Aktuálně: 3 731 inzerátů210 846 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 15.12.2023, 10:20:07 xxx.xxx.20.192

Ta knížka je totiž kouzelná. A nejni to naše dílo, je to její dílo. Víte proč je kouzelná??? Protože ona dokázala neskutečnou věc! V týhle debilitní době, která nejni radostná, dokázala koncentrovat v jednom čase a v jednom bodě (naše republika nejni nějak veliká, že jo) tolik těšení se a radosti, najednou, že to prostě nejni normální. Je to úžasný a já, když jsem si to uvědomila, mám z toho hroznou radost. Hroznou, fakt hroznou radost. Kolik dní, už se kolik lidí po republice těší a nebo už i má radost, když má knížku v ruce!

👍👌💐🌻krásně vyjádřeno😇spojení lidí před vánocema-aspoň v myšlenkách…

Bobca
Bobca 15.12.2023, 09:08:07 xxx.xxx.20.192

Já jen,že se mi podařilo si udělat na ploše “zástupce”..takže mám knihu pořád k ruce..👌Bambuli nic neprozrazuju,ale “sjela” jsem další 2 příběhy-si to budu dávkovat každé ráno něco..🤗

Bobca
Bobca 15.12.2023, 08:40:44 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

To neznáš?😉 To používají turisti😀

Raduš-to teda neznám…👎..taky jsem se trošku podivila,ale odvodila jsem si,že to bude,že spolu chodí ven..Rychlostí asi 1km/hod,s chodítky..už byly známé postavičky tohoto města..kromě silného děště chodily každý den…Někdy s mimi šla ještě jedna s pejskem,tak s tou se domluvila a budou chodit dál spolu👌

Dnes jsem moc nenaspala..i jsem si musela zapnout telku ve 2 hodiny..Jsem sebou mlela jak mokrý tele🐮..a natáhla jsem to do 8..honem něco do sebe před ATB,aby to nebylo nalačno..

Opatrně napíšu,že to prádlo ještě pořád visí..a jak slezl sníh,už je vidět i to růžové na zemi😟😊 

Bobca
Bobca 14.12.2023, 10:43:07 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Mohl by jsem jsi Vás okopat jak brambory v řádku. Ale proč bych to dělal nejsem škodolibý 😉.   (🌈🐶 😁 ❓)

už tohle je jaksi nesrozumitelné😕…proč?

Bobca
Bobca 14.12.2023, 10:39:52 xxx.xxx.20.192

To jsou teda špatné zprávy před vánocema😢:Volala jsem dnes švagrové,jak je na tom(jí v sobotu umřela ta kamarádka-85 let,se kterou denně chodily ven na dlouhé procházky)V pondělí jsem s ní byla u mudr pro Neurol a něco na spaní..

Bobca
Bobca 14.12.2023, 09:15:56 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.

To já jsem plašan ve všem..jak se rozhodnu..Musím vědět jak😎…no tak já klikla na ten odkaz od Megí👍..naskočila tam ta nabídka..zkusila jsem kliknout na to jpg(asi?),no a už to po mě chtělo,jak zaplatím-já většinou kartou..A náhodou jsem pak uviděla"stáhnout"..a už to jelo..Otázka asi 2 minut i s platbou-ani né..👌Tohle mi vyhovuje víc,jak kniha…Akorát si to musím zkusit někam uložit.třeba na plochu,ať to mám víc při ruce..👍

Bobca
Bobca 14.12.2023, 08:58:18 xxx.xxx.20.192

Mám přečtený první příběh..a je to naprostá bomba💣..Vyprávění z pohledu psa,to prostě nemá chybu..Hned mám lepší náladu a jdu něco dělat,ať můžu pak pokračovat(hlavně se vykopat z pyžama a trochu to tu zkulturnit)

Bobca
Bobca 13.12.2023, 23:41:30 xxx.xxx.20.192

No to hledím,že naše pošta něco doručí na druhý den!!!!!čekala jsem až tak mezi svátkama😊..otevřít až pod stromečkem!!😇

Bobca
Bobca 13.12.2023, 23:31:56 xxx.xxx.20.192

Mě,jako “hlídačku”,pustili vlastně do svého soukromí taky..Já nejsem “šňupavá”..skříně a soukromé věci jsou pro mě TABU!!..mám k dispozici ledničku,špajz,koupelnu a pokoj,kde spím..a kuchyň…u známých hlídám za jídlo..do ložnice je vstup zakázán-pro mě-moje volba…ale venku,pergola,atd…užívám všechno..s respektem👌po “hlídání” vytřu,dám všechno do původního stavu..jak jsem převzala,tak předávám😎Starám se o květiny,zahrádku mám k dispozici..

