Niki-a koupila sis i to nové prádlo???já bych to na sebe už nevzala,radši bych šla naostro😊
Příspěvky uživatele
Bobca
Buggyra:ztratit - změna stavu 🙂 (můžete si připodobnit slovu “zatratit” - jen jako mnemotechnickou pomůcku)
ano Buggyro,.to si říkám..a pak je to špatně.😊.už si nejsem fakt jistá..A že prázdniny skončily?já bych si řekla zakončily,takže zkončily.hm?
Tak to je šikulka👍..ten se v životě nestratí(neztratí)?a zase je to o rodičích👍
a rozumní rodiče i dnes dokážou vychovat šikovné děti.
A “vo tom to je”..znám matku, když dcera přijde domů ze školy-na základce,a začne nadávat na učitelku,jaká to je p..a,že si na ni zasedla a matka jí přitakává😲Nebo klukovi se nechce do školy,tak nejde a matka mu napíše omluvenku..Je to o různém přístupu rodičů,ano..Ta vaše vnoučata mají obrovské štěstí na rodiče👍.
Kilian:…..Bobi, já to myslela s nadsázkou, proto ty smajlové, ale osobně by mi to nebylo příjemné určitě…..
Evi,viděla jsem smajlíky😇..to bylo prostě ode mě jen vysvětlení..Já ale jinou možnost nemám..Mám jejich dvůr přímo pod nosem..Nefotím jim dvůr,to bych si nedovolila!!😲..Snažím se ani nevylézat do okna,když jsou venku..To byl fakt ráno jenom ten sníh,jako každý rok👍..ale o tohle jsem se musela podělit😊..Jaký mají vztah k věcem..Krásné věci,a končí v popelnici..Mají ten velký kontejner😲+ několik popelnic..(ty stávají v pondělí ráno venku na odvoz-to není “šňupání”😇)Však “dávky” to zase spraví..Když mají oslavy,jdu radši k sousedce,nebo brzo zatemním..Nebudu si zkrz ně dělat mléčné sklo😊a věř,že to jsou “oslavy”hodné jejich mentalitě.Mám ráda cikánskou hudbu,ale pokud mě to přehlušuje televizi,při zavřených oknech👎v 11 večer(od 4 odpoledne)nonstop..ale je to zase jen konstatování..Sháněla jsem jiné bydlení,ale stěhovat se po 7. se mi už fakt nechci..Zvykla jsem si..Už aspoň neřežou každý den tou cirkulárkou pod oknem,ale ještě není konec zimy..🙏
Orionka:To není kopání do mládeže. To je kopání do systému, mládež je v tom nevinně. Už i psychologové bijí na poplach. Další generace bude ještě hloupější. Dnes děti nestaví kostky, nemontují, nekreslí……jen zírají jak Máša říká ááá, jé, né…..atp.
Přesně tak Orionko👍..vzpomínáte,jak jsme mívali v 70tkách dílny,vaření,ruční práce..pozemky(i když neoblíbené),ale něco nás to naučilo-starali jsme se o zeleninu do školní kuchyně,učili jsme se rozeznávat druhy🌼..Dlouho jsem měla vlastnoručně vyrobený “čistič hřebínků”-kousek hliníkového plechu,uprostřed “zabudované” 2 kartáčky,mezi kterými se projíždělo hřebínkem..asi v 8 třídě.Budky pro ptáčky jsme vyráběli…Je dnes ještě ve školách zpěv??a kreslení?❓(jste to nakousla,ani nevím jestli je)a co tělocvik❓
Niki,já bych si asi koupila gaťky nové☝️..neriskovala bych to znovu….Já dnes konečně ušila ty polštářky Zdence..ze zbytků A sobě podprdelník a pytel na tašky ,zavěšený na konstrukci stolu..
Kilian:..tedy vás bych fakt za soudku nechtěla….😉kontrolovat mi přes plot všechno a jeďte to zdokumentovat a dávat na veřejnou diskuzi🙄
Evi,nikoho nepomlouvám,jen “suše”konstatuju-kdyby to četli,tak si to aspoň posbírají….O ostatním nemluvím..Nevidím ven,bo mám zamlžená okna mezi skly,až po vrch..a nemám jinak potřebu jen tak sledovat,co se děje venku..Stačí,když je slyším..celé dny štěkají 2 vyhublí pesani+ štěně retrívra-naříká imrvére za zdí....Několikrát za den větrám,tak jsem to prostě “práskla”..Nevidím na tom nic špatného..Domeček pode mnou jsem fotila,kolik je u nás sněhu-jako každý rok👍..A při té příležitosti…😎😉
začlo to asi v 6 měsících,kdy jsem ho načapala,jak obkračuje ten deštník sem a tam..Krve by se ve mě nedořezal😲ale jsem si zvykla..Pak tam byl imrvére-jen tak seděl..Dokonce s rozběhem přes celý pokoj,se odrazil od prahu na balkon,a “přistál” na zábradlí a vybalancovat to🤭..A našla jsem fotku,kdy jsem se pro něco otočila a on mezitím vlezl za to zelí…👍
A jednu vánoční sem dám..😇🐈
u nás mírně nachumelilo🌨️❄️…
hledejte jeden rozdíl na fotkách😊(poradím-datum)..vpravo se nic nezměnilo👍..Já vím,nic mi po tom není,ale to je první,co vidím z okna,když vstanu a větrám..a rozčiluje mě to plýtvání😈
Od toho "vycucnutí stěn" tu mám mezi 55-58%…a topíííím!!
