Aktuálně: 3 522 inzerátů216 884 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 15.12.2024, 09:01:10 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.12.2024, 08:37:24

Souhlasím..já se chytla Dáji,že to tak napsala,...je to asi o “souznění” příspěvků .člověk si toho druhého jaksi představuje,já aspoň ano,i přes ty pejsky má k němu jaksi blíž-píšou se tu lidské příběhy,řešíme kdeco od nemoci po radosti,starosti..…..Buggyře už tykám-musí to být "baba" do nepohody,nic moc neřeší...Je to jiné,jak osobně-chápu..Nechám tomu průběh,kdo bude chtít,budu mu tykat..klidně…

Bobca
Bobca 15.12.2024, 08:42:35 xxx.xxx.20.192
Dafi:

aha jako vevnitř že by byla ještě jedna kapsa???

ale to by šlo!-asi teda-su strašná šička🙂

však to nebude mít vliv na funkci🤭,ať to vypadá jak chce…hlavně,když to bude oddělené..klidně ručně,když nechcete,aby to bylo prošité zhora a dobře obšít ten vstup,ať se vám to netrhá..Držím pěsti..

Bobca
Bobca 15.12.2024, 08:29:32 xxx.xxx.20.192

krásný koník..omlouvám se předem,ale zeptám se jako laik..Nevadí tomu koníkovi,že má tu afinu přes oči??to mi celkem vadí i u psů..třeba u kníračů..vidí oni přes to?

Bobca
Bobca 15.12.2024, 08:24:46 xxx.xxx.20.192

Já mám chvilky,kdy používám ještě horší slova,a nevím proč-aniž bych chtěla mi to ujede..a pak zas nic,jsem slušná…Já se nemám s kým hádat,ale při běžné mluvě,když jsem rozohněná,tak mi ta kuva ujede..i "kuva do p..e"….Nebo za volantem..já bývala-i jsem bych řekla klidný šofér..Jezdím na spotřebu,takže 90 mezi dědinama,ve městě podle toho jestli na magistrále,nebo v ulicích…ale když blikne zelená na semaforu na “pražské”v Olomouci-kolony jek blázen,a přede mnou čeká auto-i více,až to před ním opustí křížovatku a pak se rozjede..to neznám bratra!! nejraděj bych vylezla  a zeptala se,jestli čeká ještě na jinou barvu🙏

Ježíš,zas plehním veselé vlákno,pardon🤭

Bobca
Bobca 15.12.2024, 08:11:02 xxx.xxx.20.192

když ho děcko v baráku pozdravilo místo “ahoj”… “dobrý den” mi říká”tak už jsem oficiálně starej”

přesně to jsem pocítila,když jsem jela v 21 s kočárkem a vykali mi děcka-že jsem stará..ale od mých děcek spolužáci-na akcích,kam mě děcka braly,jsme si potykali a dodnes to tak je…

Já napřed reagovala na myčku,pak jsem četla zpětně..Balu-vpohodě..respektuji vykání😇nic za tím nehledám..Já dlouho vykala mojemu chlapovi-o 20 let staršímu.(dlouhý příběh)

Bobca
Bobca 15.12.2024, 07:58:38 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Je tam napsáno, že do 18 hodin je tam nějaká obsluha, tak snad když nebudu vědět, tak pomůžou.

Sarah-pokud máte(máš-pokud můžu)-ty můžeš,i “starší”-známé holky tady si můžem tykat.jak kdo chce…Jsem tu asi nejstarší😇..Takže pokud máš tmavší auto-i červené třeba,budou na laku vidět ty “šmouhy”ty jemné škrábance od kartáčů..Já mám stříbrné,tak to tak neřeším..Ale měla jsem Pažouty červeného a vínovou metalízu(metalýzu?) a tam to bylo vidět..ale nezapomeň-oddělat anténu ze střechy v automatické myčce..Zvládněš ale určitě tu ruční,vystříkáš si podběhy,každé zákoutí…

Bobca
Bobca 14.12.2024, 19:30:42 xxx.xxx.20.192

takový jako váček….nevím teď,jak máte vysoko ten pas..i by to šlo,jako strkat ruku za…pásek,jestli je to volnější..ale asi né,že?

Bobca
Bobca 14.12.2024, 19:27:21 xxx.xxx.20.192
Dafi:

Bobco,

tak to je zajimavej nápad našít si na tu jednu kasu ještě jednu kapsu-abych měla oddělený ty pamlsky!

ale-bojím se,že by to vypadalo už škaredě-jakože,už by se to tam nehodilo…☹️

tak ji našít zespodu,udělat otvor v té vrchní-původní kapse..třeba až trochu i uvnitř,aby to teda nebylo vidět..i zip se tam může dát..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 17:13:00 xxx.xxx.20.192

já odepsala,že v poho,že ještě štěstí,že je to jen mluva počítačových “hráčů”..a ono mi to zmizlo..🥰

Bobca
Bobca 14.12.2024, 17:08:09 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

my dnes dopoledne “oběhli” Mácháč… počasí nic moc, ale solidně jsme se protáhli

a fotečky??jsme si zvykly🥰

Bobca
Bobca 14.12.2024, 16:55:11 xxx.xxx.20.192
sutrik:

Bunda vypadá perfektně. Díky za tip.

