Aktuálně: 3 724 inzerátů210 793 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 20.11.2023, 07:36:38 xxx.xxx.20.192

Já zkoušela taky venčit mého “tuláka” na vodítku..Plazil se při zemi..moc mu to nevyhovovalo..Nechávala jsem ho běhat po schodišti v paneláku..až někdo dole nezavřel..a já lítala několikrát za noc ven ho volat..Ráno otevřu dveře do bytu..a “pán” se ráčil dostavit domů.. Otřel se mi o nohy a první šel na záchůdek…Byl teplý,takže nemohl být venku..Nakonec jsem na to asi přišla..Musel spát na el.invalidním vozíku v přízemí-otočeném zády, a já celou noc šílela,že miláček někde zmrzá..zmetek jeden zrzavej😊🐈

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 20.11.2023, 07:14:03 xxx.xxx.20.192
efe:

Pan Mops Bečka

Obrázek

děkuji😊pan Bečka má krásný zasněný pohled👌

Bobca
Bobca 20.11.2023, 07:12:50 xxx.xxx.20.192

chudák-vypadá fakt hrozně..jak Max od koní🐈😟

Raduš,taky jsem nad tím uvažovala,že to může být od zad..No,ležet jsem pak neležela,už jsem byla fakt od soboty redy..Pak jsem byla ve středu u dr.a že pomalu něco -popocházet zvolna na procházku-jenže🤭Jen jsem začla trochu uklízet ve špajzu(skříň s bordelem-sklinky,tašky..atd)Něco dala už do válendy..Popadlo mě to celkově od kyčlí až i kolena..klepaly se mi nohy..ale i ruce slabota..tak jsem lehla,že to přejde a vzala Paralen..nic..Tak jsem posedávala v křesle u telky a dělala nezbytné věci..Chtěla jsem to i jako rozchodit..Nemůžu pořád ležet..V tu sobotu se to nastěhovalo do levé kyčle..Znám vystřelování od páteře…Včera jsem si vzala po obědě ten Nimesil a bucla..Měla jsem zas vytírat…vykašlala jsem se na to,jen jsem zas zametla,ale chtělo by to vodu😕..Nevím,co kdo dělá(ale naproti chodí dost návštěvy)ty mázance musím😕..ale až mi bude líp👍Na noc paralen a nic..27,11,jedu do Ol.na neurologii,a když to nepřejde,poprosím,jestli by mě neopíchal😘

Niki,vyfoť to pletivo..

Bobca
Bobca 19.11.2023, 08:36:01 xxx.xxx.20.192

někdo to tu už psal,že mu přišlo nekvalitní zboží..a vůbec nějaký názor,nepamatuju se ..A mě osobně nabídky tohoto obchodu padají hned do spamu….ani je neotvírám..Zboží nabízí pěkné,to jo,ale nechci naletět….Jen můj názor🙂

Bobca
Bobca 19.11.2023, 08:30:47 xxx.xxx.20.192

Niki,je to vidět,z které strany je to zničené??zvenku máš myslím kachle,né??Nám se slipky podhrabávaly ven,ale my neměli to pletivo dole zabezpečené…🐓

Oslavy byly fajn..ale po 5. hodine jsem už nemohla vydržet-byli jsme se podívat na nový barák mladých-kousek přes cestu,a já už nemohla dojít!!Vystřeluje mi to v té noze(kyčli)všude dokola--Vůbec se to nelepší..Neměla jsem náladu ani zpívat,kytaru jsem nebrala,za což jsem sklidila kritiku..Nepřijet vůbec mi přišlo blbé,ale vysvětlovat,že jsem fakt nahoubelec bylo ještě horší😟..ale byli tam i mladí..tak to doufám pak rozjeli..Děda měl už 3."dobrý" den po sobě..prý přibral 2 kila!!což je dobré👌

Dnes u nás taky ráno chumelilo,ale teď už prší..(a růžové dvojprostěladlo pod sušákem už 14 dní stále leží a stále leží😎a ostatní-bundičky a koberce stále visí a visí)😛

Bobca
Bobca 18.11.2023, 07:03:06 xxx.xxx.20.192
Rapotačka:

Pořádně prohřát  klouby ve  vaně?

by musela zaklepat někde u sousedů: dobrý den, mohla bych si u vás napustit vanu?😛

no to je pravda..vanu nemám už 19 let-mama neměla,a co pendluju po podnájmech 14 let jen sprcháče..👍Dcera má vanu.asi před 6 lety na vánoce jsem se rochnila..

