hledejte jeden rozdíl na fotkách😊(poradím-datum)..vpravo se nic nezměnilo👍..Já vím,nic mi po tom není,ale to je první,co vidím z okna,když vstanu a větrám..a rozčiluje mě to plýtvání😈
Od toho "vycucnutí stěn" tu mám mezi 55-58%…a topíííím!!
Tak napřed naučíš na bedýnku, kterou postupně přemístíš až na záchod pak položíš bedýnku na vaše wc, jen to sundávání když chcete na záchod vy😀 no a pak sundáš a dáš do vnitřku wc plastovou mísu s vyříznutým otvorem nebo plastový cedník s otvorem aby kočka nespadla do hajzlíku🤣 kočkolit nedávat ucpává záchod ale jen vyvoníš tu mísu nebo cedník v té kočičí bedýnce až se naučí balancovat vyndáš a kočka kadí do záchodu! Jenže nesplachuje splachuje záchod sám na pohybovou buňku!
vypadá to dost jednoduše..ale nevím,jak bez kočkolitu by kadil do té mísy..Já do té “vložky” dávala trošku splachovacího,aby mohl hrabat(uprostřed byly vyřezávací kruhy..ale bylo to hodně “vachrlaté”-nestabilní,hýbalo se to pod ním…Váš si stoupal hned na prkýnko??Zkuste vyfotit toho vašeho,Ju??🐈Ale pokud nechcete,neva😎
Já koupila “kočičí vložku” do lidského záchodu,ale Max stejně se hrabal v kočkolitu,a často se vykadil na desku…zrušila jsem to..Ale sám od sebe-je to hezké vidět na videích,jak si kočka i po sobě spláchne..ale jak se to naučí?nevím..ale proč né??Chtělo by to zachytit foťákem,hm-Míšo?😇
Já na to hleděla..Moc zajímavé …Dívám se většinou na všechno o kočkách🐈..A film “Kočka” je sice počítačově upravený,ale stojí za to se na něj podívat..Nebo ještě jeden-nevzpomenu si momentálně..Jak se proměnil ředitel v kocoura..myslím…
Niki-a co budeš v práci platná,když se budeš potácet jak mátoha🤔Vydrž ještě..Moje doktorka v Olomouci mi dobře radila(už jsem to asi kdysi psala)na 3 dny si dát 1000 C-éčko,když na mě něco lezlo..Na tebe zatím né,ale nic tím nepokazíš,když se nadopuješ..Nebo co ti poradil ten tvůj??Nejsi vůbec vpořádku a spěcháš do práce😕..Se tam někde složíš..❗(není tu smajlík ťukající si prstem na čelo)😇
Volvo-Raduš,není to na tebe příliš velké??Ty jsi drobunká,nebudeš za volantem ani vidět😉Je fakt,že nemám přehled,jestli existuje nějaké malé(jako nákupní taška)🤭to bych si k tobě představovala..Ale nebudu tě viklat..Já se s Pažoutem všude vejdu👌
Orionko,dík,to mě nenapadlo si to vyguglit😎
,a teď mě zmizel celý odstavec..radši to honem pošlu..na něco jsem klikla v posledním řádku klávesnice……
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.12.2023, 12:47:27
Veritasku mám od roku 1971..Bylo mi 15,šila jsem hodně na panenky ručně a pak šla na učňák,kde bylo šití…A byla jsem jediná,kdo mohl šít na elektrickém…Tak mi naši koupili i domů..Mám skříňku i se šuplíky…Rozhodně doporučuju větší,než ten malý…nechtěla jsem vám do toho kecat🙂
Tak ten šicí stroj, co se mi tak líbil, mi někdo vyfouknul. Mno nic, nahodila jsem ve vsi lístek, že pořídím stroj, ať mi někdo něco nabídne, a snad se povede něco místního do pětistovky, ale nechci skříňový ani stolkový, nejraději bych takový ten, co točíte rukou tím kolečkem a tím ho poháníte 😀 Ale elektrika taky dobrá…
Buggyro-jedině elektrický!!..jak budete točit klikou a zároveň přidržovat látku..🙂hm?