U kamarádky v FM mám k dispozici celý dům,dvůr se slepicemi,králíkama,kočky s koťatama…tam bývám i 14 dní…🐈🐔

Bobca
Bobca 13.12.2023, 16:01:29 xxx.xxx.20.192

Mě se nelíbí,že je Niki ještě tak slabá,dělá se jí šoufl,ale do práce musí😲👎..Ať je to způsobeno čímkoli..měla ještě pár dní vydržet😟

Mě dnes přišel e-recept na další ATB-Cifloxinal 500..Takže výsledky nebyly vpořádku..V pondělí nebyly ještě,včera tam nebyla,až dnes to tam asi došlo…Příznaky už ani tak nemám,ale stehno a kyčel pořád hrozné,ale ten dryják brát nezačnu..Třeba zaberou tyhle ATB..

Bobca
Bobca 13.12.2023, 12:51:06 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 13.12.2023, 09:40:35

no přece houpací křeslo!!!😊nešlo mi namalovat vás v něm🥰

Bobca
Bobca 13.12.2023, 12:43:51 xxx.xxx.20.192

já bych třeba svoje psy nikomu jinýmu na venčení nesvěřila. Ani kamarádce ne.

já poprvé přijala nabídku,jestli bych na 14 dní nepřijela hlídat domácí zvířátka v Olomouci na periferii kamarádce od mé kamarádky..Jela jsem se tam předem podívat..Bílá čuvačka se hned začla mazlit-lísat..Tak samo bílá angoračka,nahatý kocour byl trochu odtažitý,a 2 pekinézky že bude hlídat dcera..Jo a 3 slepice🐔Nakonec jedna pekinézka zůstala,po pár dnech přibyla i ta druhá..Ze 14 dnů bylo 18,zrovna v období bouřek a slavení Cyrila a Metúda,a Jana Husa..Takže rachot,Lejdy roztrhala síťované dveře,spávala se mnou v obýváku,naháč u hlavy,a stará Lulu na zemi kusek ode mně..Jen dámička Hepy spala jinde..Ale na prsou jsem ji měla co chvíli,a móóc jsem si jí užívala..Měli zahradu,měla jsem k dispozici pokoj po otci,i s kuchyňkou.hned uvedle přístřešek,kde jsem vegetovala celou dobu..

Pak jezdím dost často do Kamenné hlídat Čendu-některé holky ví..borderkolii-první fotka...Užívám si to maximálně,mám to jako dovolenou,chodím s ním 2krát za den do lesa…Dál je Tomášek,Lejdy,Lulu a Hepy…Slepice byly Marcela,Růžena a Blažena😎…Zamilovala jsem si ty pesany na “stará kolena”..hledím na ulici víc po psech,než po chlapech🤭.a proto vás tady tak bedlivě sleduji…Potkala jsem na houbách lidi s čuvačem,dali jsme se do řeči a mají mé tel.číslo…uvidíme…🐶

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2023, 08:41:51 xxx.xxx.20.192

Já kdysi spolužačce umývala okna na obrovském baráku..chodila do práce,nestíhala,a já byla už doma Dostala jsem oběd,vzala jsem si 200(vnucovala mi 1000-by mě hanba liskala)tak aspoň to..Sousedka kdysi chodila k doktorce žehlit,umývat okna,atd..Aby stíhala ordinaci…60.-za okno.a žehlení od hodiny-ona ráda žehlila..

Bobca
Bobca 13.12.2023, 08:36:16 xxx.xxx.20.192

Bugyro-je tam😊..ale jak se vlastně jmenuje???asi jsem to nějak zasklila

Raduš..zrovna Puelu bych nezkoušela😛,ale věř vyzkoušenému..bavlna se lepí zrovna tak..Jestli má manka trochu aviváže,vyzkoušej to doma..já teda měla šaty z umělotiny,silonky taky,takže ta “elektrika” se tím eliminovala..nevím,jak bavlna..ale zkusila bych to👍

Obrázek
Bobca
Bobca 13.12.2023, 08:25:12 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

Tak teda  našla jsem tu úplně pozitvní pozitivnost. Dostala jsem se k tomu přes Taliprdnici  a rozkousanou knihu, kteréžto v dalším příspěvku zvěčnila Bobča jakožto krokodýla s puzzletem, následovalo budování zmíněný ve “venčícím”…vyfotím domeček, z fotky nechám udělat puzzle, puzzle dostane pánešek pod stromeček (kdyby se to nestihlo teď, tak k narozkám). Puzzle spolu budeme skládat, jako jsme skládali - budovali domeček. Jednou budeme tuze staří sedět v houpacích křeslech, rádiovky na hlavě…puzzle na stolku, pak nás snědí myše.

já zapomněla na myš!!..a na nohách máte bačkory😀

Zrzavci.ten obrázek vlevo-ten skrytý.šel až na naponěkolikáté otevřít🙂

Obrázek