Aktuálně: 3 734 inzerátů210 909 diskuzních příspěvků18 260 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 14.01.2024, 09:15:15 xxx.xxx.20.192

Niki-čtu celkem poctivě denně👌..ale stát se to mohlo..nebo mám ten můj “výpadek”🙄😏to je škoda..A Zrzka si pamatuju🐈Kolik máš teď těch toulavek venku??

U nás sněží..Já včera šila-se musím pochválit🤗..jak stáhnu foťák,dám to sem..konečně pro sebe kabelku a podhlavníček do křesla..a sešívala jsem kousky-dokaváď se mi chtělo..použiju to asi na potah židle k počítači…🤔Už se na to chystám taky dost dlouho..

Bobca
Bobca 13.01.2024, 21:30:54 xxx.xxx.20.192

Doron-dík..tu srnku jsem viděla prve…ale jaksi jsem si to nedala do souvislosti…

Bobca
Bobca 13.01.2024, 21:07:17 xxx.xxx.20.192

děvčata,jaksi jsem nepochopila…Vahine??Dafi?😢stalo se něco?

Bobca
Bobca 13.01.2024, 07:20:04 xxx.xxx.20.192

Niki,prosím,mrkni na “Třetí víčko-co žádat za vyšetření”…..Tys měla Bertíka s “víčkem”..pamatuješ si,jak se z toho dostal??Poraď tam.🙏Dík

Bobca
Bobca 13.01.2024, 07:12:24 xxx.xxx.20.192
Koutak:

ZDRAVÍM KOČKY.

Oznamuji,že se Mourek po 3 týdnech vrátil.Tvářil se jak neviňátko a stále se chce mazlit.Je jako koule,tak se někde u kámošek neměl špatně.Nevím jestli zůstane na chalupě.Je v něm divočina,tak ať si dělá co chce.Hlavně ať je zdravej a může se za mnou občas zastavit.

Obrázek

zdravím Kouťáku…i Mourka🐈..Tak tohle z myší nemá😉Ten se přišel pochlubit,jak se má dobře,jak mu podstrojují👍..To je fakt změna👌Ale hlavně,že se přišel za vámi podívat,to je hlavní,že víte,jak se má..Tohle dělal Miki od dcery..sem tam po měsíci,někdy i po půl roce!..Teď už asi rok není doma,ale holka říká,že po něm pátrat nebude,nechce vědět,jestli už někde "není"..myslí na něj,že se má někde dobře..Tak má už jenom černého ThoraJá volala “babičkám” kdysi,když měl Maxík narozky,nebraly mi to…Ale pak jsem si řekla,že by mě bolelo,kdybych se dověděla nějakou špatnou zprávu..Tenkrát hned první den šel na ulici,ale neutekl.🐈

Bobca
Bobca 12.01.2024, 08:02:50 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi já vím, že jsi to psala, jen jsem nevěděla, jestli je to tak vždycky, nebo máš nespací období jak mamka, i s chobotem. Víš jako, že by tě to uklidnilo, že jsi hlídaná a můžeš klidně spát. Takže asi jo, že? 

Raduš..No já dnes vzhůru v 1..a tak jsem si říkala,jak jsem ti psala,jak dobře spím😔👎..a taky,že jsi to asi myslela celkově,jestli pociťuju “úlevu”,že se vyspím..Někdy jo,ale víceméně jsem ospalá pořád..Kafe mě spíš uspává🙂nemůžu to svádět na covida,že se cítím unavená..Ale do nedávna jsem fakt spávala bez přerušení celou noc.Ani na WC jsem nechodila,,Budila jsem se kolem 6,(od 22hodin)tak jsem vstala a využila čas u PC dřív…😊Já se prostě nedokopu jít ven,když nemusím..Teď od nového roku mám roztažené šití..No ale jde mi to jak psovi pastva..Petra si vymyslela(ale Zdenka taky)přehoz přes válendu…Tak "číhám a číhám",jak to děcko s tím deštníkem🤭No a jak v noci nespím,tak se pak čučnu tak hoďku na telku,a spím pak ale o něco dýl..