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 01.12.2023, 13:15:28
“zrzavci”…Já žila u svého kocoura v garsonce 6x3 metry..takže jeho revír byl prostě všude..Musel u všeho asistovat…sledoval jak vařím,myju nádobí-jak sedí v odkapávači jsem dala na “houbičku”😊.Jednou jsem ho všude hledala,jestli neutekl,nespadl z balkonu..A on byl schovaný v tom hrnci..nepozorovaně vlezl dovnitř.A nemůžu najít fotku,jak jsem krájela zelí na lince(měla jsem malou,asi 70cm),jsem se pro něco otočila,a mezitím tam vlezl a byl vlepený v rohu za tím zelím..Takže nevím,jak by se to dalo zakázat,ale já se naučila radši všechno schovávat..Max mohl chodit všude..Obdivuju,že si nechal váš kocour domluvit🐈
ahoj děvčata🌷jsem se zhrozila-15 nových příspěvků,a dlouhých😇👍
No než jsem se jimi prokousala ..určitě hodina..🙂Já píšu většinou ráno,ale ..Včera jsem byla poprvé letos odpolko s Petrou na punčích..Daly jsme 2 u různých stánků..bylo to sladké jak cecek,ještě do toho griotku🤭Začlo mi navečer zase to pálení při čurání..Tak jsem lupla brusinku a že ráno půjdu se zkumavkou k Mudr…Poslala mě s druhým vzorkem do laboratoře na větší vyšetření a v pondělí si mám zavolat na výsledky..Nasadila jsem Biseptol,co mi zbyl..Dr.se semnou hádala,že mi muselo zbýt na dalších 5 dní,když je to balení na 10 dní..Prdlajs,v balení je 28 tablete,jí se 2x2 denně..tak to mám do neděle do rána..Psala jsem jí to..(u nás se posílají smsky,dovolat se je nemožné)Tak jsem došla až po 10hodině domů..
Niki-už bylo napsáno dost k tvému odpočívání😇..vím,jsi tvrdá palice a uděláš si to stejně po svém,ale dej si poradit aspoň tím doktorem-nebo v lékárně-něco na posílení imunity.(Aspoň nějaké vitaminy)Já po tom Covidu teď se ještě stejně necítím"redy"..jsem víc unavená,chodím dřív spát(spím i 9 hodin)vstávám teda v 6,ale odpolko musím aspoň na hoďku-někdy 2..I když chodím ven,né mocka,ale doma taky neležím..A to mě chtěla ukecat dr.na očkování na tu chřipku,ale asi počkám,až budu úplně zdravá..A to beru denně C-čko se šípky 500.
Pole se sice možná rozdělila, ale jen pěstovanou plodinou, meze žádné, remízky už vůbec.
Neviděla jsem teda ani pole rozdělené plodinou..👎Když kvete řepka,je všude žluto..Mezitím někde obilí a po delší době jsem u nás zahlédla řepu..Kukuřice minimálně😕
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.12.2023, 22:27:58
Přišla s tím Niki z práce od ženských,že to provoní celý byt..taky že jo,prý to byla “bomba”.ale do té doby,než se začla škrábat..Já si koupila jenom vzoreček,dá se to normálně i koupit(asi 600 za 3deci?už nevím..230 za deci)..ale naštěstí jsem to tu četla dřív,než jsem to dala do pračky..jen pár kapek na povlečení,Nesmí se to dát přímo na prádlo..zbytek mám v misečce na pračce jako vůni…Je to drahé jak čert😲
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 06.12.2023, 15:08:03
Taky přeju brzké uzdravení..Já už jsem z toho venku,ale trvalo to fakt skoro měsíc,než mě přestalo něco bolet..7 dní mě bolela celá Božka,pak se to stěhovalo do noh..atd..Ale horečku jem neměla😇držte se🙏
Jani-Puela je vůně do prádla…má se dávat pár kapek,ale Niki asi dala trošku víc…Raduš dala pár kapek a dobrý…a Niki chytla nějakou alergii,ale šílenou-jen z prádla....už asi před 10-14 dny…a už byla lepší,ale zapomněla nějaké nepřeprané gaťky…a objevilo se jí to znovu….