A vy hned s psychopatama, to abych se bála usnout.
ano Ronjo..moc hezky to přirovnal👍
četla jsem ten článek dneska ráno..Pan doktor je úžasný člověk..pokud natrefím na jeho povídání v telce,vždy si ho poslechnu..Je pořád usměvavý-a moudrý člověk,s lidským přístupem😇..a ty některé komentáře pod tím jsou naprosto zcestné..60let praxe musí být dokladem jeho zkušeností s lidmi..A že v tolika letech má tak dobrou hlavu a životní optimismus..😊
já si na doktory zatím nemůžu stěžovat….Léky neplatím,(a že jich beru celkem dost)jen Céčko,hořčík a Déčko si kupuji😎Jen zubaře bych chtěla vrátit do dob,kdy se neplatilo..To bude pro mě tedy sekec mazec,až budu měnit ozubení😊
Niki-jsi neskutečně hodná a ochotná..Ale nevíš,jestli na noc někam nezalézá..ve dne by mohla být v dílně na nějaké staré dece..Urazil se..ne každý-a to ještě chlap(pardon ti,.kteří se o kočky staráte)má takové myšlení..😇Pro ně je to “jen”kočka..
Je to na tobě..Je tam i zvyklá..je očkovaná a kastrovaná..takže někdo to musel zařídit..Tys jí viděla zrovna takhle…Najdu fotku krabice s Maxem..v té býval venku na balkoně..Dala jsem na ni igelit proti děšti..taky řešení…dospod dát kousek polystyrenu-to by tam mohli mít…trošku víc zakrytá…
Raduš,já se včera zasekla na jiných vláknech a už se sem nevrátila….😇..Jsem ráda,že je ti líp😊jinak jsem ušila dárek “Hadovi”..bliknu a pak sem dám..jejda,ještě nemá oči…tak potom..
Já se připojím ke svícení do oken..Z jedné strany-kolmo k mému bytu je bytovka a z druhé ,jak víte, cikáni(neurážím,oni si tak říkají)Jak jim umřel jejich nejstarší člen-děda,tak svítívají halogenem síly světla na fotbalovém hřišti..X.krát je sousedka prosila,jestli by to mohli na noc zhasnout(světlo na dvorku by se dalo přece vyřešit jinak)..aby viděli,když večer třeba sedí venku..Jenže-bývá to i celou noc-bojí se prý ducha dědy(celé léto měli venku na parapetě jeho fotku a zapálenou svíčku)..Nic proti tomu..Sousedka má závěsy,i žaluzie v některých pokojích..Je osvětlená půlka bytovky..Jeden si dokonce dal do okna tabuli polystyrénu..Prosby nezabírají,světlo prosvítí i ty závěsy,škvíry kolem žaluzií..Kluk se nevyspí do práce..Jednou svítili i ke mě,jsem vykoukla,to vás oslní,že chvíli nevidíte..Proč si to nemůžou třeba nastavit proti svému baráku??a vo tom to je👍Já mám teda neprosvítitelné závěsy-látky přímo na skle,pověšené na hřebíčkách na rámu-jen proužky na stropě vidím..mě to nějak nerozhodí..Dám si na oči černou masku,nasadím chobot a spím😴
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 18.10.2023, 06:31:59
Dík Biaco🙂..Bydlím tu už skoro 3 roky,a hodně často nad tím uvažuju..už jsme to tu probíraly X-krát..Jsem často pryč-jezdím hlídat zvířátka(kočky,pesana,králíky,slepice)i na 14 dní...Nebo ke kámošce..a brát kočku sebou nejde….A bude mi za chvíli 68 .Když se nevyspím,jsem mínusová..Asi už jsem si zvykla,že se vyspím..Mám v živé paměti ,co jsem si užila s Maxem..Kochám se tu kočičkama ostatních..Momentálně mám na ploše Clifa a Groot od Odbery…střídám to..vedle “pan Bečka”..Poslední Willy-asi od Efe-už nevím…a mohla bych tu dát všechny pesany a kočičáky od vás všech..Ráno zapnu,pokochám se…🐈🐕🐴..Musí mi stačit mazlení cizích,když hlídám..
