určitě….jen to pro mě byla taková nečekaná zpráva…jsem jí ještě v létě viděla🐕…bylo to rychlé….vím-i smrt patří k životu😇
Příspěvky uživatele
Bobca
Holky-smutním😢..Volala Zdenka z FM,že museli dneska uspat "Džínu"..fenku od dcery-40leté....Měla už 15 let..už nejedla,měla prý játra jak balón…Neptejte se mě,co pro to dělali..určitě maximum,bo to bylo pro dceru jak mimino-neměla děti..Jsme si nalily půlku..My si voláme,když něco takového je,tak si po telefonu ťukáme..(i vlastně při pozitivních událostech👍)..Poplakaly jsme si..znala jsem jí od štěněte..divočina největší..ještě i v tom vysokém věku byla hodně divoká….až najednou přestala…fotky jsou staré asi 2 roky..už byla šedivá……
Anonymní:Na cbdb?
nevím,co tím myslíte..
omlouvám se,to teda není to “pravé ořechové”,jsem se spletla👎ale naboku jsou odkazy na jiné videa…
a ještě jedna rada..začínat s plátěným-nepružným materiálem..Ale jak vidím,zázraky se dějí😊
https://www.youtube.com/watch?v=MZjb5DKwAlA&pp=ygUZesOha2xhZHkgxaFpdMOtIG5hIHN0cm9qaQ%3D%3D
zkouška..
Tady jsem pracovala bez patky, páč jsem si ji zapomněla spustit, takže jsem si látku nějak posouvala rukama, oběma
😲🙄…bez patky???jako jak??to snad ani nejde!!To jsem četla fakt s otevřenou pusou a vykulenýma očima!!jste hvězda,jestli jste tohle dokázala🤭Buggyro,vy jste se ani nepodívala na nějaké video,jak se šije na stroji?se nedivím,že tam byl chumel nití a ta spotřeba😲Ta patka je tam proto,aby vám přitlačila tu látku a zubama-vespod se posunovala dál a nemuchlovalo se to😇a samozřejmě zachytávala tu spodní nit..
Teda s váma bych chtěla mít dvojdomek👍🤭😇doporučovala bych se fakt podívat na video"začínající švadlenka"kuknu a zkusím přeposlat odkaz..
Raduš,všechno nejlepší k svátku🌼🌷🌺..a nenadávej,ju??🥰
jéé..ještě tam jsou skleničky na přípitek🙂já si nevšimla..Dík za upozornění.👍Milé…
skalní město..ano..už jsem zapomněla🤔nádherná příroda👍do Prachovských a Adržpašských skal jsem chodívala v 1975 na čundry,když jsem studovala v Kostelci nad Orlicí na zemědělce(nástavba)-jinak jsem z Hané..Potom s kámoškou Beskydy..sem tam,než jsem se vdala-a byl útrum😢
Ten inzerát-bylo tam i číslo,ale asi se někdo chytl za nos,když jsem napsala,že ty fotky koťátek znám..👌
taky to u nás ještě nezabalili..i včera bouchali..dnes sem tam…a taky prší..😟
dnes mi přišlo mejlem z “Megibuk via cr” ,že jsem si zakoupila knihu,a k tomu návod,kam můžu napsat recenzi😇
Raduš,byl tam inzerát-nabídka koťátek..někdo to už smazal…napsala jsem,že ty samé mi chodí na mejl…
Fikovnice:Já vím. Nebyla povinnost knížku kupovat, přesto jsem se cítila jaksi zahanbena, blbě se to slovy popisuje.
