzala ji driv, ale stejně musela po injekci sedět v čekárně, až ji doktorka propustí.. Doma jsem byla pred 10,jsem se stavovala v Příkazech dědovi pro nějaké veci. Cenda mě už vital venku.. Je tu nádherně, výstavní babí leto.. Akorát ty houby kdyby rostly.. 

Bobca
Bobca 26.09.2023, 05:56:21 xxx.xxx.45.252

Vstala jsem po 5,bo jsem se bála, abych nezaspala, povezu Petru do Olmika k doktorovi.. Je zavřený důležitý tah, a její otec si netroufá.. Vypustila jsem Cendu, at se jde vycurat.. Sedel urazeny zadama ke dverim.. Než jsem dobehla pro tablet, tak si lehl.. Vyloženě urazeny, že jedu pryc hledel pres rameno.. Ani nebyl čůrat.. Ale jsem domluvená tady se sousedem, že ho vypustí, kdybych nebyla do 9 doma.. 

Obrázek