Niki-souhlasím s holkama..nenos si jí domů!!.Nevíš,kde se ještě toulá tam v okolí..Třeba tam jen chodí se podívat a patří někomu v okolí..a chodí někam i na jídlo..Klepala se,bo včera už byla pěkná zima…Dnes tu je 1,5 stupně.
Včera jsem doprovázela Petru k doktorovi-že se pak projdem..Potkaly jsme na městě 3 kočky-na náměstí si to šmarovala jedna a pak v uličkách..Ale čisťounké,jedna tříbarevná,měla pěkné zbarvení..To se mi ještě nestalo-tolik koček..Je fakt,že zas tak často nechodím na město(náměstí)-mám to 50 metrů😉..Jen u nás v ulici chodí od cikánů bílo-mourovatě strakatá -ta byla teda i na tom náměstí..A běhá i přes dvůr,když sedíme u garáže..A jedna černá..a bílo rezavá,jak Maxík..Béžová Micka na dvoře-ta se drží na pozemku..Tuhle šla a narazila čumáčkem do vrat😲Je už mírně slepá..
Co tím chci říct? že pokud se tam drží,tak se tam zas tak špatně asi nemá..musí chodit ještě jinam..anebo…Třeba se ten chlapík chytne za nos,a něco jí začne dávat,a dá jí nějakou deku aspoň dovnitř přes zimu..Určitě si tam budou topit…Niki-nezachráníš všechny toulavky🐈Je tam zvyklá..a hlavně zvyklá venku!!vzpomeň si na Zrzka,nezvykl si doma!!
Hlásím, že důchodci jsou na YT pečení vaření, ale nenaletí.😉
Hlásím,že jsem na yotubku hodně(dokonce si platím "bez reklam"..)Takové věci nesleduju,a když jdu na mejly-posílají mi i přes zákaz známí kraviny o politice,ukrajině,válce atd…Mažu je všechny ještě před přečtením..jak to “čichne” něčím fejkovým,mažu..nemůžu jednoho známého přesvědčit,ať mi to neposílá,že to stejně nečtu,že to mažu,ať tomu nevěří…je to marný,je to marný,je to marný…ale každý ať si věří čemu chce..Je to ale blbost takové věci rozesílat…Soudný člověk tomu nevěří..Já hlavně písničky,nápady a třeba vaření…Je mi 67,nechci se rozčilovat nad něčím,co stejně neovlivním,ale je mi líto dětí a vnoučat…
Já měla ve zprávě “byla pokousána vlastním kocourem”
Přidám rochnění v účtenkách🐈..zapisovala jsem “účtenkovku” a házela lístky na zem..a jak ukousl narcis..Mohla bych pokračovat…Byl prostě jinak "zlatíčko"🐱omlouvám se za fotky,ale já jak začnu listovat fotkama😇…pořád na něho myslím😊
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.10.2023, 21:59:36
Raduš-jak chceš..🤔😕..ano,vylila jsem už za celkem 31 hodin 11 litrů vody…Ale čtu tvé příspěvky-neboj..A buď ráda,že nejsem nablízku😇Já bych tě naložila násilím a odvezla tě-třeba svázanou..To není normální,co popisuješ,co všechno z tebe jde😈Nevím,čím bych tě uklidňovala❗
Já s tvými postupy léčby prostě nesouhlasím..ano,čtu,divím se,že s tím nic jiného neděláš,jen že trpíš,litáš na záchod a a trápíš se hlady..křeče atd…zkoušíš kombinace léků…jestli ti pomohou..Sakriš,copak všichni doktoři jsou u tebe blbci??Paní,co si zavolala nazveš krávou,i když nevíš,jak to bylo…(neznám tu kauzu,proč neposlala-já volala matce často,ale ona fakt blokovala sanitky..Vzala si lék,než dojela jí bylo líp.).ale volala mi do práce takovým stylem,že jsem musela volat😲
