Aktuálně: 3 724 inzerátů210 794 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 08.11.2023, 21:06:34 xxx.xxx.20.192
Bobca:

holky,já mám covida😲..nespala jsemdo půl 4….2krát jsem byla zvracet..třeští mi hlava..Tak jsem si zašla pro test..A co myslíte?mám ho tam😊Plápolám po pokoji..Doktorka volala,že mi napíše jakýsi dryják..Musím vysadit 3 léky na 8 dní…Nějaký Paxnovid.že jsem riziková skupina..Doufám,že mě to brzo přejde ten stav,mám našlápnuto na to šití…a jsem malátná,hlava mi třeští…ale dá se to vydržet..

Raduš,neva.😊…ale vím,že někdy prostě nestíháš😜to byla ta první zpráva..

Dnes je horší jen to,že nemůžu zatlačit na záchodě..utřít se…hrozná bolest těch žeber…..a když kýchám🤧a kašlu-už to začalo..Zítra zavolám Mudr.…

Bobca
Bobca 08.11.2023, 17:49:41 xxx.xxx.20.192

Parapyrex…to je jako ten lék, co ti doktorka cpala, že si ta riziková skupina? Chápu, paní doktorka má zřejmě smlouvu s Dr.Max. Předpokládám, že nějaký paralen jsi doma měla, ne?

Asi ti to ušlo Raduš..Ten lék se jmenuje “Paxlovid”..je za těch 26000..ten je na tu rizikovou skupinu..musím vysadit na ředění krve a na cholesteroly..i hodný i zlý😊

Ten Parapyrex jsem si koupila sama,bo takové věci doma nemívám-ani Ibalgin-moře let..…a minule jsem si chtěla koupit do zásoby něco,když na mě něco lezlo..Jinak používám to ACC ráno..Takže-neměli obyčejný a mě je celkem jedno,co mi nabídnou-neřeším to..prý že je to stejné..A moře léků má stejné složení a jiné názvy..né😇tak proč né..

Jo,Jani..vždyť to už dávno není jen o nás 3😇a bezva to funguje🥰jen tak dál..

Hlava už není až tak…akorát ten krunýř..Nemůžu se zasmát,zakašlat..hrozně mě bolí žebra a prsní kost..ale pospávám,večer vemu další dávku(jsou to tablety-2+1 jiná)

Bobca
Bobca 08.11.2023, 08:50:34 xxx.xxx.20.192

mě to přijde jako by nesmělo to dítě jít dál..i když není vidět přímo,kam by se doplazilo..Kotě si stouplo před něj a nepustilo ho dál-nesnažilo se navázat další kontakt..Za mě ho kočka odžduchla..bylo to cílené..a nepustila ho dál..

Bobca
Bobca 08.11.2023, 08:38:50 xxx.xxx.20.192

Jako..si myslíte,že tu nějak fňukám???😎💪mě nedostanou😇..Já to chtěla vědět spíš proto,že sem tam jdu do hladového okýnka,tak ať to neroznáším..a k Petře..A to,že sama od sebe jdu zvracet-to u mě nebývá vůbec zvykem.A úplně to samé měla den předem Elza-nespání zvracení,bolest břicha..A jela za mnou..vím,asi mě nenakazila,není to tak rychlé..

Jinak Raduš-jak jsem napsala-asi v 10?nebo tak nějak..jsem zalehla..ve 12 mě vzbudila doktorka..Jdu si dnes pro ten lék,jsem si ho musela objednat včera po telefonu v lékárně..a s mini přestávkama jsem spala až do půl 8 dnes..Zapomněla jsem i na chobota🙄Jsem jenom měnila propocená trika, o půlnoci jsem si vzala druhý Parapyrex a ráno zase durch..což je dobře..Jelikož jsem prý riziková skupina,tak kontrola až ve středu příští týden..A být doma..Jinak chuť mi zůstala🤗čich taky..Bolí mě akorát hrudní koš,když vydechnu,a na prsou..Kašlat ještě nekašlu.sem tam mírně.Jen jsem malátná a ta hlavička..

