Aktuálně: 3 728 inzerátů210 808 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:29:29 xxx.xxx.20.192

rozstřihla bych tu nejmenší ponožku,nebo podkolenku podél a ručně sešila(pokud nemáte stroj), a byly by 2 z jedné..Nevím,jakého máte pidi pejska,ale bych to tak viděla.😉.Jděte k ťamanům…👍

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:24:21 xxx.xxx.20.192

u nás včera “ladova zima”..vločky jak na pohlednici..Před polednem byla obleva,tak jsem šla vysvobodit auto z ledové krusty.(ale sypalo pořád).Měla jsem brát ve čtvrtek večer auto na ten koncert,ale neměla jsem v autě škrabku a smetáček(celé léto to vozím!!😲)Musela jsem volat,ať vemou jiní…Je slabě pod nulou,poletují jen malé vločky..Pak asi zajdu preventivě ho omést..Měla jsem jet včera ke Zdence,ale po zkušenostech s “bílou tmou”kolem Nového Jičína,jsem to vzdala🌨️.Nerada jezdím už ,když sype..

Ohledně toho očkování-dík za názory..Dcera se nechává očkovat už moře let,a je fakt,že chřipku neměla,jen škaredý Covid,když to nějak začalo..A já-teda riziková-lepší už to u mě s těma nemocema nebude,tak do toho možná půjdu..Děj se vůle Boží😇..Je mi jedno,jestli už tu nebudu….Vím,blbá řeč,ale když tu vídám parte mladých,kteří se nedožili ani důchodu..nikdy nevíme dne ani hodiny😇Nebojte,jsem v pohodě,to si jen tak polemizuju😊🥰❄️

Bobca
Bobca 01.12.2023, 12:09:20 xxx.xxx.20.192

tak výsledky v laboratoři dopadly dobře..Lanařila mě doktorka na očkování-zadarmo na chřipku..Já zatím zarytý odpůrce☹️..prý,že jsem riziková skupina..Chřipku jsem měla myslím v únoru,Covida dodělávám příznaky…

jaké máte zkušenosti s tím očkováním holky?..že už to prý není jak kdysi,že se člověk nechal naočkovat a pak chytil chřipajznu jak blázen😲

Bobca
Bobca 30.11.2023, 22:23:56 xxx.xxx.20.192

zuby??brrr🙄to tahání nervů-aspoň tak mi to tenkrát dávno zubař řekl-z 1. šíleně bolelo😲..Pak byl ten zub mrtvý..

ale lepší téma..Právě jsem se vrátila ze Šternberka z koncertu “4 tenorů”…Bomba!!Nádhera!!👍👏užila jsem si to,i jsem zaslzela…Zpívali “tenkrát na západě”.."píšu vám", "mě sílu dáš"..něco od Žbirky..pak "z hor zní zvon"..prostě ty jejich a sólově každý něco zazpíval..Ave Maria zpíval sólo Michal-nějaké cizí jméno,jsem zapomněla..pak nějakou koledu…Bezva zážitek👌😊

Bobca
Bobca 30.11.2023, 22:07:56 xxx.xxx.20.192

možná jí na té houbičce něco voní-láká☝️..vzpomněla jsem si,že Max hodně často lehával v malém odkapávači-pokud tam nebylo nádobí😊od mala..první je asi 7 měsíců..a poslední nevím datum,ale už se tam skoro nevešel..když tam bylo nádobí,tak seděl vedle na sporáku a čekal,až bude volno..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 30.11.2023, 21:50:58 xxx.xxx.20.192

tak já počítala toho 3. v té proluce mezi stromy..a neviděla toho vlevo😊..jojo,4🐕

Bobca
Bobca 30.11.2023, 11:39:12 xxx.xxx.20.192

a nepotřebovala jsem ani čelovku. 

bo v pondělí byl úplněk jak hrom😲a je jasno,já taky hleděla ještě včera na osvětlený dvůr(tady v bytě ho mám za zády)😇a sníh to umocňuje-u nás se teda drží..

