Aktuálně: 3 724 inzerátů210 794 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 13.11.2023, 09:23:19 xxx.xxx.20.192

ani nijak blbě nečuměl.

Raduš-asi čuměl😄😎..Ta tvoje dvojka je stejně zvláštní..😊Leželi ti dva někdy spolu a třeba se navzájem olizovali??..To,co popisuješ je vyloženě provokace-kdyby se to dalo natočit…🐈..Taky nevím,jestli je ta malá od Nikči kastrovaná?myslím,že ještě ne,že má kolem 3 měsíců..?

Je fajn,že si tak rozumí s Nikoušem🐱..Co se týče kapičky..Max ji dostal hodně malý,(2-3měsíce..)vím,že slintal tak hodně,že jsem volala,co mu je..290kč..

Kouťáku,je fajn,že jste se ozval..pohlaďte za nás Mourka🐈je to fešák..Nerostou mu ještě blány mezi drápkama?když sní tolik rybek??😜

Bobca
Bobca 12.11.2023, 16:53:38 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Bobčo, tak se na úklid ještě vyprdni, ne? Mně radíš zpomalit a sama chceš uklízet barák…?

Jinak jsem ráda, že je Ti líp!

Jani,já to mám ve smlouvě..v neděli vytřít a vytáhnout danou popelnici na ráno…Většinou jen zametu a vymetu vchod..Pokud není našlapáno..Mám za to 100.-(4krát do měsíce)Teda 200.-mi odpouští a 100.- si platím-podle smlouvy úklid(divná smlouva stejně)😊…dnes jsem to vzala taky jen smetákem a mokrou hadrou utírala kapky na schodech a po chodbě-kde jsem je viděla…Jindy nebývá tak pokapaná..Jako naschvál..ale nepřepínala jsem se…neboj..

Bobca
Bobca 12.11.2023, 12:28:19 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 11.11.2023, 12:32:18

tohle se začlo praktikovat koncem 80let.."einclíky" byly postaveny z velkých balíků slámy..mráz-nemráz..I na druhý den šupajdilo..Otetovalo se telátko do obou uší,dostalo visačku a šup s ním ven..Nosilo se jim aspoň mléko od své mámy..Já teda byla zastánce bytí u své matky-i jsem to zažila jako zootechnička..Prý byla telata odolnější venku...Naštěstí jsem po převratě z kolchozu odešla..Když jsem jezdila ke Zdence,tam byly venku v těch boudečkách..šla jsem se s nima pomazlit..až na vyjímky,byla telátka zdravá,čilá,vitální…

V "Doubravském dvoře"na Července u Litovle mají tyhle plastové domečky..krmení je vyřešeno moc dobře..Telátka jsou spokojená…Bývají i po 2..Chodím se s nima muchlat😇

když jsme u toho,jaký je rozdíl,když po porodu ženě hned seberou děcko,a pokud dostane žloutenku,donesou ti ho třeba za 3 dny..a nějaké pokládání na břicho??Naštěstí teda kdysi..teď je mají matky u sebe.. Já se toho nedočkala,ale aspoň jsem se ještě vyspala těch pár dní..😎

Bobca
Bobca 12.11.2023, 08:34:07 xxx.xxx.20.192

nechtěla jsem vám zarazit diskusi😟…jen se mi líbila ta hříbata…netušila jsem,že mívají takovou čupřinu😊

Bobca
Bobca 12.11.2023, 08:31:06 xxx.xxx.20.192
Daja:

Děkuji už jsem to našla podle vašeho popisu, ale jde mi o to jak dopadly ( nemůžu je mít ) .

Dája

napište Leithian…..🙂

Bobca
Bobca 12.11.2023, 08:28:25 xxx.xxx.20.192

ahoj děvčata🌼-Kouťáka jsem tu dlouho neviděla-doufám,že nasisuje😉-tak ahoj Kouťáku🙂..co Mourek?

Jinak mám dobrou zprávu,že zase už “skáču přes kaluže”😇Bezva jsem se vyspala-na chobotu bylo 9hod 15 min.😲😔👌Včera jsem už odpolko nevydržela a došila první várku těch pytlíků na internu do FM…vylepšila si stůl na šití,nachystala na dnes další várku v bílém provedení..Dnes poslední den těch prášků..A je mi fajn.Jen dnes zvládnout vytřít barák..nejde to jen zamést-nevím,co se tu dělo u sousedů,jsou pokypané schody a dole celá chodba..tak doufám,že mě to nějak neskolí😎

Niki,a jak se vlastně jmenuje “Malá”🐈a co kočička v autodílně??čtu poctivě,ale nevím,jestli jsem něco nezasklila..že budeš odčervovat..Renča ti píše kapičku..já ji taky dávala..🐱

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 12.11.2023, 07:11:58 xxx.xxx.20.192
Daja:

Prosím, nějak nemůžu najít kde to bylo psaní o těch buldoccich co jim zemřela páníčka. 

Jen mě zajímá jak dopadly. Nemáte někdo informací?

Dája

je to na “všeobecný pokec” ze dne 9.11…mopsíci..

