Já našla někde vyhozenou kukaň,tak jsem si jí vyspravila😊..vím,je to mimo téma-ale jen tak pro pobavení to sem dám🙂
Příspěvky uživatele
Bobca
Niki-hezké fotečky..Nikouš je už kus kocoura a Boženka opět jako vzducholoď-podobnost se mnou je čistě náhodná😲..Na váhu radši nestoupám,ale mám závazek,že příští rok ani rohlíčky,ani biskupák..prostě nic!! Ještě Jaruš mi dovezla malou krabičku cukroví..Chtěla jsem to dát Petře,ale tam to moc nejí..Tak to tlačím do hlavy každý den od rána do večera..Ještě měl dojet nevl.syn-tomu jsem to chtěla napakovat,ale zatím nic..
Včera jsem byla na obědě u bráchy a švagruše,a dostala jsem výslužku i na dnes,tak nemusím vařit..Segedínský guláš..👌
taky nemám FB,ale přišla jsem na to už dřív,chtěla jsem vám poradit ale “Xerxová”mě předešla😊👍super video👌
honzapm:Pokud je tedy pro Ravena na prvním místě nový příchozí s dotazem,
a chce tedy místo diskuse mít jen poradnu, pak je vše v pořádku.
Už před časem jsem pochopil, že Raven není hoden dělat admina.
Moudřejší ustoupí - tudíž děkuji za vše a mějte se tu dobře.
Snad na ty dotazy bude mít kdo odpovídat.
Honzíku-to jsem jaksi nepochopila….ale je to vaše volba,a je to škoda..😟
Ale co je nepřehledné, když takový anonym (anonymové) začne (začnou) diskutovat. V tom se pak, asi nejenom já, ztrácím.
a o tom je řeč..ztrácí se souvislost,kdo na co odpovídá..
Jani-Nemyslím si,že když zavolám na sousedy-ne kluky,ale napité chlapy,že je prosím,aby přestali zkrz psa,pošlou mě na 100% do někam..ty máš štěstí,že to tak zvládáš,ale když jsem bydlela u mámy,na hospodářství..zažila jsem stav Aranky celou dobu bouchání-hrůza!!ráno jsme sbíraly na dvoře zbytky pyrotechniky..bylo to opravdu hodně hlučné..přitom skoro v každém baráku kolem byl pes..Jenže to fakt nedělají kluci,ale prostě čím větší rachot,tím líp..I v Olomouci jsem to zažila..až třeba do 2 hodin..A jít o půlnoci na náměstí??NIKDY!!!Pár let se ohňostroj dělá 1.ledna,aby mohli jít i děti,bo to fakt bylo pro ně v noci nebezpečné..
jó,pořád ti zapomínám vysvětlit ty “karboše”.Já si dělám řízečky menší-prsíčka našikmo seřezávám na asi 4 kousky…Kapra sice miluju,ale nebudu si kupovat půlku za x peněz..Prsa jsem nakoupila po 100/kg..Obejdu se..😎
Raduš,tak to ti nezávidím..Proč sis nevybrala něco menšího😲?Já se s mýma Pažoutama-dřív 106+ teď 206 už vlastně11 let-vlezu všude..super vozítko..sice u obou předních blatníků mám důlky od vedlejších aut,jak vyjížděly..To je to parkování venku a v řadě vedle sebe asi..Ale aspoň je to na dálku poznávací značka..I když jsem už viděla na jiném to samé..Nebudu to srovnávat,bo by se porušila ta “glazura”😊
406 byl kočár,tam se blbě couvalo,že to mělo vysoký zadek,ale tak jsem se naučila zrcátkama..takže couvám se zrcátkama i doteď🤗
ale tím budete škodit jenom sám sobě👎..Mě anonymové taky dost vadí..nevím,co jim brání si dát jakoukoli přezdívku..dokonce i při registraci tu mají někteří příjmení svého pejska třeba🐕…Jestli jim vadí,že je zobrazeno jméno přispěvovatele,tak ať to taky tak udělají..Rozlišovat je jen podle čísla?to abych si napsala seznam..Ráda diskutuji s někým,kdo má “jméno”-jakékoli..