A ty si nezavoláš,kdyby ses měla plazit po zemi bolestí…☹️Nebo Tom..Omdlíváš..co kdyby ses fakt skutálela z těch schodů❓❗
Promiň upřímnost,ale "ocuď-pocuď"..Dělej se sebou něco..Myslím to v dobrém👍😇
teď jsem objevila teprve příspěvky nad sebou…takže už ti tu vypsali spoustu názorů…A i ten obyčejný kocour “kecá”…a pořádně😲..Dožaduje se “něčeho” ,chodí za tebou a ty nevíš,co chce,a on pořád řve a řve😊🐈
Gowe-čekala jsem,až napíšeš ty podmínky,jaké doma máš..Jestli bude venkovní🐈
Zkráceně..určitě chodíte oba do školy..Není pravda,že by rodiče neměli žádnou starost,věř mi..Není to o tom,že by se nenaučilo chodit na záchodek,ale potřebuje pozornost hlavně ve dne,a pokud ji nemá(můj kocour měl i ve dne) a stejně řádil i v noci..
Ale pokud “chytneš divočáka" jak já,nevyspíte se ani jeden..Většina koček-kromě asi šlechtěných plemen-vede noční život..Nevyspíte se do školy,a rodiče do práce..Proto ti radí tady,že když už,tak 2 koťata,že si vyhrají spolu..Ale to,že si budou hrát,neznamená,že nebudou lítat po bytě,shazovat věci,škrábat nábytek..Musíš pořídit škrabadla..Něco se jim znelíbí,a můžou se ti vykadit do postele…..atd..šplhat po záclonách..lítat po nábytku..
Takže-nechceš si vyhlídnout někde v útulku už klidnou kočičku?vykastrovanou..Uvažuj..hm?🐱Myslím to dobře…🐈
Niki-ano podsedák a opěrka na dřevěné jako dvojkřeslo v hale..Má na něm pletený přehoz po babičce😊už jsem jí tam ušila na druhou lavku-u koupelny,v létě,tak aby měla podobné..A k taburetce v obýváku jí potáhnu to křeslo..Líbí se jí i gauč takhle vylepšený,ale do toho asi nepůjdu..Maximálně nějaký “přehozek” na madlo-s kapsami na ovladače a tak..
Dám to sem ještě.ty nemáš moc času se vracet,tak nevím už,jestli jsi to viděla..Tohle jsem jí tam už pošila..To poslední jsou podsedáky na dřevěná křesla venku..😎
Děvčata,já dnes byla pilná,tak se musím pochlubit😊
Byla to ale fuška..Jsem ráda,že to mám za sebou..Ještě potah na “Vladkovo”křeslo,a můžu vyrazit ke Zdence…Nachystaný materiál jakž takž mám,tak se musím do toho pustit😲
Jdu uklidit barák,vytáhnout popelnici a zasednu k telce…Sledovala jsem u šití po očku Let´s dance…
“Taky jsem na psa musela dlouho čekat, až do dvanácti.”
😄🤣
A jak jsi kočky drezúrovala?
Jinak si ale myslím, že 10 let je málo (já si představila, že slečnu či klučíka za chvilku čeká puberta a třeba pak už o zvíře nebude mít zájem; proto jsem psala o rodičích); já měla v 10 letech křečka a byla jsem ráda, že jej mám. Starala jsem se dobře, ani jsem jej necvičila😄, a když umřel, tak mi byl povolen “chov” kanárků. Chalupové kočky jsme měli tak cca od mých 13 let. A dokonce si matně vybavuji, že když můj první tehdejší kocour nepřišel (toulal se asi 3 týdny), tak jsem se asi poprvé mírně opila (pivem)🤫 a probrečela xy nocí.