jojo..my měli kachlová kamna,ještě když jsem bydlela u mámy..byla “zóna”kde se -u nás sádlíčko, rozpouštělo pozvolna..Používalo se do buchet ,jak zevniř,tak na pomazání..👌Mikrovlnku nemám,ani nechci..ale kdysi,před 30 lety ano..Vadilo mi,že jsem ji pořád musela čistit,bo “se zapomínalo” přikrývat jídlo…a…sice tak jak u “Verun”to nevypadalo,(nezávidím čištění)👎ale bylo to věčně zaprasené…Já v ní dělala hrnkové knedlíky…Výborné,za 7 minut hotové😊
Příspěvky uživatele
Bobca
a ještě jedna věc hrozí..že nám neprodlouží řidičák👎Já byla ve středu pro potvrzení o způsobilosti k řízení..(slyšela jsem,že jsou za to “pálky”…a málem mi ho nedala😲😈..že chodím na neurologii,že tam mám nález a to moje zapomínání…No vykulila jsem oči.."to nemyslíš vážně"😲známe se ze základky a pak ještě přes naše chlapy..Co mají společného výpadky situací?jako že bych zapoměla odbočit?to se mi taky stává,ale se někde otočím a jedu zpátky..ale to když kecáme …oči mám jak rys..A chci jet ke Zdence-sice mě ještě nestavili-ale náhoda je blbec
Buggyro,není GAZ tereňák??co si tak pamatuju😎
není to na celou plochu..ale očiska to jsou teda pěkná…Tak jak Willy..si nemůžu zrovna vzpomnět od koho-Odberry??jsem si ho "vyřízla z větší fotky..🐈toho jsem měla na ploše hodně dlouho..ten zlý pohled naháče jsem možná dávala🙂
Jani-fíkovnice..od tebe mám takové ,co se na plochu nedají dát..Prosím,pošli mi nějaké,ju?nejlépe naležato..Dík..
nejhorší je kombinace obojího…Já hlídala v Olomouci kočky, čuvačku a pekinézky(18 dní)..byl zrovna "Cyril a Metoděj"-svátky..bouřky byly dost často,ale vedle v chatové kolonii se ještě"žilo"(byly volné dny)takže ještě ty petardy a ohňostroje…Lejdy se prokousala síťovanými dveřmi dovnitř,kočky jsem měla obě u hlavy..Měla jsem je všechny nasáčkované v obýváku,kde jsem spala--Lulu,naštěstí byla hluchá👎Bylo mě jich líto,ale nic jsem jiného nemohla udělat,než je utěšovat..Chataři by mě poslali do někam..
Za mě si myslím,že se to stejně nebude dodržovat..a kontrolovat..Lidi se chtějí bavit a je jim jedno,kdo trpí..
Bugyro,co se týče novinek ,se nebráním ničemu,akorát ten telefon taky nechci,i když bych mu rozumněla,ale naco sebou tahat tu lopatu(už jsme to tu řešily)..ale co se týče internetu(konkrétně youtube),musím mít propojení do telky a věže..a externí disk s filmama-ty už ale nepotřebuju..mám dost programů na TV a vybírám si stejně jen něco..A auto měl chlap v elektronice,cosi se porouchalo,nešly zavírat okna..ale to už je dávno!!nemám ani cetrál..nepotřebuju ho😇
jó,už mi přišel mejl,že je balíček předaný…jsem ti psala,ať se na to vykašleš!!!Já ti nemůžu posílat nějaké dary😟dostaneš na zadel,jen co tě potkám😉😜
Raduš-to se divím té zubařce…asi to ve škole nebrali,a asi ti starší zubaři mají s tím špatné zkušenosti,tak jsou chytřejší..Dceři taky trhali osmičky,že měla kořeny položené narovno pod vedlejšíma zubama..(v Ol.na klinice-operativně)Ohledně toho auta..Jako-když Tom ví,jaký jsi nervák-to s tím lelefonem teda beru “přes čáru”..co kdyby jsi ho trefila do obličeje😲!!Neříkej,že by sis nevybrala menší , “normální” auto na nákupy..I třeba mírně ojeté..Já dala za Pažouta v 2012 teda 134000(ze zálohy na dědictví-brácha držel kasu po mámě..)Výroba 2008,najeto 13900km..Bylo jako kdyby vyjelo z továrny…(panty-ty neumyješ do"nova",pedály,motor..atd)Jen kolem zámku pár malinkých škrábanečků od klíčů..Měla ho manželka podnikatele na nákupy s jedním dítětem..jak se narodilo druhé,tak jí koupil octávku..Stočené kilometry ?nemyslím.. I kdyby..kolik asi? Asi za 6 let jsem měnila výfuk a vloni komplet brzdy..Jinak nic.Jó motorek k ostřikovačům..Mám najeto 95000..Nic moc,oproti minulým autům,ale už tolik nejezdím dálkové.Jen asi 5-6 krát za rok FM...Ale jsem maximálně spokojená..Nepřeháním nějak uklízení-auto má jezdit a používat se,ať je počasí jaké je..Po “houbách” jsem u sousedky vysála jehličí..Když prší,tak to oprší..Jen teď,z toho Olmu,jsem měla auto bílé od soli,tak jsem se stavovala na myčce ho ošplíchnout..je jak nové😊
u nás prší☔..voda cinká v rýně..a je 2,9 stupňů..