Na tu vůni se podívám..objednám🙂..Včera mi doktorka odpověděla,že to přejde,ať si dám Paralen nebo Ibalgin..Paralen nezabral..Jsem si pak dala ten Nimesil..Zůstalo to v levé noze..Dnes ráno taky..ale je to trochu lepší..Po snídani si ho zkusím dát znovu…

Přemýšlela jsem,co dědovi koupím..Všechno má..Rodina se složila na telku a s Jaruš jsme prokonzultovaly nějaké čaje..Má rád mátu,meduňku,šípek..Tak mu nějaké lepší koupím,a k tomu ty polomáčené piškoty ze 3 druhy..To aspoň užije  a nebude se mu prášit na nějakou blbinu na sekretáři😇Takže odpolko pojedu..Sedět snad vydržím, a můžu odjet,kdy budu potřebovat..Ráda je všechny uvidím🥰Budou tam i páníčci Čendy🐶

Bobca
Bobca 17.11.2023, 07:31:45 xxx.xxx.20.192

Raduš,kdysi jsem je měla na ty chřipkové stavy..5 dní-ráno ACC a 3x denně ibalgin(nejmíň 3-4 dny)...Zaručené--Beru Meloxicam na tu artrózu a ten se nesmí s Ibalginem…Levá strana pořád dost bolí-a to jsem šla jen na záchod-asi 5 metrů(mám všechno blízko v bytě 5x5metrů😎)Pak mám doma asi zbytek Nimesilu(aulin),ale já se tomu celkem vyhýbám,když beru těch “svých”hrst😛Rozdala jsem to sousedce,nechala jsem si jen pár-kdyby něco..

Počkám chvíli a pak napíšu dopoledne doktorce,co to je..Známe se z kdysi😊tykáme si..

Niki-Evi-nejsou to ty granulky,co se sypou přímo do bubnu??Vždycky se na ně dívám,jsou drahé,ale neslyšela jsem nikde,jestli fungují..hm?je to ono??

Bobca
Bobca 16.11.2023, 20:54:04 xxx.xxx.20.192

Holky,já píšu až teď..ráno jsem se dala do úklidu(dr.prý “pomaličku začněte chodit ven na procházku..jste oslabená”)A já to už nemohla vydržet😎…kolem polednímu mě chytly kyčle,stehenní kosti-úplně ně tam pulsovalo a píchalo😟..levá ale strašně🙂Nemohla jsem dojít ani do schodů.jak jsem nesla do popelnice papíry a plasty…Tak jsem ulehla,že to přejde..nepřešlo..dala jsem si paralen-nemám nic od bolesti..Kolena mírně přestala bolet,ale to ostatní !!Jsem to zkoušela rozchodit,ale vůbec se to nelepší!!No přece to nemůže být další fáze covidu☹️..zítra je svátek..zkusím mazat lesanou s acylpyrinem…To mě teda zaskočilo😟

Bobca
Bobca 16.11.2023, 11:38:46 xxx.xxx.20.192

Nejsem na ničí straně,jezdím víc autem,na kole se snažím už méně,co mě nedávno srazilo při odbočování auto..a to jsem měla celou dobu ruku zdviženou doleva..že mě neviděl…(přejížděla jsem ze strany,kde není cyklostezka tam,kde je-najel do mě z vedlejší)Ale..dělá se čím dál víc cyklostezek-takže se třeba dočkáme,že se to rozdělí…I když vidím kolikrát,že cyklista jede po silnici a vedle má stezku…To je zavánějící schválností…A za ním kolona..

Bydlela jsem 12 let v Olomouci..i ta je už prošpikovaná cyklostezkami…i chodci mají své “pruhy”..Přesto,když na Velkomoravské stejně jedou cyklisti po hlavní na křižovatce,ohrožují hlavně sebe a udělají nešťastným řidiče,když se mu zaplete pod kola..Tam ten metr a půl prostě nejde dodržet..A hlavně ve “špičku”.

