Aktuálně: 3 730 inzerátů210 829 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 13.12.2023, 07:47:54 xxx.xxx.20.192

Narazila jsem dnes na tenhle článek,teď nevím,jestli na “novinkách”..prostě nalevo na seznamu.neumím to přenést-odkaz sem..na mejl ano..Je dlouhý sice,ale stojí to za to👍

"Nejen manža a mimísek. Na perly z maminkovských webů potřebujete překladový slovník"

Kam až dokáže dojít diskuse na maminkovských vebech🤭to je “čeština”👌

Bobca
Bobca 12.12.2023, 12:18:12 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 12.12.2023, 12:12:45

vy asi řešíte něco jiného,ale já mám taky zákaz sledovat negativní věci..jen,co je pozitivního..nedívám se tudíž na zprávy,a politické diskuse..mažu mejly,ve kterých je byť jen náznakem téma politiky,ukrajiny…atd.bez přečtení..v rádiu,když začnou zprávy,zeslabuju..Stačí mi titulky,kdž rožnu počál a na “novinkách” vyskakují nějaké takové…👎

Bobca
Bobca 12.12.2023, 12:11:29 xxx.xxx.20.192

někde protestují rodiče, musí být s dětmi v kontaktu.

Během výuky??ráno prostě odevzdám,po škole vyzvednu a zavolám mámě,néé?Chápu na nižších stupních,že chtějí být rodiče v obraze-ale až po škole snad,aby věděli,kdy děcko dojde..ale psaní smsek během hodiny???PROČ?  "mami,co bude k obědu"?

Chápu,že za nás bylo víc “bezpečno”..ale zažili jsme spoustu dobrodružství během cesty do školy i domů..Jsem z dědiny..rodiče o nás strach neměli..V zimě na bruslích 2 km po potoku,domů přišli zmáchaní,když se led prolomil..

Ale teď to vození do a ze školy třeba 1-2 kilometry??Učíme je nesamostatnosti..

Bobca
Bobca 12.12.2023, 11:55:23 xxx.xxx.20.192

děvčata…."vo co go"??neskákejte z okna..budou vánoce😲😇

Bobca
Bobca 12.12.2023, 11:47:20 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2023, 11:29:27

pořád to zkouším..nejde mi rovný tah..čím to kreslíte? já až na to psaní jsem klikla na tužku,bo bych nenapsala nic,ale byla tlustá,ale líp se psalo..obdivuju vaše obrázky,ty rovné tahy…poraďte,čím jedete rovně-jako na co kliknout? já,horkotěžko objevila malování,tak jsem to jen tak zkusila….😊

Bobca
Bobca 12.12.2023, 11:43:22 xxx.xxx.20.192
efe:

Vietnamky na nehtech nosí roušky proto, aby nedýchaly ten prach z nehtů při pilování a broušení.

aháá..to mě nenapadlo😲a já,že zodpovědnost🙄..Já na nehty nechodím,mám je krátké zkrz kytaru-teď už tak nehraju(3-4 krát do roka),ale zvyk přetrvává..nesnesla bych dlouhé…Ale vidím je přes výlohu v ulici..

Bobca
Bobca 12.12.2023, 11:37:25 xxx.xxx.20.192

Aviváž!!potřít stehna -teda punčochy-aviváží a nejlépe i ty šaty vyprat v aviváži..Moje dobrá zkušenost z dob,kdy jsem nějaké šaty měla..

Jo a gaťky kupuju v Pepcu..po 30.-(sada 2 za 60)..myslím je to bambus,nevím určitě,ale jsou příjemné,měkké,hlavně do pasu,nedělají to"blllm" pod převis..🤭nakoupila jsem si je postupně 10tery,černé(peru v černém “Perwollu”,jako vše černé co mám..a krásně to drží barvu,jsou pořád jak nové..Chlapa nemám,tak nějaké krajkové nemusím..i když možná v mém věku by ten případný nápadník ty moje “plky” už toleroval👍😇

Bobca
Bobca 12.12.2023, 11:16:23 xxx.xxx.20.192

V Uničově potkám sem tam člověka s rouškou..sama si ji nasadím,když jsem tuhle měla Covida,a i když už po příznacích,ale nakoupit aspoň pečivo jsem si musela zajít..Nikdo se už nad tím nepozastavuje..U Mudr je na dveřích,že lidé s virózami povinně nasadit a fakt tam sedíme všichni v rouškách..ať jdu na kontrolu už zdravá,ať znovu něco nechytnu👍..Vietnamky na pedikůrách,"nehtech" atd.mají vždy roušku..Vzpomeňte,jak jsme se kdysi podivovali nad vietnamci,že nosí roušky,i když u nás nic nebylo..