Jani,já si knížku neobjednala v tištěné podobě,bo taky nevím na druhý den,co čtu..Nejsi sama..Ale mám ji v elektronické(je i levnější)..stáhla jsem si ji na plochu,takže kdykoli si přečtu 1-2 kapitoly..když tu sedím u počítače..Knížka by mi tu ležela ladem..Je fakt psaná poutavě,první díl jsem opravdu zhltla,bo popisování situací z pohledu pesana je boží…😇
dávám palec nahoru👍👌
Já hojně využívala mapy.cz,když jsem bydlela 12 let v Olomouci..Hledala jsem nejkratší trasy jak autem,tak na kole,pěšky..I na wellnes-kudy nejblíž..co je v okolí za zajímavosti..Tablet mám na pračce,když jdu na wc,tak si oživuji mozek.jen chvíli ale-vím,že to není zdravé.😘.-“spojování písmen ve slova”(fugo?)Jinak ho vozím ke Zdence a to dokážem půl dne skládat-až do vybití..
Na PC zvládám klidně i Excel,pokud potřebuju tabulku na zapisování něčeho.Tiskárnu mám 20let..Teda už druhou,ale první 15 let a doplňovala jsem si černý inkoust hodně dlouho injekční stříkačkou...ve Wordu píšu,nebo si upravím-zvětším texty..posunu si akordy,jak potřebuju..vyhledávám,kopíruju…fotky ve fotoschopu si upravím-oříznu a tak…to v lopatě určitě není..A jak píše Hmn-když jdu ven,nepotřebuju z toho vůbec nic,všechno si pořeším doma..přehledně..Možná mě to nemine,až mě kleknou tihle prcci..ale zatím…jsem spokojená…na aukru jsem našla ten červený…👍
ale konzerva určitě nejsem😎🤭☝️hádají mě 60😛jsem jinak plašan..
balu:No a v “lopatě” byste měla všechno v jednom. Nestálo by za to o tom alespoň pouvažovat? Lpění na starém “hloupém” telefonu se moc nedá pochopit, když používáte tablet a PC.
ano..Právě proto,že používám denně PC a párkrát do roka tablet,když jsem mimo…Bylo by to užitečné,ale v případě,že bych chodila do práce,nebo víc ven..To jsem zapomněla podotknout..Jsem většinu dne doma..Ráno zapnu PC,počtu si pozitivní zajímavosti,zaseknu se tady na dost dlouho..U toho snídám,vypiju kafe..Pak poliskám byteček😊3v1..25m2..To vše ještě v “dupačkách”...jak já říkám😎Na malém napíšu smsku i poslepu kolikrát za jízdy(2-3chybičky)ale málokdy..to jen odpověď,pokud je důležitá..Nerada píšu na tabletu,když třeba hlídám zvířátka a chci tu s vámi být,tak musím..Bude mi v únoru sice teprve 68-zvládám na PC hodně a moderní technologie mi nejsou cizí..i tady to mám přehlednější-mám 19palcovou obrazovku..Balu-vím,myslíte to dobře..to není “lpění”.ten malý je pro mě hodně praktická věc..Mohla jsem ho mít už dávno,ale ven bych stejně hodila do kapsy ten malý..
Opravdu bych ho nevyužila..i ten malý zapomínám doma,když jdu ven..Nebojím se,že bych ho nezvládala ovládat..ale ten malý kolikrát hodím do podprdy a vyběhnu ven jen “tak od plotny” s peněženkou naproti třeba do obchodu,nebo do trafiky za sousedkou.
a když jedu “dálkovou”,tak si najdu trasu na PC,vypíšu dědinky na papír.Navigaci jsem nikdy nechtěla..jezdím podle papírové mapy,když potřebuju👍
už vím…Siemens👍
Já měla první C30 Sim-cosi(nechci psát Simson-to byl pincek🙂-ale možná..?)Limitovaná várka-červeně podsvícená.1999..Po asi 3 letech jsem šla pro novou baterku a chlapík mí říká “vy ho ještě máte?ten nevydržel ani rok”měl malý oválný displej,celý byl takový oválný…ale červené podsvícení jsem od té doby neviděla..A já ho BLBÁ vyhodila.!!! I 6700,3310..pak jsem někde narazila na sběratele…co už👎
Niki-vidím v dálce Trosky…co to je za zámek?mám něco projeté,ale tenhle nepoznám..🙂