Aktuálně: 3 521 inzerátů216 888 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 14.12.2024, 08:02:00 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

A co vám řekli, od čeho to je?

neodpověděla jsem Sarah..to se tak prý dělá samo od sebe..Měla jsem jich daleko více kdysi dávno,doktor mi to vypaloval laserem-to nebylo tak bolestivé,měla jsem je hodně v podpaží…škoda,že jsem nevyfotila ten jeden..nic moc,jen se od řetízku sem tam začervenal a bolel..A takhle jsem dopadla..Někde vybíhají ty reklamy na netu,co všechno to může být…nechci to tu vůbec ventilovat(nějací červi v těle a tak..prdlajs,)nic ze mě nevylézá.má to kdekterá ženská..jsou to ty malé kůžičky na šťopce-někdo si to podvazuje nití,aby upadly..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 07:53:26 xxx.xxx.20.192
Irma19:

To bude pata pravé nohy zezadu🙂

bingo!!pata pravé nohy zezadu..co nejblíž jsem se snažila to vzít..Raduš,já bych řekla,že achilovka je ta šlacha nad tím,né?proč by mě říkali,že mám ostruhy..jsou i zespodu,to naštěstí nemám…Mám ty bambule na obou stranách,vadí mi to při nižších botách,musím vybírat vyšší vzadu..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 07:43:40 xxx.xxx.20.192
Dafi:

tu sukni mám-teda ne tuhle,ale podobnou,takže další nechci…🙂

asi si teda jednu kapsu nějak sešit,at si ty pamlsky nemíchám….

v pravé mám pamlsky a v levé-klíče,mobil,krátké kulaté náhradní vodítko,jelení lů,

vzadu mám sáčky na bobky a hračky….

Dafi-podélně sešít,hm?..pokud nejde na stroji,sešila bych to rukou..nevím,jak je máte široké,aby se vešla ruka..Viděla jsem někde tu vaši “sukni”,myslím,že by to šlo..Nebo-našít ještě jednu kapsu přes..byly by 2 na sobě👌

Bobca
Bobca 14.12.2024, 07:34:21 xxx.xxx.20.192

jo,a odpracovaných jsem měla 43 let,z toho 20let v JZD..ale už od 13 celé léto na žních a na bramborách za mámu chodila sbírat za kombajnem a na podzim řepu za řepným-co popadalo..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 07:30:52 xxx.xxx.20.192

Hezké ráno děvčata..dnes bude vedle svatba..do noci se peklo prasátko,o půl 7 už sekali třísky na zatápění…Jsem večer větrala-jsem zvyklá před spaním...Měli puštěnou,ale decentně, tu jejich hudbu,tak jsem poslouchala-bylo půl 10,.pak mi naletěl sem čoud ,jak přiložili,tak bylo po větrání🤔 Ohledně práce,jak tu píšete,bych nemohla dělat to,co vy..sice nevím,co přesně,ale né,že bych byla blbá,ale já prostě v kanceláři né👎..Já budu dřít rukama na poli,v kravíně..Nejvíc mě bavila zootechničina..To šibování s dobytkem..Měla jsem mladý dobytek,4 chlívy v dědině,pak jsem převzala 7 ve vedlejší,i s prasátkama..Tak to byl šrumec..Mléko se vážilo už po 3.hodině..Byli tam zvyklí tak brzo..Jinak chlívy roztroušené po dědině..to mě bavilo..Měla jsem k ruce 2 chlapy s traktorem a vlečkou-za ní byl “mostek” na nakládání..po něm musely kravky pěkně nahoru..žádný dobytčák s rampou🤔Po mateřské jsem nebyla žádoucí jako žena,a tak přibrali další s “tlačenkou”,starší-s rychlokurzem..co už.Tak jsem šla chvíli do kravína a pak 7 let ošetřovatelka mléka..Lítala jsem mezi 5 kravíny..to bylo fitko..po převratě mi to zrušili tak jsem se chvíli živila šitím-tím se moc uživit nedá-z ruky do huby..

