Aktuálně: 3 729 inzerátů210 807 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 23.11.2023, 19:20:46 xxx.xxx.20.192
kometa:

Proč by se to mělo dávat podle většiny? Máme na výběr 4 možnosti, tak ať si každý zvolí tu svou. A nenutí ji ostatním.

Tak jsem pochpila tu jeho zádost o “průzkum”…Reni-mě to přijde všechno tak jaksi postavené na hlavu…Proč tolik změn??zdá se ti to složité?teď?…

Bobca
Bobca 23.11.2023, 19:14:31 xxx.xxx.20.192

já to pochopila tak,že v tom průzkumu vyjde najevo,kolik procent bude pro kterou možnost..tak se to dá podle většiny…hm?..ale proč těm chlapcům pořád přidělávat práci??nemají toho už tak dost?k čemu to bude..

Nevím,co bylo myšleno tím,že se dívám z metru na počítač?..Už nevím,kdo to psal..Mám jen 19 palcovou obrazovku(41x25cm..)sedím od ní asi 50cm…Asi myslíte,když někdo má internet na televizní obrazovce?že je to velké?Jinak tu byla asi před 2 sloupci fotka témat..Tak přesně tak to mám i já..

Bobca
Bobca 23.11.2023, 10:37:52 xxx.xxx.20.192

Já se vždycky uculuju,když tu Raduš i s Nikčou píšou,jak podcenily listopadovou zimu a jak přišly domů zmrzlé jak herinek..A Niki navíc jede na vyjížďku skoro nahá🙏…Pak chrchle😲😊..že Niki..Doufám,že už se budeš víc oblíkat-už to lepší nebude..

Co se týče té vůně,asi to zkusím,až budu prát něco "nespodního"..a dám tam jen pár kapiček..Raduš,jak to dopadlo u tebe??už něco obléklas,s tou vůní?

Bobca
Bobca 23.11.2023, 10:25:57 xxx.xxx.20.192

já nevím,ale nechápu,o čem je řeč… napravo-nalevo😇není to jedno,kde to je?Možná ti,co mají telefon,to musí posunovat?..bo já to mám na obrazovce nádherně zobrazené a je mi jedno jestli se podívám doprava,nebo doleva…Je to pěkně přehledné..Já zvolia barvy zeleno-béžové,takže mi ta červená-upozorňující- krásně vyniká…

chlapci,už nic nevymýšlejte..je to všechno super..Za mě máte za 1*✔️

Bobca
Bobca 23.11.2023, 10:15:39 xxx.xxx.20.192

vůbec jsem nevěděla o tomhle vlákně😇hodinu tu prohlížím všechna očka..nádherné fotky a miláčci na nich..úžasné👌..Já kocoura už nemám,ale doufám,že sem můžu přidat jeho kukuč..Na druhé fotce je nemocný-smutný(holky tady ví..pořád se mě držel..šili jsme spolu roušky🙂)Naháče jsem hlídala v Olomouci a poslední je od Canky “Čamlie”(neboli Pučmelda)..sem nemá čas chodit,tak se doufám neurazí..ty teda jsou👍😍

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 22.11.2023, 19:46:30 xxx.xxx.20.192

Niki-dnes jsem si byla koupit aviváž..Poptala jsem se na tu vůni..Tak mi nabídla taky vzorek za 25 kč..asi deci bylo za 230 a myslím půllitr za 700(vršek že je odměrka)..První mi zdůrazňovala,že se to nesmí dávat přímo na prádlo,jen do kastlíku s práškem…Koupila jsem si černý pytlík s bílým nápisem(měla červený a myslím modrý)..zkusím to někdy,ale dám tam jenom trošku..A to tě svědilo jen v oblasti kalhotek??jinde né??není to teda materiálem??Proč né triko?podprda?..

Bobca
Bobca 22.11.2023, 14:57:59 xxx.xxx.20.192

Raduš-a v čem jsi chodila loni😉Neříkej,žes to loňské oblečení"unosila"do roztrhání..Já si loni koupila u ťamanů zateplené legíny-černé-jsou super teplé,až horké na doma,že jsem tu měla zimu..Letos topím víc,mám odsáto 33 litrů…Jen mezi skly je pořád zamlženo..ale neteče mi voda po skle uvnitř na parapet-za mě spokojenost(zatím)otvírám aspoň 3-4 krát za den okno..Mám tu 58%..úžasné😊👌

Bobca
Bobca 22.11.2023, 08:50:54 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 21.11.2023, 22:03:12

Leithian-a co fotečky sem..bambilion doma a sem nic???😊

Já na ty vůně dočista zapomněla..Dnes tu máme 2 stupně..Taky peru….Bolest se usadila jen na levé straně..mažu lesanou s acylpyrinem..nic moc..ale celkově je líp..překonávám to,třeba to přejde..Ten Parapylex jsem ráno ještě vzala,ale asi ho do sebe nebudu cpát..