Omlouvám se,že nepíšu požadavek,ale chtěla jsem zareagovat na “honzapm”..🙂
U nás je letos klid..Nevím,jak na periferii,ale v centru je..Začínalo to už na štědrý den odpoledne a do noci ,ne jak na Silvestra,ale bouchaly dělbuchy kousek za barákem..sem tam..
Aranka-akita inu od mámy se na Silvestra strašně bála,rozkousala dveře durch,naříkala…a sousedi s oblibou ty dělbuchy házeli do dvora..bydlely jsme na dědině..
a ještě podotknu-žádné směsi..pěkně se krouhala řepa,kopřivy,pšeničný šrot-otec si udělal i šroťák na to..samé zdravé věci…vařené brambory..
Bobča už dlooouho nebyla křepčit…né,že bych to nezvládla-rozvlnit mé kypré tělo v rytmu diska🤭.Kdysi jsem byla s mýma dětma na "dýze"(asi v 45)a vypotila jsem 2 kila..rifle durch,triko…Brávali mě sebou i na Silvestra-spolužáci záviděli,jak jsme všichni v kroužku “pařili”-že jejich máma by s nima nešla(pro ty,co neví,vyvdala jsem 2 děti ve věku 8 a 9 let,a pak měla 2 vlastní děti) babičkou jsem se stala ve 32,takže chodili i vnoučata a zeťák..jó,bývaly to pěkné časy..Moře lidí ke stolu..srandy kopec😄Indiánské ležení po zemi po baráku,když přijeli pak na víkend…
Užívej si Niki dokud to jde..👍
Jó,ke slepičkám..Naši měli kolem 30 slepic..ale venku měly slepičky velkou boudu na stín..pod ní se schovávaly před sluncem, a na noc chodily do zděné “místnosti”v chlívě..Tam měly spoustu hřad,kukaní na snášení vajíček..Ve dveřích okénko..na noc jsem je chodila zavírat..
Raduš,ty jsi hrozná😟je to potřeba dělat,když nejsi zdravá?vytáčíš mě 🙄no coment👎I ta procházka by taky nepočkala,že?…hrdinko😕
já čekám Jaruš z Olomouce..tak to tu jdu trošku poliskat..bude tu před 8 jak na koni🐎
před 30-40 lety bych řekla,že všichni dobrmani měli kupírované uši,a ucvaklý ocas.že to tak snad “muselo”být..Ale nevím to jistě👎
zdravím Kouťáku🙂je fajn,že jste se ozval👍..je škoda smutných vánoc,ale hlavní je,že jste se z toho dostal..Já měla v listopadu Covida(3 dny celkem krušné,ale jakýsi lék mě z toho taky dostal-už nevím jaký),ale ještě mě pobolívají klouby a jsem unavená..Ale dá se to vydržet..
Mourek se ztratil??třeba je někde u sousedů a má se dobře..Musíme doufat..Držte se a dejte vědět,jestli se objeví🐈
Anonymní:Odráží to její projevy zde na fóru.😉
ahááá…? jsem jaksi nezaregistrovala..ale budiž😎
tak to příště(asi zas na vánoce)zkusím jem metlama na malé obrátky..😊
zapomněla jsem Raduš napsat,že už se může konečně pořádně vyležet,a obchůzku ještě odložit,hm?😉
Fikovnice:Já bych někdy v příštím životě chtěla mít takové pěkné bydlení jako máš Ty.👍
Jani,má to fakt moc pěkné,ale práce,práce,práce..Nechtěla bys to..Byla jsem tam2x..Od jara do podzimu Raduš maká venku,na jedné straně začne,na konci zkončí,a může jít znovu..a barák jak hrad…😊