Raduš to není o uklidnění,že jsem hlídaná,to je o tom,že se ti vhání vzduch do čenichu a ty nemáš ty zástavy dechu,které tě budí..Já neměla problémy se spaním,nebo usínáním,ale s buzením se během spaní😔To odpolední “bucání”mě vadí,ale i když ho vynechám,že to překonám,je 5 hodin a mlátím hlavou a v 7 jsem schopná jít spát..Máma prospala večer u telky,pak se přesunula do postele a spávala do 9..😴

Bobca
Bobca 11.01.2024, 20:48:57 xxx.xxx.20.192

Já měla na psych.klinice na spaní Prothazin..prý nenávykový..mě stačila půlka(ale bylo to jak minilentilka,takže by se to nemělo půlit,jenže já pak byla ještě půl dne ospalá,když jsem brala celý-musela jsem asi 14 dní tam ho brát,ale celý…)Brala jsem si ho pak jen občas,když jsem byla doma a byl úplněk..jinak né..

Neurol jsem slyšela,že je největší svinstvo a je návykový..

Raduš,ty asi spoustu příspěvků prošvihneš…😎vracej se…Psala jsem už dost dřív,že s chobotem spím i 8-9 hodin…ale po o prostě MUSÍM jít na hoďku bucnout(to má i brácha,myslím to spaní máme po mámě) Jen ten minulý týden byl nějaký divný,že jsem se budila ..nevím proč..ale teď 2 dny už je to lepší…

Bobca
Bobca 11.01.2024, 20:30:18 xxx.xxx.20.192

já jsem si vzpomněla taky na selfíčko s Čendou..nestihla jsem zachytit ten dotek,ale to přibližování ano😊byl úžasně trpělivý a rozuměl,co po něm chci.."Čendo,selfíčko"..a už se smál,hleděl do foťáku…

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 11.01.2024, 07:55:02 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

On ten infarkt často taky člověk nepozná předem, žije si spokojeně a jednou ho klepne a když to přežije, tak se pak teprve šetří nebo si to nějak hlídá, dávají se budíky a tak. Ale zpravidla (pokud neabsolvuje nějaká vyšetření třeba před narkozou nebo tak) se na to předtím prostě nepřijde.

Můj otec prodělal 3 infarkty(o 2 nevěděl)..Bylo nám sděleno,když ho ten 3.skolil..dostal ránu od přeseklého el.kabelu od samodomo vyrobené sekačky s kovovými rukojeťmi..Ještě došel přes půl zahrady a skácel se..Zbytečná smrt v 73 letech(1993)..Velmi aktivní člověk..Nikdy nebyl u doktora..Jen nám řekli,že měl jizvy na srdci a že "je" musel “přechodit”..Vlastně cukrovka ho taky skolila na mostku před barákem-spadl,nevědělo se,že má cukrovku..pak bral léky..

Bobca
Bobca 10.01.2024, 08:07:11 xxx.xxx.20.192

já jsem schválně kukla do toho ZOOhitu-tam ho už nenabízí…divné..jen jiné Cats best🙂Já s ním byla hodně spokojená..Tak hodně štěstí v hledání👍

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:57:39 xxx.xxx.20.192

je to možné.🙂.ale ještě bych si vyguglila ceny jinde..Když to srovnáte(vím,je to jiný příklad),dániční z 1500 na 2300..před 2 roky jsem za “vyšetření”očí u obvoďačky na řidičák platila 400 a teď chce po mě 600..o popelnicích ani nemluvím..Vím,nedá se to srovnat,ale když sledujete třeba potraviny..flora z 50 na 120..

Já za pytel tohohle před pár lety dala 670 za 18 kg/asi 48litrů na ZOOhitu..kukněte tam…

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:44:47 xxx.xxx.20.192

a u nás -10 v patře..nevím,kolik dole..Střechy bílé-omrzlé..🙂

Bobca
Bobca 10.01.2024, 07:39:42 xxx.xxx.20.192

Niki,tak to jsi měla teda noc😟..Já po delší době spala non-stop..9 hodin😔Posledních asi 14 dní se budím kolem 1-2hod.a nezaberu a nezaberu..pak mi začne šrotovat(samé blbiny)sundám chobota a čučnu na nějaký díl něčeho v telce a pak teprv pokračuju😴Už čekám na nový-fučí mě to všude dokola do ksichtu🤭Mám nárok po roce na novou masku..Raduš,,škoda,co kdybys vyhrála😊,ale psala jsi o tom,že k vám pošta chodí dlouho.Niki to měla na druhý den-a mám pocit,že je to kolem 350km..

