Ta knížka je totiž kouzelná. A nejni to naše dílo, je to její dílo. Víte proč je kouzelná??? Protože ona dokázala neskutečnou věc! V týhle debilitní době, která nejni radostná, dokázala koncentrovat v jednom čase a v jednom bodě (naše republika nejni nějak veliká, že jo) tolik těšení se a radosti, najednou, že to prostě nejni normální. Je to úžasný a já, když jsem si to uvědomila, mám z toho hroznou radost. Hroznou, fakt hroznou radost. Kolik dní, už se kolik lidí po republice těší a nebo už i má radost, když má knížku v ruce!
👍👌💐🌻krásně vyjádřeno😇spojení lidí před vánocema-aspoň v myšlenkách…
Já jen,že se mi podařilo si udělat na ploše “zástupce”..takže mám knihu pořád k ruce..👌Bambuli nic neprozrazuju,ale “sjela” jsem další 2 příběhy-si to budu dávkovat každé ráno něco..🤗
Raduš-to teda neznám…👎..taky jsem se trošku podivila,ale odvodila jsem si,že to bude,že spolu chodí ven..Rychlostí asi 1km/hod,s chodítky..už byly známé postavičky tohoto města..kromě silného děště chodily každý den…Někdy s mimi šla ještě jedna s pejskem,tak s tou se domluvila a budou chodit dál spolu👌
Dnes jsem moc nenaspala..i jsem si musela zapnout telku ve 2 hodiny..Jsem sebou mlela jak mokrý tele🐮..a natáhla jsem to do 8..honem něco do sebe před ATB,aby to nebylo nalačno..
Opatrně napíšu,že to prádlo ještě pořád visí..a jak slezl sníh,už je vidět i to růžové na zemi😟😊
To jsou teda špatné zprávy před vánocema😢:Volala jsem dnes švagrové,jak je na tom(jí v sobotu umřela ta kamarádka-85 let,se kterou denně chodily ven na dlouhé procházky)V pondělí jsem s ní byla u mudr pro Neurol a něco na spaní..
Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
To já jsem plašan ve všem..jak se rozhodnu..Musím vědět jak😎…no tak já klikla na ten odkaz od Megí👍..naskočila tam ta nabídka..zkusila jsem kliknout na to jpg(asi?),no a už to po mě chtělo,jak zaplatím-já většinou kartou..A náhodou jsem pak uviděla"stáhnout"..a už to jelo..Otázka asi 2 minut i s platbou-ani né..👌Tohle mi vyhovuje víc,jak kniha…Akorát si to musím zkusit někam uložit.třeba na plochu,ať to mám víc při ruce..👍
Mám přečtený první příběh..a je to naprostá bomba💣..Vyprávění z pohledu psa,to prostě nemá chybu..Hned mám lepší náladu a jdu něco dělat,ať můžu pak pokračovat(hlavně se vykopat z pyžama a trochu to tu zkulturnit)
Mě,jako “hlídačku”,pustili vlastně do svého soukromí taky..Já nejsem “šňupavá”..skříně a soukromé věci jsou pro mě TABU!!..mám k dispozici ledničku,špajz,koupelnu a pokoj,kde spím..a kuchyň…u známých hlídám za jídlo..do ložnice je vstup zakázán-pro mě-moje volba…ale venku,pergola,atd…užívám všechno..s respektem👌po “hlídání” vytřu,dám všechno do původního stavu..jak jsem převzala,tak předávám😎Starám se o květiny,zahrádku mám k dispozici..