Bobca
Bobca 11.11.2023, 09:00:00 xxx.xxx.20.192

. V kočičí a koňské komunikaci se za ta léta už trochu vyznám.

Reni-o tom žádná❗..na to jsem chtěla ještě zareagovat…👍

Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:57:55 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.11.2023, 08:51:17

😀😊jak máme každý člověk jiný úhel pohledu,že??😎..je fakt,že to videjko je tak krátké,že nevidíme víc,ale aspoň jsme si pokecaly👌

Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:55:15 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 11.11.2023, 08:48:12

vidíš..asi jo…Rozbalila jsem si příbalový leták…má opravdu 1 metr…hledala jsem,jestli k tomu můžu mléko-bez něj ani rána…Nic tam nebylo,takže asi jo..Je to rozdělené na raní a večerní..A je tam jedna jiná tableta ku 2 jiným..

Obrázek
Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:48:15 xxx.xxx.20.192
kocoura219:

A tak to já tomu věřím, že by kočka mohla mít starost o dítě a mohla by ho chtít chránit. Ale na tom videu toto nevidím, vidím běžné otírání. Jsme tu na dva tábory, to je skoro na anketu 😀 

běžné otírání?..vyběhla a žduchla do něho😟 a pak mu bránila lézt dál..otírat se mohla i tak,ale neudělala to🐈Já se hlásím v anketě za “bránění ve hře”😊👍

Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:37:35 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Bobčo, jsem také riziková skupina…

U obou COVIDů, dokonce i u toho druhého mírného mi Mirek předepsal antikoagulancia - miniheparinizace - injekce do břicha na ředění krve (myslím, že jsem měla Fraxiparine). U toho prvního COVIDu jsem si jej píchala snad 4 měsíce. Ty jsi nic takového nedostala???

Jinak u mě opět zhoršení stavu. Nechápu to! Včera se mi to zdálo už lepší. Dnes ráno děs a místo rtů mám jeden obří opar!😲👎

Jani,já jsem musela na 8 dní vysadit právě na ředění krve,na cholesterol-na hodný i zlý..A brát jen tyhle a co mám lék na cukr a artrózu,céčko déčko,hořčík,citalec…A ty bys fakt měla na chvíli vypnout☝️ten opar je taky varování..

Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:11:02 xxx.xxx.20.192

Ještě mám dilema..spím s chobotem a nevím,jestli mi v něm nezůstávají ty bacily-i když ho proplachuju-ty hadice a čenich…abych to nehonila ty bacily pořád dokola..😲

Bobca
Bobca 11.11.2023, 08:05:39 xxx.xxx.20.192

Jani-nevím,jak ho snáším,ale po 3 dnech je mi mnohem líp😀takže asi dobře…psala jsem-žebra nebolí..Ale malátnost ještě přetrvává..😴

Raduš-ty musíš být na ty doktory fakt vysazená😟Pořád oponuješ😇Já si myslím,kdybych tohle “léčila” doma,tak už tu taky nemusím být anebo by mě odvezl někdo do špitálu-což bych teda nechtěla..Děkuji doktorce za ten lék-asi ho jen tak zbůhdarma nepředepisují-za tolik peněz..A že jsem ohrožená skupina??vím..cukr,cholesterol…atd..kdybych zhubla..😎Ale je mi holt o 13let víc než tobě a v tvém věku jsem žádné nemoci neměla..prostě chci ještě dožít v klidu,ať vypadám,jak vypadám😇😎🙏Raduško--prosím!!já když čtu ty stavy,kterými procházíš..to zvracení,průjmy atd!!a to nic není??😇

..ten Paralen jsem si vzala jen ten první den a 1 v noci,pak jsem ho nebrala..Protože horečky nemívám..Nekašlala jsem..První dávku toho Paxlovidu jsem si vzala ve středu v 10-čekala jsem na zboží v lékárně..To už jsem tam šla s těma bolestma třeštěním hlavy a malátností..Ještě jsem si nakoupila pečivo vedle v Hrušce-s rouškou a metelila domů…Prospala jsem den..V oci jsem se už nemohla ani otočit a o WC jsem psala..Byla jsem rozhodnutá,že ráno zavolám doktorce..Jenže jsem nechtěla ještě plašit a čekala,jak zabere ten lék..Takže jsem to vydržela další den a noc a ráno to bylo nepatrně(ale bylo)lepší.,Tak jsem nikam nevolala..Pak jsem začla teprve kašlat..tak jsem si vzala Erdomed a beru ho ráno a odpol.

Evi dík,že jsi napsala o dalším případě těch žeber👍..ono i všeobecně kosti..třeba zápěstí..No prostě celá Božka mě bolela..S tou chutí a čichem je to jaksi na střídačku..Vím,že piju kávu,ale necítím ji..