Bobca
Bobca 22.11.2023, 08:40:25 xxx.xxx.20.192

dlouho jsem tu nebyla…to je teda pokec👍.. jen se zeptám..Mají ty odstíny barev “vliv na funkci”?😊Každý máme jiné oči,jiný vkus a chudáci kluci tady dělají nemožné,aby se zavděčili🙃není to jedno?Jsem už asi stará,ale je mi jedno,jestli tam je zvoneček,nebo očičko,fajfka….Jdu si,kam chci jít se kuknout a jsem spokojená😇✅✔️

Jestli vy"XY" nejste moc náročný..❓hm❗mě třeba nevadí,že se znaky nehýbou..je to tak důležité???❓Ale co člověk-to názor…

Bobca
Bobca 21.11.2023, 11:34:59 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

A žádám o radu. Mám upoutávku na knížku vyhodit jako inzerát tady - s tím, že možná ne všichni lidi nepsí to četli, nebo ne. Já zas nechci otravovat svět svou knihou, tady jsem to vyhlásila, protože jsem si říkala, že lidi psí to potěší třebas a že tušíte, co tak asi ode mne čekat…….. Mám nebo nemám?

určitě ano👍..ne každý,co není psí, za vama na psy chodí😊..Není to otravování🌹Já osobně držím moc palečky vaší knize😇

Bobca
Bobca 21.11.2023, 07:25:20 xxx.xxx.20.192
kometa:

Ale já žádné video s taškou nevložila! Ani to neumím.

Reni..odkázala jsi mě na vlákno “venčení kočičky”..a tam byl odkaz na video..pusť si to😊..Jde panička,v ruce dlouhou tašku,a z ní kouká hlava,ocas a nohy kočky,a jde normálně vedle ní🐈A já zareagovala vlastně tady..👍

Bobca
Bobca 21.11.2023, 07:21:13 xxx.xxx.20.192

Já slyšela,že když se dlouhosrstá nechá dlouho mokrá(nevysušená),tak pak může vzniknout na kůži plíseň..to by nám mohla napsat některá majitelka dlouhosrstých koček,hm?🐱

Bobca
Bobca 21.11.2023, 07:17:38 xxx.xxx.20.192

ano,jsem se vrátila-budou dostávat trošku-jsem to nějak zasklila😲

Bobca
Bobca 21.11.2023, 07:15:38 xxx.xxx.20.192

teda holky-jste se “rozjely”😲😊nestíhám číst😘

u mě,co se týče léků v krabičce,tak mám maximálně zbytek smekty,nějakou oční mast-která je asi stejně dávno prošlá..kapky do uší a nosu-nemlich to samé-bo jak se to otevře-ale mám to ještě tam..už dost dlouho..Průběžně probírám a nosím zpět do lékárny prošlé,až se mi to nahromadí….Jinak jen to,co mi předepíše dr.,a C-éčko,D-éčko a Hořčík si dokupuju,jak mi dojde..Od bolesti mi kdysi napsali ten Nimesil,že je to jak Aulin..ale já když beru Meloxicam na tu artózu,tak nesmím Ibalgin,a ani nic jiného na bolest neberu..Teď mi nezabírá nic(parapylex,ani nimesil)…Raduš-to mě bolí dost jako zepředu,to maso a kost stehenní..i tam píchá ..a levé koleno😎..Počkám ještě do zítra,a když tak zajdu na konzultaci…Může to být i od zad-ty mě taky bolí..jedno k druhému..

Ale nechci tu naříkat a řešit moje bolesti😇-jen vysvětluju,jak to probíhá-taky jsem slyšela,že to putuje po těle😊Přecházím to,nepoddávám se tomu-ležením nic nespravím..😀

Jo,k té řepě-jsem se taky chtěla zeptat..to snad jen po kousíčkách,né??nebo bude do jara bachratý☝️😜Nemáte tam někde možnost kousek políčka?si vypěstovat svoji krmnou? My měli řepy jak koňské hlavy🐴

Bobca
Bobca 20.11.2023, 16:41:27 xxx.xxx.20.192
megi-the-pes:

Víte někdo, co je to za kočku na videu od rapotacka?

reakce byla na tohle…jsem nezaregistrovala,že je další sloupek🙂

Bobca
Bobca 20.11.2023, 16:38:42 xxx.xxx.20.192

no,vzorek to má jak bengál,nebo savanah,(jen můj názor)ale může to být i obyčejný mourek..co holky??ale nápad suprovej v té tašce