Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.10.2024, 10:42:16
. Mám rozdělané 3000ks puzzle Pána prstenů, tak jsem celé dopoledne pilně skládala.
Teda,kdy na to bereš čas?..ale je fajn,že se takhle “donutíš” dělat i věci pro sebe…Já byla kdysi taky hodně akční…Ale bylo hospodářství,pole,dobytek…Teď nemusím-asi bych to ani nezvládala…Takže jsi ten prodloužený víkend využila domrtě👌💪Jsi dobrá..
ale jo..ťapkám..chodím ven dopol i odpol.na menší “okruh”…Ale mám veselou příhodu z natáčení….Týden jsem nebyla ve sprše,,jen se umývala+vlasy v umyvadle..tak jsem si nachystala strečovou fólii,mám koupenou stoličku před sprcháčem(36cm vysoký sprcháč)..Přijedu s vozíkem,vstoupím dovnitř…..začínám strategickými místy,pak si namočím vlasy..zohnu se pro šampon..a !..koleno nezabalené🤭Tak v předklonu dodělám vlasy a ostatní hygienu-co už..pomaličku vystupuju,utrhlo se madlo(je jen přicucnuté),ale držela jsem se i sprchové baterie,tak to dobře dopadlo..Vyměnila jsem náplasti-nebyly ani moc mokré…
Jinak napuchlé je to pořád,v noci jsem se jaksi blbě zapřela o to koleno..tak jsem si ráno musela vzít prášek..jinak se snažím nebrat..Jen počasí by se mohlo zlepšit..Je už kolikátý den zamračeno☁️..ale 15 stupňů..
Tak jsem dočetla celý zbytek…a je mi z toho trochu smutno..Nejsou tohle náhodou "štěkanátka" od Sarah?.Měla jsem je dlóóóuho na ploše🐕🥰Někdo myslel,že se loučí i Kometka,ale ta se loučila se Sarah,co jsem pochopila😇.Je to fakt škoda..Nevím,co se stalo,..Ale chápu,že někdy něco nelze zkousnout..Já bych asi toho člověka ignorovala..nečetla jeho příspěvky..Já třeba nevím ani,co se psalo ve vlákně “bílí jogurt”---nezajímá mě to..ani tam nepůjdu..
Sarah,povzneste se nad to..choďte jen tam,kde se vám líbí..Miluju “jak se vám venčí”..krásné fotky,klidné téma.."veselé okénko"
Vysvětlení “třetího víčka”.(chápu,že ne každého může zajímat).Kdysi,před 6 lety začlo opravdu řešením třetího víčka u kocoura Canky-ještě na iFauně..Po vyřešení problému to bylo jako pokec 3 bab z různých koutů republiky..Sledovaly nás z povzdálí holky,že se nic neřešilo-jen jsme si prostě povídaly-prostě pohodovka..Postupně se nabalovaly další holky..+jeden chlap-Kouťák..Dnes už to je úplně o něčem jiném..Chápu,neřeší se tam nic moc-…ale kdo má čas,písne…Něco jako tady “všeobecný pokec”…Není sice pořád o čem psát..Ale já jsem ráda,že existují i lehká vlákna,kam se dá jít a počíst si..Doufám,že jsem se nikoho nedotkla..to bych nerada..😎🌷
Sakra a teď jsem udělala Bobce to samý, co vadilo mně🙈. Omlouvám se.
