Aktuálně: 3 461 inzerátů217 269 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 12.01.2024, 08:02:50 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi já vím, že jsi to psala, jen jsem nevěděla, jestli je to tak vždycky, nebo máš nespací období jak mamka, i s chobotem. Víš jako, že by tě to uklidnilo, že jsi hlídaná a můžeš klidně spát. Takže asi jo, že? 

Raduš..No já dnes vzhůru v 1..a tak jsem si říkala,jak jsem ti psala,jak dobře spím😔👎..a taky,že jsi to asi myslela celkově,jestli pociťuju “úlevu”,že se vyspím..Někdy jo,ale víceméně jsem ospalá pořád..Kafe mě spíš uspává🙂nemůžu to svádět na covida,že se cítím unavená..Ale do nedávna jsem fakt spávala bez přerušení celou noc.Ani na WC jsem nechodila,,Budila jsem se kolem 6,(od 22hodin)tak jsem vstala a využila čas u PC dřív…😊Já se prostě nedokopu jít ven,když nemusím..Teď od nového roku mám roztažené šití..No ale jde mi to jak psovi pastva..Petra si vymyslela(ale Zdenka taky)přehoz přes válendu…Tak "číhám a číhám",jak to děcko s tím deštníkem🤭No a jak v noci nespím,tak se pak čučnu tak hoďku na telku,a spím pak ale o něco dýl..

Raduš to není o uklidnění,že jsem hlídaná,to je o tom,že se ti vhání vzduch do čenichu a ty nemáš ty zástavy dechu,které tě budí..Já neměla problémy se spaním,nebo usínáním,ale s buzením se během spaní😔To odpolední “bucání”mě vadí,ale i když ho vynechám,že to překonám,je 5 hodin a mlátím hlavou a v 7 jsem schopná jít spát..Máma prospala večer u telky,pak se přesunula do postele a spávala do 9..😴

Bobca
Bobca 11.01.2024, 20:48:57 xxx.xxx.20.192

Já měla na psych.klinice na spaní Prothazin..prý nenávykový..mě stačila půlka(ale bylo to jak minilentilka,takže by se to nemělo půlit,jenže já pak byla ještě půl dne ospalá,když jsem brala celý-musela jsem asi 14 dní tam ho brát,ale celý…)Brala jsem si ho pak jen občas,když jsem byla doma a byl úplněk..jinak né..

Neurol jsem slyšela,že je největší svinstvo a je návykový..

Raduš,ty asi spoustu příspěvků prošvihneš…😎vracej se…Psala jsem už dost dřív,že s chobotem spím i 8-9 hodin…ale po o prostě MUSÍM jít na hoďku bucnout(to má i brácha,myslím to spaní máme po mámě) Jen ten minulý týden byl nějaký divný,že jsem se budila ..nevím proč..ale teď 2 dny už je to lepší…

Bobca
Bobca 11.01.2024, 20:30:18 xxx.xxx.20.192

já jsem si vzpomněla taky na selfíčko s Čendou..nestihla jsem zachytit ten dotek,ale to přibližování ano😊byl úžasně trpělivý a rozuměl,co po něm chci.."Čendo,selfíčko"..a už se smál,hleděl do foťáku…

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 11.01.2024, 07:55:02 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

On ten infarkt často taky člověk nepozná předem, žije si spokojeně a jednou ho klepne a když to přežije, tak se pak teprve šetří nebo si to nějak hlídá, dávají se budíky a tak. Ale zpravidla (pokud neabsolvuje nějaká vyšetření třeba před narkozou nebo tak) se na to předtím prostě nepřijde.

Můj otec prodělal 3 infarkty(o 2 nevěděl)..Bylo nám sděleno,když ho ten 3.skolil..dostal ránu od přeseklého el.kabelu od samodomo vyrobené sekačky s kovovými rukojeťmi..Ještě došel přes půl zahrady a skácel se..Zbytečná smrt v 73 letech(1993)..Velmi aktivní člověk..Nikdy nebyl u doktora..Jen nám řekli,že měl jizvy na srdci a že "je" musel “přechodit”..Vlastně cukrovka ho taky skolila na mostku před barákem-spadl,nevědělo se,že má cukrovku..pak bral léky..