Musím se co nejdřív dát do kupy!!mám práce jak na kostele!!😲žádné fňukání…Nebojte🥰Jsem 3x očkovaná!!🤭to by bylo,aby mě to nepomohlo😜

Doron-dík za připomenutí..acylpyrin si chci koupit do lesany..a budu si s tím natírat koleno👌zatím mě ten Parapyrex(prý paralen) vyhovuje…

Bobca
Bobca 07.11.2023, 12:36:21 xxx.xxx.20.192

holky,já mám covida😲..nespala jsemdo půl 4….2krát jsem byla zvracet..třeští mi hlava..Tak jsem si zašla pro test..A co myslíte?mám ho tam😊Plápolám po pokoji..Doktorka volala,že mi napíše jakýsi dryják..Musím vysadit 3 léky na 8 dní…Nějaký Paxnovid.že jsem riziková skupina..Doufám,že mě to brzo přejde ten stav,mám našlápnuto na to šití…a jsem malátná,hlava mi třeští…ale dá se to vydržet..

Bobca
Bobca 06.11.2023, 20:29:31 xxx.xxx.20.192

ty pytlíky projdou samozřejmě prádelnou..mají je poznačené-interna 3….Mám16 růžových a ještě nachystám na bílé z prostěradla-zítra..

Bobca
Bobca 06.11.2023, 07:04:33 xxx.xxx.20.192

Já včera zalehla v 8-na Modravu čučnu dnes….a v 6 vypínala chobota😲..Přesně,jak jsem předvídala😔Akorát jsem vymetla barák,vytáhla popelnici,posbírala prádlo a shlédla asi 4 díly “Média” a “zákon pořádek” taky asi 2..Odpočinkovou neděli jsem si udělala..Dnes roztáhnu šití..U Zdenky jsem ušila 10 pytlíků na krk na krabičku “holtra”(nevím,jestli to píšu správně)-poprosila mě zdravotní sestřička z FM nemocnice..Zdenčina kámoška-taky jí znám..Tak jsem vyfasovala ještě prostěradla a našiju jim zásoby…😊 Musím skočit koupit keprovku..Té mám doma málo a je dost tenká..Pak převleču na modrou nit a konečně sama sobe si něco ušiju..😎Pořád o tom jenom kecám,kochám se na “pinterestu” ..Do toho dojde švagrová zahnout gatě,sukni,sousedka dědovi tepláky-pružný rantl posunout o 10cm výš..Ale jo..nikam nespěchám..Na sraze jsme zjistili,.že nás opustilo už 9 spolužáků☹️😢A to nám je teprve 67.😲řádili jsme jak zamlada(teda někteří-včetně mě😄)

Bobca
Bobca 05.11.2023, 09:17:11 xxx.xxx.20.192

Bobi a už to někde poznáš, že to pouštíš? Odvlhčuješ?

Na meteokrabičce mám mezi 55-63-max(při 65 pak zapínám) Místo těch 70-75%..A nijak moc to “nežere”…Takže mám jistotu,že tu už nic nebude plesnivět..Věci mám pořád na hůře..Zatím je nebudu dávat do válendy..

Sraz dopadl dobře,bylo nás 20..pila jsem to vínko s vodou a vydržela jsem do půlnoci.Byli jsme i ve škole,no to bylo jak v Jiříkově vidění,co dnes ta děcka mají za možnosti !! To vybavení👌..Výzdoba👍..Na schodech napsané pádové otázky,když se jde nahoru..číselné řady..