Ale zase se rozepisuju…chtěla jsem se zeptat…čím bych se mohla namazat(já se nezeptala sestry)..Včera jsem byla vypalovat ty šulky-psala jsem to myslím na všeobecný,a takhle mi to do rána zčervenalo..vím,je to normální,namáčet se to asi taky nemá nějaký den,co?Nic mi k tomu neřekla,a já to zapomněla,už je to hodně dávno,co jsem na tom byla…šla jsem s jedním,a takhle to dopadlo..Stálo mě to 500🙄Poraďte prosím..🙏děkuji.

Bobca
Bobca 13.12.2024, 14:24:14 xxx.xxx.20.192
kometa:

Brzké. Od slova brzy.🌹

děkuji Reni🙂..jsem váhala..a už jsem to myslím napsala jednou kdesi….brzy,to jó,ale brzské mi sedělo jaksi víc…ale věříííím😇

Bobca
Bobca 13.12.2024, 14:17:15 xxx.xxx.20.192

pokusila jsem se to vyfotit,je to i na té druhé straně ta boule-není to ale vidět…řekli mi,že je to ostruha…kdysi..nebolí,jen mi to vadí u bot..

A ty ďubance-psala Raduš,jsou vypálené ty šulky-žádný komár..Nečetly jste pointu…jsem psala že jdu na kožní..a pak,že jsem za to vysolila 500..a to jsem šla s 1 a našla jich tam ještě tolik malých..Nemohla jsem nosit řetízek..

Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2024, 10:12:52 xxx.xxx.20.192

už chci obrátit list od Stellči…Já šla s jedním “šulkem”na kožní…a….vysolila jsem 500,jen to hvízdlo🤔🤭

Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2024, 08:05:28 xxx.xxx.20.192
Doron:

To je takový přístroj, který vysílá zvukové vlny, takovou to má na konci kuličku jako antirespirant do podpáža 🙂.

Vidím Bobčo, že Vás pro to nenadchnu 🙂)))

A do kolene budou dávat co, že to nehradí pojišťovna?

to už je cena po pojišťovně..prý půl napůl…napřed výživu po tom zákroku-to je ta první,a pak jednou za půl roku nevímco…Zeptám se,a pokud nezapomenu,písnu to pak sem,ale až v lednu…Musííím už letět🦋

Bobca
Bobca 13.12.2024, 07:53:05 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Ano, rázová vlna se platí, bohužel. Na to ostatní zkuste jiného ortopeda. 

nevím,co je rázová vlna,ale pochopila jsem,že se něčím ťuká?..Jako Irma prkýnkem?🤭..Já mám patní osruhy od narození,musela jsem si vždy kupovat uzavřené boty o číslo větší-sandály  normální..Nikdy jsem s ní neměla problém-jak to tu čtu,tak můžu být ráda..Vahine-bambuli mám celkově-prostě bouli-na rentgenu jsem viděla jen malou část kosti mezi tou artrózou(musela jsem jednou na pohotovost,když jsem zakopla a nemohla vůbec chodit,vyběhla mi na tom kloubu  bulka)rozmazala jsem to tím Prontoflexem…nebylo to zlomené,ale bolest šílená..

U ortopéda platí 1280 za jednu injekci do kolene..V lednu si mám přinést 2500 na obě kolena..co ušetřím,vrazím do kolen🤔🤗

Jdu pro změnu za chvíli vypalovat “šulky” na krku,vadí mi,když nosím řetízek..Musela jsem sundat mého čínského draka🤔

Bobca
Bobca 12.12.2024, 18:08:32 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Uřízli ten velký kloub na palci, palec je teď kratší a dali titanovou ortodézu se 4 šrouby a osekali přitom hallux valgus a 2. operace: vedlejší prst-tam mi vysekli kousek z toho prstu, aby se tím srovnal a natáhly se tak i šlachy. Drápovitý prst se tomu říká, konkrétně.

tyjo! nezávidím😇..já mám taky bambulu na palci..bolela dost v jednu dobu,stříkala jsem Prontoflex-pomohl…artróza jak blázen..možná mě to taky čeká..vysvětloval mi to ortopéd,co by mi s tím dělali..přesně tohle..Ale napsal ten sprej,vmasírovávala jsem ho a pomohl..uvidím…

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:46:24 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Jejda, copak Sarah? To je mi líto, protože vím, co to je, nechodit.