Bobca
Bobca 10.01.2024, 08:07:11 xxx.xxx.20.192

já jsem schválně kukla do toho ZOOhitu-tam ho už nenabízí…divné..jen jiné Cats best🙂Já s ním byla hodně spokojená..Tak hodně štěstí v hledání👍

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:57:39 xxx.xxx.20.192

je to možné.🙂.ale ještě bych si vyguglila ceny jinde..Když to srovnáte(vím,je to jiný příklad),dániční z 1500 na 2300..před 2 roky jsem za “vyšetření”očí u obvoďačky na řidičák platila 400 a teď chce po mě 600..o popelnicích ani nemluvím..Vím,nedá se to srovnat,ale když sledujete třeba potraviny..flora z 50 na 120..

Já za pytel tohohle před pár lety dala 670 za 18 kg/asi 48litrů na ZOOhitu..kukněte tam…

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:44:47 xxx.xxx.20.192

a u nás -10 v patře..nevím,kolik dole..Střechy bílé-omrzlé..🙂

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:39:42 xxx.xxx.20.192

Niki,tak to jsi měla teda noc😟..Já po delší době spala non-stop..9 hodin😔Posledních asi 14 dní se budím kolem 1-2hod.a nezaberu a nezaberu..pak mi začne šrotovat(samé blbiny)sundám chobota a čučnu na nějaký díl něčeho v telce a pak teprv pokračuju😴Už čekám na nový-fučí mě to všude dokola do ksichtu🤭Mám nárok po roce na novou masku..Raduš,,škoda,co kdybys vyhrála😊,ale psala jsi o tom,že k vám pošta chodí dlouho.Niki to měla na druhý den-a mám pocit,že je to kolem 350km..

Raduš,zapomněla jsem reagovat na tu “Uničovskou drbnu”..já tam nechodím,takže nevím..Fotky-hrůza😲..akorát z neděle v noci rozbili výlohu naproti u trafiky a nevím,co všechno pobrali..A snad se ví,kdo,ale včera ho Peťa viděla jít kolem…takže ho asi pustili???Nevím..fakt to jde kolem mě..Nevím,kolik stála baterka do toho noťasu,ale když ti blbnul už delší dobu,neuvažovalas o novém??😎

Bobca
Bobca 09.01.2024, 16:52:59 xxx.xxx.20.192

Mám pozitivní zprávu👌..Stihla jsem dnes i gyndu v Uničově pro žádanku do mammacentra v Ol na ultrazvuk(před měsícem jsem měla úraz na levém prsíčku velikosti 95/G-H..)..Výsledek byl naštěstí dobrý-útvar se vstřebá..a mezitím jsem ještě stihla v Ol. technickou. za starou cenu 1880Kč..a po 14 letech používání jsem jako vždy prošla👍

Jsem tak ščastná😊😇🙏

Bobca
Bobca 09.01.2024, 16:15:47 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi Niki-zapomněla jsem…nic prosím tě neposílej!!!!myslím to vážně!!

Už jsem to Nikče psala myslím víckrát🙄 Já jsem taky ještě nic neposlala, protože stejně jako jí, se mi to zkomplikovalo covidem, mezi svátky mi zavřela zásilkovna, teďka po Novém roce obchod👎 Všechno je nějaké divné😲

Raduš!!!taky nic!!prosím..já všechno mám,co nemám,nepotřebuju,hm??vykašlete se na to obě..Losy asi nic nevyhrály,takže je to šul nul😊

U nás už je -5,ale svítilo sluníčko..Stihla jsem to všechno projet…přijela jsem před asi hoďkou z Olmika..Gyndu,technickou i mamacentrum..Vše OK👌

Bobca
Bobca 09.01.2024, 09:33:59 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 09.01.2024, 09:20:38

Já měla v jednom pokoji “školku”..tam jsem si množila fialky, a jiné..řízkovala muškáty..léčila “nemocné kvítka” já s nima i mluvila..proto mi tak šly-to mi říkali hodně🙂.např: “jestli nezačneš kvést,půjdeš na hnůj”..a začlo brzo kvést🤭(vím,je to náhoda,ale …).jo a venku ani nepočítám..begonky,muškáty,"milionbels"v truhlíkách..atd😊Barák jo,velký..dole 5místností s kuchyní,velkou chodbou,verandou a nahoře jedna..a to schodiště..Jak jsme vyměnily okna za plastová,tak jsem měla i pěkné parapety..

Bobca
Bobca 09.01.2024, 09:12:03 xxx.xxx.20.192

Niki-zapomněla jsem…nic prosím tě neposílej!!!!myslím to vážně!!

