Aktuálně: 3 730 inzerátů210 829 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 08.12.2023, 12:54:21 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Tak ten šicí stroj, co se mi tak líbil, mi někdo vyfouknul. Mno nic, nahodila jsem ve vsi lístek, že pořídím stroj, ať mi někdo něco nabídne, a snad se povede něco místního do pětistovky, ale nechci skříňový ani stolkový, nejraději bych takový ten, co točíte rukou tím kolečkem a tím ho poháníte 😀 Ale elektrika taky dobrá…

Buggyro-jedině elektrický!!..jak budete točit klikou a zároveň přidržovat látku..🙂hm?

Bobca
Bobca 08.12.2023, 12:42:10 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 01.12.2023, 13:15:28

“zrzavci”…Já žila u svého kocoura v garsonce 6x3 metry..takže jeho revír byl prostě všude..Musel u všeho asistovat…sledoval jak vařím,myju nádobí-jak sedí v odkapávači jsem dala na “houbičku”😊.Jednou jsem ho všude hledala,jestli neutekl,nespadl z balkonu..A on byl schovaný v tom hrnci..nepozorovaně vlezl dovnitř.A nemůžu najít fotku,jak jsem krájela zelí na lince(měla jsem malou,asi 70cm),jsem se pro něco otočila,a mezitím tam vlezl a byl vlepený v rohu za tím zelím..Takže nevím,jak by se to dalo zakázat,ale já se naučila radši všechno schovávat..Max mohl chodit všude..Obdivuju,že si nechal váš kocour domluvit🐈

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 08.12.2023, 11:19:16 xxx.xxx.20.192

ahoj děvčata🌷jsem se zhrozila-15 nových příspěvků,a dlouhých😇👍

No než jsem se jimi prokousala ..určitě hodina..🙂Já píšu většinou ráno,ale ..Včera jsem byla poprvé letos odpolko s Petrou na punčích..Daly jsme 2 u různých stánků..bylo to sladké jak cecek,ještě do toho griotku🤭Začlo mi navečer zase to pálení při čurání..Tak jsem lupla brusinku a že ráno půjdu se zkumavkou k Mudr…Poslala mě s druhým vzorkem do laboratoře na větší vyšetření a v pondělí si mám zavolat na výsledky..Nasadila jsem Biseptol,co mi zbyl..Dr.se semnou hádala,že mi muselo zbýt na dalších 5 dní,když je to balení na 10 dní..Prdlajs,v balení je 28 tablete,jí se 2x2 denně..tak to mám do neděle do rána..Psala jsem jí to..(u nás se posílají smsky,dovolat se je nemožné)Tak jsem došla až po 10hodině domů..

Niki-už bylo napsáno dost k tvému odpočívání😇..vím,jsi tvrdá palice a uděláš si to stejně po svém,ale dej si poradit aspoň tím doktorem-nebo v lékárně-něco na posílení imunity.(Aspoň nějaké vitaminy)Já po tom Covidu teď se ještě stejně necítím"redy"..jsem víc unavená,chodím dřív spát(spím i 9 hodin)vstávám teda v 6,ale odpolko musím aspoň na hoďku-někdy 2..I když chodím ven,né mocka,ale doma taky neležím..A to mě chtěla ukecat dr.na očkování na tu chřipku,ale asi počkám,až budu úplně zdravá..A to beru denně C-čko se šípky 500.

Bobca
Bobca 07.12.2023, 07:22:43 xxx.xxx.20.192
list:

Taky mi tak přijde. 

Pole se sice možná rozdělila, ale jen pěstovanou plodinou, meze žádné, remízky už vůbec. 