U kamarádky v FM mám k dispozici celý dům,dvůr se slepicemi,králíkama,kočky s koťatama…tam bývám i 14 dní…🐈🐔
Mě se nelíbí,že je Niki ještě tak slabá,dělá se jí šoufl,ale do práce musí😲👎..Ať je to způsobeno čímkoli..měla ještě pár dní vydržet😟
Mě dnes přišel e-recept na další ATB-Cifloxinal 500..Takže výsledky nebyly vpořádku..V pondělí nebyly ještě,včera tam nebyla,až dnes to tam asi došlo…Příznaky už ani tak nemám,ale stehno a kyčel pořád hrozné,ale ten dryják brát nezačnu..Třeba zaberou tyhle ATB..
já bych třeba svoje psy nikomu jinýmu na venčení nesvěřila. Ani kamarádce ne.
já poprvé přijala nabídku,jestli bych na 14 dní nepřijela hlídat domácí zvířátka v Olomouci na periferii kamarádce od mé kamarádky..Jela jsem se tam předem podívat..Bílá čuvačka se hned začla mazlit-lísat..Tak samo bílá angoračka,nahatý kocour byl trochu odtažitý,a 2 pekinézky že bude hlídat dcera..Jo a 3 slepice🐔Nakonec jedna pekinézka zůstala,po pár dnech přibyla i ta druhá..Ze 14 dnů bylo 18,zrovna v období bouřek a slavení Cyrila a Metúda,a Jana Husa..Takže rachot,Lejdy roztrhala síťované dveře,spávala se mnou v obýváku,naháč u hlavy,a stará Lulu na zemi kusek ode mně..Jen dámička Hepy spala jinde..Ale na prsou jsem ji měla co chvíli,a móóc jsem si jí užívala..Měli zahradu,měla jsem k dispozici pokoj po otci,i s kuchyňkou.hned uvedle přístřešek,kde jsem vegetovala celou dobu..
Pak jezdím dost často do Kamenné hlídat Čendu-některé holky ví..borderkolii-první fotka...Užívám si to maximálně,mám to jako dovolenou,chodím s ním 2krát za den do lesa…Dál je Tomášek,Lejdy,Lulu a Hepy…Slepice byly Marcela,Růžena a Blažena😎…Zamilovala jsem si ty pesany na “stará kolena”..hledím na ulici víc po psech,než po chlapech🤭.a proto vás tady tak bedlivě sleduji…Potkala jsem na houbách lidi s čuvačem,dali jsme se do řeči a mají mé tel.číslo…uvidíme…🐶
Já kdysi spolužačce umývala okna na obrovském baráku..chodila do práce,nestíhala,a já byla už doma Dostala jsem oběd,vzala jsem si 200(vnucovala mi 1000-by mě hanba liskala)tak aspoň to..Sousedka kdysi chodila k doktorce žehlit,umývat okna,atd..Aby stíhala ordinaci…60.-za okno.a žehlení od hodiny-ona ráda žehlila..
Bugyro-je tam😊..ale jak se vlastně jmenuje???asi jsem to nějak zasklila
Raduš..zrovna Puelu bych nezkoušela😛,ale věř vyzkoušenému..bavlna se lepí zrovna tak..Jestli má manka trochu aviváže,vyzkoušej to doma..já teda měla šaty z umělotiny,silonky taky,takže ta “elektrika” se tím eliminovala..nevím,jak bavlna..ale zkusila bych to👍
Tak teda našla jsem tu úplně pozitvní pozitivnost. Dostala jsem se k tomu přes Taliprdnici a rozkousanou knihu, kteréžto v dalším příspěvku zvěčnila Bobča jakožto krokodýla s puzzletem, následovalo budování zmíněný ve “venčícím”…vyfotím domeček, z fotky nechám udělat puzzle, puzzle dostane pánešek pod stromeček (kdyby se to nestihlo teď, tak k narozkám). Puzzle spolu budeme skládat, jako jsme skládali - budovali domeček. Jednou budeme tuze staří sedět v houpacích křeslech, rádiovky na hlavě…puzzle na stolku, pak nás snědí myše.
já zapomněla na myš!!..a na nohách máte bačkory😀
Zrzavci.ten obrázek vlevo-ten skrytý.šel až na naponěkolikáté otevřít🙂