Aktuálně: 3 731 inzerátů210 840 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 26.12.2023, 07:17:22 xxx.xxx.20.192

já dělala “bejlís”..taky řídké….Pamatuju si,že jsem ho asi před 10 lety měla o dost hustší..Zeptám se-mixujete to ponorným mixérem,nebo jen metlami?Jestli to nemá na to vliv?Nepamatuju se,jestli jsem tenkrát měla už mixér😊

Bobca
Bobca 26.12.2023, 07:02:36 xxx.xxx.20.192

u nás se nekoledovalo,ale hrál “černý Petr” a kvarteto..Přijeli (dcera s vnučkama od syna a její přítel) v 11,a v 1 odjeli,pojedli chlebíčky i jim chutnaly ty moje rohlíčko-tyčinky z nesolených buráků..Není to ono,ale dá se to..Biskupák..Eliška mi dala spoustu nových fotek do tabletu,a i já jsem si je vyfotila😀.Raduš,unavení jsme všeci..Nediv se,nejsi zdravá a makáš jak šroubek..Já jsem taky pořád unavená,motám se,když se zohnu..Akorát jsem včera navečer zametla barák,vytáhla popelnici na ráno..ale budu muset vytřít,dole pod kolem souseda jsou rezavé kaluže..Naštěstí je optika zavřená do neděle..

Děti a vnoučata na návštěvě a hned byste hopsínkovala….

Evi-(neregistrovaná)-žínka neměla návštěvu..a hopsinky by stejně nepila,je zarytý abstinent..☹️

Bobca
Bobca 25.12.2023, 19:46:29 xxx.xxx.20.192

já to taky nepochopila..prostě přání k vánocům…nechodím na žádné sítě,jen sem na chov zvířat…

Bobca
Bobca 25.12.2023, 19:45:13 xxx.xxx.20.192
Doron:

Fakt ? 😅🤣

A kde to je ?

Já to považuju za takovou slušnost poděkovat za přání, skryté významy jsem nehledala..😞

To jsou věci 🥹

je to na předešlé stránce  24.12.v 11.10.dá se odebrat kliknutím na palec..

Bobca
Bobca 25.12.2023, 11:03:09 xxx.xxx.20.192

pohádka se mi líbila👍👌nové tváře…

Bobca
Bobca 25.12.2023, 07:21:58 xxx.xxx.20.192
bambule:

Po kozníky v břečce…. Hele to je fakt hustý. Někdy to automatické opravování neni marné.

a kde to automatické opravování zapnu??já si to po sobě čtu,opravuju,ale někdy musím stejně editovat,co mi tam naskočí..a to si jsem jistá,že to mám dobře👌no teď jsem tam měla 3 překlepy a uvidím,až to odešlu🙂Hezký zbytek svátků..ať se vám všem dobře venčí🐕

Bobca
Bobca 25.12.2023, 06:56:16 xxx.xxx.20.192

Já si ji pustím zpětně,byla jsem pozvaná k Petře po 7 hodině a asi v 10 jsem šla domů..byli tam všichni kluci..Já si nedala ani vínko-jen na přípitek trochu..Měla jsem včera odpoledne po chvilkách v levém uchu “bouřku”(vždycky asi 30 vteřin)..nešlo to zastavit..Byla jsem malátná..nebyl to stav kocoviny,spíš nevyspání,nízký tlak,jsem se motala(hlavně,že mám doma tlakoměr-nenapadlo mě se změřit.).i u nich asi 4krát..nepříjemné😟

Dostala jsem poukaz na pedikůru.Mluvila jsem o tom,že už se mi blbě zohýbá ke stříhání nehtů na nohách😊..Trefila se..I já👍Koupila jsem jim “domeček” na klíče..teda bez dvířek-ten mám já..Pořád někde hledají klíče..A že ho sháněli všude možně-já teda taky,ale sehnala jsem v Olmiku na Bělidlech v jakémsi novém obchodě vedle Pepca.

Bobca
Bobca 24.12.2023, 17:58:39 xxx.xxx.20.192

noční kalamita na Rýmařov..