Neviděla jsem teda ani pole rozdělené plodinou..👎Když kvete řepka,je všude žluto..Mezitím někde obilí a po delší době jsem u nás zahlédla řepu..Kukuřice minimálně😕

Bobca
Bobca 07.12.2023, 07:15:52 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.12.2023, 22:27:58

Přišla s tím Niki z práce od ženských,že to provoní celý byt..taky že jo,prý to byla “bomba”.ale do té doby,než se začla škrábat..Já si koupila jenom vzoreček,dá se to normálně i koupit(asi 600 za 3deci?už nevím..230 za deci)..ale naštěstí jsem to tu četla dřív,než jsem to dala do pračky..jen pár kapek na povlečení,Nesmí se to dát přímo na prádlo..zbytek mám v misečce na pračce jako vůni…Je to drahé jak čert😲

Bobca
Bobca 07.12.2023, 07:09:38 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 06.12.2023, 15:08:03

Taky přeju brzké uzdravení..Já už jsem z toho venku,ale trvalo to fakt skoro měsíc,než mě přestalo něco bolet..7 dní mě bolela celá Božka,pak se to stěhovalo do noh..atd..Ale horečku jem neměla😇držte se🙏

Bobca
Bobca 06.12.2023, 22:22:25 xxx.xxx.20.192

Jani-Puela je vůně do prádla…má se dávat pár kapek,ale Niki asi dala trošku víc…Raduš dala pár kapek a dobrý…a Niki chytla nějakou alergii,ale šílenou-jen z prádla....už asi před 10-14 dny…a už byla lepší,ale zapomněla nějaké nepřeprané gaťky…a objevilo se jí to znovu….

Bobca
Bobca 06.12.2023, 22:13:43 xxx.xxx.20.192

Niki-myslím na tebe😇..drž se🙏..ber léky a asi bych to fakt vyhodila…

Bobca
Bobca 06.12.2023, 10:48:18 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Tak pokud mi ho někdo nevyfoukne, koupím tenhle. To už by mohla být slušná mašina, ne?

Obrázek

jojo,tahle by měla být dobrá..je to navíc “Singrovka”..Adidas mezi mašinama😊

Bobca
Bobca 06.12.2023, 10:47:00 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 06.12.2023, 09:21:37

aúúúúú😢Niki..ta reakce je teda horší,né?když i prsty na nohou..hlava…Vyprala bych asi všechno!!!..Ty konkrétní gaťky bych hodila do popelnice…☹️

Holky,pamatujete si v galanterii,jak prodavačka motala keprovku?..Já včera tuhle 10metrů..škoda,že mě nenapadlo to vyfotit na prodejně,jak mi to “nachystala”!..bych to doma asi rozmotávala hodně dlouho..Tak jsem si dovolila jí ukázat,jak by to měla jednodušší👍No,tu druhou-té byly jen 3 metry,mi dala zase po svém,ale to by nebyla taková hrůza..Vyfotila jsem akorát ten zbytek,jak jsem už doma spotřebovala tu většinu,jak by to měla dělat🙂..

Obrázek
Bobca
Bobca 06.12.2023, 06:25:21 xxx.xxx.20.192

Buggyro-není nic jednoduššího😊to jen vytáhnu talířek,vysypu ze sáčku oříšky s ozdobama,plácnu mezi to svíčky..Mimochodem,já je letos koupila za 100 v galanterii a včera jsem byla u ťamana si koupit boty a tam bylo svíček hafol…ani jsem se nedívala radši na ceny😲co už..Boty stály 499..kotníčkové,vevnitř zateplené-dokonce mimo šněrování mají na boku zipy!což je ideální..(třeba vydrží do příští zimy)..Chtěla jsem si objednat na tom TEMU,ale pořád to tam mám v eurech..tak nevím,jak se to převádí..Tady v obchodě mě majitel přesvědčoval,když si koupím ty za 2500,tak je budu mít na 10 let(to už tu dávno nebudu)a navíc se mi nelíbily..

U nás je dnes kolem nuly-0,2..byla jsem si včera zas oškrábat auto..Někdo mi ve sněhu na zadním skle namaloval srdíčko přes celé okno❤️..potěšilo mě to👍Vídávám horší obrázky..😉

Bobca
Bobca 05.12.2023, 12:07:17 xxx.xxx.20.192

Já včera byla pilná,došila jsem konečně všechny ty pytlíky..Je jich 35...Ani to nějak netrvalo,jen se k tomu dokopat..Ještě asi 6 trochu větších na bylinky Zdence.Musela jsem ještě dokoupit keprovky..A zapomněla jsem,že se v neděli už zapaloval advenťák a já na něj zapomněla..Tak jsem ho dnes vytvořila-klasika,stačí mi👍a v neděli budu svítit 2 svíčkama..Jestli dojedu domů vlastně…Mám v plánu v pátek jet do toho FM,ať můžou v nemocnici používat ty pytlíky,a musím ještě něco došít z rifloviny..