Ronjo,nemáte se vůbec zač omlouvat🙏..Nebyla jsem tu moře dlouho(myslím v tomhle vlákně-je tu až kolem 120 příspěvků)a že dnes jsem si početla na "MÝCH"(4-5,psala jsem to na veselém okénku) ,tak jsem sem čučla,a dostala se k tomu vašemu “tématu” .Dál jsem nečetla,přeskočila jsem hned na odpověď..😊
Kašlete na to Ronjo..nevím,co bylo napsáno,a nebudu po tom pátrat,ale hoďte to za hlavu😇..A nic špatného jste o mě nenapsala-chodím sem ráda,pomáhá mi to v samotě..Nikdy bych třeba nevlezla na politiku,nedívám se na zprávy,nečtu nic,co by mě mohlo rozhodit..Buďte vpohodě💛
chodím hlavně na “jak se vám venčí”,jsou tam překrásné fotky jak pesanů,tak přírody-a bezva pokec..na “třetí víčko”-to už se taky rozjelo na všeobecné téma…na “veselé okénko”…sem tam na"vlaštovky",a kdysi na “péčkování-palicolámání” a “češtinu”…
tak jsem si dnes ráno odmotala ten obvaz..už jsem nemohla vydržet,ale ty 2 dny určené jsem to vydržela...Už v nemocnici jsem hlásila,že mi to dost táhne..prý,že to není možné..Tak už můžu propínat-jako bych měla pod kolenem něco nacpaného….Mám to celé jaksi napuchlé..modřinové..Jsem začla brát Arniku montanu..Zapomněla jsem to bliknout,než jsem nalepila ty náplasti..
Jinak vajíčka vařím taky s bramborama..Mrkev s hráškem ze sklinky dávám..Rýži nevařím v sáčku,takže si to nedokážu dost dobře představit-ale proč né,se sáčkem?Ale přece jenom ,odkud to vejce vyšlo,bych asi nevařila s rýží..Dělám na cibulce,a dovařuju v peřinách..
Max neznačkoval nikdy,byl v půlroce kastrovaný..neznám nic označkovaného,ani počuraného..Se to tu rozjelo😎
Než jsem se prokousala až sem…Včera jsem přijela o půl 12,uvařila si první kafe..tam byl pokažený automat,a nenapadlo nás říct si sestře…ty sanitářky tam mají ale fofry..byl tam i ten jeden sanitář,co minule..Raduš,ta krev znamenala,že jsem zas měla v kanyle ještě moc krve…a sestra pořád,že mi to už vytáhne..Málem jsem se s ní pohádala,když jsem jí několikrát řekla,že ráno doktor říkal,že to necháme až do večera..Od té půl 2-od operace do večera jsem měla skoro celou bandasku-asi 250m.pak mě to vyměnila,do 10 ráno bylo 110,ona hlásila 90..Já tak znervózněla,když jsem ji slyšela,že teda po obědě..Zaháčila jsem za tu hadičku,když jsem přelézala..Na jedné straně je kyblíček a druhou se nalézá na postel..Chrstalo to všude,celá postel,na zemi..Já se rozbrečela bezmocí..Pak jsem uviděla jednu známou sestru od nás z dědiny..tak jsem jí to řekla,ta že se zeptá doktora..Samozřejmě,že do večera..Ta “sestra”(hrála si na staniční) byla na mě naštvaná,chodila kolem,ani se nepodívala..I chladicí gel jsem si musela vyprošovat od operace..první den 1x,a na druhý 2x..Minule běhali co chvíli..Já bouli nad kolenem,když jsem šla na chodbu,vyloženě to ze mě valilo,a ona pořád,že ven..A prý,když tam něco zůstane,tak to pak pan doktor vytáhne!!asi jí nikdo nevytahoval z kolene vodu-šílená bolest….a zbytečně,když jsem ve špitále a může se to nechat vytéct co nejvíc..Včera jsem měla vnučku na návštěvě,donesla mi nákup..Pak se mi nechtělo na počítač..Raduš zase plaší..sakriš,jsem jí psala na telefon..na sanitu jsem čekala skoro 3 hodiny,pak jsem byla ráda,že sedím.jako si asi myslí,že bych umřela za půl dne😇😊Dnes taky přišla Eliška,i e-recept mi donesla..poseděla až do oběda..Pak jsem byla na kafi..a teď,než jsem to přelouskala…Jsem v pohodě,ráno sundám bandáž a začnu pořádně cvičit..kotníkem hýbu,ale musím propínat,což s obvazem moc nejde..