Dneska dopoledne procházka na hranici Železných hor a Žďárských vrchů. A odpoledne od vlaku domů.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sutriku,a ta borderka je vaše taky??nevím,jestli jem ji viděla u vás?..nebo je to on? Je to celý Čenda uz Kamenné…

Bobca
Bobca 14.12.2024, 16:52:15 xxx.xxx.20.192

tak jsem vyrazila do toho řezníka..byl zavřený-v sobotu..ale vyskočily na mě pár metrů vedle Vánoční trhy na náměstí…Moře stánků…Bylo tam domácí sádlo-v jednom stánku 250,-g za 70,-kč a v jednom 450 za 70…no nekup to..jsem si to hned namazala.. Potkala jsem tam známé,dala jsem si punč…začla hrát nějaká kapela “něco si přej” z Brna…rokenroly a tak..dobrý…tak jsme postáli,pak začlo pršet,tak jsem valila dom…

Bobca
Bobca 14.12.2024, 16:42:52 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 14.12.2024, 13:28:17

ježíš,to bylo co?těch pár příspěvků výše??nerozumím ani zbla…to takhle se mluví u nás?mezi mládeží?..no nevím..možná v Praze,nebo ve větších městech….ale na dědině??

Bobca
Bobca 14.12.2024, 10:28:47 xxx.xxx.20.192
megi-the-pes:

Nu, tak to vypadá, že jediný, kdo té mluvě nerozumí, je reverend. 

Megí,můžete se prosím teda k tomu vyjádřit,když znáte její mamku?děkuji..Nechci jí nijak ublížit-napsala jsem co jsem napsala,nejsem na to pyšná,ale nedalo mi to..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:44:01 xxx.xxx.20.192

tyjo řeznictví🤭..jo a večírek až příští pondělí,tak to třeba už zmizí trošku…a Reni,máčet to můžu kdy?

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:25:52 xxx.xxx.20.192
kometa:

Já používám obyč kostku sádla z Penny. A vždycky mi udělala dobrou službu. I namazaná na chleba.🙂

Ok.já mám vedle podnikovou prodejnu výrobny -žeznictví..tak tam zaběhnu..mám to suché,ať ty strupy dřív zmizí..A to máme v pondělí “večírek”..sice pár lidí,ale budu se cítit trapně..rolák nemám..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:11:43 xxx.xxx.20.192

tak ono,když se to řešilo na víčkách,žínka napsala něco v tom smyslu,že teda můžem tykat teda všechny,ale myslela,že my jí…A Stellča ofiko přijala tykání..A že Megí zná mamku,to by mohla Megí teda objasnit…

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:07:05 xxx.xxx.20.192
kometa:

čím bych se mohla namazat

Za mě kvalitní vepřové sádlo nic nezkazí. Osvědčilo se mi na jizvy i na opary.

Reni,když já nemám😟..nepoužívám..měla jsem od kámošky dlouho v lednici..a ono mi zčernalo..očividně nebylo dobře vyškvařené..mám doma sudokrém,a imazol..nebo niveu na vrásky..sem tam mažu-když si vzpomenu..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 09:01:51 xxx.xxx.20.192

Protože na jaře mi bude 12.

Nejde nereagovat-omlouvám se,ale..nedá mi to.

Takže 11 a půl..  suverénně tykáš starším ženským..Zastáváš se Sarah(nebudu hledat tu diskusi.ten spor o ničem)jak je skvělá,že proč zrovna ona..atd atd.Ty ji znáš??Měsíc po registraci?(a hned ti má někdo napsat SZ)...Je mi jedno,s kým si píšeš soukromě,ale asi s více lidmi,Já třeba tu potřebu nemám..bavím se tu upřímně se všemi….Pak chceš vysvětlení,proč a jak se to stalo? NACO to potřebuješ vědět?vždyť jsi tu nebyla,nevíš vůbec pointu sporu..O co tu vlastně jde..Proč by ti měla některá psát na SZ,co se stalo? Vysvětlovat to 11letému děvčeti..Moje Stella bude mít v únoru 11..a má úplně jiné starosti,a né se starat o problémy starších ženských..Já sem chodím ráda,na všechny diskuse,ale vidím,že spousta sem už nechodí..a je to škoda..

asi jsi hodně zvídavé dítě,ale do mě,kdyby takhle někdo šil,asi bych se nad sebou zamyslela..Promiň upřímnost,ale musela jsem..

Bobca
Bobca 14.12.2024, 08:13:02 xxx.xxx.20.192

dočetla jsem sem..ano,kotníky mám normální,jen jsem chtěla co nejníž tu patu vyfotit..Je celkem jedno,co to je,hlavně,že to nebolí🙏