Bobca
Bobca 30.11.2023, 10:42:47 xxx.xxx.20.192

Bobčo, a jak snášíš solifenacin? Máš nějaké NÚ?

Jani-psala jsem,že po 4 měsících jsem v pořádku.jedině,že čurám na 3x..musím vždycky chvíli počkat,a zase začnu čurat..takže se i mohlo stát,že jsem nebyla vyprázdněná a tam se to třeba pomnožilo..Proto je to možná i tom příbalovém letáku..A ten Celaskon popíjím ne teď,to si dám do půllitráku šumící hořčík…Jinak musím vydržet na tom čuračaji😊

Raduš-Psala jsem,že mi napsal prášky na tu nohu,že budou zítra(už se nemůžu vrátit na minulé vlákno…)Ten nechci probírat..Biseptol beru normálně-o ten jsem si řekla..A co se týče toho obdélníčku-píšou i cihlička…Přece,když chceš jít do jiného vlákna,dáš si “seznam vláken”,a tam máš u každého příspěvku napsané,kolik je nových-v té oranžové cihličce…Já to najdu a dám ti to sem..…Potom nemůžeš být v obraze😘

Ronjo-už mi to kdosi říkal,že je to tak měsíc,než se člověk z toho “vyhrabe”

Bobca
Bobca 30.11.2023, 08:30:13 xxx.xxx.20.192

pokud ji nechcete dávat dovnitř,aby uschnula,dala bych jí nahoru na kredenc,do misky nebo něčeho,aby uschnula-tam kotě třeba nevyleze🐈

Bobca
Bobca 30.11.2023, 07:52:40 xxx.xxx.20.192

Léky jsem ani nezačala..Ani právě nechci psát název,abych nerozpoutala tady diskusi-strašný dryják..Myslím,že bych po nich byla KO👎(týden jen večer a pak ráno a večer-a mám jich 168ks(jedna z možností-používá se na epileptické stavy..atd)🙄Noha nebolí..Záda klasika,když něco dělám,nebo někde stojím..Na to jsem zvyklá..Nabízel opět rehabky,ale mě rehabky ještě víc rozhasí..Takže jsem poděkovala a nechám to tak,jak to je..

Bobca
Bobca 30.11.2023, 07:33:04 xxx.xxx.20.192

Raduš..ohledně toho,že ti to tam nenaskočí😊..myslím,že je to tím,že mě se třeba taky neobjeví hned příspěvek,který jsme psaly zaranu,není nade mnou nikdo,ale až vyjedu z vlákna,tak se mi teď-jak to kluci upravili-objeví nový příspěvek v červeném obdélníčku-a vrátím se tam☝️..Takže,asi se ti to tam pak taky objeví,hm??🙂Jinak sníh se u nás zatím drží..Měla bych zítra jet ke Zdence,ale má chumelit,tak ani vrz🌨️Ani nemám všechno pošité,co jsem chtěla..Mám těžkou prokrastinaci už vlastně ten skoro měsíc,co mě přepadl ten Coviďák…🥱..Nic se mi nechce,a to jsem se těšila,jak se do toho pustím..Rozložím to,čučím chvíli na to,přemýšlím,jak to nastříhat..Nápad nepřijde,tak to zase složím a sednu k telce.Nebo na ten Pinterest a kochám se..😊

Řekla bych to tak-jsem shnilá,až to mě prsty lezou🤔👎

Bobca
Bobca 29.11.2023, 11:24:06 xxx.xxx.20.192

Efe-dlóuho jsem měla Pana Bečku s jedním s mopsů na ploše..krásná fotečka👌A ty vaše ostatní taky👍

Obrázek
Bobca
Bobca 29.11.2023, 07:09:59 xxx.xxx.20.192

já nevenčím,ale u nás je náhle taky -7(a to v prvním patře)Sleduju vás tady bedlivě a obrazně “venčím s vámi”😇🐕…Máte krásné pesany-všichni!!👍Já se “zamilovala”do psů na stará kolena,jak jsem začla občas hlídat..Dám sem Lejdy a Čendu😊Ten je můj “miláček”👌

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 29.11.2023, 06:56:55 xxx.xxx.20.192

Biseptol beru 2-0-2 po 12 hodinách..Já si o něho vlastně řekla,bo mi tenkrát brzo pomohl..Mám si zbytek schovat(brát 4-5dní),kdyby mě to popadlo někdy zas o víkendu,tak pro začátek..