Raduš,zapomněla jsem reagovat na tu “Uničovskou drbnu”..já tam nechodím,takže nevím..Fotky-hrůza😲..akorát z neděle v noci rozbili výlohu naproti u trafiky a nevím,co všechno pobrali..A snad se ví,kdo,ale včera ho Peťa viděla jít kolem…takže ho asi pustili???Nevím..fakt to jde kolem mě..Nevím,kolik stála baterka do toho noťasu,ale když ti blbnul už delší dobu,neuvažovalas o novém??😎

Bobca
Bobca 09.01.2024, 16:52:59 xxx.xxx.20.192

Mám pozitivní zprávu👌..Stihla jsem dnes i gyndu v Uničově pro žádanku do mammacentra v Ol na ultrazvuk(před měsícem jsem měla úraz na levém prsíčku velikosti 95/G-H..)..Výsledek byl naštěstí dobrý-útvar se vstřebá..a mezitím jsem ještě stihla v Ol. technickou. za starou cenu 1880Kč..a po 14 letech používání jsem jako vždy prošla👍

Jsem tak ščastná😊😇🙏

Bobca
Bobca 09.01.2024, 16:15:47 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi Niki-zapomněla jsem…nic prosím tě neposílej!!!!myslím to vážně!!

Už jsem to Nikče psala myslím víckrát🙄 Já jsem taky ještě nic neposlala, protože stejně jako jí, se mi to zkomplikovalo covidem, mezi svátky mi zavřela zásilkovna, teďka po Novém roce obchod👎 Všechno je nějaké divné😲

Raduš!!!taky nic!!prosím..já všechno mám,co nemám,nepotřebuju,hm??vykašlete se na to obě..Losy asi nic nevyhrály,takže je to šul nul😊

U nás už je -5,ale svítilo sluníčko..Stihla jsem to všechno projet…přijela jsem před asi hoďkou z Olmika..Gyndu,technickou i mamacentrum..Vše OK👌

Bobca
Bobca 09.01.2024, 09:33:59 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 09.01.2024, 09:20:38

Já měla v jednom pokoji “školku”..tam jsem si množila fialky, a jiné..řízkovala muškáty..léčila “nemocné kvítka” já s nima i mluvila..proto mi tak šly-to mi říkali hodně🙂.např: “jestli nezačneš kvést,půjdeš na hnůj”..a začlo brzo kvést🤭(vím,je to náhoda,ale …).jo a venku ani nepočítám..begonky,muškáty,"milionbels"v truhlíkách..atd😊Barák jo,velký..dole 5místností s kuchyní,velkou chodbou,verandou a nahoře jedna..a to schodiště..Jak jsme vyměnily okna za plastová,tak jsem měla i pěkné parapety..

Bobca
Bobca 09.01.2024, 09:12:03 xxx.xxx.20.192

Niki-zapomněla jsem…nic prosím tě neposílej!!!!myslím to vážně!!

A ta slepička se mi zdála dost baculatá😉podstrojuješ jim😊já bych to přirovnala k sobě…já jsem po vánocích taky baculatá a taková  “ucpaná”😊a “smutná”-nic se mi nechtělo😟..A určitě, jak z ní to vajíčko vypadlo,tak se jí ulevilo,a je veselejší..😇mě teda jo👌👍😉

Bobca
Bobca 09.01.2024, 08:34:28 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 09.01.2024, 07:05:46

Ronjo…já byla svého času taky milovník pokojovek..😊

Já měla ještě šefleru,coton,kapradinu..krásně vyrostli na verandě-škoda,že je mám jen na fotkách-ne digi(tenkrát jsem neměla takový foťák)pak monsteru...fíkovník.kávovník.kalanchoe,spatyfilum..Všechno vlastně ve stínu..dracenu,dračinku..břečťan,potos....Už si všechno ani nepamatuju..85 květin jsem měla po baráku…po schodišti..všude možně..🌻🌼  a 8 různých barev ibišků…Bráchové měli bonsaje a skalničky a mě chytly po 40tce-až byl čas-pokojovky🌺Jeden ještě kaktusy…