To já naopak už chodím bez berle, pokulhávám, protože mám zespodu ještě bolestivý otok. Ten ovšem časem ustoupí, tak sú ščastná.👍

To se pořád táhne předchozí problém nebo je to něco nového? Co pejsci?  Snad budete na Vánoce fit! 

přemýšlela jsem,kdo tu měl tu operaci…a myslím,že vy,že?..nebylo to už ale dřív?já měla první v květnu,druhou 21.10…minulý týden jsem odhodila berle,a zase skáču přes kaluže😊

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:28:13 xxx.xxx.20.192

Buggyro ses teda rozjela🤭přeju brzské uzdravení..a co nejširší dýchací cestičku v nose🤗🤧

Ráda bych poznamenala, že mláďata švábů a stínek péči nepotřebují. Už abych se také nějakých dočkala :-) Teda stínky už maličké mám, ale švábi asi taky trucují.

Něco mi ušlo? naco taková havěť😲..ale vidím levá-pravá-jsi na tom stejně jak my🙂

Já mám v plánu si zítra-v pátek 13. vsadit,tak budu milihounařka-nádherné slovo😊já…dám vědět..

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:16:53 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Ale ten inzerát Aluščiny Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.

tyjo🤔..to se jedná i o povodné inzeráty??hm?tak to je síla..Nechodím na inzerce,ale pokud někdo pozná svého pejska na inzerci? to je teda podlé..to se stalo?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:11:27 xxx.xxx.20.192
Stelle:

To by kdo?

Stelli,a to je mi taky divné..Proč tě to zajímá??je to věc tady těch starších žen,které ví,o čem je řeč,nemyslíš? že tě zrovna takové věci  berou?ty ses zrovna vyloupla v době,kdy ten konkrétní člověk zmizel…nemůžeš o tom vědět nic..hm?  nechtěla jsem se k tomu už vracet,ale musím..

Bobca
Bobca 12.12.2024, 17:05:35 xxx.xxx.20.192
Doron:

A taky už se ostatním nezobrazuje jmenný seznam ?

nezobrazuje už nějakou dobu..jen počet přihlášených a registrovaných..Zbyňkovi někdo psal,nevím už kdo-a častěji,že by se to mohlo zrušit,že nechce nikde figurovat..popravdě,já se na něj nikdy nedívala,kdo tu je,nezajímalo mě to..Nikoho jsem “nekontrolovala”.Ale fíkovnice právě chtěla,aby věděla,kdo je ještě v diskusi-že si chtěla v noci povídat..Nechci psát o ní-bez ní..nepídím se ,co je s ní..vždycky se po čase někde vyloupla..Určitě jí píšete někdo SZ..hm? Stelli?nevíš nic?

Bobca
Bobca 12.12.2024, 16:44:58 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Fíkovnice není nepřítomná, já ji tady někde viděla přihlášenou, je to pár dnů. Jen nepřispívá.

asi před 14 dny psala na péčkování….nesleduju jí,ale tam jsem jí zahlédla,,Stellča tam taky dost psala..Já kdysi taky,ale nic mě zrovna nenapadá…

Bobca
Bobca 12.12.2024, 11:45:42 xxx.xxx.20.192
balu:

Vy jste taková… důvěřivá…

ano Balu..jsem..dost..já odjakživa hledám v lidech to lepší..že ke svému chování mají třeba důvod…..Taky použiju něco,co jsem slyšela kdysi.."piju,protože mě bije…ale on ji bije,protože pije"…

Nemyslím si,že je rozdíl mezi Moravou a Čechama..Ty dědinky si jsou podobné tam i tam..Ale na Slovácku vím,že se žije jinak,než třeba v Praze….A někteří staří lidé nevyjeli za hranice své vesnice za celý život..…