Dárky-nekupuju,jen Stellince..Sice má 10,ale stále věří-prý-na Ježíška..Koupila jsem jí sadu silnějších přízí-různé barvy,že dělá nějaké náramky a něco z nic..Ještě se poradím v pondělí s její sestrou,co ještě..Do Actionu už nepojedu,tak něco tady v papíráku kreativního..
Niki-varuju tě,že mi budeš posílat dárek..Já mám vystavené ještě od minula svíčky,je mi líto je zapálit..🤭Popřejem si,a jinak to hasne.ju?
byla jsem jedna z prvních, kdo se podivoval nad těmi třinácti… ale na stranu druhou, chytrá sečtělá pubertální holka, která je vyučována doma (zmínila domácí školu) - takže má spoustu času… a asi ne moc jiných aktivit a najde svůj svět tady… a má to jako základní aktivitu… může mít velký rozhled.
Nepodceňujme puberťáky…
Já než jsem chtěla zareagovat na Stellčin příspěvek “co jsou to vložky”,byl vymazán..To mě hodně udivilo…Domácí výuka-nevím,jestli máma je v domácnosti? na druhé straně,že ve třídě je hodně cizinců,kteří nerozumí..tak má čas číst a psát sem-a kdykoli během dne..a všude vlastně…Někdy tady zaznívají různé postřehy,ať z porodů,názory na chlapy a tak..Vždycky si na ní vzpomenu,jestli je vhodné to v tomto věku “hltat”..Diagnózu otce může mít doma na papíře a mluví se o ní asi i doma..3děti..máma učí doma? chodí i do práce?.stará se o vše-předpokládám,že Stellča je do jisté míry taky zapojená do domácích prací…Moje vnučka musela doma taky celkem dost pomáhat,ať s prádlem ze sušičky,myčku,vytírat,vysávat..atd(což jí to bude k dobru do života..)
Ale Stellče musí chybět spolužáci-děcka k jejímu věku,aby pochytila i jiné věci,než názory “starých ženských”-nemyslím to ve zlém..třicátnice a čtyřicátnice prominou..Ale názory by si měla utvářet i mezi vrstevníky..
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.12.2024, 08:09:48
Pamatuje si někdo tady,když se na iFauně řešila množka v Daskabátech??Já bydlela kousek v Přáslavicích..Nikdo na tu paní neměl!!..Věděla se adresa,jméno..lidi kupovali vadná koťata za velké peníze,pak si tu stěžovali..králíčka za 400,někdo si pro něj jel až z bůhvíodkud..Je to sice už 4 roky,nevím,jestli ještě existuje,ale nikdy nikoho nepustila dovnitř…
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 10.12.2024, 21:56:05
Stelli,to není o tom posouzení..to je o té dobrovolnosti snést znovu tu velkou bolest..Když ženská rodí,kolikrát(až na vyjímky) nadává “už nikdy více”!…. Chlap to většinou schytá nečekaně,ale nechtěl by to znovu zažít..Ale my ženy stejně do toho jdeme zase, znovu podstupujeme tu bolest,protože chceme další dítě..chápeš? O tom to je…😇.ženy obecně vydrží daleko víc bolesti,než muži,to je známé….To bylo-dá se říct-otázka ze života,co jsem slyšela..tak jsem to použila,když se tu řešily ty porody..
Ještě se vrátím jednou větou k porodům…Můj známý-doktor říkával(ale myslím jsem to slyšela i někde jinde)..co je větší bolest? Porod?,nebo kopanec do kulí?..asi kopanec do kulí,protože ženská jde rodit znovu a znovu..Ale chlap si znovu kopnout nenechá..😟
Nevím no, tento obchod nemá žádný recenze a sídlo někde ve Slovinsku. Ani jsem o něm nikdy neslyšela. Tam bych prostě nenakoupila. A recenzi od vás taky nikde nevidím. Tady si to nikdo nepřečte, ještě navíc ve Všeobecným pokecu.
ale jo..chodí sem dost lidí..co tak pozoruju..Zkuste ale ještě upozornit na “jak se vám venčí”..tam je taky dost pejskařů..
ano…bylo to asi v roce 1995,jsem si vzpomněla..Vnuk od starší dcery měl 7 a vnučka 3..chatky..byla tam šlapadla myslím..a na výlet jsem musela vézt 2 děcka ještě v kufru,bo nás bylo moc..🤭a druhý šofér nechtěl,že se to nevyplatí…Měla jsem Peugeota 309,oddělala jsem ten kryt na kufr,a děcka měla hlavy uvnitř auta…Přes dědiny se musela schovat..Vida,vzpomínky..nejsem na tom až tak,když si vzpomenu😊
asi nějaký vysílač,hm?…když jsem se dívala na tu mapku,tak jsem našla “Řeku”-rybník,kde jsme byli kdysi s dcerou a vnoučaty na dovče..někde poblíž Ždírce n.Sázavou..
My furt lítáme po honech,ale dnes hon zrušili,tak jsem vzala bloncky na větší výšlap. Jen bábu a skřety jsme nechali doma😀 Barunce se ve sněhu hůř chodí a do kopců zvlášť, a skřeti v zimě nevylézají🤣
Jen bábu a skřety jsme nechali doma👌
tak blondýny jsou už na pozadí🥰..nádherná fotka..miluju tyhle “žluté psy”🐕 můžu jména?..Jo a hony jsou tuším ještě na zajíce,hm? nebo se mýlím?…
Niki..to je jak přes kopírák každý rok🙄..Loni určitě..!🤔🤭..Nadopuj se C-čkem 1000..a ráno 5dní ACC…je to jen doporučení,které mě pomáhá..A mezitím Ibalginy..Na kašel Erdomed,ale ten je myslím na předpis..Je dobrý..Ještě písni pak,jak jsi na tom,než odletíš!!!Držím pěsti..u nás je zamračeno,na obloze od rána divný mrak..foceno v intervalech od 8 hodin po půl 10…A páteční sněžení…
šlo by to..uložit na plochu,stáhnout na flešku a na kopírce vám to zvětší..stačila by A4,větší formát by asi byl zrnitý..dát někde,kde to budou vidět..S tím zbožím mimo,mě lidi taky vytáčí,když jdu kolem regálu a vidím,co jste popisovala…Cikánské děcko sedí na vozíku,jí HERMELÍN-který já si nekoupím,zkrz cenu..pak celou tlupu vidím u samoobslužky..je mi blbé přijít za něma,jestli markují i ten snězený sýr…