ahoj holky…chystám se ke Zdence…Pochybuju,že se sem dostanu..to budem hrát tu naši “mozkovnu”(skládání slov z písmenek)..takže tablet bude mimo spojení…přijedu asi ve středu..odpol….papa
Příspěvky uživatele
Bobca
Tenurri:Nejsem odborník, ale dávám pastu kocourovi, jelikož nemá zájem o trávu.
Cca ty 3cm, jak psala lesnizinka (mám MCO), našla jsem to u nějaké pasty na obalu. První týden jsem mu dávala obden, teď dostává tak nějak stále, když si vzpomenu…třeba 3x do týdne. Kočce to úmyslně nedávám, ta se pase na kočičí trávě, ale občas se přijde podívat, co to Willy má dobrého a párkrát si taky lízne, aby nebyla ochuzena 😀.
Nemyslím si, že to je nějak závadné. Teď mi za chvíli dojde balení, tak dám třeba měsíc pauzu a potom koupím další tubičku a budu dávat nějak nárazově jako prevenci. Kocourovi to docela chutná (kupuju od gimpetu, bezopet mi jíst nechtěl, ale ten je prý kvalitnější).
Tak už vím,koho je Willy👌já se spletla..myslela jsem,že Odbery..Jsem ho někde dávala,jak ho mám na ploše…a teď jste mi ho připomněla..krasavce👍
Je to on?v lese na mechu?😇
zkusím sem dát video,co mi přišlo…nádherní koníci👍
efe:Fotila jsem ho jakoby zespodu, fotka zkresluje, bečka je pořád.
Mopsíky už nemáme, vloni nám odešly poslední dvě bábušky…
😟..tak to je smutné…nevěděla jsem..a budete si pořizovat nové?..Snacha už má třetího..jsem myslím psala..béžového Bohuša,černou Krásku a teď béžového Huga..
Raduš,takže jsi vlastně “vytřídila”blbinky,které ti bylo blbé vyhodit😇
efe:Má zánět v uchu. Hubený není, naopak, co je jedináček, tak mu nějak moc dopřávám.
Efe.děkuji👌
Jak-jedináček😲už nemáte mopsíky??..Chtěla jsem napsat,že je to fotka z kotěcích let,zdá se mi taky jakýsi menší,podle těch,co je focený s mopsíkama..ale nasraný pohled on mívá na fotkách🤭..nebo spíš “znuděný”-ospalý…
Na těchto vypadá fakt jak "bečička"😎
zapomněla jsem na polštářek🙂
Nemám problém s nahotou-děti můžou vidět nahé rodiče-je to normální(za nás teda né,ale..)…jen nerozumím tomu vystoupení..Jakémukoli nahému..Jen tančí,skáčou..pindíci se jim tam houpají…Jaký to má děj?Když třeba voják ,místo rukou jen pahýly(budiž)..a kolem něho tančí nahá žena a ve finále před ním udělá stojku,roztáhne nohy a on jí….prostě plácá po"NÍ" údem????co tohle je za umění?vyjádření čeho??
Pardon,odbočila jsem od tématu..Tohle by na veřejnosti prostě nemuselo být..Za chvíli tam může být i mrtvý lidský plod?..Možná jsem vůči kočkám a pejskům víc empatická,nevím..Byla jsem u kámošky a večer jsem našla jejího-resp.její dcery kocourka přejetého u krajnice..Ona se ho nemohla ani dotknout,,Jsem ho vzala domů,zabalila do ručníku a ráno jsme ho se zetěm pohřbili na zahradě..
Doba je blbá..Vystavují se na veřejnosti sochy nadměrných pohlavních orgánů..o sexuálních pozicích ani nemluvím..V divadle tančí 20 nahých umělců…Kam jsme to dospěli??O těch ptácích nevím,nezajímám se o taková “díla”nelíbí se mi to..Napsala jsem jen svůj názor..Právě proto lidé pak jsou neteční,že “neodklidí” to mrtvé zvíře z krajnice..Kočka bývá často mazlíček malých dětí..a nemusí chodit kolem výlohy a dívat se na ni..Ať si ji vystavuje-když teda MUSÍ-někde v galerii..
Nene..to mám ze sekáčů…Šiklo se mi asi před půlrokem v hrabárně v Olmiku-pod nemocnicí,že byl výprodej..80%slevy..Vyšly mi jedny za 12 korun..Už jsem to možná tady psala.Zrovna jsem koketovala s myšlenkou,že si ušiju cestovní tašku(zplesnivěly mi věci ve válendě.musela jsem tašky vyhodit)..Tak jsem jich vzala asi 23..Vybírala jsem ,aby měly zajímavé šití atd..Jenže,ne každé se hodí na všechno..Ty pružné jsou tak na potažení něčeho..Na tašky potřeba tvrdší…Tady v ulici mívají za 30,-ty pevné,staré značky..Lewisky,Wranglery..atd.Tak ty jsem si pak dokoupila ještě ty tvrdé a velké-aby bylo co nejvíc látky..už jsem byla chytřejší..Spolužačka mi doporučila "Pinterest.cz"a tam je moře inspirací..Takže celé léto jsem byla “paní Páralová” u garáže,a párala a párala😊Poutka,zipy,pásky,spodní ozdoné švy…Takže teď jen,aby mě to zase chytlo👍..Zdence z FM jsem pošila už hodně věcí..Přes to hnusné počasí mě jaksi “spadl řemen”😟..ale věřím,že bude líp👌Mám radost,že se to holkám líbí a že jsem i zase užitečná..Jen mě to holt dýl trvá..👎
Neskutečné😲..ta ženská musí být snad postižená…Jak tohle může někdo vystavovat?!?