Bobca
Bobca 04.11.2023, 07:25:01 xxx.xxx.20.192

A zase je sobota🙃…mě to tak strašně letí🤔Včera jsem si pouklízela,že se má “prý” zastavit vnuk(to jsme se domlouvali před týdnem,když jsem byla u Zdenky)…..večer dcera volá,že on tvrdí,že až v neděli..No co už..Dnes máme po 8 letech sraz základky,tak budu muset myslet na to,že mám být redy..Nejde o to,kolik toho vypiju,ještě nemám ujasněné CO budu pít..Asi vinný střik-pula na pula s vodou😊ať vydržím..Ale to nevyspání je na druhý den horší..Počítám s “prázdnou” nedělí..že  nic moc neudělám.U mě to nevyspání dělá divy.Další noc pak spím i 10 hodin😴.Navařím si dneska..asi těstovinový salát..Vytáhla jsem si kuřecí prsíčka..

Včera u nás celý den lilo jak z konve..🌧️

Raduš,ptala ses na ty igelity-jsem zapomněla..Dala jsem na venkovní"neparapety" pevný sáček do koše,aby to pokrylo celou plochu a zatěžkala dlaždičkama s hůry…aby prostě nepršelo na ten"rozdrbaný" beton👎a neztékalo do baráku..Suma sumárum za 55 hodin-po 2-3 hodinách denně(15 dní) to dělá 29 litrů..

Bobca
Bobca 04.11.2023, 07:04:02 xxx.xxx.20.192

a ještě,co se týče “palců”..když kliknu omylem,kliknu na něj znovu,a nejsem tam(někdo to tu chtěl někde vědět,jak se to “dělá”, když omylem "lajkne")😇

Bobca
Bobca 04.11.2023, 06:59:27 xxx.xxx.20.192

A já sem dám něco pozitivního🙂..Mám 20 let starý počítač..Vnitřnosti asi před 10 lety vyměněny..Obrazovku 19 palců(taky asi 10 let-tak to tady bezvadně vidím) a samozřejmě klávesnici😊tu jsem si pořídila bezdrátovou i s myší,abych si mohla od stolu pouštět na youtube písničky🤗ale to sem nepatří😎

Až na malé překlepy-a to si myslím může být i z mé strany,nemám žádný problém👌Co se týče vracení se na stránku,kterou jsem opustila-no problém👍Hned mi tam naskočí a já si v klidu počtu těch “x” příspěvků od posledního přečteného..Očička tam mám,začervenalé počty taky..

Takže za mě chlapci -palec nahoru👍o mě se staráte dobře💐❤️✔️Hezký den☀️

Bobca
Bobca 03.11.2023, 10:44:04 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Zalez

dlouho jsem tu nebyla,početla jsem si zpětně👍..Jen připomínka…K těm “anonymům”..jak pozná jeden anonym,že mu odpovídá druhý anonym?(muž?žena?)….Poprosila bych anonyma,který sice na PC je jmenovitě,a na telefonu ne,že by mohl napsat(když píše z telefonu-aby nebyl v ten moment anonymní),že “tady je třeba Bobča”a dál psát svoje,abysme věděli(y)kdo to píše..Schovávat se za anonymitu a psát nějaké nevhodné věci mi přijde ubohé…

Ohledně sporáku-už je to asi vyřešené😊..ale indukci mi vnucovala bytná,ale já ji nechtěla,že je hodně rychlá..Je to asi o zvyku,ale mám sklokeramiku,vaří hodně rychle a můžu používat všechno nádobí..a čistí se skvěle..taky můžu vypnout dřív a dovařuju a to indukce “prý”neumí….?..To jen tak..

Bobca
Bobca 03.11.2023, 09:51:44 xxx.xxx.20.192

nene Raduš,nechodili spolu..Ferda byl spíš s Bárou,leželi spolu,mazlili se,olizovali,škádlili…Niki byl samotář..býval venku třeba celý den..už jednou nebyl asi 2-3 dny doma..A asi v rozmezí 3 týdnů zmizeli..Tak jak Janě Miki po povodních a Mauí za 14 dní-jakoby ho šel hledat..Miki se vracel i po půl roce,ale vždy vypasený,takže Jana si myslí,že se někde má dobře…je pryč už dýl…Má jen Thora-černého..