Bobca
Bobca 10.11.2023, 14:14:35 xxx.xxx.20.192

Měla jsem,ano..stalo se to vlastně už ve středu..jsem si uvařila těstoviny s vajíčkem..Někdo mi dal na botník 2 červené papriky,tak jsem si to k nim dala..a nic…a už vlastně večer toust byl nějaký divný…a celkem dost popíjím..pořád mám v puse tak nějak divně..nevím,co bych..čaj,šumivé Céčko do půllitráku..hořčík do půllitráku-abych měla co nejvíc tekutin…

Ty si test neděláš,bo jsi pořád s Tomem a jsi poloviční doktorka😊😇…ale já pendluju mezi lidma a nechci nikoho nakazit-jsem zodpovědná..Jako-pro mě spontánně jít v noci zvracet,když není důvod je dost velký důvod…A hlava mě nebolívá-jen po 2.očkování-2 měsíce..A zrovna tak mi třeštila a ta malátnost..Myslím,že jsem udělala dobře-stál 75 korun a tím,že jsem to napsala Mudr,tak mi doktorka naordinovala hned ten lék..Že jsem riziková skupina(takže bych to asi sama s Paralenem nezvládla) Ta bolest žeber byla opravdu hodně velká,a když se nemůžeš vyprázdnit(zatlačit) a ani následně utřít..Nadechnout se…zakašlat. Otočit se na posteli..Proč bych se trápila,až to přejde samo???Raduš-já bych se nedokázala takhle pořád sama léčit..že doktoři jsou stejně blbci..Už jsme to probíraly…👍😇Lék zabral..dnes ráno už bez bolesti hlavy..i se můžu nadechnout..Horečky nemívám…chuť se mi třeba brzo vrátí..A spala jsem celou noc i s chobotem..

Bobca
Bobca 10.11.2023, 13:41:01 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Bobčoo? co to čtu? Choříte, chudero?  a takhle hnusně? ☹️

Tak zkusíme terapii uměním!

Obrázek

úžasné!!čekala jsem obrázek,ale že tu budu skoro slzet smíchy😂..a celá série…Jste jednička👍

Bucala jsem,ale byla jsem zvědavá..že tu určitě něco bude…Jinak to tu prý řádí ve velkém..nevím,kde jsem to chytla..A vidíte-3 krát očkovaná..pak i na “pneukoka”..To si myslím,že proto se mi ty plíce draly ven z těla,že mě tak bolela všechna žebra..úplně pneumaticky😇..Nemohla jsem se nadechnout..ale nedávno jsem měla chřipku,a řekla bych že byla horší…ty léky zabírají..Budu brzo OK.

Bobca
Bobca 10.11.2023, 09:15:57 xxx.xxx.20.192

přesně takové účesy vídám teď u mladých kluků…super číra…Obě mají lišácký kukuč👌

Bobca
Bobca 10.11.2023, 09:04:57 xxx.xxx.20.192

jo,a o covidu jsem vlastně omylem napsala jinde…je mi líp,ale nemám chuť.😊

Bobca
Bobca 10.11.2023, 09:02:03 xxx.xxx.20.192

Jani-vpohodě..jen se vykecej…uleví se ti,ale ne zdravotně..😟uber..zastav se!!

O hlasivkách vím své..a hlavně,i když jsou sval a musí se prý trénovat,ale když už jsou “chycené”, potřebují odpočinek..a nesmí se ani šeptat!!to je prý horší,než chraplavé mluvení..Já to na “hračkách” léčila pivem,drdkem slivovice-pomohlo to na pár písniček,a při závěrečném loučení se,ze mě vydávala skřeky nějaká vrána😲😎😊Pobavila jsem obecenstvo,ale aspoň viděli,že už prostě konec..I tak jsem se překonávala..6 hodin skoro v kuse zpívat s malými přestávkami….A ty to máš podobné s mluvením n apřednáškách…a to já měla miktrofon..nevím jak ty??mluvíš napřímo??

Chodila jsem na obstřiky na foniatrii,na logopedii na cvičení..unga unga..ha-š,ha-š…atd..A to mezi 55-60lety..Pomohlo to..Nejhorší bylo,když jsem nesměla mluvit-a chtěla to dodržet,jsem měla nejvíc telefonů😊že jak se mám,že jsem nemocná a tak…

Holky a tu vincentku jsem taky pila,ale ohřátou s mlíkem..DO 70stupňů..Jinak jednorázové vyléčení hlasivek je(to mi doporučila zpěvačka z jiné kapely)horké mléko lžičku másla a čáchnout do toho velkého panáka rumu..Já usnula jak špalek,vzbudila se mokrá jak myš, ale večer mohla vystupovat😇

Bobca
Bobca 10.11.2023, 08:35:24 xxx.xxx.20.192

No… a za mnou konečně došel do cíle i můj mozek a bylo mi jasné, odkud že poslední dny naše čuby, které jsou echt asociální, nosí domu ty Pulexy. 🤔

prosím..při zadání,co to je,mi vyskočilo lepidlo😊můžete to nějak popsat,co nosí domů??Je mi jasné,že nějaké breberky..?? Moc ráda to tu pročítám,bavím se vašimi obrázky👍..musím někdy taky zkusit…🙂

Jinak Covid už je na ústupu,cítím se lépe,jen nevím,co jím..všechno chutná jak balicí papír☹️..Nadechnout se už taky můžu…