mám ráda,když se pejsci usmívají🐕
Včera jsem byla předat to veledílo..👌Kapsička na ovládátko je přesně tam,kde má být-trefila jsem se👍..Zdokumentovala jsem i sem tam průběh..Musela jsem spojit stoly k sobě,bo to má 200x170cm..Poslední je moje židle k počítači..časem ji taky dám nový kabátek😊Rozšila jsem ještě večer větší kabelku,bo se mi do té poslední nic moc nevejde..Doklady..atd..prostě kraviny,co potřebujem mít u sebe😀
Jo,ještě jsem to oprala-vejde se to v pohodě do pračky,jsem se bála,že né..Ostříhala vzadu nitě-původně,že to podšiju,ale to by se pak nevešlo..
Leithian:Pro Bobču. Takhle mě malý Pipiny šikanujou když marodim🤣
Dík Jani…i tě ozobávají?🦜🙂Mě teď přišlo pár videí s papouchama…Jak museli hasiči násilím otevřít dveře,že si mysleli,že tam brečí děcko…a jak zpívá při kytaře…dvoří se…jede na kole..Nevím,jestli to jsou papouchové,nebo nějaká"odrůda"(myslím jako andulky a tak..)-nepoznám to😇
Copak,chřipečka?tak se hleď brzo uzdravit👍
Fikovnice:Jééé, to vypadá, že jsem alkoholik, který si tím řeší své problémy!!!🤣
Tak to nee, na pivko zajdu v průměru tak 2x za měsíc. A jde vždy o setkání s někým, popíjíme pivo a prostě žvaníme a žvaníme.😀
Jani,to přece vůbec tak nevyznělo😇i kdybys chodila denně!!Jen ty tvoje odborné názvy…mě zajímalo,co tím řešíš😎…A je to vpořádku..to já přes léto to pivko pila skoro denně…Hlavně,když tě to uklidní..je tam B.čko..spousta vitamínů…😊píšou,že je zdravé..A vo tom to je..
Saga-to se mi líbí-ty jídla👍..Já mám sice možnost dát někoho na nafukovačku na zem,ale Zdenka je radši,když jezdím k ní..Má barák..přespí tam spousta návštěv..a já tam většinou bývám na 2 noci-když už sebou táhnu ten “chobot”..Ona dělá v hospůdce na hřišti,chodím s ní,hrajem karty,odbíhá čepovat....od 17-21,někdy dýl,podle chlapů..dám si 1-2 pivka..Pak ještě doma na tabletu hádáme slova z písmenek..říkáme tomu “mozkovna”..A míváme “babinec” tak 2-3 krát do roka..5 spolužaček co bydlí poblíž,si zajdem na jídlo někam do restaurace..
já o tom “prasinci” taky slyšela,že se to kdysi říkalo,a pak z toho vyšel prosinec🙂
Reni,dík..Janča používá samé odborné názvy😊..Tak právě jsem chtěla vědět,na co ty pivka používá😇
Já slyšela o černých kočkách,že.."co znamená,když vám přeběhne černá kočka přes cestu"?…"pravděpodobně někam jde"😊Nedávno jsem měla tu vaši černou chlupatou kočičku na ploše..Je to vaše,hm?🙂
i jako anxiolytikum…Jani,přelož mi to do lidské řeči prosím😇
Teda,jako kdyby sis Raduš dala sem tam Plzeň-třeba lahvovou(škoda,že nedělají třetinky)..Nebo tu čajovou lžičku domácí kvalitní trnkovice…👌..Myslím,že bys neměla takové problémy se zažíváním..A rum je univerzální lék na zácpu,průjem…na všechno(božkov)já ho dávám 2 lžíce do koblížků,když dělám občas nejmladšímu synovi-“vnukovi”🙂 od sousedky..Já jsem se alkoholu nevyhýbala-asi jak ty Jani,ale už mám "odpito",jak říkávám..Ve špajzu mi “stárne” už 2.rok půl flašky slivovice-za šití mi donesla kámoška,jsem jí zahýbala záclony..Jaksi na ni nemám chuť..Jednak ráno,kdy se má lupnout jedna “na zdraví”, (babička-tchýně, měla na ledničce štamprli a ráno si vždycky půlenku dala.byla tu do 90tky-žádné léky)a já beru léky,a pak jen tak lupnout mě neláká🤔 a nikdo nedojde,že bych si s ním dala😎…Ale pivko mám ráda.v létě,jak jsme sedávaly za garáží 1-2😊..Lahváče pořídím ve slevě za 10,90-12,90..A vínko-je tu kousek vinotéka..tak si děláme se sousedkou občas “dýchánek”..Proč né..zase tu byli na partech 2 mladší lidé..Brzo máme obě narozeniny,tak něco vymyslíme v garáži-si zatopíme..a prý musím něco zahrát..no,kluci mají rádi rep,tak to nevím,jestli to projde😎🤭
eena:Psica - je SALLY. A teší ma, že sa páči 😊
Líbí se mi celkově fotka-krásně chycené v pozadí zasněžené hory..Tatry?Miluju takové fotky…👍..A Sally tam tak majestátně stojí-jak modelka👌