Bobca
Bobca 12.12.2023, 07:48:28 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 11.12.2023, 14:03:50

Varaxi..prosím recept na perníčkový likér🙏..Já si koupila Salka,že zkusím “bejlís”,ale tohle zní zajímavě👍

Bobca
Bobca 12.12.2023, 07:44:34 xxx.xxx.20.192

narazí, až se setká se životem. Takové dítě přece nemůže být použitelné, a taky že společnost ho prostě takto nepřijme.

Stane se z něj arogantní,sebevědomý,necitlivý jedinec..pokud ho někdo “nesrazí”-nějaká autorita třeba na vyšší škole,ale i kantoři dnes mají omezené možnosti,hm?

Moje švagruše-dnes v důchodu,učila na gymplu celý život,,Jezdila s dětmi na výměnné pobyty do Francie,dělala i průvodkyni..Jednou-zrovna jsem u ní byla,brečela a vykládala mi,co jí “její děti” provedli..Byla z toho úplně vykolejená,chtěla odejít do předčasného důchodu…Vlastně se rozbrečela už před nima..Dopadlo to relativně dobře,děcka uznali,že to přepískli,koupili kytku a omluvili se jí..🌼

Bobca
Bobca 12.12.2023, 07:34:37 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

My a paní na úklid? Tak to jste mě fakt rozesmála. 😂

já dělala “paní na úklid”..měla jsem svého času 4 zaměstnání..hlavní,pak po noční nad ránem uklidit hernu,i v sobotu-nonstopka😕..jednou za týden úklid v kancelářích a u jednoho vozíčkáře uklidit,vyprat,vyžehlit,vytřít..to jen tak bokem-mimo téma😇

Bobca
Bobca 12.12.2023, 07:22:39 xxx.xxx.20.192

Ó,děkuji..vyzkouším..Já mám taky jen “kalkulačku”,ale mám i digi-foťák..sice to musím vždycky šňůrou stáhnout do počálu,ale nevadí mi to..

sickdaye-prosím česky🤔..je to ten den,kdy náhle onemocním a můžu zavolat,že nedojdu?My jsme měli jeden v R.E.T.u(rychlá expedice tisku)..výhodou bylo,že se chodilo pouze na noční,a tak byl čas honem někoho sehnat🙂Pak jsme měli 5000 na konci roku,pokud někdo nemarodil.Podle toho to taky vypadalo..Přecházely se nemoci,já to jeden rok prostě vzdala,nemohla jsem..Ale práce tam mě bavila..Bylo tam teplo,na hale hrálo rádio..Fofry tam byly,to jo,ale já jsem plašan a to mi vyhovovalo😇

dnes u nás 5,4 stupně,včera navečer pršelo..Já si jela konečně nakoupit do Lídlu(byl důchod)🤗..vyjedu ven k autu s vozíkem..a spustil se déšť..Já tašky v kufru,že si to tam přeskládám..Mouky,pečivo v sáčku..no prostě věci,které zrovna nemusí zmoknout..co už..Koupila jsem si POPRVÉ granátové jablko za 19,90,že to zkusím😟no to bylo kyselé jak čert😲..Tak si ho asi dnes vyloupnu a pocukruju..Netušila jsem,že si ho musím nechat “dojít”

Bobca
Bobca 11.12.2023, 20:27:06 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Zvídavá z 11.12.2023, 18:40:18

fotečka by nebyla??😊

Bobca
Bobca 11.12.2023, 18:05:54 xxx.xxx.20.192

ale to učeni na lidský záchod že by si takhle vymyslela?vypadalo to věrohodně..je fakt,že už zase neodpověděla…uvidíme..🙂

Bobca
Bobca 11.12.2023, 18:03:27 xxx.xxx.20.192

teda ten Nikouš je ale baček😲🐈

ale pokud tě to začne v práci svědit,okamžitě je sundej!!!

Bobca
Bobca 11.12.2023, 18:00:05 xxx.xxx.20.192

hodně dělá i televize..děcka kopírují různé chování mladých k rodičům,hlavně ve stupidních sitcomech(stačí vidět ukázku)..neberou to jako nadnesené..Dovolují si pak k rodičům být drzí,a ti,aby je náhodou “neurazili”,tak si to nechají líbit..Už kolikrát nestačí za každým slovem “vole”(i vůči rodičům)ale i p..o,a matka si to nechá..prý to nebylo oslovení,ale jako “vole”..vsuvka..!!kam to spějem?Já mám taky děti už dospělé,i vnoučata..ale co vidím jinde…

Bobca
Bobca 11.12.2023, 17:10:06 xxx.xxx.20.192

je to rozmazané,ale taky se přikláním,že je to kolem krku…

Obrázek