Mám upečené ty rohlíčky a biskupák👌ten krigl jsem dostala i se 6 pivama v dárkovém balení včera od “šéfa”..Nějaký vánoční speciál Holby😇

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 24.12.2023, 11:45:23 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 24.12.2023, 08:47:50

ahááá,jo..já zapomněla(a to mám tak pořád)😇..Ale volaly jsme si ráno,takže to padlo..má 2 z Rýmařova-tam pečou dobré..že nemám nic péct..U nich je kalamita,cesty nebyly prohrnuté,poslala mi fotky,jak hasiči uklízeli v noci napadané stromy na Valšovský žleb..takže zítra přijedou podle počasí..Ale taje to..

fotka z rána..sníh na domečku pode mnou..a nefotila jsem vedlejší😊už je i to žluté na zemi..😎

Obrázek
Bobca
Bobca 24.12.2023, 07:55:40 xxx.xxx.20.192

hezký štědrý den😊všem..

Raduš,máš to pěkně vyzdobené..i ty venkovní fotky jsou super..👍O vánočkách jsem letos nemluvila,ale rohlíčky jsem chtěla,to jo(těsto mám v ledničce)..Vlašáky byly stuchlé,tak jsem pomlela nesolené buráky..uvidím,jaké to bude🙂..a biskupák..

jenže-nevím,kdy je udělám,bo jsem jak po koťatech..Došla jsem o půlnoci..Bylo to super,od 4 hodin se hrálo-skoro nonstop-prsty vydržely,jen je dnes nezohnu do pěsti..Ale to se poddá👌Jó,u nás taky nasněžílo..pošlu tohle a pak stáhnu foťák,ať mi to nezmizne.

Bobca
Bobca 23.12.2023, 07:15:42 xxx.xxx.20.192

jo,a já nakonec nic nepeču..Jsem tlustá na 3 prsty-a neumím si říct NE👎Na Štědrý den asi udělám vánočku jako překvapení pro dceru-na první svátek přijede i s vnučkama od syna,ať je čerstvá,nadělám pak taky chlebíčky..Dnes si převleču,nabarvím se konečně!!Byla jsem se nechat ostříhat(líp se barví krátké)🤭odpolko máme posezení s pár lidma v “okně”..mám vzít kytaru(ó mé prsty-půl roku jsem nehrála),ale nějak to dopadne🎵🎶..udělám chuťky s česnekovo-sýrovo-mrkvovou pomazánkou🙂Našla jsem recept na slané arašídové rohlíčky-tak maximálně tyhle-bo jsem si namlela už buráky,a vemu je tam..

Raduš-nemusíš se sedřít..cos nestihla nazdobit,tak to prostě nebude..Nejsi zdravá!!.Zdraví je přednější,než nazdobený byt a strom.😇Očekáváš prezidenta??Rodina pochopí,že nejsi zdravá..👍

Niki-je dobře,že si užíváš wellnesy a masáže..to ti přeju..za nás nic takového nebylo😇

Ještě mi něco dnes přišlo..tak se podělím🙂

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 23.12.2023, 06:52:34 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 23.12.2023, 00:55:25

Jani,o žádných zrcátkách já teda nevím,marně přemýšlím-vím,napsala jsem,že se tě nedotkne,ale mě svítila do krku jen tou svítilnou😊..tak pojídej aspoň tu Cezeru,nebo jiné,jí podobné prášky..hořčík..a o vincentce ti asi nemusím psát..😇

Bobca
Bobca 22.12.2023, 09:51:24 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

libela je vodováha, posuvné měřítko je šupléra a ta podivná stupnice na šupléře je nonius…

jojojo😇dík🙂

Bobca
Bobca 22.12.2023, 07:18:57 xxx.xxx.20.192

nebo váha??..ale je to celkem jedno😇ale dobře jsme se pobavili (doufám,že je tu i chlap)o češtině😎

Bobca
Bobca 22.12.2023, 07:14:01 xxx.xxx.20.192
balu:

Mluno - návrat před rok 1850 - elektřina. No tak to fakt znát nemůžu.

už jsem si myslela,že si to budu muset taky vyguglit,že to sem nikdo nedá🙂..Taky znám tál jako plech na pečení..Myslím,že je to hodně krajové ty názvy..cidlinu taky nevím.jedině něco od slova cídit?😕

Bobca
Bobca 22.12.2023, 07:04:33 xxx.xxx.20.192

Já nevenčím,ale přidám se k názoru,že mě vzbudila bouřka🌩️ nad Uničovem,a létající předměty vedle u sousedů..Nechtělo se mi vylézat do okna,ale fičák byl fest …a celý den včera pršelo☂️