Já přidám jednu "osmičku"Se Raduš divím,že sis ji nenechala vytrhnout..nemusela bys mít rovnátka,ty zuby by se “roztáhly” samy-by měly už místo..Mě zubař jak dělal ten můstek,tak se divil,že mám v 50 ještě osmičku..Zdravou,krásnou🤗(ostatní stály za prd)..ale zavazela,tak že ji vytrhne,že ty nejvíc dělají pestva…Už jsem to asi kdysi psala,mi pak řekl,že ještě že ji vytáhl,že tam byl rakovinotvorný “cosi”😲Já mu věřila,bo to byl bezva doktor ve Šternberku-takový svérázný,lidový.."jak pojedeš dom,vem to přes Řídeč,vemeš ty otisky paní XY,domluvíš se s ní,kdy to bude,stavíš se pro to a dovezeš to sebou🙂Jó a máš auto? tak cestou hodíš Maruš na vlak"…Udělal mi krásné zuby,jenže podkova vcelku..sem tam mi už odpadla faseta)nevím,jestli je to správně).musela jsem ji nechat nalepit..Kousla jsem bl..c do vidličky,tak mám vepředu!!!! kousek ulomený..Ale v Ol.po mě chce 70000 za nové,tak čekám,až to bude akutní,tak si nechám klapáky..
trochu odlehčení🤭
“tak přijde už ta prodavačka?nebo ne?”😊
Mě ten velký pytel vystačil na 7 měsíců..Ale byl za mě nejlepší-voněl mi dřevem..A vybírala jsem jen “hroudy"🙂..žádný smrad po bytě..Nikdo by neřekl,že mám kocoura(výhoda,že jsem byla doma)
Rapotačka:Pečovatelák
Moc pěkně podané…a na zamyšlení..člověk se cítí pořád mladý,ale tělo někdy už neslouží..Zatím bych si nedokázala představit takhle bydlet…Měla jsem žádost v Olomouci,byl to ale bytový dům..byla jsem 280.v pořadí..pak se mi šiklo tady v Uničově..zatím neřeším pečovatelák,jsem ráda,že zvládám vynosit 4 kartony mléka do patra..😎..za 10,50-nekup to..mám velkou spotřebu🥰)aspoň mám trénink👌..ještě bych se chtěla nějak donutit chodit víc ven..Včera jsme byly se sousedkou večer obejít aspoň náměstí..
hledala jsem cosi ve fotkách,a narazila jsem na tyhle oči👌..čivavka od Canky..a její kocourci Pučmelda a Nikouš..jsem je možná sem už dávala,ale čivavku né…
Buggyro-tu mašinu si aspoň teda zakryjte něčím🙂..Nebo si na ni ušijte “přehoz”akorát(potah)..Prach se dostane všude..je to škoda..Já ji mám taky rozdělanou na očích,taky se mi nechce🤔ale mám přes ní aspoň ručník😊Jsem teda myslela,že stál víc..jenom 800?na to kolik má funkcí…
U nás je dnes opět -6..už bylo líp..Včera jsem vezla Petru do Olmika na kontrolu..V 7 ráno..No zrovna byl poprašek,ale silnice už byly rozježděné-teda hlavní tahy..Radši jsme vyjely dřív…A schválně jsem jela přes Chomoutov,a jak dřív byla ta cedule s měřením rychlosti,tak teď tam není,ale na sloupu je kamera-Peťa si jí všimla..Tak holt jsem tam jela,jak jsem jela😎tak to bylo za 750,-..jsem se prve spletla,ale jak jsem to v bankovnictví zadávala,tak jsem si všimla..
Raduš,ty stíny jsou od začátku,jak pustili z vězení toho hnusného chlapa..Jsem se dívala kousek a vzpomněla si,že mě to kdysi nedělalo dobře se na to dívat…tak nebudu v tom pokračovat..Bláznivá “Marta”jde taky od začátku….
Niki,dík za vysvětlení😊
Jsem kdesi už pár dávala🙂jsem ulítlá na fotky na pozadí..často střídám…Když holky posílávaly fotky miláčků,jsem si je ukládala….Poslední Willi má uhrančivý pohled..Vím,jsem na psech,ale já chodím tam,kde se mi líbí..👌👍❤️Jinak i z přírody mám ráda..už tak moc nejezdím,tudíž nefotím…
impact:Blbouni na nedělním výletě. 🥰
Smekám👌..tolik pesanů uhlídat…To jsou všichni vaši?Jsou spolu v pohodě?Jak jsou v těch klecích nasáčkovaní😊
Ronja s motejlem:My si tohle počasí fakt užíváme.
Ronjo,máte kolem krásnou přírodu..krásné fotky..Použila jsem jednu na pozadí obrazovky🙂
Přišel mi doporučený dopis…co myslíte,že to bylo? Pokuta😏A tak si dávám pozor😟Jak jsem jela na tu technickou..asi jsem spěchala a v Chomoutově jsem jela 69..odečetli 3km a mám to za 650,-..Je tam celkem provoz,tak nás muselo být víc..Býval tam měřák,jezdila jsem slušně,ale zmizel,.. asi stáli někde za rohem👎Co už..Ušetřila jsem na technické,tak si můžu zaplatit pokutu👌😎
S kabelkou jsem měla úspěch u sousedky,tak se budu muset snažit😊
Taky jsem vtažená do děje-vidím je v těch situacích..…pěkné čtení👌👍
ty cingrlátka na té taštičce ještě zvážím…to mám od Zdenky ze značkové kabelky…uvidím..