Raduš-to se divím té zubařce…asi to ve škole nebrali,a asi ti starší zubaři mají s tím špatné zkušenosti,tak jsou chytřejší..Dceři taky trhali osmičky,že měla kořeny položené narovno pod vedlejšíma zubama..(v Ol.na klinice-operativně)Ohledně toho auta..Jako-když Tom ví,jaký jsi nervák-to s tím lelefonem teda beru “přes čáru”..co kdyby jsi ho trefila do obličeje😲!!Neříkej,že by sis nevybrala menší , “normální” auto na nákupy..I třeba mírně ojeté..Já dala za Pažouta v 2012 teda 134000(ze zálohy na dědictví-brácha držel kasu po mámě..)Výroba 2008,najeto 13900km..Bylo jako kdyby vyjelo z továrny…(panty-ty neumyješ do"nova",pedály,motor..atd)Jen kolem zámku pár malinkých škrábanečků od klíčů..Měla ho manželka podnikatele na nákupy s jedním dítětem..jak se narodilo druhé,tak jí koupil octávku..Stočené kilometry ?nemyslím.. I kdyby..kolik asi? Asi za 6 let jsem měnila výfuk a vloni komplet brzdy..Jinak nic.Jó motorek k ostřikovačům..Mám najeto 95000..Nic moc,oproti minulým autům,ale už tolik nejezdím dálkové.Jen asi 5-6 krát za rok FM...Ale jsem maximálně spokojená..Nepřeháním nějak uklízení-auto má jezdit a používat se,ať je počasí jaké je..Po “houbách” jsem u sousedky vysála jehličí..Když prší,tak to oprší..Jen teď,z toho Olmu,jsem měla auto bílé od soli,tak jsem se stavovala na myčce ho ošplíchnout..je jak nové😊
Příspěvky uživatele
Bobca
u nás prší☔..voda cinká v rýně..a je 2,9 stupňů..
Já přidám jednu "osmičku"Se Raduš divím,že sis ji nenechala vytrhnout..nemusela bys mít rovnátka,ty zuby by se “roztáhly” samy-by měly už místo..Mě zubař jak dělal ten můstek,tak se divil,že mám v 50 ještě osmičku..Zdravou,krásnou🤗(ostatní stály za prd)..ale zavazela,tak že ji vytrhne,že ty nejvíc dělají pestva…Už jsem to asi kdysi psala,mi pak řekl,že ještě že ji vytáhl,že tam byl rakovinotvorný “cosi”😲Já mu věřila,bo to byl bezva doktor ve Šternberku-takový svérázný,lidový.."jak pojedeš dom,vem to přes Řídeč,vemeš ty otisky paní XY,domluvíš se s ní,kdy to bude,stavíš se pro to a dovezeš to sebou🙂Jó a máš auto? tak cestou hodíš Maruš na vlak"…Udělal mi krásné zuby,jenže podkova vcelku..sem tam mi už odpadla faseta)nevím,jestli je to správně).musela jsem ji nechat nalepit..Kousla jsem bl..c do vidličky,tak mám vepředu!!!! kousek ulomený..Ale v Ol.po mě chce 70000 za nové,tak čekám,až to bude akutní,tak si nechám klapáky..
trochu odlehčení🤭
“tak přijde už ta prodavačka?nebo ne?”😊
Mě ten velký pytel vystačil na 7 měsíců..Ale byl za mě nejlepší-voněl mi dřevem..A vybírala jsem jen “hroudy"🙂..žádný smrad po bytě..Nikdo by neřekl,že mám kocoura(výhoda,že jsem byla doma)
Rapotačka:Pečovatelák
Moc pěkně podané…a na zamyšlení..člověk se cítí pořád mladý,ale tělo někdy už neslouží..Zatím bych si nedokázala představit takhle bydlet…Měla jsem žádost v Olomouci,byl to ale bytový dům..byla jsem 280.v pořadí..pak se mi šiklo tady v Uničově..zatím neřeším pečovatelák,jsem ráda,že zvládám vynosit 4 kartony mléka do patra..😎..za 10,50-nekup to..mám velkou spotřebu🥰)aspoň mám trénink👌..ještě bych se chtěla nějak donutit chodit víc ven..Včera jsme byly se sousedkou večer obejít aspoň náměstí..
hledala jsem cosi ve fotkách,a narazila jsem na tyhle oči👌..čivavka od Canky..a její kocourci Pučmelda a Nikouš..jsem je možná sem už dávala,ale čivavku né…
Buggyro-tu mašinu si aspoň teda zakryjte něčím🙂..Nebo si na ni ušijte “přehoz”akorát(potah)..Prach se dostane všude..je to škoda..Já ji mám taky rozdělanou na očích,taky se mi nechce🤔ale mám přes ní aspoň ručník😊Jsem teda myslela,že stál víc..jenom 800?na to kolik má funkcí…
U nás je dnes opět -6..už bylo líp..Včera jsem vezla Petru do Olmika na kontrolu..V 7 ráno..No zrovna byl poprašek,ale silnice už byly rozježděné-teda hlavní tahy..Radši jsme vyjely dřív…A schválně jsem jela přes Chomoutov,a jak dřív byla ta cedule s měřením rychlosti,tak teď tam není,ale na sloupu je kamera-Peťa si jí všimla..Tak holt jsem tam jela,jak jsem jela😎tak to bylo za 750,-..jsem se prve spletla,ale jak jsem to v bankovnictví zadávala,tak jsem si všimla..