Bobca
Bobca 16.11.2023, 07:41:31 xxx.xxx.20.192
Leithian:

Kdo se ptal na mopsiky. Nevim zatim kolik jich ma novy domov ale urcite ne vsichni. Nicmene pokud o ne zajem nebude zustanou kde jsou. Jen to pro majitelku bude zahul a nebudou mozna az tak moc rozmazlovani. Ale papani venceni a cisto i to vlidne zachazeni mit budou. Rozhodne neskonci na veterine na injekci nebo v utulku

Daja na str 75..jen chtěla vědět,jak dopadli🐕Mě to taky zajímalo Jani-dík,že ses ozvala...…Snacha má-jsem psala-už 3.mopse…

Jak jinak?havěť vpořádku??🐍🦜🐟-jsem zapomněla-máš i rybičky??😊

Bobca
Bobca 15.11.2023, 11:47:58 xxx.xxx.20.192

Tak jsem doma..i z nákupu..Stavila jsem se v Lidlu..Jsem uchozená,třepou se mi normálně nohy.A to jsem jela autem..Petra mi radila,ať jedu i k doktorce,že kdo mě pak odveze,když nebudu moct..Není to daleko od parkoviště,ale stačilo mě to..Jsem zdravá..JÁ nikoho už nemůžu nakazit,ale MĚ se může teď chytit ledaco,jak jsem oslabená..PRÝ…..Mám jít na ty 80tiny…tak ještě váhám..ale je to až v sobotu..😊

Bobca
Bobca 15.11.2023, 11:28:08 xxx.xxx.20.192

Velká gratulace💐❤️Já si říkala,kdeže se poděla paní Zrzavcová…a ona zatím psala a psala😉Tak to je teda překvapení jako hrom🥰..Nejsem čtenář knih,ale já bych spíš využila té el-podoby..Ale vaše články a kresby se mi líbí..Musím zjistit,jak to teda spáchám👍😊

Bobca
Bobca 15.11.2023, 08:24:30 xxx.xxx.20.192

Bobča se nenaštve😎..Bobča je zmatená jak lesní včela😊

Stíhám číst..a najednou čtu něco o hrncích ve vaně u fíkovnice-čico😇.Vracím se do minulých stránek-a nic nenacházím..👎

Pak,jestli se neurazím,že se budu mrouskat🤔..To už jsem ani zpět nehledala,proč bych se měla urazit😎..Niki,to vzniklo,že Raduš zapomněla,a ptala se tu,jak je stará Čikinka a jestli je kastrovaná..Tak jsem objasnila,že asi né,že je ještě malá..A rozvinula se diskuse..Jasně,že víme,že kastruješ…

Pak Ronja s červem v hlavě😇..to už jsem úplně vedle😟pojištění Fida….a zažehnutí jiskry u fíkovnice😲🌼🍀fleky na stropě…no,mám každopádně co číst😄

Jdu za chvíli k dr. a asi se pak vrátím o několik vláken zpět….Píšu pravidelně,jen se včera ta reakce někde zatoulala-to už ale fakt dlouho né-(tady na chovu)..Raduš,ty se nevracíš před sebe,tak si myslím,že ti sem tam něco ujde..Píšem někdy současně…😉 Jak se ti můžou ztrácet lidi😲

“Jo a co teda Tvoje mamka, jak měla nějaké zdravotní problémy??”Jani fíkovnice-neřeš nemoci👍💐..soustřeď se na sebe,ať jsi v pohodě😇😊🌷Už je ti lépe a lépe?????🌼

Bobca
Bobca 14.11.2023, 16:09:23 xxx.xxx.20.192

tak to teda nééé😲

Já odpovídala na že “to by se jeden,nebo dva”…A já dodala"klidně 3" a napsala jsem!!!!to už se mi dlouho nestalo,že by mi zmizel příspěvek😇a už nevím,co jsem psala….ale psala😢👌