Tahy by měly být už suché..zatím🙏jinak bych nejela

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 05.12.2023, 08:07:30 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.12.2023, 23:12:54

Jani,myslím že nepsala,já celkem stíhám,ale nevím,jestli se něco zjistilo..vím,že se lepšil,horšil..už bylo v plánu uspání,ale se zase lepšil,tak se to odložilo..🐈takže už se nebude trápit😟

Bobca
Bobca 04.12.2023, 07:19:25 xxx.xxx.20.192
Terven:

Jenom pro pobavení - doporučuju přiblížit a detailně prostudovat Vikiny polohu 🤣…jinak foto je samozřejně mizerný…

Obrázek

obrázek jsem si stáhla na plochu a zvětšila😊..tak to nemá chybu-zachytit pád na čumáček a s nohama vzhůru👌👍

Obrázek
Bobca
Bobca 04.12.2023, 07:06:10 xxx.xxx.20.192

ano,všeobecný pokec,ale hodně daleko ve “vnitrozemí”.😊

“ A prádlo pořád visí…”

Ronjo-to prádlo-jen objasním..není moje,ale vedle u sousedů(zvětšete si ten obrázek napravo od střechy..)Mám vedle sousedy-početnou rodinu cikánského rodu..nikoho neurážím,žijeme tu v symbióze už 3 roky..když mám připomínku,vždycky se domluvíme(i když je často brzo zapomenuta)🤔ale navzájem si neškodíme..Je mi jen líto toho prádla,jak často přečká několik dešťů..a to tam jsou dětské bundičky,deky,koberečky..teď je tam červené a žluté dvojprostěradlo už hódně dlouho ..a spadené růžové asi 14 dní, už zapadané sněhem..Šla bych si ho vyptat😇Přes plot visívá bílý koberec-plyšový,tak dlouho,až změní barvu a je nahrazen novým,se vzorem mandaly😊Nechci tu řešit na co kdo má peníze,ale…..Jen nechápu to myšlení..Je hezky..posbírám prádlo,néé?..Já tu v létě suším na hůře a v zimě na chodbě u dveří..schne to dýl,ale jinou možnost nemám..

Bobca
Bobca 03.12.2023, 13:27:10 xxx.xxx.20.192

jojo,ona namalovala lopatku jako rýč,tak se mi to líbilo a bylo z toho tohle🙂

Bobca
Bobca 03.12.2023, 08:27:41 xxx.xxx.20.192

hezké bílé ránko❄️

U nás -2,8,venku už nesype..ale prádlo visí a visí a visí…(napravo od té bílé střechy)Ty záclony chtěla Peťa vyhodit-resp.1 záclonu 3metrovou,tak jsem ji rozpůlila-nahoře jsou ty kroužky,a já mám taky závěsy po Maxovi(šplhací) na kroužky..Tak jsem si koupila v papírnictví lepící hvězdičky a odobila je,bo nejsou moc nařasené a nemají žádný vzor..😊Raduš,dlužím vysvětlení toho parapetu..je to na té poslední vidět-na okně jsou dlaždice a pod nima černý pytel do koše..aby nezatékalo..Mám tu povětšinou mezi 55-58%..Už nezapínám odvlhčovač..Suma sumárum za 75 hodin(po 2-3hodinách) jsem vycucla 34 litrů..a už mám maximálně!!61%-většinou ráno..Tak už to bude třeba dobré..Po 3 letech..Okna jsou ale stejně pořád zamlžená uvnitř..Na druhém obrázku je ten"lopatkový rýčovník"😎..a vedle něj jeden malý..

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 02.12.2023, 10:54:46 xxx.xxx.20.192
Thielli:

A vy jste neměli soupravičku? 😂

Obrázek

tak tohle teda nemá chybu👍..to je boží soupravička👌😇a ten postoj🐕

Bobca
Bobca 02.12.2023, 08:33:41 xxx.xxx.20.192

Ještě jsem se chtěla zeptat na zkušenost z tím “TEMU”…někde to tam bylo,už nevím kde…Jsou tam dobré boty na zimu-levné,koketuju s myšlenkou,si je objednat..hm??došlo vám někdy něco?