Aktuálně: 3 729 inzerátů210 808 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 27.11.2023, 13:58:19 xxx.xxx.20.192

A s druhou kyčlí mě poslala neuroložka k psychiatričce,ta následně na C32 do FN a jelikož to bylo psychosomatického původu,tak jsem domů šla za 6 týdnů bez bolesti…

Bobca
Bobca 27.11.2023, 13:54:55 xxx.xxx.20.192

Děvčata…zvládla jsem to-brusinka zrovna zabrala…a čuračaj jsem si vzala sebou😊ale běhala jsem,co to šlo na WC,2 krát na poliklinice,2x v Tescu-zašla jsem si na pangásia s kaší..🐟Tam ho mají úžasného..(v OC Haná)..Teď jsem si uvařilaznovu“čuračaj”..mám vypít aspoň 2 litry za den,mi radila v lékárně..Brusinkama si taky vystačím do zítřka..Nemám zánět močáku,ale jenom cest..Většinou na to dostávám Biseptol-ten mi pomáhá..A není to od zádů..ani to stehno-cvičil se mnou-viděl kde..…napsal mi nějaký lék-bude zítra.Já s těma zádama už “chodím” 15 let..taky Raduš vím,kde a jak to píchá..a kde vystřeluje..nechci se s tebou dohadovat…Prostě je tam artróza,s tou se nedá už nic moc dělat..Leta jsem chodila na rehabky-nikdy nezabíraly-naopak..Po PRTech-pod CTčkem těch 8 injekcí-to pomohlo vždycky na pár let.S tím se nic moc dělat nedá..Byla jsem asi před 4-5 lety podruhé-asi by to chtělo znovu..Jen zmírňovat bolest..Mě to nebolívá takhle…a TAM!!👎kde myslíš ty..Chtěla jsem obstřik,ale že né,že to na tohle neto..Tak uvidím..

Našla jsem si beránkový pás na ledviny,a zalehnu chvíli do tepla.byla jsem vzhůru už v 6,abych byla na 7 u dr..Ještěže jsem se podívala na ten net..

Bobca
Bobca 27.11.2023, 08:16:44 xxx.xxx.20.192

ano,přesně tak…o tom jsem taky psala..A nemusí se vlastně ani přihlašovat pod svým pravým jménem-co vidím,někteří křestní dají a příjmení si vymyslí..taky řešení..Ale proč,že?🙂

Lépe se člověku diskutuje s člověkem,který má přezdívku,aspoň vím,že odpovídám tomu konkrétnímu..a už si ho i nějak představuju jak vypadá..Ale u anonyma nevím,kterému odpovídám..Je to divné..

Bobca
Bobca 27.11.2023, 08:07:06 xxx.xxx.20.192

Já dnes mám jet na 10 hodin konečně po půlroce na tu neurologii-co jsem spletla a jela před měsícem do Olmika..Čekám na to,bo jsem chtěla tu kyčel a záda probrat..Léky se řeší smskama🙂

Jenže..Včera před polednem mě chytl močák-no spíš cesty..Ukrutná bolest..pálení..Tak jsem si pro jistotu nabalila do gatěk vloštici a vyrazila do Tesca do lékárny..asi500-700 metrů..tak jsem koupila brusinky-prý jen tak 2-3,že beru na ředění krve..Jaja,říkám..ráno letím k doktorce..Ještěže jsem se podívala na net,od kolika má..Jsem netušila,že je dneska stávka!!Zavřeno!!😲Tak jsem lupla ještě brusinku..Načetla jsem si,že je to hlavně,kdyby se člověk zranil,aby nevykrvácel..K tomu ostropestřec-jsem našla od Raduš..A urologický čaj popíjím už od včera..Jenže nevím,jestli tu Olomouc dám😟Přece nebudu čurat do plinky cestou..Lítám málem co minutu!! crnk a nic🤭..V 8 tam zavolám,jestli by mě nemohla nějak rozumně přeobjednat..Jsou tam dlouhé čekací doby..Napsala jsem sms,neberou to..Stávkovat asi nestávkují,bo mi přišla v pátek upomínka..

Bobca
Bobca 26.11.2023, 08:28:58 xxx.xxx.20.192

U nás se sníh drží od včera na střeše😄i na zemi poprašek..je 0,5stupně..

Raduš..Já liju do pračky taky celou flašku jednou za čas…Ptala jsem se,kam to lijete do myčky!!..V nálevu ho taky piju ředěný..ale nalít ho na dno myčky??to jsem myslela🙂Já tam hážu takové ty polštářky na čištění myčky-jak jsou 3 v balení..

Jani,přeju brzké uzdravení..😇

Niki,to se ti drží teda dost dlouho..to bych šla už dávno..nic příjemného to asi není..Prádlo bych vyprala ještě aspoň 2x z toho přípravku. 

Bobca
Bobca 25.11.2023, 11:59:43 xxx.xxx.20.192

jo a k těm tvým zmrzlým nohám nemám co říct!!!!🤭🙃neříkej,že nemáš doma tepláky,nebo z loňska legíny zateplené🙏

Bobca
Bobca 25.11.2023, 11:57:51 xxx.xxx.20.192

jojo,to vím,sypu tam sůl -nejlevnější z Lidlu..ale ten ocet tu někdo taky psal….kam ho lije? a neředěný?to bych se asi bála,hm?