No a lítat cvrknout třeba každých 20min….

kdyby 20 minut😲pomalu 20vteřin..Když jsem bydlela u mámy,WC bylo přes celý barák..Min 15 metrů,přes 4 místnosti..Došla jsem,lehla a šla znovu-kapičkovat.ukrutná bolest😟Tak jsem si vzala lavor k posteli a cvrnk-a bylo to úplně červené..Přetrpěla jsem to do rána.  Doktor mi napsal Biseptol a neschopenku..Dělala jsem tenkrát na “pumpince”(rozuměj benzínová pumpa😊)..U vedoucí jsem se nehodila ani na hnůj,že jsem šla marodit..Nevím,jak bych tam asi mohla u pultu fungovat..Po 3 dnech,když to polevilo,jsem musela jít do práce..Byla strašně neuznalá,ve všem..ale “boží mlýny”v tomto případě zafungovaly..nepřeju nikomu nic zlého,ale…

Ty nemoci se mě drží,že jsem oslabená-dozvuky Covidu(dr mi řekla,že to postupně vymizí,že je to ještě brzo)..Je fakt,že si nekoupím zbla zeleniny ani ovoce..Beru jen 500 C-čko se šípky..Do půllitráku si dělám místo té naší bazénové vody šumivý hořčík,někdy i to céčko-vím,není to dobré často používat,ale ten čuračaj se mi někdy už ekluje..🤮..I ostatní-nejsem moc čajová..

Jani,kyselé naštěstí nemám potřebu jíst,ale dík,a že to neříkají v lékárně??

Beru Solifenacin na únik..(žeby nové téma)😎I tam je v příbalovém letáku napsaný zánět močových cest..Poprvé,když jsem to začala.do týdne jsem ho chytla..(možná náhoda)vysadila jsem to..Jenže se to horšilo,tak jsem to začla v srpnu znovu brát..a můžu říct,že za ty 4 měsíce mám klid..Akorát si myslím,že se někdy nevyprázdním celá.musím sedět dýl a čurám i na 3x..a dost .Ráno to mám v plánu někdy změřit😂..ani nočník by mi nestačil🤭

Bobca
Bobca 29.11.2023, 06:12:36 xxx.xxx.20.192
Irma19:

Na mobilu to vypadá takto, za mě naprosto v pohodě 👍

Obrázek

Takže vlastně “vo co go”😎..vždyť je to pěkné👌…a nevidím možnost ani levo ani pravo,je to pod tím pěkně ve sloupečku..Já někdy používám tablet,když někam jedu a tam je to jak na počítači..👍

Bobca
Bobca 28.11.2023, 19:37:12 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 28.11.2023, 11:42:37

ahá😇děkuji…tak za mě se mi líbí(i tam,kde jsou)..mě to upozorní na to,že jsou tam nové příspěvky a “jdu na to”..tam kde nejsou,většinou nechodím,bo je mám přečtené..

Bobca
Bobca 28.11.2023, 19:26:18 xxx.xxx.20.192

ozvala jsem se 10,52-těsně před tebou..říkám,ať se vracíš🙂Dryják jíst nebudu,jak jsem si přečetla leták,noha přestala bolet😎👌

Bobca
Bobca 28.11.2023, 11:01:05 xxx.xxx.20.192

já pořád nevidím ty “cihličky”😊vyfoťte mi je někdo😇prosím..Jinak za mě-je přehlednější oznámení vpravo,ale na mě nezáleží,já se přizpůsobím…mám to na obrazovce přehledné i tak.

Bobca
Bobca 28.11.2023, 10:52:55 xxx.xxx.20.192

Tak mám ten Biseptol po 12 hodinách..byla tam krev v moči..v pátek znovu na kontrolu..Toť vše😊😇