Já se přznám,že kolikrát to mám taky všelijak přehozené ..ta slova..no a teď taky🙂(mělo by být,že mám ta slova všelijak přehozená).Jsem zbrklá,tak píšu něco, a pak si vzpomenu, a už se mi to nechce mazat-někdy vkládám slova mezi…když to “tahá za uši”🤭..Ale snažím se aspoň gramaticky psát správně..ale holt je nepíšu do novin,že?
Příspěvky uživatele
Bobca
Tak jsem si početla😊…Jsem dojela domů dřív-plán byl zítra..Ráno mě škrábalo v krku a v poledne měla dojít malá Rozárka na hlídání-má cystickou fibrózu,nesmí onemocnět,tak jsem radši odjela…Madlo na gauči jsem poměřila-tak ještě to jí udělám z rifloviny....Daly jsme si se Zdenkou šáňo z Bořetic,nastrojily stromek,ušila jsem z velké deky přehoz na ten rohový gauč-vcelku..Celou cestu domů jsem jela v dešti..Už jsem si pořídila tu dálniční známku na rok.tak jsem byla doma cobydup🤭
já dnes dělala domácí“bejlís”..jen jsem nesehnala mandlový pudink,tak je z toho karamelový likér…Skoro litr a půl🤭(z půllitru rumu)to mě nenapadlo,že to tak nabyde..Ale přijede kámoška,tak jí podaruju..Jinak jsem zatím nic nepekla,jela jsem ke kámošce do FM,změřit madlo na sedačce,abych jí mohla konečně dodělat krytí…V Uničově byla pořád mlha,dušičkové počasí,a za Olmikem sluníčko celou cestu..Ale dnes,jak jsem jela nazpátek,tak pršelo celou cestu,až z Olmika do Uničova už né..Nějaká “brána”..
děvčata,nestíhám😎…a než to tady všechno pročtu.. pak se zaseknu ještě jinde..Záda řešit nebudu,to je u mě trvalý stav,o močáku jsem už psala Raduš..i o dalších ATB,že výsledky nebyly dobré..Únik naprosto vyléčen už měsíc..
Buggyro-šicí stroj je super..vidím,že má i program na vyšívání👍To už je dost moderní záležitost..Já měla taky kdysi-olemovávala jsem s tím výstřihy..jinak jsem to nevyužívala..
Konečně vyrážím k té Zdence.-chodila jsem od pátku do “okna”..měl slevy-bude 3 měsíce mít zavřeno,tak to byl masakr..Takže to se tady pak budu prokousávat hodiny a hodiny😊😇papa
dovolím si ještě jednu o naší zemi..nevím,jestli ji někdo zná..😇
Tohle nacvičili za lockdownu členové olomouckého “moravského divadla”..
Je třeba si dělat drobné radosti😇.a bacha,na té akci to můžeš chytit taky..Já myslím,že to na mě skočilo na třídním srazu😟
no vidíš..ono se to nepotento..😊člověk míní,situace mění…Já od toho začátku listopadu-nebo jak jsem to chytla,se nemůžu k ničemu dokopat..šití mi tu leží roztažené…Plány jsou fuč..takže “ježíšci”letos nebudou☹️😟ale nějak se nad tím netrápím..ono to na mě zase “přijde”..věřím tomu a doženu to😇☝️
Drž se a hlavu vzhůru😎
Jak píšu - šťastná generace.
přesně tak..👍a na dědině se dělalo na zahradě,na poli..a pokud se děcko pokadilo,tak se “pokadilo” a mělo maximálně “hovišo”..Ta mluva se mi jeví teda úplně hrozná..a takhle se učí děti po matkách..😲..pokud takhle mluví i na sedánkách na zahrádce u hospůdek v létě,a kolem pobíhají i jejich větší děti..
ale ale děvčata😇
Niki,tak s tímto jestli chodíš do práce!!😟to chce na to snad dát bombarďáky s nohavičkou,aby to nedřelo😲Přesně takhle to mívám já v létě pod kozenkama..Vychytala jsem na to “sudokrém” nebo "imazol"…
Raduš,tu záclonu bych vyprala bez ždímání,nechala na té šňůře venku okapat a pak ještě hodně vlhkou pověsila..Nemám dobrou zkušenost s “vyčichnutím”to s tama nedostaneš😇..