Raduš,ty stíny jsou od začátku,jak pustili z vězení toho hnusného chlapa..Jsem se dívala kousek a vzpomněla si,že mě to kdysi nedělalo dobře se na to dívat…tak nebudu v tom pokračovat..Bláznivá “Marta”jde taky od začátku….
Niki,dík za vysvětlení😊
Jsem kdesi už pár dávala🙂jsem ulítlá na fotky na pozadí..často střídám…Když holky posílávaly fotky miláčků,jsem si je ukládala….Poslední Willi má uhrančivý pohled..Vím,jsem na psech,ale já chodím tam,kde se mi líbí..👌👍❤️Jinak i z přírody mám ráda..už tak moc nejezdím,tudíž nefotím…
impact:Blbouni na nedělním výletě. 🥰
Smekám👌..tolik pesanů uhlídat…To jsou všichni vaši?Jsou spolu v pohodě?Jak jsou v těch klecích nasáčkovaní😊
Ronja s motejlem:My si tohle počasí fakt užíváme.
Ronjo,máte kolem krásnou přírodu..krásné fotky..Použila jsem jednu na pozadí obrazovky🙂
Přišel mi doporučený dopis…co myslíte,že to bylo? Pokuta😏A tak si dávám pozor😟Jak jsem jela na tu technickou..asi jsem spěchala a v Chomoutově jsem jela 69..odečetli 3km a mám to za 650,-..Je tam celkem provoz,tak nás muselo být víc..Býval tam měřák,jezdila jsem slušně,ale zmizel,.. asi stáli někde za rohem👎Co už..Ušetřila jsem na technické,tak si můžu zaplatit pokutu👌😎
S kabelkou jsem měla úspěch u sousedky,tak se budu muset snažit😊
Taky jsem vtažená do děje-vidím je v těch situacích..…pěkné čtení👌👍
ty cingrlátka na té taštičce ještě zvážím…to mám od Zdenky ze značkové kabelky…uvidím..
Niki-čtu celkem poctivě denně👌..ale stát se to mohlo..nebo mám ten můj “výpadek”🙄😏to je škoda..A Zrzka si pamatuju🐈Kolik máš teď těch toulavek venku??
U nás sněží..Já včera šila-se musím pochválit🤗..jak stáhnu foťák,dám to sem..konečně pro sebe kabelku a podhlavníček do křesla..a sešívala jsem kousky-dokaváď se mi chtělo..použiju to asi na potah židle k počítači…🤔Už se na to chystám taky dost dlouho..
Doron-dík..tu srnku jsem viděla prve…ale jaksi jsem si to nedala do souvislosti…
kočička v autodílně umřela?? jak to??
děvčata,jaksi jsem nepochopila…Vahine??Dafi?😢stalo se něco?
Niki,prosím,mrkni na “Třetí víčko-co žádat za vyšetření”…..Tys měla Bertíka s “víčkem”..pamatuješ si,jak se z toho dostal??Poraď tam.🙏Dík
Koutak:ZDRAVÍM KOČKY.
Oznamuji,že se Mourek po 3 týdnech vrátil.Tvářil se jak neviňátko a stále se chce mazlit.Je jako koule,tak se někde u kámošek neměl špatně.Nevím jestli zůstane na chalupě.Je v něm divočina,tak ať si dělá co chce.Hlavně ať je zdravej a může se za mnou občas zastavit.
zdravím Kouťáku…i Mourka🐈..Tak tohle z myší nemá😉Ten se přišel pochlubit,jak se má dobře,jak mu podstrojují👍..To je fakt změna👌Ale hlavně,že se přišel za vámi podívat,to je hlavní,že víte,jak se má..Tohle dělal Miki od dcery..sem tam po měsíci,někdy i po půl roce!..Teď už asi rok není doma,ale holka říká,že po něm pátrat nebude,nechce vědět,jestli už někde "není"..myslí na něj,že se má někde dobře..Tak má už jenom černého ThoraJá volala “babičkám” kdysi,když měl Maxík narozky,nebraly mi to…Ale pak jsem si řekla,že by mě bolelo,kdybych se dověděla nějakou špatnou zprávu..Tenkrát hned první den šel na ulici,ale neutekl.🐈