Bobca
Bobca 03.11.2023, 08:47:42 xxx.xxx.20.192

U nás lije jak z konve,je 12 stupňů….a prádlo nepřetržitě visí a visí a koberec přes plot taky,ale je už jiný😊novější..Mám tu,jak když spadne bomba,tak jdu něco dělat..Se mi včera vůbec nechtělo…

Niki,kočička je krásná,je zbarvená jak Bára od Zdenky..Nevím,kde jsi ji našla,ale hmn má pravdu..co když jí někdo hledá??😟

Bobca
Bobca 02.11.2023, 15:32:26 xxx.xxx.20.192

už mám ten "lopatkový rýčovník"🤗dostala jsem ho,prý,kdybych si ho koupila,tak by mi tak nerostl..je čerstvně zasazený z oplégru,tak doufám,že se chytí…😊

Bobca
Bobca 02.11.2023, 09:34:31 xxx.xxx.20.192

Já zrušila kvítka..poslední-"potos"vydržel nejdýl..ale fialku okousal,narcis překousl a akorát ta kočičí tráva je neškodná,tak tu jsem mu nechala okusovat😊

Ale jak vidíte,tak to není všude jak u mě..Já měla jen garsonku🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 02.11.2023, 08:58:43 xxx.xxx.20.192

Raduš a mamka přece ví,jak budeš hysterčit,tak proč ti to volá??to bych teda já šla hned za tou tvojí sousedkou,pokud ví,kde by asi mohli být..nevím,jaký máš vztah se sousedkou,ale asi bych svěřila opatrovnictví koček jí😇..Nemusí do domu,ale garáž…domek..atd??..hm?😲Dovedu si tě představit..Ale není to zbytečné??Takhle se nervovat??Ale hlavně,že to dobře dopadlo..

Předloni,jak jsem hlídala ty pekinézky a spol.,tak Lulu byla hóódně špatná(ta měla asi 13-14 let??)..Nevolala jsem,byli v cizině..Ale jak volala panička,tak jsem se zmínila,a ona,že “to tušila”,že “si myslela,že už nedožije”..Jak mi skoro umírala v náručí,tak jí ještě její syn odvezl na veterinu na injekci(za 1500)aby ještě vydržela ty 2 dny do příjezdu,že se s ní chce ještě rozloučit..injekce byly 2..Asi za 2 dny po mém odjezdu zemřela..☹️

Vrátím se k těm Zdenčiným kočkám..Oni si chodili běžně naproti na hřbitov,vedle do školkové zahrady..tam si myslí,že si někdo vyhlédl Mikiho.i když on nebyl až takový mazel,jak Ferda..Ten.si myslí,že šel někam umřít..Nepamatuju si,od kdy ho znám,ale že by byl tak starý?že 10let..co to je..a nebylo na něm vidět nic,nějaké příznaky stáří🐈

Bobca
Bobca 01.11.2023, 19:47:48 xxx.xxx.20.192

všeci byli kastrovaní už od léta..Zdenka si myslí,že Mikiho mohl i někdo vzít..je pěkně šedý-asi ruský modrý…a Ferda že byl starý,ale to se mi moc nezdálo….

Jsem nevyspaná,půjdu asi za chvíli lehnout..jsem zůstala do dneška,bo doktorka je nemocná,tak jsem nemusela spěchat..Ještě jsem stáhla fotky z foťáku..Barča si vybírá kde leží😊a vzadu na křesle jsou ještě kapsy…Dneska mě normálně rozbrečela,šla se schodů a tak naříkala..Ferda tam chodil do patra si lehat do haly..Skoro nepřetržitě naříká jak malé děcko..Nechá se chvíli pochovat,hladit na zemi..nebyla nikdy moc kontaktní🐈

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 31.10.2023, 16:19:17 xxx:xxx.da1:b00b

Zkusím dát fotky.přímo tam, kam patří . Domů pojedu zitra odpol. Na křesle je Bára, zůstala sama, pořád chodí a mnouka. Je jí smutno po Mikim a Ferdovi.. Stratili se brzo po sobě.. Ale Zdenka má vyhlidla koťata.. 

Obrázek Obrázek