JanaJanaJanaJana:co je to za knihu?
Doporučuji!!!👍
šak je tam plus!!!tatrya okolí😎se mi tam nevešly😇
já se to prostě musím naučit❤️
Ta knížka je totiž kouzelná. A nejni to naše dílo, je to její dílo. Víte proč je kouzelná??? Protože ona dokázala neskutečnou věc! V týhle debilitní době, která nejni radostná, dokázala koncentrovat v jednom čase a v jednom bodě (naše republika nejni nějak veliká, že jo) tolik těšení se a radosti, najednou, že to prostě nejni normální. Je to úžasný a já, když jsem si to uvědomila, mám z toho hroznou radost. Hroznou, fakt hroznou radost. Kolik dní, už se kolik lidí po republice těší a nebo už i má radost, když má knížku v ruce!
👍👌💐🌻krásně vyjádřeno😇spojení lidí před vánocema-aspoň v myšlenkách…
Já jen,že se mi podařilo si udělat na ploše “zástupce”..takže mám knihu pořád k ruce..👌Bambuli nic neprozrazuju,ale “sjela” jsem další 2 příběhy-si to budu dávkovat každé ráno něco..🤗
lesnizinka:To neznáš?😉 To používají turisti😀
Raduš-to teda neznám…👎..taky jsem se trošku podivila,ale odvodila jsem si,že to bude,že spolu chodí ven..Rychlostí asi 1km/hod,s chodítky..už byly známé postavičky tohoto města..kromě silného děště chodily každý den…Někdy s mimi šla ještě jedna s pejskem,tak s tou se domluvila a budou chodit dál spolu👌
Dnes jsem moc nenaspala..i jsem si musela zapnout telku ve 2 hodiny..Jsem sebou mlela jak mokrý tele🐮..a natáhla jsem to do 8..honem něco do sebe před ATB,aby to nebylo nalačno..
Opatrně napíšu,že to prádlo ještě pořád visí..a jak slezl sníh,už je vidět i to růžové na zemi😟😊
Anonymní:Mohl by jsem jsi Vás okopat jak brambory v řádku. Ale proč bych to dělal nejsem škodolibý 😉. (🌈🐶 😁 ❓)
už tohle je jaksi nesrozumitelné😕…proč?
To jsou teda špatné zprávy před vánocema😢:Volala jsem dnes švagrové,jak je na tom(jí v sobotu umřela ta kamarádka-85 let,se kterou denně chodily ven na dlouhé procházky)V pondělí jsem s ní byla u mudr pro Neurol a něco na spaní..
Zrzavci:Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
To já jsem plašan ve všem..jak se rozhodnu..Musím vědět jak😎…no tak já klikla na ten odkaz od Megí👍..naskočila tam ta nabídka..zkusila jsem kliknout na to jpg(asi?),no a už to po mě chtělo,jak zaplatím-já většinou kartou..A náhodou jsem pak uviděla"stáhnout"..a už to jelo..Otázka asi 2 minut i s platbou-ani né..👌Tohle mi vyhovuje víc,jak kniha…Akorát si to musím zkusit někam uložit.třeba na plochu,ať to mám víc při ruce..👍
Mám přečtený první příběh..a je to naprostá bomba💣..Vyprávění z pohledu psa,to prostě nemá chybu..Hned mám lepší náladu a jdu něco dělat,ať můžu pak pokračovat(hlavně se vykopat z pyžama a trochu to tu zkulturnit)