Míša:Tak napřed naučíš na bedýnku, kterou postupně přemístíš až na záchod pak položíš bedýnku na vaše wc, jen to sundávání když chcete na záchod vy😀 no a pak sundáš a dáš do vnitřku wc plastovou mísu s vyříznutým otvorem nebo plastový cedník s otvorem aby kočka nespadla do hajzlíku🤣 kočkolit nedávat ucpává záchod ale jen vyvoníš tu mísu nebo cedník v té kočičí bedýnce až se naučí balancovat vyndáš a kočka kadí do záchodu! Jenže nesplachuje splachuje záchod sám na pohybovou buňku!
vypadá to dost jednoduše..ale nevím,jak bez kočkolitu by kadil do té mísy..Já do té “vložky” dávala trošku splachovacího,aby mohl hrabat(uprostřed byly vyřezávací kruhy..ale bylo to hodně “vachrlaté”-nestabilní,hýbalo se to pod ním…Váš si stoupal hned na prkýnko??Zkuste vyfotit toho vašeho,Ju??🐈Ale pokud nechcete,neva😎
Já koupila “kočičí vložku” do lidského záchodu,ale Max stejně se hrabal v kočkolitu,a často se vykadil na desku…zrušila jsem to..Ale sám od sebe-je to hezké vidět na videích,jak si kočka i po sobě spláchne..ale jak se to naučí?nevím..ale proč né??Chtělo by to zachytit foťákem,hm-Míšo?😇
Rapotačka:Bohužel jsem si programu všimla pozdě.
Je to pěkný pořad, třeba si ho někdo vyhledá v archivu.
Já na to hleděla..Moc zajímavé …Dívám se většinou na všechno o kočkách🐈..A film “Kočka” je sice počítačově upravený,ale stojí za to se na něj podívat..Nebo ještě jeden-nevzpomenu si momentálně..Jak se proměnil ředitel v kocoura..myslím…
X-krát tam byl “můj” rezavobílý Maxík🐈
jo,a zapomněla jsem napsat,že prádlo pořád visí a visí…to samé,jak před asi 3-4 týdny…🤭žluté a červené dvojprostěradlo a 2 chlupaté běhouny😇
Niki-a co budeš v práci platná,když se budeš potácet jak mátoha🤔Vydrž ještě..Moje doktorka v Olomouci mi dobře radila(už jsem to asi kdysi psala)na 3 dny si dát 1000 C-éčko,když na mě něco lezlo..Na tebe zatím né,ale nic tím nepokazíš,když se nadopuješ..Nebo co ti poradil ten tvůj??Nejsi vůbec vpořádku a spěcháš do práce😕..Se tam někde složíš..❗(není tu smajlík ťukající si prstem na čelo)😇
Volvo-Raduš,není to na tebe příliš velké??Ty jsi drobunká,nebudeš za volantem ani vidět😉Je fakt,že nemám přehled,jestli existuje nějaké malé(jako nákupní taška)🤭to bych si k tobě představovala..Ale nebudu tě viklat..Já se s Pažoutem všude vejdu👌
Orionko,dík,to mě nenapadlo si to vyguglit😎
,a teď mě zmizel celý odstavec..radši to honem pošlu..na něco jsem klikla v posledním řádku klávesnice……
“máchadlo od Missivy”…a to je co??taky mě to zajímá,neslyšela jsem o tom..Já kupuju většinou Cocolino..voní mi🤗
milují výšky..to jo-a výhledy…nedá mi to,abych se nepochlubila ještě tím mým divočákem🐈..ze sloupu skočil na skříň,a tam dřímal na krabicích..
Ančovičko,ten prosebný pohled taky nemá chybu👌
jó,ten na fotce je kufříkový,ten jsem pak dala dceři a oprášila ten můj…A na šlapce je možnost přepnutí na pomalejší chod👍
a ještě existují i šlapací…v nabídkách na bazaru?Musí v tom být ale pak grif v tom šlapání..😎
Veritasku mám od roku 1971..Bylo mi 15,šila jsem hodně na panenky ručně a pak šla na učňák,kde bylo šití…A byla jsem jediná,kdo mohl šít na elektrickém…Tak mi naši koupili i domů..Mám skříňku i se šuplíky…Rozhodně doporučuju větší,než ten malý…nechtěla jsem vám do toho kecat🙂