A ta slepička se mi zdála dost baculatá😉podstrojuješ jim😊já bych to přirovnala k sobě…já jsem po vánocích taky baculatá a taková  “ucpaná”😊a “smutná”-nic se mi nechtělo😟..A určitě, jak z ní to vajíčko vypadlo,tak se jí ulevilo,a je veselejší..😇mě teda jo👌👍😉

Bobca
Bobca 09.01.2024, 08:34:28 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 09.01.2024, 07:05:46

Ronjo…já byla svého času taky milovník pokojovek..😊

Já měla ještě šefleru,coton,kapradinu..krásně vyrostli na verandě-škoda,že je mám jen na fotkách-ne digi(tenkrát jsem neměla takový foťák)pak monsteru...fíkovník.kávovník.kalanchoe,spatyfilum..Všechno vlastně ve stínu..dracenu,dračinku..břečťan,potos....Už si všechno ani nepamatuju..85 květin jsem měla po baráku…po schodišti..všude možně..🌻🌼  a 8 různých barev ibišků…Bráchové měli bonsaje a skalničky a mě chytly po 40tce-až byl čas-pokojovky🌺Jeden ještě kaktusy…

Bobca
Bobca 08.01.2024, 08:42:24 xxx.xxx.20.192

Niki-oves??....já myslím,že slepicím se oves nedává,hm?.No ale nevím to jistě🙂Já myslím,že pšenice…Třeba se Bodlinka staví..U nás -3,sníh není..Má být sluníčko,tak uvidím ve středu,zrovna mi vyšlo takové počasí na cestu do Olmika..chci jet ráno-určitě budu škrábat skla..👎

Bobca
Bobca 07.01.2024, 10:42:03 xxx.xxx.20.192

Já psala,do toho mi zavolala holka,pak Zdenka a pak mi to někam zmizlo🙄

U nás fičák,ale nesněží..-3 ráno,teď už -0,2..ve FM sněží,asi 10cm už../teda 2 km od ..Já hledala techničák na technickou a našla jsem hudební"poklady"..tak jsem si dělala diskošku..teda jako na tanečky né,ale Nightwish “fantoma opery”-miluju tu skladbu😍..i "sleeping sun"..a spoustu dalších..Ještěže mám uvařeno..Včera jsem děla kuřecí na nudličky,prskla jsem tam hořčici-jsem někde četla..kurkumy trošku a zalila posledním zbytkem 12% smetánky…Rýže jsem uvařila jaksi moc-dělám na cibulce jasmínovou od ťamana..Tak mám ještě 5 balíčků v mrazáku a oběd ještě na 2 dny..😎

Bobca
Bobca 06.01.2024, 12:23:57 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

To nebylo úplně tak myšleno, jak bylo napsáno. Ale udělalo mně radost, že jsem zaplatila dluhy, nakoupila, co jsem potřebovala a samozřejmě s penězi na trvalé platby a na živobytí je počítáno. 🙂

ahááá😇tak to jó👍já považuju za pozitivní i to,že i když mi přidali 360 k důchodu,tak aspoň nestrhli tolik probírané téma-příspěvek na děti.Takže se mám dobře👌😎

Bobca
Bobca 06.01.2024, 09:08:46 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mně dnes zaměstnavatel udělal takovou radost, přišla mně krásná výplata, tak jsem všechno utratila. 😁

nebude to spíš pozitivně-negativní?z čeho budete příští měsíc žít??😇Pokud nemáte ve “stružoku”rezervy?😊🤭

Ale udělat si radost je hodně pozitivní👍já si taky dělávám drobné radosti👌

Bobca
Bobca 06.01.2024, 08:53:39 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 05.01.2024, 23:14:25

co když “andílek” je náměsíčný?😔😴😊..nebo chodí jen,když nejste doma,a pak honem hups do pelechu🤭a dělá mrtvého brouka..

Bobca
Bobca 05.01.2024, 17:26:42 xxx.xxx.20.192
Odberryho:

Netuším, kde ji najít, když sem nechodí 😀 Hádám, že tohle se probíralo ještě na ifauně, nebo je to k dohledání ve zdejší diskuzi?

ve zdejší diskusi už ne..nezkoušela jsem,jestli se dá ifauna ještě otevřít..kdysi se to řešilo,a nevím,jak to dopadlo..