Bobca
Bobca 14.11.2023, 16:00:11 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 14.11.2023, 08:51:59

prvá,druhá…protože pak se to rozdělilo na ta 2 družstvapři vybišce…Nebo “první” šly třeba skákat do dálky a "druzí"do výšky…Bylo nás ve třídě hodně…

Bobca
Bobca 14.11.2023, 09:10:54 xxx.xxx.20.192

ano taky vybiška..(ale ta prga se u nás neříkala)…Pocházím z dědiny mezi Rýmařovem,Šternberkem a Uničovem…Směska nářečí…Osídlovalo se po válce pohraničí,takže tam se dá slyšet všechno..Já,ovlivněná ještě tchýní-přistěhovali se z “Tróbek”(Troubky u Přerova)…Moje máma pocházela od Uherského Brodu-Slovácko-"užička"..a táta-Volyňák.."gajuč",kakajo"..Já-nevím s kama to mám,ale říkám “dule”(dole)..jijou(jedí-jí)..nende(nejde)..Všude hned poznají,že nejsem z tama😊

Kamarádku mám od FM,takže věty..Stydím se “koho čeho”..jdu do řezníka..Pochytila jsem od ní hodně"výrazů"..V Kostelci n.Orlicí-nástavba-jsme se sešli spolužáci z celé republiky,takže to bylo zajímavé..Kladno,Praha,Krkonoše,Vsetín,Litomyšl.Valmez..HavlBrod..Pardubice-to když jsem první den slyšela “votevři vokno”..voči a “viď”..a to zpívání,jsem myslela,že pojedu dom..byla jsem na internátě..I z Písku u Jablunkova-napůl polsky…4 holky,co mluvily “kratce” a ostravským nářečím…🙂

Někde tu byl hantec..věděla jsem všechny výrazy v testu,bo brácha studoval v Brně a já to od něho pochytila..

to jsou nářečí,ale přesně-čím jsou krmeny děti na “déčku”. Jsem ráda, že už nemám malé děti…Připojuji se….👍

Bobca
Bobca 14.11.2023, 08:45:04 xxx.xxx.20.192

jo,a třísky si vyštaruju sama jehlou-vpohodě😇

Bobca
Bobca 14.11.2023, 08:43:19 xxx.xxx.20.192

tříska…to já si asi před 40lety při popostrkování látky,strčila ukazováček pod jehlu šicího stroje(elektrického)..Ta se zlomila,a byla vidět jedna část po nehtem a druhá-špička koukala malinko z bříška ukazováčku na druhé straně..Kdo viděl někdy jehlu do šicího stroje ví,že je kolem dírky rozšířená😊..co teď..Letěla jsem přes dvůr ke švagrovi…elektrikář..všelijakých kleští měl..Zkoušel,bál se přitlačit..až takové ty štípačky s tenkými “chapadly”se mi zalíbily..Povídám"ukaž"..Zmáčkla jsem pořádně to bříško,aby vylezl kousíček té špičky..zabrala,vytáhla !!…a sunula se k zemi😇…povolilo napětí..švagrová s mokrou hadrou běhala kolem mě ,a já byla ščastná,že nemusím jet někam řezat prst👍Od té doby posunuju jen dvěma prsty do vidličky😀👌Ještě minimálně půl roku jsem to cítila..

Bobca
Bobca 13.11.2023, 19:08:03 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 13.11.2023, 18:48:04

Jani-Buggyra má pravdu..říkáme ti to tu všichni..Víš sama,že se ti to vrací ty stavy..a tělo si pak prosadí svoje a budeš muset zůstat doma stejně…😇

Já mám přijít ve středu v 9 na kontrolu,vracet k lékům se zatím nemám(k těm,co jsem vysadila)..ale není to na 100% dobré..Je mi horko,uvnitř zima…teplota 34,7…Nic nedělám..Včera žádná námaha-jen jsem zametla…pomaličku..Dr.mi říkala,že se to může ještě klidně rozjet..Takže neusínám na vavřínech..

Bobca
Bobca 13.11.2023, 09:58:14 xxx.xxx.20.192

Pokusila jsem se zobrazit Buggyru(omlouvám se za nepodobnost),jak se zbavuje třísky..

Nevím,kde je paní Zrzavcová..čekala jsem kresby😊

Obrázek