Bobca
Bobca 25.11.2023, 11:53:02 xxx.xxx.20.192

nad takovou vitalitou je třeba smeknout klobouk👍👌bezva babčanka👏

Bobca
Bobca 25.11.2023, 11:47:48 xxx.xxx.20.192

prosím pisatele příspěvků  palicolámacího pfóra….jak to kurdek děláte???🙏😊😇❓já nesesmolím ani jednu kloudnou větu👎ale ráda vás čtu…

Bobca
Bobca 25.11.2023, 08:24:47 xxx.xxx.20.192

jsem se spletla a napsala to do venčení kočiček😲..takže znovu😎

U nás je taky bílo,obloha se chystá na jadranovou modř..0,5 stupňů a už svítí sluníčko..☀️Už mě bolí jen ta kyčel,stehno a záda-ale to vyřeším v pondělí u neurologa..Mažu lesanou s acylpyrinem ..Jinak celkem žádné novinky😊

Jo a ten ocet do myčky lijete kam??

Bobca
Bobca 25.11.2023, 08:21:42 xxx.xxx.20.192

U nás je taky bílo,obloha se chystá na jadranovou modř..0,5 stupňů a už svítí sluníčko..☀️Už mě bolí jen ta kyčel,stehno a záda-ale to vyřeším v pondělí u neurologa..Mažu lesanou s acylpyrinem ..Jinak celkem žádné novinky😊

Bobca
Bobca 24.11.2023, 09:03:40 xxx.xxx.20.192

. Mně ti anonymové docela vadí.

pane anonyme..každý máme právo se nějak prezentovat,ale pokud se v diskusi objeví více než jeden anonym,je to prostě zvláštní-s kým vlastně diskutujem?Komu odpovídáme?prvnímu,druhému?třetímu?dobře to napsala Kometa..Je vidět,že máte zvířátka,staráte se,i problém se zdravím ..to máme taky ve vyšším věku..Ale stydět se za své jméno? nebo nemůžete sem dát třeba přezdívku..Já jsem od prvopočátku Bobča(Božena) a nevadí mi,že mě třeba může někdo poznat,kdo jsem…no a co?nepíšu žádné nepublikovatelné příspěvky..Nikoho neurážím..Vy jste tu dal taky dobrou radu fíkovnici,tak proč anonymně? Jsem ze staré školy,a pod pojmem “anonym”si vždy představím nějaký anonymně napsaný dopis někam,kde tomu člověku chtějí anonymně ublížit..Já to tak prostě mám..Nechcete zapřemýšlet a přihlásit se třeba pod přezdívkou?😇

Bobca
Bobca 24.11.2023, 08:43:29 xxx.xxx.20.192

proč nechcete prodávat?..lidi vám ruce utrhnou za domácí vajíčko😊👍

Bobca
Bobca 24.11.2023, 08:09:04 xxx.xxx.20.192

aviváž používám,jen když tam mám podprdy,tak ne a nějaké lepší halenky,bo se mi stalo,že se vytáhly,nebo smrskly..a dávám ani né malou štamprdli..V jakém poměru dáváte ten ocet?? Raduš??a kolik?

Bobca
Bobca 24.11.2023, 08:01:11 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Jana z 24.11.2023, 07:58:34

dejte pak vědět…

Bobca
Bobca 24.11.2023, 07:59:49 xxx.xxx.20.192

zdálo😔..Mě,když Max byl měsíc pryč,vzbudilo mňouknutí a normálně jsem ho viděla jít kolem válendy..pohladila jsem ho a říkám"tak ty ses mi vrátil"🐈..Tak živý sen to byl…

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 24.11.2023, 07:45:44 xxx.xxx.20.192

Ronjo-nerušíte!!😊jen se přidejte..už dávno to není jen o 3 ženských z různých koutů republiky,které se sešly-obrazně-třeba v Poličce na kafi(severní morava-jižní morava a západní čechy)..rozvinulo se to do různých témat..přístup má přece kdokoli..😎💕

K té Puele..Raduš,jestli sis rozklikla některý odkaz,co tu byl k té vůni,jsou i takové,co tam nalili PůLKU té velké lahvičky!!700 stojí celá..Je to normální? v obchodě mi řekla prodavačka,že maximálně jeden vršek..Bodejť by jí to nerozežralo pračku..Povlečení radši přeperu a zbytek vzorku vyhodím..Nebo ho zředím vodou a zkusím někam postavit,jestli bude vonět v prostoru(stál 25-i to je dost-jednorázový vzorek,když aviváž mám na jak dlouho..

Bobca
Bobca 23.11.2023, 19:51:53 xxx.xxx.20.192
kometa:

XY  nebude nikdy spokojený. 

Hezky to napsala Fatia.

našla jsem to..👍

omlouvám se “assil”..jsem se k tomu vrátila..nevcítila jsem se do špatně vidícího..promiňte..😇

Bobca
Bobca 23.11.2023, 19:39:58 xxx.xxx.20.192

ještěže jsem nakapala jen asi 6-8 kapek-zkušebně..prala jsem nové povlečení…Nevím teď,jestli ho nepřeprat znovu😲

Buggyro,možná nebyla Nikča teď na vyjížďce,ale v dřívějších příspěvcích to tak většinou bývalo..i ta jízda na skůtru,že zapomněla rukavice atd…Není to nic ve zlém,ale bylo to tak hodněkrát,že holky podcenily první zimu😊nemám pravdu😇